Sådan får du en vietnamesisk IP-adresse i 2020 Pho Entertainment’s Sake

Hvis du er fra Vietnam, men bor i udlandet, kan du se visse online underholdning eller få adgang til din hjemmebank via internettet. Uden en vietnamesisk IP-adresse kan dette dog være besværligt, fordi geoblocks begrænser det, du kan se eller få adgang til uden for Vietnam (læs vores geoblocking-guide for mere information). 


Hvis du ændrer din IP-adresse, kan det se ud, som om du er i landet, så du kan se VTV3 eller vietnamesiske shows på Netflix. Vi har sammensat denne vejledning for at vise dig, hvordan du får en vietnamesisk IP-adresse.

Sådan får du en vietnamesisk IP-adresse

Den nemmeste måde at få en vietnamesisk IP-adresse er ved at bruge en proxy, men det betyder ikke, at det er den bedste måde. Som du kan læse i vores bedste gratis proxy-guide, fungerer proxyer ikke altid. De giver heller ingen sikkerhed, hvilket efterlader dig forsvarsløs over for cyberangreb. Desuden udsætter fuldmægtige din rigtige IP-adresse, hvilket betyder, at den kan spores tilbage til dig. Lær mere fra vores VPN vs. proxy vs. Tor-sammenligning.

En meget bedre løsning er at bruge et virtuelt privat netværk. Med en VPN kan du ændre din IP-adresse, og dine aktiviteter forbliver private, så længe VPN har en no-logs-politik. Plus, dens sikkerhed vil beskytte dig mod cyberangreb, hackere og påtrængende overvågning.

Hvis du vil have en vietnamesisk IP-adresse, har du brug for en VPN, der har en server i landet. Vi vil anbefale tre, der kan hjælpe dig med at ændre din IP-adresse til en vietnamesisk.

ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester med servere i topkvalitet i forskellige lande over hele verden, inklusive Vietnam. Det er også den hurtigste VPN på markedet og den bedste VPN til streaming, så du kan se Netflix uden at bekymre dig om en Netflix-proxyfejl.

Det har et stærkt funktionssæt, herunder en IP-adresse og DNS-lækager, indbyggede hastighedstest og et diagnoseværktøj. ExpressVPNs sikkerhed er førsteklasses med 256-bit AES-kryptering og en kill-switch, og den holder ikke logfiler, der respekterer dit privatliv.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan installere ExpressVPN på Windows, macOS, Linux, Android, iOS og BlackBerry. Hvis du har brug for hjælp til installation eller fejlfinding af problemer, er kundeservice tilgængelig via live chat, e-mail og en vidensbase.

Ulempen er dens pris, der koster $ 99 om året, hvilket gør det til en af ​​de dyreste VPN-tjenester på markedet. Der er dog en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du vil prøve det. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et mere dybtgående look.

NordVPN

NordVPN kan give dig en IP-adresse til Vietnam. Det driver mere end 5.000 servere i 60 lande, hvoraf to er i Vietnam. NordVPN kombinerer flere kraftfulde funktioner, herunder imponerende hastigheder og speciale-servere, der er indstillet specifikt til opgaver som spil, privatliv eller torrenting (læs vores bedste VPN til torrenting guide).

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det giver stor sikkerhed ved hjælp af AES-256-kryptering med OpenVPN-protokollen, og det holder ikke logfiler over din online aktivitet og beskytter dig mod statlig snooping. NordVPN har også en kill switch og dobbelt-hop-servere, og den gratis CyberSec anti-malware software har et ekstra lag beskyttelse mod cyberkriminalitet.

Tjenesten er let at bruge og har klienter til Windows, macOS, Android og iOS. Dens interface er intuitiv og klar, så det er let at vælge en server til Vietnam. Plus, det leveres med et 30-dages refusionsvindue, så du har god tid til at prøve det. Se vores NordVPN-anmeldelse for at få flere oplysninger om tjenesten.

CyberGhost

CyberGhost er et andet godt valg til at få en vietnamesisk IP-adresse. Det tilbyder en anstændig pakke på mere end 4.600 servere, der dækker 60 lande, med 10 i Vietnam. Dets sikkerhed er god, og hastighederne er anstændige. Der er desuden ingen kasketter på båndbredde, og du kan også komme ind på Netflix og andre streamingtjenester. CyberGhost opbevarer heller ikke logfiler om din online aktivitet.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det er nemt at installere og bruge på Windows, macOS, Android og iOS med op til syv enheder tilsluttet samtidigt på en enkelt konto. Dette er grunden til at det er placeret højt på vores bedste liste over VPN til flere enheder. Du kan bruge CyberGhosts syv-dages prøveperiode for at sikre dig, at du kan lide det, og hvis du stadig ikke er sikker, er der en 45-dages pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for flere detaljer.

Farerne ved at bruge en vietnamesisk IP-adresse

Hvis du vil bruge en vietnamesisk IP-adresse, er der et par regler, der er specifikke for Vietnam, som du har brug for at vide. 

En rapport fra Freedom House, et advokatorgan, siger, at Vietnams internet er stærkt begrænset og censureret. Faktisk gav det en fast “ikke fri” score på grund af landets drakoniske nedbrud på onlineudtryk og aktivister.

Gennem den såkaldte Bamboo Firewall forbyder Vietnams kommunistiske regime ethvert anti-regerings- eller antikommunistisk indhold for at sikre, at dens indbyggere aldrig læser eller ser det. Staten kontrollerer de fleste medier og nyheder og overvåger, hvad de fortæller borgerne. Det blokerer også WordPress, Blogger, Twitter og lejlighedsvis Facebook. Det er ikke underligt, at Vietnam er blandt de fem bedste lande, der blokerer for nettet.

Forbud begrænser desuden brugere og bloggere på sociale medier fra at få oplysninger om regeringsmyndigheder eller websteder. Vietnam har en historie med fængsler for fri ytringer og kritikere, der har en af ​​de største antal bloggere og dissidenter i verden. 

Den samme behandling gælder muligvis ikke for udenlandske journalister, men de risikerer at få afvist deres visumforlængelser, hvis de ikke overholder det. Journalister uden grænser betragter Vietnam som en “internet fjende”, hvilket betyder, at det ikke er et sikkert sted for journalister at arbejde. For mere om dette, se vores artikel om den bedste VPN for Vietnam.

Afsluttende tanker

Det er lettere at få en vietnamesisk IP-adresse med en VPN. Du skal bare tilmelde dig en og vælge en server i Vietnam for at lave din online bank eller se tv-shows, som om du var hjemme. Det er mere sikkert end andre metoder, og du behøver ikke at bekymre dig om regeringsovervågning eller cyberangreb.

Vi anbefaler ExpressVPN, da det godt beskytter dit privatliv og sikkerhed i Vietnam – og hjælper dig med at undgå bambus Firewall. Det har også et stærkt servernetværk og hurtige hastigheder til streaming og download. De to andre valg – NordVPN og CyberGhost – er også solide udbydere med god hastighed og sikkerhed og kan fjerne blokering af streamingtjenester. 

Har du forslag til gode vietnamesiske VPN-tjenester? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map