Sådan får du en tyrkisk IP-adresse i 2020: Infiltrerer Istanbul

Hvis du er flyttet fra Tyrkiet eller rejser, kan du opleve, at du ikke kan få adgang til det online indhold, du er vant til. Nogle websteder og onlinetjenester er begrænset til bestemte lande. Hvis du ikke er i dette land, vil du blive mødt med en fejlmeddelelse. Du kan dog komme forbi det ved at hente en tyrkisk IP-adresse.


Din IP-adresse er som et virtuelt ID-tag, der fortæller de websteder og onlinetjenester, du besøger, hvor du er. I nogle tilfælde ændres indholdet bare, så det passer til det land, du er i. For eksempel kan sproget muligvis ændre sig. I andre tilfælde er det blokeret for at blive vist i ethvert andet land. Det kaldes geoblokering.

F.eks. Er streaminggiganten Netflix tilgængelig i de fleste lande, men biblioteket i hver varierer. Nogle shows er kun tilgængelige i et eller to lande, så du kan kun se dem, hvis du er på disse steder, som du kan læse i vores stykke om Netflix VPN-forbud. 

Licensbegrænsninger er skyld i nogle tilfælde. Andre grunde har at gøre med showets sprog og kultur. Uanset hvad, hvis du vil have adgang til den tyrkiske version af Netflix, har du brug for en tyrkisk IP-adresse. Hvis Netflix er det, du ønsker, skal du også se på vores bedste VPN til Netflix-guide.

Måske mangler du dine foretrukne tyrkiske shows, såsom Cukur, eller du vil gennemse PuhuTV eller BluTV. Når du har ændret din IP-adresse til en i Tyrkiet, kan du se dem.

En anden grund til, at du muligvis har brug for en tyrkisk IP-adresse, er at logge ind på din bankkonto online. En masse banker eller andre finansielle tjenester tillader ikke kunder at logge ind fra andre steder end deres hjemland. Det er en smerte, men det er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at bekæmpe svig. Skift din IP-adresse, så får du adgang.

Sådan får du en tyrkisk IP-adresse

Det er enkelt at ændre din IP-adresse. Der er et par måder, du kan gøre det på. En måde er med en proxy, men vi anbefaler ikke det. Fuldmagter fungerer ikke altid, og selv de bedste gratis fuldmagter tilbyder ringe eller ingen sikkerhed for at beskytte dig mod cyberkriminalitet. Derudover er din IP-adresse ikke skjult, så den kan spores tilbage til dig. Du kan lære mere ved at læse vores VPN vs. proxy vs. Tor-guide.

En anden måde at få en tyrkisk IP-adresse, og den måde, vi anbefaler, er at bruge et virtuelt privat netværk. De er fyldt med funktioner, såsom sikkerhed, og skjuler din VPN for snoopere. Som en bonus har de fleste VPN-tjenester en privatlivspolitik, hvor de siger, at de ikke fører logfiler. Det betyder, at der ikke er nogen registrering af din online aktivitet.

Du kan bare vælge en VPN fra vores VPN-anmeldelser, men du skal sørge for at vælge en der passer til Tyrkiet. Hvis det ikke har servere i landet, kan du ikke få en tyrkisk IP-adresse. 

Hvis det er Netflix, du følger efter, skal du kontrollere, om udbyderen kan omgå det smarte VPN-detekteringssystem. Kun få er i stand til at gøre det pålideligt. Vores stykke om Netflix-proxyfejlen går mere detaljeret ind.

ExpressVPN

ExpressVPN er et godt valg til at få en tyrkisk IP-adresse. Det har et enormt servernetværk, og det inkluderer en tilstedeværelse i Tyrkiet. Du vil blive beskyttet af dens fremragende sikkerhed, og dine online-aktiviteter vil blive holdt hemmelige på grund af dens politik uden logs. Hvis du vil streame, vil du være glad for at høre, at dens ubegrænsede båndbredde og hastighed gør det til det bedste VPN til streaming.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan installere dets brugervenlige klienter på Windows, macOS, Android og iOS. Det er tweakable, men det er også et godt valg for begyndere, fordi det dybest set fungerer ud af kassen. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan prøve det først. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information.

NordVPN

Et andet godt valg til at få en IP-adresse i Tyrkiet er NordVPN. Det har mere end 5.000 servere over hele verden og 18 er i Tyrkiet. Det har nogle af de bedste sikkerhed på markedet og en no-logs-politik. Dens hastigheder er gode, men det kan bremse, når du opretter forbindelse til fjerne servere. Der er ingen båndbreddehætter, og det er fantastisk at komme ind i streamingtjenester. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Der er brugervenlige klienter til Windows, macOS, Android og iOS. Du kan prøve, før du køber også med 30-dages refusionsperiode. Tjek vores NordVPN-anmeldelse for at få et bedre kig på tjenesten.

TorGuard

TorGuard er et andet anstændigt valg til forfalskning af din placering som Tyrkiet. Det har et netværk på mere end 3.000 servere, herunder nogle i Tyrkiet. Det har god sikkerhed, der kan tilpasses og en streng no-logs-politik. Det er hurtigt, men det kan bremse over lange afstande, eller hvis den sikkerhed, den indstiller højere.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Den har ubegrænset båndbredde, men den er ikke i stand til at komme ind i Netflix, medmindre du køber en dedikeret IP-adresse. De sælges grundlæggende efter land, og du kan få adgang til de streamingtjenester, du ønsker, med en. 

Du kan bruge TorGuard på Windows, macOS, Android og iOS. Det er let at bruge, men den mobile opsætning kan være smertefuld. Det har en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan sikre dig, at du kan lide det. Se vores TorGuard-gennemgang for at få flere oplysninger om udbyderen.

Farerne ved at bruge en tyrkisk IP-adresse

Der er ingen fare ved bare at ændre din IP-adresse, men der er ting, du skal vide, før du opretter forbindelse til en tyrkisk server. Hvert lands love er forskellige, og hvad der kan være fint i dit nuværende land kan lande dig i en masse problemer i et andet. 

Mange regeringer deltager i onlineovervågning, og Tyrkiet er ingen undtagelse. Siden kuppforsøget i 2016 er tusinder af konti på sociale medier blevet overvåget. Lækkede e-mails afslørede, at Generaldirektoratet for Sikkerhed havde betalt $ 600.000 til overvågningssoftwarevirksomheden Hacking Team. 

Myndighederne kan også få adgang til kommunikationsdata uden en retsafgørelse, som du kan læse i vores bedste VPN for Tyrkiet. Torrentwebsteder kan være blokeret, men ophavsretloven er mere rettet mod dem, der deler ophavsretligt beskyttet indhold. Plus, regeringen forbød nogle VPN’er, og mange websteder er blokeret.

Visse kategorier af tale, såsom ærekrænkelse, kan straffes med bøder, fængsel eller begge dele, så du skal være forsigtig med, hvad du poster online. 

Cyberkriminalitet er en anden risiko, du skal tage højde for. Uanset hvor du er, ved du aldrig, hvilke farer der lurer ved offentlig WiFi. Hackere, ransomware og andre farer kunne vente på, at den næste usikrede bruger kan slå videre. Rapporter viser, at cybertrusler stadig sker. Dit bedste valg er at sikre dig, at du er sikker med en VPN og en antivirus.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en tyrkisk IP-adresse sikkert. Den mest sikre måde at gøre det på er med en VPN, fordi det vil beskytte dig og skjule din ægte identitet. 

Alle vores anbefalinger får dig det, du har brug for, men ExpressVPN er den bedste mulighed på grund af dens store sikkerhed, privatliv og streamingfunktioner. Plus, med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti har du intet at tabe. 

Hvis du har erfaring med at få en tyrkisk IP-adresse, fortæl os om den i kommentarfeltet. Vi ville meget gerne høre om det. Se vores VPN-bibliotek for andre artikler, der også kan interessere dig. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me