Sådan får du en tjekkisk IP-adresse i 2020: Sti til Prag

Hvis du prøver at få adgang til et websted eller en tjeneste, mens du rejser, men alt hvad du får er en fejlmeddelelse eller en anden version, ja, er du lige blevet velkommen til den vidunderlige verden af ​​geoblocks. Vær dog ikke bange for, fordi du kan omgå dem ved at ændre din IP-adresse. I denne artikel viser vi dig, hvordan du får en tjekkisk IP-adresse.


Din IP-adresse er fyldt med oplysninger, inklusive din placering. Når du besøger et websted eller bruger en service, fortæller det dem, hvor du er. Hvis webstedet eller tjenesten kun er tilgængelig i et bestemt land, og du ikke er der, vil du ikke kunne få adgang til det. Du kan imidlertid forfalske din placering ved at ændre din IP-adresse.

Lad os bruge Netflix som et eksempel på geoblocking. Dets bibliotek er anderledes i hvert land. Nogle shows er tilgængelige overalt, mens andre kun er tilgængelige i et eller to lande. Den amerikanske version har verdens største bibliotek. På grund af copyright-begrænsninger og forskellige sprog eller kulturer er det ikke praktisk at gøre alle shows tilgængelige i alle lande.

Måske mangler du dine foretrukne shows fra det tjekkiske bibliotek. Hvis du ikke er der, har du brug for en tjekkisk IP-adresse for at få adgang til dem. For mere information, læse vores stykke om Netflix-forbudet. Du kan også tjekke vores bedste VPN for Netflix-guide for dedikerede henstillinger.

Det kan også være en god ide at få adgang til tjekkiske streamingtjenester, f.eks. Česká-fjernsyn eller Prima-fjernsyn. Uanset hvad du vil, har du brug for en tjekkisk IP-adresse for at se den.

Der er andre grunde til, at du muligvis også har brug for en tjekkisk IP-adresse. Nogle finansielle tjenester, såsom netbank, tillader kun brugere at logge ind fra deres hjemland. Det er frustrerende, men begrænsningerne er der for at hjælpe med at bekæmpe svig og holde din identitet sikker. Bare skift din IP-adresse, så kan du logge ind som sædvanligt.

Sådan får du en tjekkisk IP-adresse

Den nemmeste måde at ændre din IP-adresse til en tjekkisk er ved at bruge vores bedste gratis proxy. Mange mennesker bruger dem, men vi anbefaler dem ikke. De kan være upålidelige, og ingen sikkerhedsfunktioner er inkluderet, hvilket efterlader dig og din IP-adresse sårbar. Vores sammenligning af VPN vs. proxy vs. Tor sammenlignes mere detaljeret.

Vi anbefaler at bruge et virtuelt privat netværk. En VPN giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse og samtidig beskytte dig med dens indbyggede sikkerhed. Det vil også beskytte din IP-adresse, så intet kan spores tilbage til dig. De fleste af vores bedste VPN-lister inkluderer også ingen-logs-politikker, hvilket betyder, at dine online-aktiviteter holdes hemmelige.

Selvom du bare kunne vælge en mulighed fra vores VPN-anmeldelser, skal du sørge for, at den er egnet til Tjekkiet. Servernetværk varierer fra VPN-udbyder, så du skal kontrollere, at der er servere i Tjekkiet, ellers er der ingen mening i at bruge det.

Plus, Netflix har et af de bedste VPN-detekteringssystemer i verden, så du har brug for et, der kan komme forbi det. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejl for at lære mere.

ExpressVPN

Vi anbefaler ExpressVPN til at få en tjekkisk IP-adresse. Det har tjekkiske servere i sit massive netværk, og du vil blive beskyttet af dens fremragende sikkerhed. Der er desuden en solid politik, der ikke indeholder logfiler, hvilket betyder, at dine aktiviteter holdes private. Det har også de hurtigste hastigheder, ubegrænset båndbredde og kommer nemt ind i Netflix, hvorfor det er vores bedste VPN til streaming.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det understøtter de store operativsystemer og har en af ​​de nemmeste klienter at bruge, så det er godt for begyndere. Der er inkluderet en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig masser af tid til at sikre dig, at du kan lide det. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et mere dybtgående look.

NordVPN

Du kan også bruge NordVPN til at få en tjekkisk IP-adresse, fordi 45 af dens servere er der. Du vil blive beskyttet af nogle af markedets bedste sikkerhed, og det respekterer dit privatliv med en politik, der ikke logger på. Det har gode hastigheder, men det kan bremse over lange afstande, og der er ingen grænse for båndbredde. Det kan også komme ind i Netflix og andre streamingtjenester.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan installere dets brugervenlige klienter på Windows, macOS, Android og iOS. NordVPN leveres med et 30-dages refusionsvindue, så du bør have tid nok til at prøve det. Tjek vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

CyberGhost

CyberGhost er et andet godt valg til at få en tjekkisk IP-adresse. Der har 40 servere der, hvilket er masser. Dens sikkerhed er god, og den fører ikke en log over dine online aktiviteter. Dets hastigheder er anstændige, og du får fordel af ubegrænset båndbredde. Du kan også komme ind på Netflix og andre streamingtjenester.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Desuden kan du forbinde op til syv enheder på samme tid, og det er derfor det er en af ​​vores bedste VPN’er til flere enheder. Du kan bruge syv-dages prøveperioden for at sikre dig, at du kan lide det. Hvis du stadig ikke er sikker, er der også en pengene-tilbage-garanti, der også falder tilbage på. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at lære mere.

Farerne ved at bruge en tjekkisk IP-adresse

Det er ikke særlig farligt at ændre din IP-adresse, men online-handlinger kan få dig i problemer i nogle lande. Det er bedst at være opmærksom på noget, der er ulovligt eller farligt online, som mange af vores VPN-artikler viser.

Mange regeringer over hele verden deltager i udbredt overvågning, og selvom der ikke er nogen troværdige rapporter, som den tjekkiske regering gør, ved vi ikke, hvad den kan gøre. Brug af en VPN sikrer, at du forbliver anonym.

Cyberkriminalitet er stigende i Tjekkiet, og det er mere udbredt med offentlig WiFi. Da hotspots bliver mere populære, skal du sørge for, at du er beskyttet med en god VPN og antivirus, når du bruger dem.

Afsluttende tanker

Vi håber, du nu forstår, hvordan du får en tjekkisk IP-adresse på den sikreste måde. Den bedste metode til at ændre din IP-adresse er at bruge en VPN, fordi du bliver beskyttet af dens mange sikkerhedsfunktioner.

Vi anbefaler at bruge ExpressVPN til at få en tjekkisk IP-adresse. Den har servere der, og det vil holde dig beskyttet med dens store sikkerhed. Plus, det er hurtigt og kan få dig til streamingtjenester. Du har intet at tabe på grund af dens 30-dages pengene-tilbage-garanti, så prøv det.

Hvis du har erfaring med at få en tjekkisk IP-adresse, fortæl os om den i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me