Sådan får du en Thai IP-adresse 2020

Adgang til det indhold, du er vant til, kan være et problem, hvis du er ude fra dit hjemland. Regionale begrænsninger kan stoppe dig i dine spor, og den eneste måde at komme omkring dem på er at ændre din IP-adresse. I denne artikel viser vi dig, hvordan du får en thailandske IP-adresse, så beboer i Thailand kan optræde som om de er hjemme, online, alligevel.

Selvom du ikke kan se den, er din IP-adresse som et ID-mærke, der fortæller de websteder og onlinetjenester, du bruger, hvor du er. Hvis du prøver at få adgang til indhold, der er begrænset til et land, du ikke er i, vil du ikke kunne se det. Ved at ændre din IP-adresse til dette land får du dog adgang.

Hvis du er en digital nomad og har brug for at få adgang til forretningskonti eller logge ind på din bank, kan du opleve, at du ikke kan gøre det. Det kan være irriterende, men det er bare en sikkerhedsforanstaltning for at holde din identitet sikker. Skift blot din IP-adresse, og du er god til at gå.

Måske vil du få din rettelse af Netflix eller andre streamingtjenester. På grund af internationale indholdslovgivninger er det, du kan streame, baseret på din placering. Streamingtjenester har brug for en licens for hvert show i hvert land, de sender dem. Kulturel efterspørgsel spiller også en rolle i tilgængeligheden. Vores stykke om Netflix-forbuddet går mere detaljeret ind.

Uanset om du vil streame eller bare følge med på lokale nyheder, betyder disse geoblocks, at du bliver nødt til at ændre din IP-adresse. Hvis det dog er Netflix, du gerne vil, kan du tage et kig på vores bedste VPN for Netflix-guide for flere anbefalinger.

Sådan får du en Thai IP-adresse

En nem måde at forfalde din IP-adresse er at bruge en proxy – se vores bedste gratis proxyvejledning – men vi vil ikke anbefale det. De er upålidelige og efterlader dig sårbar over for cyberattacks, fordi der ikke er nogen sikkerhed. Desuden er din IP-adresse ubeskyttet, hvilket betyder at den kan spores tilbage til dig. Se på vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke for at lære mere.

Den sikreste måde at ændre din IP-adresse på er at bruge et virtuelt privat netværk. Du får dedikeret sikkerhed og privatliv, og din IP-adresse er sikker på at blive udsat for.

Du kan vælge en af ​​vores bedste VPN-anmeldelser, men du vil først sikre dig, at det er godt for Thailand. Din hovedprioritet bør være, at den har servere der, fordi du vil være i den samme situation uden dem. Du vil også sikre dig, at det kan komme forbi Netflix’s VPN-detekteringssystem. Vores stykke om Netflix-proxyfejlen har flere detaljer.

CyberGhost

CyberGhost er en anstændig udbyder med tusinder af servere over hele verden, inklusive 10 i Thailand. Dens sikkerhed er god, og den fører ikke en log over din aktivitet. Det har gode hastigheder og ubegrænset båndbredde samt muligheden for at få adgang til streamingtjenester, f.eks. Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Det giver mulighed for op til syv samtidige forbindelser, hvilket giver det et øverste sted i vores bedste VPN’er til sammenligning af flere enheder. For at se, om du kan lide det, kan du tilmelde dig en syv-dages prøveperiode. Hvis du stadig ikke kan beslutte efter det, er der en pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for mere.

NordVPN

Du kan også bruge NordVPN til at få en Thai IP-adresse. Det har over 5.000 servere, hvoraf syv er i Thailand. Det vil beskytte dig med nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed, og der vil ikke være nogen oversigt over, hvad du har været oppe til. Dets hastigheder er gode, og der er ingen båndbreddehætter. Desuden kan du få adgang til streamingtjenester uden problemer.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPN er kompatibel med de fleste større operativsystemer, og du kan tilslutte op til seks enheder ad gangen. 30-dages refusionsperiode skal give dig nok tid til at se, om det er rigtigt for dig. Læs vores NordVPN-anmeldelse for mere information.

ExpressVPN

ExpressVPN er et godt valg, fordi det har servere i Thailand. Det giver fremragende sikkerhed og har en streng no-logs-politik. Plus, det er den hurtigste VPN der findes. Denne og ubegrænset båndbredde gør det til den bedste VPN til streaming. Du skulle ikke have et problem med at få adgang.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan installere dets brugervenlige klienter på alle populære operativsystemer. Det er så enkelt, at det er det bedste valg for dem uden erfaring med at bruge VPN’er. Det giver også mulighed for at oprette forbindelse til op til tre enheder på én gang. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som er god tid til at tjekke den ud. Vores ExpressVPN-gennemgang går nærmere ind på tjenesten.

Farerne ved at bruge en thailandske IP-adresse

Det er fint at bruge en Thai IP-adresse, så længe du er sikker på, at du er beskyttet, mens du gør det. For eksempel er nogle lande invasive med overvågning og har ikke de bedste fortrolighedslove.

Kommentarer, der fremsættes online, der er kritiske for monarkiet, kan resultere i retsforfølgning i henhold til Thailands lov om majestet. Myndigheder kan nemt overvåge dine aktiviteter, men der er også fare for onlineangreb. Thailand er et af de værste steder for cyberkriminalitet, så du vil sikre dig, at du er beskyttet. At have en god antivirus er også en god idé.

Se vores bedste VPN-artikel for Thailand for at få flere oplysninger om landet.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en IP-adresse i Thailand. Den sikreste måde at gøre det på er via en VPN, fordi du bliver beskyttet af dens sikkerhed, og dit privatliv vil blive overholdt.

Du kan vælge en af ​​vores anbefalinger ovenfor til Thailand, men CyberGhost er den bedste mulighed, fordi den har flest servere der, hvilket giver dig den bedste chance for at finde en passende. Med sin syv-dages prøveperiode vil du være i stand til at sætte den gennem dens tempo, men hvis du stadig ikke kan beslutte inden da, vil du være dækket af tilbagebetalingsgarantien.

Hvis du kan anbefale en måde at få en Thai IP-adresse på, skal du skrive en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre om det. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me