Sådan får du en sydafrikansk IP-adresse i 2020

Det kan være irriterende, når du ikke kan få adgang til det indhold eller den onlinetjeneste, du ønsker på grund af geoblocks. Hvis du er en sydafrikansk i udlandet, og du forsøger at se på indhold, der er begrænset til dit land, bliver du tilbage med at se en fejlmeddelelse. Du skal have en sydafrikansk IP-adresse for at se den, så vi viser dig, hvordan du får en.


Det kan bare se ud som en masse tilfældige tal, men din IP-adresse har en masse skjult information i sig. Når du går online, fortæller det webstedet eller tjenesten, hvor du befinder dig. For at se indhold, der er begrænset til et bestemt land, skal du have en IP-adresse, der viser, at du er der.

Måske prøvede du at tjekke dine penge online efter en aften, men kunne ikke logge ind. Nogle banker lader dig kun logge ind, hvis du er i landet, så uden en sydafrikansk IP-adresse bliver du nægtet adgang.

Måske vil du se dine foretrukne shows fra South African Broadcasting Corporation eller få adgang til tjenester som e.tv, Soweto TV, DSTV og Showmax. Uanset hvad du ønsker, ingen er tilgængelige uden for Sydafrika.

Årsagen hertil er licensbegrænsninger. Netværk skal have en licens i hvert land, hvor de ønsker at udsende et show. Netflix er et godt eksempel. Selvom det findes i mange lande, er hvert bibliotek forskelligt på grund af licens.

Du kan læse mere om det i vores stykke om Netflix VPN-forbud. Hvis du allerede ved om det og bare vil komme ind, så kig på vores bedste VPN til Netflix for at få anbefalinger.

Sådan får du en sydafrikansk IP-adresse

Det er op til dig, hvilken metode du bruger for at få en sydafrikansk IP-adresse. Du kan bruge en proxy, som er den nemmeste rute at tage, men de kan være upålidelige (selv vores bedste gratis proxy). De inkluderer heller ikke sikkerhed, hvilket efterlader dig sårbar over for cyberkriminalitet, og du kan spores, fordi din IP-adresse ikke er beskyttet. Vores VPN vs. proxy vs. Tor forklaring har mere information.

Dit bedste valg er at bruge et virtuelt privat netværk, fordi det vil holde dig anonym og sikker mod online farer. Du kan se på udbyderne i vores bedste VPN-anmeldelser for nogle gode muligheder, men du skal sørge for, at den, du vælger, er god for Sydafrika.

Du har brug for en, der har servere der, fordi du vil være i den samme position, som du nu er uden dem. Jo mere udbyderen har der, jo bedre.

For at få adgang til Netflix bliver du nødt til at vælge en udbyder, der er i stand til at komme ind i den. Netflix har et kompliceret VPN-detekteringssystem, og der er kun en håndfuld VPN’er, der kan omgå det. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejlen for mere.

NordVPN

NordVPN er en god mulighed for at få en sydafrikansk IP-adresse. Det har et netværk med tusinder af servere, inklusive 19 i Sydafrika. Det har fremragende sikkerhed med dobbelt-hop-kryptering og der er også en streng no-logs-politik. Det har gode hastigheder med ubegrænset båndbredde og kan nemt komme dig ind i streamingtjenester.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPN kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Klienterne er enkle at bruge, og du kan have op til seks enheder tilsluttet på samme tid. Læs vores NordVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om tjenesten. Du kan prøve det for at se, om du også kan lide det, fordi det har en refusionstid på 30 dage.

CyberGhost

En anden anstændig udbyder er CyberGhost, der har et stort servernetværk og har 10 servere i Sydafrika. Dens sikkerhed er stram, og den holder ikke en log på din aktivitet. Hastigheden er god, og der er ingen båndbreddehætter. Du kan også komme ind på Netflix og andre streamingtjenester.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost er kompatibel med de fleste større operativsystemer og det er en af ​​vores bedste VPN til flere enheder, fordi det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til syv enheder på én gang. Du kan drage fordel af den syv dages prøveperiode for at sikre dig, at du kan lide det. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti. Tjek vores CyberGhost-anmeldelse for at få et bedre kig på tjenesten.

Astrill

Vi anbefaler også Astrill til at få en sydafrikansk IP-adresse. Det har et lille servernetværk sammenlignet med de andre to udbydere, men der er servere i Johannesburg. Du vil være sikker, fordi den har anstændig sikkerhed med flere protokoller at vælge imellem, herunder to, der er eksklusive til VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Tidligere

Næste

Det er i stand til at få dig ind i streamingtjenester og har hurtige hastigheder med ubegrænset båndbredde. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til så mange som fem enheder samtidigt. Der er en syv-dages prøveversion tilgængelig, så du kan se, om du kan lide det, før du tilmelder dig. Læs vores Astrill anmeldelse for at finde ud af mere.

Farerne ved at bruge en sydafrikansk IP-adresse

Det er ikke farligt at bruge en sydafrikansk IP-adresse, men du skal være opmærksom på risiciene. Selvom der er lande, der værdsætter privatlivets fred, som du kan læse i vores stykker om privatlivets fred, gør andre ikke det, og der kan være invasiv overvågning og love.

Der var afsløringer i 2017 om, at den sydafrikanske regering sporer tusinder af mobiltelefoner. Et smuthul i landets overvågningslovgivning lod det ske.

Der er desuden gratis WiFi-hotspots tilgængelige over hele landet, men det er umuligt at vide, hvor sikre de er. Uden ordentlig beskyttelse kan du være sårbar over for hacking og vira. En 12-måneders undersøgelse viste, at næsten 9 millioner sydafrikanere var blevet ofre for cyberkriminalitet, hvilket også er en god grund til at få et antivirusprogram.

Læs vores bedste VPN-artikel for Sydafrika for at få flere oplysninger om landet.

Afsluttende tanker

Vi håber, du nu ved, hvordan du får en sydafrikansk IP-adresse, og hvorfor du har brug for beskyttelse, uanset hvor du er. En VPN er den bedste mulighed for at få både såvel som mange andre funktioner.

Enhver af ovennævnte udbydere får dig det, du har brug for, men NordVPN er det bedste valg. Med sin top-notch sikkerhed og evne til at komme ind i streamingtjenester skal den have alle de funktioner, du har brug for for sikkert at få det indhold, du ønsker. Der er desuden ingen grund til ikke at prøve det med dets 30-dages refusionsperiode.

Hvis du har anbefalinger til at få en sydafrikansk IP-adresse, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gerne høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me