Sådan får du en østrigsk IP-adresse i 2020 for at se offentlig fjernsyn

Hvis du rejser, eller du er flyttet, har du sandsynligvis ikke adgang til alt, hvad du er vant til online. Måske får du en fejlmeddelelse, eller indholdet er anderledes. Det skyldes, at noget indhold er begrænset til bestemte lande, og den eneste måde at se det på er ved at ændre din IP-adresse. I denne artikel viser vi dig, hvordan du får en østrigsk IP-adresse.


Tænk på din IP-adresse som et identitetskode. Det er unikt for din enhed og fortæller de websteder, du besøger, hvilket land du er i. Hvis indhold er begrænset til et land, vil du kun kunne få adgang til det, hvis du er der. Ændring af din IP-adresse får den til at se ud som om du er der og gøre det muligt for dig at se indholdet.

Der er grunde til, at du kunne drage fordel af at gøre det. Måske mangler du forskellige programmer leveret af ORF, eller du vil have adgang til den østrigske version af Netflix.

De begrænsninger, du står over for, kaldes geoblocks. Kringkastere har brug for en licens til hvert show, de har til hensigt at udsende i hvert land, de ønsker at vise det i. Det er ikke levedygtigt for hvert show, der skal sendes i hvert land på grund af sproglige og kulturelle forskelle. Derfor varierer Netflix bibliotek så meget rundt omkring i verden. Læs vores stykke om Netflix-forbudet for mere.

Hvis Netflix er det, du leder efter, kan du se vores bedste VPN for Netflix-guide for at få flere anbefalinger.

Der er også andre grunde til at få en østrigsk IP-adresse. For eksempel lader nogle banker dig ikke logge ind uden for landet. Disse begrænsninger er der for at hjælpe med at stoppe svig. Når du ændrer din IP-adresse, kan du logge ind som sædvanligt.

Sådan får du en østrigsk IP-adresse

Du kan ændre din IP-adresse ved hjælp af en proxy – læse vores bedste gratis proxy-guide for et par muligheder – men de er upålidelige. De har heller ikke sikkerhedsfunktioner til at beskytte dig. Se på vores VPN vs. proxy vs. Tor-sammenligning for at lære mere.

Vi anbefaler i stedet at bruge et virtuelt privat netværk. Det vil ikke kun ændre din IP-adresse, men det vil også holde dig sikker med VPN-protokoller, der tilbyder kryptering på højt niveau. Flertallet har også en ikke-logs-politik, hvilket betyder, at de ikke vil føre journal over dine online aktiviteter.

De fleste af udbyderne på vores bedste VPN-liste er et godt valg, men nogle er mere egnede til Østrig end andre.

Du har brug for VPN for at have servere i Østrig, ellers vil du sidde fast i den samme situation. Hvis du vil streame, skal du sørge for, at VPN også kan komme ind på de tjenester, du ønsker. Netflix har et VPN-detekteringssystem i verdensklasse, som de fleste tjenester ikke kan omgå. Se vores stykke på Netflix-proxyfejlen for at få flere oplysninger.

CyberGhost

CyberGhost er et godt valg til at få en østrigsk IP-adresse, fordi den har 69 servere der, hvilket er mere end nogen udbyder, vi kiggede på. Det har god sikkerhed og respekterer dit privatliv med en no-logs-politik. Du får fordel af ubegrænset båndbredde, anstændige hastigheder og muligheden for at bruge streamingtjenester, såsom Netflix, også.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost er kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS. Du kan tilslutte op til syv enheder samtidigt, hvilket tjente det på andenpladsen i vores bedste VPN til flere enheder. Du kan teste tjenesten med dens syv-dages prøveperiode. Hvis du har brug for mere tid, er der også en pengene-tilbage-garanti. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at få et bedre udseende.

NordVPN

Et andet godt valg til at få en østrigsk IP-adresse er NordVPN, fordi den har et enormt servernetværk, der indeholder 35 servere i Østrig. Dens sikkerhed er blandt de bedste, og det fører ikke en log over dine online aktiviteter. Det har gode hastigheder og ingen grænser for båndbredde. Plus, det kommer ind i Netflix og de fleste andre streamingtjenester.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS med op til seks enheder tilsluttet på samme tid. Der er en 30-dages refusionsperiode, så du får masser af tid til at beslutte, om du kan lide det. Se vores NordVPN-gennemgang for flere detaljer.

HideMyAss

Du kan også bruge HideMyAss til at få en østrigsk IP-adresse. Dets servernetværk er massivt og dækker 190 lande, og det har syv servere i Østrig. Det har god sikkerhed og en privatlivspolitik, men den holder forbindelses- og frakoblingslogfiler i 30 dage. Dets hastigheder er tilstrækkelige til de fleste aktiviteter, og der er ubegrænset båndbredde. Plus, det kan få adgang til de fleste streamingtjenester.

HidemyAss-hjemmeside-2019

HMA kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Du kan tilslutte op til fem enheder på én gang. Der er en syv-dages prøveperiode, som du kan bruge til at se, om du kan lide det, plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vores HideMyAss anmeldelse har flere oplysninger om tjenesten.

Farerne ved at bruge en østrigsk IP-adresse

Selvom det ikke er farligt at bruge en østrigsk IP-adresse, er der ting, du skal huske på. Regeringens overvågning, ytringsfrihed og privatlivets fred varierer fra land til land.

Den østrigske regering er i stand til at føre overvågning. Det er i stand til at overvåge internetkommunikation, selvom de er krypteret. Det inkluderer apps som WhatsApp og Skype (læs vores guide til, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner WhatsApp-chathistorik).

Østrigs ærekrænkelseslovgivning er blandt de strengeste i EU, idet straffeloven kriminaliserer fornærmelse af staten og dens herskere. Journalister er mest udsat for risiko, men du skal stadig være forsigtig. Hvis du er journalist, skal du læse vores online privatlivshåndbog for journalister.

Uanset hvor du er, risikerer du cyberkriminalitet. Der er masser af offentlige WiFi-hotspots, men du kan ikke se, hvor sikre de er. Du risikerer at blive hacket, få vira eller få malware, når du bruger en, så det er en god ide at installere en anstændig antivirus sammen med VPN. Vores bedste antivirus-softwareguide har anbefalinger.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at få en østrigsk IP-adresse. Du skal bruge en VPN til at få en, fordi du bliver beskyttet af god sikkerhed, og dine aktiviteter bliver holdt hemmelige.

Enhver af vores anbefalinger fungerer, men CyberGhost er det bedste valg, fordi det har 69 servere i landet. Du kan bruge den syv-dages prøveperiode for at se, om du kan lide det, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du har brug for mere tid. Hvis du vil se alternativer, skal du sørge for at gennemse vores VPN-anmeldelser.

Hvis du har tip eller erfaring med at få en østrigsk IP-adresse, fortæl os os i kommentarafsnittet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me