Sådan får du en spansk IP-adresse i 2020: Flyt via Madrid

Spanien er kendt for mange ting, herunder fantastisk solskin, tyrefægtning, Flamenco-musik og mere. Det er også et af de største lande i verden for fodbold, eller, som det hedder dets rigtige navn, fútbol. Hvis du er uden for Spanien og vil komme ind på handlingen, har du brug for en spansk IP-adresse.


I denne vejledning til, hvordan du får en spansk IP-adresse, viser vi dig, hvordan du kan tunnel ind i landet sikkert. Mens adgang til fútbol-streams er stor, vil vi også tale om de sikkerheds- og privatlivsrisici, der er forbundet med tilslutning til et andet land.

Sådan får du en spansk IP-adresse

Før vi fortæller dig, hvordan man får en spansk IP-adresse, skal vi tale om, hvad en IP-adresse er. Ligesom en fysisk adresse identificerer IP-adresser computere i et netværk. Når du opretter forbindelse til et websted, deler du din IP-adresse, som også angiver din geografiske placering.

Det kan blive et problem, når du prøver at få adgang til indhold, der er begrænset til et bestemt land. Geoblocks oprettes for at begrænse indhold til et bestemt område. For eksempel har Netflix forskellige biblioteker med shows og film til forskellige dele af verden (læse vores bedste Netflix hacks-guide for at se, hvordan du får adgang til dem).

Udskiftning af din IP-adresse er heldigvis enkel, men mange gør det på den forkerte måde. En af de mere almindelige ruter er at bruge en proxy, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i det land, du har adgang til, før du flytter til internettet (læs vores bedste gratis proxyvejledning). Når du gør det, udskiftes din IP-adresse.

Når det er sagt, som du kan læse i vores hvordan man slår Netflix VPN-forbudguide op, er proxies let at opdage. Plus, de er farlige, som du kan lære om i vores VPN vs. proxy vs. Tor forkliner.

Det skyldes, at din forbindelse til proxy ikke er krypteret. Virtuelle private netværk omgår det. Ved at bruge VPN-protokoller kan du praktisk talt tunnere overalt i verden. I modsætning til fuldmagter, er din forbindelse dog krypteret, hvilket betyder, at din identitet og anmodninger, du sender, holdes private.

Vi vil give et par anbefalinger fra vores bedste VPN-guide, der har servere i Spanien, men hvis du vil shoppe rundt, skal du læse vores VPN-anmeldelser.

ExpressVPN

ExpressVPN er den mest sikre VPN, vi har testet. Ud over at tilbyde en strømlinet brugeroplevelse og fremragende sikkerhed, er det hurtigt. ExpressVPN er den hurtigste VPN, vi har gennemgået, ikke kun fordi den forbliver hurtig, når man tunneler tæt på hjemmet, men også fordi den opretholder din hastighed over lange afstande.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har to lokationer i Spanien: en i Madrid og en anden i Barcelona. Selvom kun to placeringer har ExpressVPN et netværk på over 3.000 servere, hvilket betyder, at du altid skal være i stand til at oprette forbindelse. Du kan lære mere i vores ExpressVPN-gennemgang eller prøve tjenesten med dens 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN

NordVPN har et massivt servernetværk, men det mangler stadig ExpressVPN. Det er ikke en ensartet udbyder, men det er imponerende. Som mesteren af ​​vores bedste VPN til torrentguide skiller NordVPN sig ud fra mængden med et stort sæt funktioner og førsteklasses sikkerhed.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Den har 61 servere i Spanien, og i modsætning til med ExpressVPN, kan du vælge den, du vil oprette forbindelse til. Selvom Spanien ikke har alle NordVPNs specialtjenere, kan du bruge P2P-dem til torrenting. Du kan lære mere om NordVPNs funktioner i vores NordVPN-gennemgang eller se, hvordan du kan lide det med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

CyberGhost

CyberGhost er en af ​​vores foretrukne udbydere her på Cloudwards.net. Det tjente et sted i vores bedste VPN til streaming guide takket være det fremragende udvalg af dedikerede streaming-servere og kommer med en lav pris, der kan startes. Selvom ikke så hurtigt som ExpressVPN eller NordVPN, gør CyberGhost næsten alt andet rigtigt.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det har 64 servere i Spanien fordelt over Barcelona og Madrid, og som med NordVPN kan du vælge den server, du vil oprette forbindelse til. CyberGhost har dog mere at tilbyde end et stort servernetværk, så læs vores CyberGhost-gennemgang for detaljerne. Alternativt kan du tilmelde dig tjenesten for at drage fordel af dens generøse 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Farerne ved at bruge en spansk IP-adresse

Spanien har et generelt gratis internet på trods af problemer med fair brug i fortiden. Ikke desto mindre er der ikke meget at bekymre sig om, når du får en spansk IP-adresse, medmindre du gør noget ulovligt, såsom at støtte terrorisme, deltage i hadetale eller distribuere børnepornografi.

Selvom tunneling til Spanien muligvis ikke udgør et problem, kan tunneling fra et andet land være problematisk. Som du kan læse i vores internetcensurvejledning, begrænser eller blokerer mange lande verden over internettet. Brug af et proxyværktøj, såsom en VPN, kan betyde bøder eller fængselstid.

På grund af det er det vigtigt, at du bruger en udbyder, der overholder det bedste inden for VPN-sikkerhed. Ved at kombinere stærk kryptering og en streng no-logs-politik kan en VPN holde dig væk fra posten. De tre muligheder, der er nævnt ovenfor, opnåede pletter i vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide på grund af deres fremragende sikkerhed.

Selv hvis du ikke lever under den undertrykkende kinesiske regering, skal du stadig tænke på VPN-sikkerhed. Den amerikanske regering sporer for eksempel brugerdata gennem programmer som PRISM, og massive tech-virksomheder som Facebook og Amazon lever af de anmodninger, du sender.

Selvom det er vel åbenlyst at beskytte dig mod åbenlyse onlinetrusler, er det muligvis noget af den snuskere og mere afskyelige samling, der glider gennem revnerne. En sikker VPN stopper det.

Afsluttende tanker

Der er mange grunde til, at du ønsker en spansk IP-adresse, hvor fútbol-strømme er tæt på toppen af ​​listen. Selvom der ikke er meget at bekymre sig om fra den spanske regering, når det kommer til sikkerhed eller privatliv, kan det land, du bor i, og de tjenester, du bruger, forårsage problemer.

En VPN er vigtig for online-sikkerhed, men det er kun et trin i at sikre, at du er sikker, mens du surfer på nettet. Hvis du vil lære om flere måder at beskytte dig selv, kan du tjekke vores online sikkerhedsarkiv.

Hvilken VPN bruger du for at få en spansk IP-adresse? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map