Sådan får du en russisk IP-adresse i 2020, Bistro

Med mængden af ​​indholdsrestriktioner i landet, har du ret i at undre dig over, hvorfor nogen vil have en IP-adresse i Rusland, men der er gyldige grunde. For eksempel kan du være en russisk statsborger, der rejser til udlandet og vil have adgang til indhold hjemmefra. Uanset årsagen, vil denne artikel vise dig, hvordan du gør det sikkert.


Din IP-adresse indeholder meget mere information, som du kunne tænke ved at se på den, inklusive din placering. Når du prøver at få adgang til indhold, der er begrænset til et andet land, kan du blokeres af disse websteder og onlinetjenester.

Sociale medienetværk, finansielle tjenester og endda søgemaskiner sporer brugerplaceringer og bruger disse oplysninger til at beslutte, hvad du skal vise dig, og på hvilket sprog du skal vise dem. Hvis du vil logge ind på din russiske bankkonto og tjekke dine midler, har du muligvis brug for en russisk IP-adresse for at gøre det.

Hvis du vil streame lokale programmer fra tjenester som Rusland-1 og ivi.tv, eller du gerne vil se en live sportsbegivenhed, kan du finde den eneste ting at underholde dig er en fejlmeddelelse. Det er på grund af geoblocks. Internationale ophavsretlige love tvinger websteder og onlinetjenester til at indføre begrænsninger for, hvem der kan se deres indhold, hvilket er en smerte.

Selv Netflix er forskellig for hvert land, så versionen i det land, du er i, har muligvis ikke den seneste episode af det russiske drama, som du er afhængig af. Mange mennesker forsøger at få adgang til den amerikanske version af Netflix, fordi det har det største bibliotek. Tjek vores bedste VPN til Netflix for at få anbefalinger.

Uanset hvad du prøver på at få adgang til, er den eneste måde at komme omkring en geoblock på at ændre din IP-adresse.

Sådan får du en russisk IP-adresse

Hvordan du får en russisk IP-adresse er op til dig. Du kan gå den lette rute og bruge en proxy – det er det, vi foreslår i vores bedste gratis proxy-guide, faktisk – men de fungerer ikke altid. Selv hvis de gør det, er de ikke pålidelige, og der er ingen sikkerhed, så du forbliver sårbar overfor onlinefare, såsom cyberkriminalitet. Det vil heller ikke være svært at spore ting tilbage til dig, fordi din rigtige IP-adresse ikke er afskærmet.

Vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke har mere information.

Den anden mulighed, og den bedre mulighed, er at bruge et virtuelt privat netværk. Brug af et vil beskytte dig og give dig adgang til websteder og tjenester anonymt.

Du kan finde en god i vores bedste VPN-anmeldelser, men du skal sørge for, at det giver dig det indhold, du er efter først. Hvis der ikke er nogen servere i Rusland, er der ingen mening.

Hvis du vil komme ind på Netflix, skal du vælge en der kan komme forbi sine almægtige VPN-detektorer. Der er kun få, der kan gøre det. Læs vores artikel om Netflix-proxyfejl for at lære mere.

NordVPN

Vi anbefaler stærkt NordVPN for at få en russisk IP-adresse. Det har tusindvis af servere over hele verden, inklusive 24 i Rusland, hvilket giver dig nok at vælge imellem. Det har nogle af de bedste sikkerhed omkring, med muligheden for at bruge dobbelt-hop-kryptering for at tilføje mere beskyttelse til VPN-tunnelen. Plus, det holder ikke logfiler.

Tidligere

Næste

Det har også anstændige hastigheder og ubegrænset båndbredde, hvilket er fantastisk til streaming. Du skal ikke have noget problem med at komme ind i Netflix og andre streamingtjenester.

NordVPN kan installeres på de fleste større operativsystemer og er let at bruge. Der er en 30-dages refusionsperiode, der giver dig tid til at se, om du også kan lide det. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

TorGuard

TorGuard, der har et stort servernetværk, der inkluderer servere i Moskva og Skt. Petersborg, er et andet godt valg. Det har sikkerhed i høj kvalitet, der kan tilpasses, og en solid no-logs-politik.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder varierer og afhænger af det sikkerhedsniveau, du vælger, men der er ingen grænse for, hvor meget båndbredde du kan bruge.

Det er ikke godt med at komme ind på streamingtjenester, men du kan betale for en dedikeret IP-adresse, som garanteret fungerer. Det understøtter de mest populære operativsystemer og har brugervenlige apps. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan tage dig tid til at træne, hvis du kan lide det. Du kan lære mere om TorGuard i vores TorGuard-anmeldelse.

Astrill

Astrill er en anden kandidat til at få en russisk IP-adresse. Det har ikke mange servere rundt om i verden, men der er to i Moskva. Dets sikkerhed er også god med flere protokoller at vælge imellem, herunder to, der er eksklusive til VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Tidligere

Næste

Det er hurtigt og kan få dig til streamingtjenester, såsom Netflix. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Der er en syv-dages prøveperiode, så du kan drage fordel af det for at se, om det er rigtigt for dig. Se vores Astrill-anmeldelse for mere om tjenesten.

Farerne ved at bruge en russisk IP-adresse

Der er ingen reel fare ved at ændre din IP-adresse til en russisk, men der er grunde til at sikre dig, at du har en sikker forbindelse. For eksempel, hvor en udbyder er baseret, kan være af interesse for dig, især hvis dine aktiviteter vil være risikable. Hvis det er tilfældet, skal du læse vores stykke om beskyttelse af personlige oplysninger.

Online-tale i Rusland kan få konsekvenser. Ærekrænkelse er ridsende, og der har været over 1.000 straffesager for online-aktiviteter, f.eks. Sociale medier. Nogle er afsluttet med en fængselsstraf.

Yarovaya-loven giver myndighederne adgang til brugerdata. Hvis et websted eller en tjeneste føjes til registeret over informationsformidlingsarrangører, skal det indsamle og gemme brugernes metadata og give det til de russiske myndigheder.

Kommunikationsdata, inklusive tekst, video og lyd, skal opbevares i seks måneder, og metadata skal opbevares i et år, og myndighederne kan få adgang til disse poster uden en retskendelse. Det har vist sig, at den russiske regering bruger SORM, som er en type overvågning, der overvåger internettrafikken.

Læs vores bedste VPN til Rusland-stykke for mere om landet.

Afsluttende tanker

Vi håber, at du nu ved, hvordan du får en russisk IP-adresse sikkert. Uanset hvad du har brug for det, er VPN’er den bedste måde at få det. De er fyldt med sikkerhed og andre funktioner.

NordVPN er et godt valg for Rusland. Det har førsteklasses sikkerhed og vil holde dig skjult for onlinefare. Derudover giver 30-dages refusionsperiode dig nok tid til at finde ud af, om du kan lide det.

Hvis du har anbefalinger til at få en russisk IP-adresse, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map