Sådan får du en Qatari IP-adresse i 2020: Delving til Doha

Hvis du er bosat i Qatari og vil have adgang til Al Jazeera, BeIN Sports eller andre tjenester, mens du rejser i udlandet, kan du få en fejlmeddelelse. Den eneste måde at omgå disse geoblocks er ved at ændre din IP-adresse til det givne land. Vi vil vise dig, hvordan du får en IP-adresse i Qatar.


For eksempel scanner Netflix din IP-adresse og bestemmer den type indhold, den skal vises. Så meget som en IP-adresse kan se ud som et tilfældigt sæt numre, det er dybest set dit placerings-id, og det fortæller websteder og onlinetjenester, du besøger, hvor du er.

Denne guide viser dig, hvordan du får en Qatari IP-adresse, så du kan få adgang til dine foretrukne Qatari TV-shows og Netflix, samt bruge online bank og andre tjenester.

Sådan får du en Qatari IP-adresse

Den nemmeste måde at få en Qatari IP-adresse er at bruge en proxy – se vores bedste gratis proxyvejledning for forslag – men vi anbefaler ikke at gøre det. De er lette at opdage og blokere, som vist i vores guide til Netflix-proxyfejlen, de har langsomme hastigheder, og de er ikke sikre eller pålidelige. 

Det betyder, at din ægte IP-adresse er ubeskyttet, så du er sårbar over for cyberangreb, og din online aktivitet kan spores tilbage til dig. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor for mere om det.

Vi anbefaler i stedet at bruge et virtuelt privat netværk til at ændre din IP-adresse. I modsætning til proxies krypterer VPN’er din oprindelige forbindelse med en VPN-protokol for at beskytte din rigtige IP-adresse og gøre umuliggørelse af ruter umulig, og de holder ikke logfiler over din online aktivitet. Vores bedste VPN-valg kan udføre jobbet, men du har brug for en med servere i Qatar, eller du sidder fast.

Vi vil give to henstillinger, der har servere i Qatar og giver god VPN-sikkerhed og -hastighed.

VyprVPN

VyprVPN er en god service med stor sikkerhed, herunder dens Chameleon-protokol, en kill switch og en no-logs politik for at beskytte dit privatliv. Det har også et stort servernetværk i mere end 60 lande, inklusive Qatar, som fik det til en placering i vores bedste VPN til rejseguide. Selvom VyprVPN er langsommere end nogle af sine rivaler, er dens hastigheder ikke dårlige, og den har ingen båndbreddehætter.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det fungerer godt ved streaming, men dets subpar-hastigheder forhindrede det i at være en af ​​vores bedste VPN til streaming af valg. Det kan få adgang til Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Amazon Prime Video på flere servere uden at skulle oprette forbindelse igen. Hvis Al Jazeera er, hvad du vil, er VyprVPN et godt valg, men dens hastigheder forhindrede det også i at gøre vores top fem bedste VPN til Al Jazeera-valg.

Du kan bruge VyprVPN på Windows, macOS, Android og iOS, men det har en dateret grænseflade, der kan forbedres. Når det er sagt, er det let at konfigurere, og du kan få forbindelse hurtigt. Support er tilgængelig via forskellige metoder, herunder en FAQ-sektion, live chat og e-mail.

VyprVPN tilbyder en rimelig månedlig sats, og du kan få en rabat, hvis du vælger en længere plan. Der er ingen refusionspolitik, men en tre-dages prøveversion er tilgængelig, så du kan prøve det for at se, om du kan lide det. Du kan få flere detaljer om tjenesten i vores VyprVPN-gennemgang.

HideMyAss

Vores andet valg er HideMyAss. Det tilbyder tilstrækkelige hastigheder, god sikkerhed med standard AES 256-bit-kryptering og en kill-switch. En privatlivspolitik er på plads, men den er foruroligende, fordi den siger, at den holder forbindelses- og frakoblingslogfiler i op til 30 dage. Det har stadig et massivt servernetværk sammenlignet med enhver anden udbyder, der dækker 190 lande, inklusive Qatar.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

HideMyAss understøtter Windows, macOS, Android og iOS og har brugervenlige klienter. En vidensbase er tilgængelig, hvis du selv vil prøve at løse problemet, inden du kontakter kundesupport for flere tekniske problemer. E-mail-support er langsommere end live chat.

Som du kan læse i vores HideMyAss-gennemgang, er dens månedlige pris ret dyre, men du kan bruge den syv-dages prøveperiode til at prøvekøre tjenesten. Bare sørg for at annullere inden afslutningen af ​​retssagen. Hvis du gør det, kan du stadig bruge hele syv dage. I tilfælde af at du glemmer at annullere, tilbydes en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Farerne ved at bruge en Qatari IP-adresse

Det er okay at bruge en Qatari IP-adresse, men der er nogle ting, du skal være opmærksom på. Som mange lande med censurspørgsmål, idet Kina er et godt eksempel, filtrerer og blokerer Qatar bestemt indhold på Internettet for at tilpasse det til dets politiske og religiøse synspunkter.

Alt, der er relateret til dating, pornografi, LHBT-spørgsmål eller seksuel sundhedsspørgsmål, er blokeret, hvilket også indhold, der anses for kritisk over for regeringen eller hader over for Islam. Nogle gange blokeres også offensive websteder på grund af de strenge parametre. Som et resultat, selvcensurere journalister, der kører nyhedswebsteder om emner, der vedrører regeringspolitikker, islam og den herskende familie.

Underligt, dog subventionerer Qatar Al Jazeera, som ikke undgår at kritisere regionale regeringer, fordi det fokuserer mindre på lokale nyheder og mere på regionale og internationale nyheder.

VoIP-tjenester, såsom FaceTime, Skype, Viber og Duo, er også blokeret, fordi Qatari-regeringen siger, at de ikke har licenser til at operere i landet. WhatsApp-opkald blev også blokeret, men der har været rapporter om, at forbuddet mod det blev ophævet. 

Når det er sagt, kan du komme i vanskeligheder med at afgive udsagn, der kan skade nogens ry på grund af Katars cyberkriminalitetslov og straffelov. Det inkluderer kommentarer, der er fremsat på sociale medier, via e-mail eller WhatsApp, med mulig straf på op til et års fængsel eller en bøde på op til 100.000 rygter ($ 27.000).

Der er ingen specifikke rapporter om overvågning i Qatar, men bevis tyder på, at regeringen kan spionere mod dens borgere. En amerikansk statsministeriets rapport afslørede, at Qatar bruger en proxyserver til at censurere internettet og kræver internetudbydere at opbevare brugerlogfiler i et år såvel som andre poster, hvis de bliver spurgt.

Disse og andre online trusler, såsom malware og vira, og farerne, der følger med gratis WiFi-hotspots, kan udsætte dig for cyberattacks, fordi du ikke ved, hvor sikker forbindelsen er. Med en VPN kan du få adgang til populære VoIP-tjenester, såsom Skype (tjek vores bedste VPN for Skype-forslag), og holde dig beskyttet mod disse risici.

Afsluttende tanker

Vi håber, du nu ved, hvordan du får en Qatari IP-adresse sikkert. En VPN vil holde dig sikker online, fordi den skjuler din IP-adresse, så du kan gennemse anonymt og sikre din forbindelse. Plus, det blokerer for streamingtjenester.

VyprVPN er vores øverste valg. Det giver tilstrækkelig sikkerhed til at beskytte dig, og den har en server-tilstedeværelse i Qatar, hvorfra du kan ændre din IP-adresse. Hvis dine online aktiviteter er følsomme, kan du besøge vores VPN-bibliotek for at få flere muligheder.

Har du erfaring med at få en IP-adresse fra Qatar? Fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map