Sådan får du en polsk IP-adresse i 2020: Vandrende Warszawa

At prøve at få adgang til bestemt indhold online kan være smertefuldt, hvis du rejser. Nogle websteder og tjenester er begrænset til et bestemt land, og hvis du ikke er der, får du en fejlmeddelelse eller en anden version. Heldigvis kan du omgå det ved at ændre din IP-adresse og forfalskning af din placering. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du får en polsk IP-adresse.


IP-adresser indeholder blandt andet oplysninger om din placering. Hvis du vil have adgang til noget, der er begrænset til et bestemt land, kan du kun gøre det, hvis din IP-adresse viser, at du er der. Det er takket være geoblocks. Ved at ændre din IP-adresse forfalsker du hovedsageligt din placering.

Netflix er et godt eksempel på geoblocking. Hvert land, det er tilgængeligt i, har et andet bibliotek. For at udsende et show har det brug for en licens for hvert land, hvor det har til hensigt at vise det. På grund af sproglige og kulturelle forskelle er det ikke praktisk at sende alle forestillinger overalt. Vores stykke om Netflix-forbuddet går mere detaljeret ind.

Hvis du mangler den polske version af Netflix, gentages du igen, når du har fået en polsk IP-adresse. Du kan også komme ind i den amerikanske version, som har det største bibliotek. Tjek vores bedste VPN til Netflix for dedikerede henstillinger.

Polsk internet-tv-service IPLA er ikke tilgængelig uden for Polen. Ligesom med polsk Netflix, kan du dog få adgang til den ved at ændre din IP-adresse til en polsk.

En anden grund til, at du muligvis har brug for en polsk IP-adresse, er fordi nogle banker og andre finansielle virksomheder ikke tillader folk at logge ind fra andre lande. Deres begrundelse er at bekæmpe svig.

Uanset hvad du ønsker, skal du ændre din IP-adresse til en polsk for at få adgang.

Sådan får du en polsk IP-adresse

En af de nemmeste måder til at ændre din IP-adresse er at bruge en proxy (som f.eks. Vores bedste gratis proxy). Når det er sagt, er det ikke den bedste måde at gøre det på. De fungerer ikke altid, og der er ingen sikkerhedsfunktioner inkluderet til at beskytte dig og din IP-adresse. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor stykke for bedre at uddanne dig selv.

Et virtuelt privat netværk er den bedste mulighed. En VPN ændrer ikke kun din IP-adresse, men du bliver beskyttet af dens sikkerhed, og din IP-adresse bliver afskærmet mod nysgerrige øjne. Plus, mange af vores bedste VPN’er har ingen-logs-politikker, hvilket betyder, at dine online aktiviteter ikke vil blive optaget.

Du kan bare vælge en af ​​vores VPN-anmeldelser, men du skal sørge for, at den først er egnet til Polen. Det skal have servere placeret der, ellers vil du stadig sidde fast. Hvis det er Netflix, du er efter, har du brug for et, der kan omgå sit VPN-detekteringssystem, og der er kun få, der kan. Du kan lære mere i vores stykke om Netflix-proxyfejl.

ExpressVPN

ExpressVPN er et godt valg til at få en polsk IP-adresse. Det giver fremragende sikkerhed og en streng no-logs-politik. Det har et massivt servernetværk, inklusive nogle i Polen. Det er den hurtigste VPN omkring og begrænser ikke den mængde båndbredde, du kan bruge. Du har ikke noget problem med at komme ind i Netflix, da det er vores bedste VPN til streaming.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan bruge det på alle operativsystemer, og det er et godt valg, hvis du ikke har meget erfaring med VPN’er, fordi det er så let at bruge. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det, inden du forpligter dig. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

CyberGhost

Du kan også bruge CyberGhost til at ændre din IP-adresse. Dens sikkerhed er god, og det respekterer dit privatliv med en solid politik, der ikke logger ud. Der er tusinder af servere tilgængelige, og 60 af dem er i Polen. Dets hastigheder er anstændige, og det tilbyder ubegrænset båndbredde. CyberGhost har ingen problemer med at komme ind i streamingtjenester, såsom Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS. Plus, det er en af ​​vores bedste VPN’er til flere enheder, fordi du kan oprette forbindelse til syv ad gangen. Der er en syv-dages prøveperiode, så du kan teste den, før du køber. Hvis du stadig ikke er sikker, er der en pengene-tilbage-garanti. Tag et kig på vores CyberGhost-gennemgang for flere detaljer.

NordVPN

NordVPN er et andet godt valg. Dens sikkerhed er førsteklasses, og dit privatliv er ikke på spil, fordi det ikke holder oversigt over din aktivitet. Det har 47 servere i Polen, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Selvom det kan være langsomt over lange afstande, er dens hastigheder gode, og der er ingen båndbreddehætter. Det er et godt valg at komme ind i Netflix og andre streamingtjenester også.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPNs brugervenlige klienter er tilgængelige på Windows, macOS, Android og iOS. Der er et 30-dages refusionsvindue, hvis du ikke kan lide det. Vores NordVPN-gennemgang går mere i detaljer.

Farerne ved at bruge en polsk IP-adresse

Selvom der ikke er nogen fare ved at ændre din IP-adresse til en polsk, er der et par ting, du skal vide, før du gør det. Nogle onlineaktiviteter kan lande dig i en masse problemer i visse lande, så det er bedst at uddanne dig selv.

Online-tale kan resultere i straf i Polen. Libel er en kriminel handling, og der er love mod fornærmelse. For eksempel er blasfemi strafbart med op til to års fængsel og fornærmelse af præsidenten hakker det op til tre år. Du skal være forsigtig med, hvad du sender online.

Mange regeringer deltager i overvågning, og Polen er en af ​​dem. Dets bekæmpelse af terrorisme og overvågningslove har brede definitioner, der giver regeringen mulighed for i hemmelighed at overvåge enhver, den kan lide.

Der er også risikoen for cyberkriminalitet. Du kan til enhver tid være sårbar overfor det, men ved hjælp af offentlig WiFi sætter du en højere risiko. En VPN hjælper dig med at forblive i sikkerhed, men det er også en god ide at installere en anstændig antivirus.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig ved du nu, hvordan du får en polsk IP-adresse let og sikkert. Ligesom i vores andre VPN-artikler, anbefaler vi, at du bruger en VPN til at beskytte dig mod online-farer.

ExpressVPN er det bedste valg til at få en polsk IP-adresse. Den har servere der, det er hurtigt, det er sikkert, og det bringer dig ind i streamingtjenester. Derudover er der intet at tabe med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du har nogle tip til at få en polsk IP-adresse, så fortæl os det i kommentarsektionen. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me