Sådan får du en Omani IP-adresse i 2020: Muscat Movements

Hvis du forlader Oman til forretning eller ferie, skal du muligvis forberede dig, hvis du vil streame den seneste episode af showet, du følger derhjemme. Tilsvarende, hvis du vil have adgang til din bankkonto uden for Oman, vil du sandsynligvis støde på en geoblock. Du skal ændre din IP-adresse for at få adgang, så vi viser dig, hvordan du får en Omani IP-adresse.


Hvis du vil streame Omani Netflix uden for Oman, bliver du sandsynligvis blokeret på grund af territoriel licens og copyright-lovgivning. Netflix har forskellige biblioteker i hvert af de 190 lande, hvor det opererer. Nogle programmer er eksklusive for ét land på grund af kulturelle og sproglige forskelle, mens andre er overalt. Lær mere i vores Netflix VPN-forbudsvejledning.

En Omani IP-adresse hjælper dig med at omgå streamingbegrænsninger og regeringscensur på internettet, så du kan få adgang til dine foretrukne tv-shows og onlinetjenester. Derudover vil du være i stand til at logge på online banktjenester, som ofte er regionbegrænset som en måde at bekæmpe svig i den finansielle sektor.

Sådan får du en Omani IP-adresse

Der er flere måder at få en IP-adresse til Oman på, men de to mest populære er proxies og virtuelle private netværk. Det er gratis at bruge fuldmagter og kan give dig en Omani IP-adresse, men som du kan læse i vores VPN vs. proxy vs. Tor-sammenligning, er de upålidelige, mangler sikkerhed, let detekteres og blokeres, og de kan spores tilbage til dig.

Den bedste metode til at bruge er en VPN. Selvom VPN’er fungerer som proxies ved at forbinde dig til en ekstern server, der erstatter din rigtige IP-adresse, tilbyder de også sikkerhedsfunktioner, såsom kryptering, for at skjule kilden til din forbindelse. De sikrer, at din identitet forbliver anonym online, og at du ikke også er blokeret af detektionssystemer.

Vi vil komme med to henstillinger, der har serverplaceringer i Oman, kan give dig en Omani IP-adresse, tilbyde sikkerhed og give dig adgang til det indhold, du ønsker.

HideMyAss

HideMyAss kan give dig en Omani IP-adresse. Det har god sikkerhed, en kill switch og over 900 servere i 190 lande, inklusive Oman. Når det er sagt, har det et problem med privatlivets fred, fordi det holder logfiler over forbindelser og afbrydelser i op til 30 dage. Dets hastigheder er okay, og der er ingen båndbreddehætter.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

Du kan installere HideMyAss på Windows, macOS, Android og iOS, og klienterne er lette at bruge. Du kan nå virksomhedens venlige og hjælpsomme kundesupportpersonale via live chat eller e-mail. En praktisk vidensbase er tilgængelig til rettelser på de fleste almindelige problemer.

Hvis du vil prøve tjenesten, inden du abonnerer, kan du bruge prøveperioden på syv dage til at se, om du kan lide den, men husk at annullere inden for denne periode, ellers bliver du faktureret for et års abonnement. Læs vores HideMyAss anmeldelse for flere detaljer.

PureVPN

Den eneste grund til at vi nævner PureVPN er fordi det har servere i Oman. Hvis dine online aktiviteter er følsomme, anbefaler vi ikke at bruge dem. Når det er sagt, det har et godt servernetværk, og sikkerheden er okay, men du er nødt til at indstille det til 256-bit kryptering. Det tilbyder også en kill switch, men dens privatlivspolitik er ganske inkonsekvent, som du kan læse i vores PureVPN-gennemgang.

PureVPN-hjemmeside-2018

Dets hastigheder er gode, og der er ingen hætter på båndbredde. Du kan installere det på Windows, macOS, Android og iOS, skønt det flisebelagte interface ser underligt ud. Sammenlignet med HideMyAss er PureVPN en meget billigere mulighed, og den har en 31-dages pengene-tilbage-garanti og support 24/7.

Farerne ved at bruge en Omani IP-adresse

Der er ingen fare ved at bruge en Omani IP-adresse, men der er ting, man skal huske på.

Internettet i Oman er tæt kontrolleret, som det er i mange lande, men ikke så meget som det er i Kina. Websteder, der indeholder homoseksuelt og lesbisk materiale, pornografi, nogle datingwebsteder, der havde seksuelt eksplicitte billeder og indhold til forbindelse med ulovlige stoffer, er blokeret. Det kan være anmassende for udstationerede, turister eller enhver, der rejser til Oman og håber at bruge internettet.

Internetudbydere i Oman har også strenge vilkår og betingelser i deres aftaler om den type aktiviteter, der er tilladt. Aktiviteter, der er i modstrid med monarkiets politiske, sociale, religiøse, økonomiske eller kulturelle værdier eller kan skade en tredjepart, er ulovlige. Manglende overholdelse af disse regler kan føre til opsigelse af service og en straffesag eller civil retssag.

Det er også ulovligt at bruge Skype, WhatsApp og FaceTime. Det gælder internetcaféer, hvoraf de fleste er blevet overfaldet, hvilket resulterer i, at folk bliver arresteret, fængslet eller sigtet store bøder for at tilbyde VoIP-tjenester.

Selvom Omans forfatning garanterer menings- og ytringsfrihed inden for lovens grænser, er tale, der kritiserer monarkiet eller regeringen eller afviger fra islam, ikke tilladt. Mange journalister, bloggere og andre borgere censurerer sig selv for at undgå afhør, arrestationer eller fængselsvilkår for at tale mod den herskende familie på sociale medier. 

For eksempel blev den anerkendte forfatter og aktivist Abdullah Habib i 2016 dømt til tre års fængsel og bøderet 2.000 Omani-rials ($ 5.200) for at have offentliggjort Facebook-indlæg om politiske og menneskerettighedsspørgsmål.

Regeringen overvåger også borgernes private kommunikation, herunder e-mail, mobiltelefon og chatrum. Dette kombineret med farerne ved at bruge offentlig WiFi og cyberattacks udgør en stor risiko for alle, der bruger en IP-adresse fra Oman.

Heldigvis kan du bruge en af ​​de VPN’er, vi har anbefalet, for at få en Omani IP-adresse og adgang til det, du har brugt til derhjemme.

Afsluttende tanker

Vi håber, at dette hjælper dig med at få en Omani IP-adresse. En VPN er den bedste metode til at bruge, fordi den giver god sikkerhed, frigør dig fra påtrængende overvågning og censur, holder din rigtige identitet skjult og blokerer for streaming af medier. 

Enten af ​​de muligheder, vi har anbefalet, er mere end nok til at komme i gang, men HideMyAss er vores valg på grund af dens gode sikkerhed og fremragende kundesupport. Desuden kan du bruge dens syv-dages gratis prøveperiode og 30-dages refusionsperiode til at se, om du kan lide det. Hvis du gerne vil have flere muligheder, kan du tage et kig på vores bedste VPN til Oman-stykke.

Hvis du har erfaring med at få en Omani IP-adresse, vil vi meget gerne høre dine anbefalinger. Fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map