Sådan får du en nigeriansk IP-adresse i 2020

Hvis du er en nigeriansk, der bor i udlandet eller rejser ud af landet, og du vil indhente den sidste Yoruba-flick, du så på IrokoTV, kan du blive frustreret over at prøve at få adgang til indholdet på grund af geoblocks. Du skal få en nigeriansk IP-adresse for at se sådan begrænset indhold, og vi vil vise dig, hvordan du får en. 


Når du opretter forbindelse til internettet, får du en IP-adresse, der ligner nogle tilfældige tal, men de afslører faktisk din relative placering i verden for de websteder og onlinetjenester, du besøger. Baseret på din IP-adresse kan nogle websteder muligvis blokeres, inklusive regeringswebsteder og banker. 

Streamingtjenester, såsom IrokoTV og Netflix, har forskellige biblioteker, der er licenseret til specifikke regioner, som du kan læse om i vores guide til Netflix VPN-forbud. Ingen af ​​disse indholdsbiblioteker er tilgængelige uden for Nigeria, så du er nødt til at forfalde din placering ved at ændre din IP-adresse for at se det indhold, du er vant til.

I denne vejledning til, hvordan man får en nigeriansk IP-adresse, forklarer vi, hvorfor virtuelle private netværk er så vigtige, og anbefaler nogle af vores topvalg, som alle kommer fra vores bedste VPN-liste.

Sådan får du en nigeriansk IP-adresse

Den nemmeste metode til at få en nigeriansk IP-adresse er via en proxy, men de er upålidelige og inkluderer ikke sikkerhedsfunktioner, så din ægte IP-adresse vil blive eksponeret og kan spores tilbage til dig. Plus, du vil forlade dig åben for cyberkriminalitet. Stadig kan du finde et par muligheder i vores bedste gratis proxy-guide, hvis du vil gå denne rute.

Når det er sagt, er der en bedre, mere sikker og enklere metode til at ændre din IP-adresse, som bruger en VPN. En VPN vil beskytte dit privatliv og maske din IP-adresse for at holde dig anonym, i modsætning til en proxy, der vil give dig sårbar over for online trusler. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel for mere information.

Brug af en VPN er den mest pålidelige metode til at få adgang til blokeret indhold, beskytte din identitet, sikre din WiFi-forbindelse til sikrere surfing og spare penge på telefonomkostninger, når du bruger den på din mobile enhed. Vores bedste VPN-anmeldelser indeholder fremragende udbydere, men du bliver nødt til at vælge en, der er god til Nigeria. 

Ivacy

Ivacy leveres med en lav pris og et fremragende udvalg af specialservere. På trods af nogle få problemer, såsom inkonsekvente hastigheder, er det en fantastisk service, der har et robust funktionssæt, herunder en kill switch og AES 256-bit kryptering, og den kommer ind i Netflix og DSTv. 

VPN har mere end 1.000 servere på over 100 lokationer verden over. De fleste er i USA, men der er en anstændig række lande, herunder Nigeria. Det har en klar dedikation til brugerens privatliv, og hvis du ønsker at tunnelere billigt, er det blandt de bedste muligheder på markedet. Du kan læse mere om det i vores Ivacy-anmeldelse.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Tidligere

Næste

Dens kundeservice er fantastisk med hensyn til let adgang og kvalitet, fordi du kan få de fleste supportfunktioner fra Android- eller iOS-appen, herunder en billetanmodning, korte FAQ, robust vidensbase, masser af kontaktmuligheder, indsendelse af feedback og hurtige responstider.

Når det er sagt, er Ivacy ikke uden mangler. Dets hastigheder er inkonsekvente, grænsefladen er mærkelig, og du skal afbryde forbindelsen for at skifte server. Hvis du er bekymret for disse områder, kan du muligvis klare dig bedre med de andre indstillinger i denne anmeldelse.

HideMyAss

HideMyAss får dig en nigeriansk IP-adresse. Det har et massivt servernetværk, der spænder over 190 lande, inklusive to servere i Nigeria, god sikkerhed og en privatlivspolitik, men det holder log på forbindelsen og frakoblingen i 30 dage. Dets hastigheder er tilstrækkelige, og der er ubegrænset båndbredde. Desuden kan du få adgang til de fleste streamingtjenester.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

Du kan bruge HideMyAss på Windows, macOS, Android og iOS. Det har enkle klienter, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til fem enheder samtidigt. En syv-dages prøveversion er også tilgængelig, så du kan teste den for at se, om du kan lide den, og en 30-dages pengene-tilbage-garanti tilbydes, i tilfælde af at du stadig ikke er bestemt. Læs vores HideMyAss-anmeldelse for mere information om tjenesten.

PureVPN

PureVPN ville ikke oprette denne liste, hvis det ikke var for at have 12 servere i Nigeria. Hvis dine aktiviteter ikke er følsomme, kan det være et rimeligt valg for dig, men hold dig til vores andre valg til ethvert andet formål.

Dens sikkerhed er okay, men du skal indstille kryptering til 256-bit. Det har også en kill switch og privatlivspolitik, men sidstnævnte er ganske inkonsekvent, fordi den modsiger sig selv med at føre logfiler, som du kan læse i vores PureVPN-gennemgang. Servernetværket er godt, hvilket oversættes til anstændige hastigheder, og tjenesten pålægger ikke båndbreddehætter. 

PureVPN-Server-Steder

PureVPN har klienter til Windows, macOS, Android og iOS, men du kan måske ikke lide dens flisestil. E-mail og live chat support er tilgængelig 24/7, hvilket er okay, men det lader meget tilbage at ønske. VPN er også billigere end de fleste udbydere og tilbyder en 31-dages pengene-tilbage-garanti, men pris bør ikke være den afgørende faktor.

Farerne ved at bruge en nigeriansk IP-adresse

Internetcensur er et emne i Nigeria. Der er en tendens, hvor afrikanske lande fokuserer på at kontrollere deres borgeres internetaktiviteter. Når det er sagt, vil du også støde på geobegrænsede websteder, hvilket ofte er tilfældet med streamingtjenester, men de bedste VPN’er kan fjerne blokering af dem. 

Selvom Nigerias forfatning giver beskyttelse af ytringsfriheden og pressen, begrænser eller begrænser regeringen disse rettigheder. Det har været kendt at arrestere bloggere og journalister og anklager dem for “cyberstalking”. Militante grupper i landet har også truet journalister og medier, undertiden dræbt pressemedlemmer.

Regeringen nedbryder også online-dissens, især under det nationale valg, som skete i marts 2018, da senatet foreslog et lovforslag om hadetaler, der skulle vise sig at begrænse ytringsfriheden i landet. Nigeria er også et af de mest cyberattack og svindelagtige lande på kontinentet.

Brug af en nigeriansk IP-adresse udsætter dig for det samme potentiale for overvågning, men hvis du bruger en VPN fra denne liste, skal du have det godt.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en nigeriansk IP-adresse sikkert. Den bedste måde at sikre, at du er beskyttet, mens du gør det, er at bruge en VPN. 

Alle de udbydere, vi har anbefalet i denne anmeldelse, får dig det, du har brug for. Ivacy er vores top valg, da det tilbyder privatliv og større sikkerhed. Plus, det blokerer for begrænset indhold inklusive streamingtjenester. 

Vi er glade for at høre dine forslag til, hvordan du får en IP-adresse i Nigeria. Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map