Sådan får du en New Zealand IP-adresse i 2020: Kiwi-forbindelsen

Hvis du har prøvet at få adgang til New Zealand-indhold fra et andet sted i verden, er chancerne for, at du er blevet ramt af en fejlmeddelelse. Det er på grund af geoblocks, og der er kun en måde at komme omkring dem på. I denne artikel skal vi fortælle dig, hvordan du får en New Zealand IP-adresse.


Der er mange grunde til at få en New Zealand IP-adresse. For eksempel er du muligvis på rejse og har brug for at styre en online forretning eksternt, eller måske er du en New Zealander i udlandet og skal kontrollere din bankkonto online. I begge tilfælde er det sandsynligt, at du vil blive blokeret for at gøre det.

Nogle spil frigives på samme tid på verdensplan, men spillere kan få dem timer i forvejen i New Zealand, fordi dens tidszone er forud for det meste af verden. En New Zealand IP-adresse maskerer din rigtige placering og får den til at vises for udbyderen, som du er der, hvilket giver dig adgang til disse udgivelser, hvis de kan downloades.

Tjek vores bedste VPN til spil, hvis det er af interesse for dig.

Du ønsker måske bare at se lokale kanaler, såsom TVNZ, eller All Blacks ‘seneste kamp. Streamingtjenesten Lightbox og den newzealandske version af Netflix er kun tilgængelig for Kiwis på grund af problemer med indholdslicenser. Læs vores stykke om Netflix VPN-forbud for at lære mere om det og tjek vores bedste VPN til Netflix for at få anbefalinger.

Sådan får du en New Zealand IP-adresse

Den nemmeste måde at forfalde din IP-adresse er at bruge en proxy, men det er ikke den bedste måde. Proxy er ikke pålidelige. De arbejder ofte ikke, og selvom de gør det, beskytter de dig ikke. Der er ingen sikkerhed, og din rigtige IP-adresse kan spores. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke for at fortolke emnet.

Brug af et virtuelt privat netværk er den bedste vej at gå, selvom det er værd at tjekke vores bedste gratis proxy-guide, hvis du er på den rute. De inkluderer sikkerhedsfunktioner og mange opbevarer ikke logfiler, så dine aktiviteter holdes hemmelige. De fleste af vores bedste VPN-udbydere er op til opgaven, men der er nogle få, der vil være bedre for New Zealand.

For det første vil du have, at udbyderen skal have servere der, så du kan få adgang til indholdet. Uden dem vil du være i den samme position, som du startede i. Hvis det er Netflix, du er på udkig efter, skal du vælge en VPN, der kan slå Netflix’s VPN-detekteringssystem, eller alt hvad du skal have for at underholde dig er en fejlmeddelelse. Vores Netflix-proxyfejlartikel dykker dybere ned i emnet.

NordVPN

NordVPN er et godt valg for New Zealand. Det har et stort servernetværk, der dækker store dele af kloden. Enogtyve af dets servere er i New Zealand, hvilket skulle være tilstrækkeligt til at få adgang til det indhold, du er ude efter. Det har nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed og tager også privatliv alvorligt. Nogle af dens funktioner inkluderer ubegrænset båndbredde, anstændige hastigheder og hurtig serverskift.

Tidligere

Næste

Du kan bruge det med alle større operativsystemer. Plus, det får dig ind i Netflix og andre streamingtjenester uden problemer. Der er en 30-dages refusionsperiode, som giver dig masser af tid til at finde ud af, om du kan lide det. For mere information om tjenesten, se vores NordVPN-gennemgang.

CyberGhost

CyberGhost er en anden udbyder, der er egnet til New Zealand. Det har et stort servernetværk, der dækker 60 lande, inklusive New Zealand, hvor det har 10 tilgængelige. Dens sikkerhed er god, og der er en streng privatlivspolitik for ro i sindet.

Du kan installere det på de fleste operativsystemer, og det er en af ​​de bedste VPN’er til flere enheder, fordi du kan tilslutte op til syv enheder samtidigt.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det har anstændige hastigheder og ingen båndbreddehætter, hvilket gør det godt til streaming. Det har også adgang til Netflix. Der er en syv-dages prøveperiode, du kan drage fordel af, og hvis du stadig ikke er overbevist, kan du falde tilbage på pengene-tilbage-garantien. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for mere.

ExpressVPN

ExpressVPN er et godt valg, fordi det er en af ​​de bedste VPN’er på markedet. Servere er tilgængelige i 94 lande, inklusive New Zealand. Ud over at have stor sikkerhed og privatliv er det den hurtigste VPN på markedet og har ubegrænset båndbredde. Det er en sammenlignelig tjeneste med NordVPN, som du kan læse i vores throwdown-artikel.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har ikke noget problem at komme ind i Netflix og vandt i vores bedste VPN til streaming guide. Du kan bruge det på alle større operativsystemer. Hvis du ikke har meget erfaring med VPN’er, er det et særligt godt valg, fordi det er så let at bruge. Du kan teste det selv med dets 30-dages pengene-tilbage-garanti eller læse vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Farerne ved at bruge en New Zealand IP-adresse

At have en New Zealand IP-adresse udgør ikke meget fare, men der er et par ting, du skal vide. Hvor VPN-virksomheden er baseret, er anliggender, hvis dine aktiviteter vil være risikable, som du kan læse i vores databeskyttelseslovgivning. Det er vigtigt at beskytte dig selv med en VPN.

New Zealand var et af mange lande, for hvilke der var bevis for brugen af ​​masseovervågning i Snowden-åbenbaringerne. Onlinekommunikation blev analyseret, og regeringen var i stand til at spore dine online bevægelser. Du kan læse mere om det i vores bedste VPN til New Zealand-artikel.

Brug af en VPN vil holde dig skjult for overvågning, og dine aktiviteter forbliver private.

Afsluttende tanker

Du skal nu vide, hvordan du ændrer din IP til en New Zealand. Uanset om du vil have adgang til din bankkonto eller holde dig opdateret med lokalt tv, er det den bedste måde at bruge en VPN på. Ikke kun vil du kunne få adgang til New Zealand-indhold og -tjenester, men du vil også drage fordel af den vifte af funktioner, der er inkluderet i VPN’er, såsom sikkerhed.

NordVPN er et godt valg for New Zealand. Du er beskyttet, og med 21 servere der, skal du ikke have et problem, der får adgang til noget. Derudover betyder 30-dages refusionsperiode, at der ikke er noget at tabe, hvis du prøver det.

Hvis du har anbefalinger til at få en IP-adresse fra New Zealand, så fortæl os det i kommentarafsnittet. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map