Sådan får du en mexicansk IP-adresse i 2020

Hvis du er uden for Mexico, kan du have problemer med at få adgang til websteder og tjenester derfra. Det skyldes, at din IP-adresse viser, at du ikke er i Mexico, og at indholdet er geobegrænset. Vi vil vise dig, hvordan du får en mexicansk IP-adresse, så du kan omgå disse begrænsninger.


Det kan være nødvendigt, at du tjekker din mexicanske bankkonto eller ønsker at se et lokalt tv-netværk, f.eks. Televisa. Måske ringer de eksklusive tilbud fra mexicanske Netflix til dig, i hvilket tilfælde vores bedste VPN til Netflix-stykke kan være værd at læse. Uanset hvad, indtil du ændrer din IP-adresse for at få den til at se ud som om du er i Mexico, har du ikke adgang til dem.

Tv-shows og film er bundet af lovgivning om indholdsbegrænsning, og hvert lands forskellige er forskellige. Licensaftaler for dem er nødvendige og skal udføres i hvert land, hvor en tjeneste ønsker at operere. Visse indhold kan ikke licenseres i nogle lande, mens der ikke er nogen mening i at give det i andre, fordi der er lidt efterspørgsel.

Sådan får du en mexicansk IP-adresse

Den metode, du bruger til at få en mexicansk IP-adresse, er op til dig. Du kan tage den nemmeste rute og bruge en proxy, men det er ikke en pålidelig måde at gøre det på. Selv vores bedste gratis proxy fungerer ikke altid og kan efterlade dig sårbar. Derudover er din ægte IP-adresse ikke afskærmet, og det er ret let at spore ting tilbage til dig. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke for mere.

Den bedste måde at få en mexicansk IP-adresse er med et virtuelt privat netværk. På den måde bliver du beskyttet og forbliver anonym. Der er mange gode valg i vores bedste VPN-anmeldelser, men nogle er bedre end andre for Mexico. Det vigtigste er, at udbyderen har servere der, og jo mere den har det bedre, ellers sidder du fast, hvor du startede.

Hvis det er Netflix, du ønsker, har du brug for en service, der kan komme forbi dens VPN-detekteringssystem. Hvis du vælger en, der ikke får jobbet gjort, bliver du tilbage med at se på en fejlmeddelelse. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejlen for mere. Der er dog få, der kan komme forbi det.

CyberGhost

CyberGhost er et godt valg for Mexico. Af sine over 3.000 servere over hele verden er 20 i Mexico, hvilket giver dig masser af muligheder for at ændre din IP-adresse. Det har god sikkerhed og respekterer også privatlivets fred.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Plus, dens hastigheder er anstændige, og der er ingen båndbreddehætter, hvilket betyder, at det er godt til streaming. Det får dig ind på Netflix-websteder over hele verden såvel som BBC iPlayer. Vi har dog kun haft blandede resultater med Hulu, selvom det skulle komme ind i de fleste mexicanske kabelnetværk.

Du kan bruge det på alle større operativsystemer og tilslutte op til syv enheder på samme tid, hvilket gjorde det andet på vores bedste VPN til flere enheder. Du kan benytte dig af den syv dages prøveperiode for at se, om du kan lide det, samt pengene-tilbage-garantien. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for mere om tjenesten.

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder en fremragende service med førsteklasses sikkerhed og privatliv. Det har over 2.000 servere i 94 lande, hvoraf den ene er i Mexico. Inden du bliver bekymret, bruger ExpressVPN dog specielle servere med høj kapacitet, og vi har sjældent oplevet en overbelastning, mens vi bruger en.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN var den hurtigste VPN under vores test og tilbyder ubegrænset båndbredde. Det har heller ikke noget problem at komme ind i Netflix, så det er ikke svært at forstå, hvorfor det er vores bedste VPN til streaming.

Det fungerer med alle større operativsystemer og er et godt valg for dem, der ikke har meget erfaring med VPN’er, fordi det er let at bruge. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er ingen risiko i at prøve det. Vores ExpressVPN-gennemgang giver et mere detaljeret kig på udbyderen.

NordVPN

NordVPN er et andet godt valg for Mexico. Det har tusinder af servere over hele verden, inklusive otte i Mexico. Ligesom ExpressVPN har det top-notch sikkerhed og privatliv, som du kan læse i vores head-to-head artikel.

Tidligere

Næste

Den har ubegrænset båndbredde med anstændige hastigheder og kan komme ind i Netflix. En 30-dages refusion er inkluderet, så du kan sikre dig, at du kan lide den. Se vores NordVPN-anmeldelse for at se, hvorfor vi gør det.

Farerne ved at bruge en mexicansk IP-adresse

Selvom det ikke er særlig farligt at have en mexicansk IP-adresse, er der grunde til, at du skal sikre dig, at din forbindelse er sikker. Det er en god idé at kontrollere, hvor udbyderen er baseret, hvis dine aktiviteter vil være af en mere følsom karakter. Du kan se, hvorfor i vores stykke om beskyttelse af personlige oplysninger.

Regeringens overvågning er steget i Mexico, hvilket muliggør opbevaring af data og indsamling af oplysninger om brugernes geolokalisering. Internetudbydere og mobilnetværk skal give geolocation og metadata til myndighederne. Desuden skal disse poster opbevares i mindst to år, så det kan fås adgang til det, når det anmodes om det.

Mexico er også en stor spender når det kommer til overvågningssoftware, der tillader retshåndhævelse og andre enheder at spionere på borgere. Du kan læse mere om landet i vores bedste VPN til Mexico.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en mexicansk IP-adresse. Uanset hvad din grund er, er en VPN den bedste måde at gøre det på. De er enkle at bruge, men alligevel fuld af fantastiske funktioner, herunder sikkerhed.

Den bedste kandidat til Mexico er CyberGhost. Det vil holde dig beskyttet, komme dig ind i Netflix og lade dig forblive under radaren. Den syv-dages prøveperiode skal give dig nok tid til at sætte den igennem, og pengene-tilbage-garantien er bare glasur på kagen. Når det er sagt, vil enhver af vores andre anbefalinger også være et godt valg for Mexico.

Har du forslag til at få en mexicansk IP-adresse? Hvis ja, pop dem i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me