Sådan får du en malaysisk IP-adresse i 2020: Protokol for halvøen

Malaysia er en af ​​verdens største smeltedigler med rig kultur, fantastisk mad og betagende oplevelser. Hvis du ikke kan nyde disse ting, fordi du flyttede eller rejste ud af landet, kan du stadig se dine foretrukne shows på Tonton. Vi vil vise dig, hvordan du får en malaysisk IP-adresse, så du kan føle, at du er der.


Streamingwebsteder, banker, sociale medienetværk og blogs bruger din IP-adresse til at finde dig. Uden en malaysisk IP-adresse kan du ikke bruge din Maybank-konto eller få adgang til episoder af Bukan Cinta Aku og Ariana Rose på Tonton eller Netflix Malaysia på grund af geoblocks.

Netflix har et af de mest sofistikerede proxy- og VPN-detekteringssystemer på plads som en måde at opfylde betingelserne i dets landsspecifikke licens- og copyright-love. Læs mere i vores Netflix VPN-forbudsartikel.

Heldigvis kan du forfalske din placering ved at hente en malaysisk IP-adresse, der vil narre onlinetjenester og websteder til at tro, at du streamer eller gennemser fra Malaysia, selv når du ikke er nogen steder i nærheden.

Denne guide til hvordan du får en malaysisk IP-adresse viser dig den sikreste måde at skjule din IP-adresse på.

Sådan får du en malaysisk IP-adresse

Der er to måder at få en malaysisk IP-adresse: en proxy eller et virtuelt privat netværk. 

En proxy fungerer i din browser og omdirigerer webtrafik gennem et andet udgangspunkt på internettet for at få det til at se ud som om du er der. Se vores artikel om de bedste gratis fuldmagter for at få anbefalinger. Proxy er dog ikke den bedste metode til at ændre din IP-adresse, fordi de ikke er pålidelige og ikke har sikkerhedsfunktioner til at beskytte dig eller skjule din rigtige IP-adresse. 

Vi anbefaler i stedet at bruge en VPN. Det kommer ikke kun omkring geoblocks, men det vil også sikre din forbindelse og hjælpe dig med at undgå de nysgerrige øjne fra overvågningsbureauer og andre online snoops. Vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel forklarer forskellene mellem proxies og VPN’er mere, men kernen er sikkerhed. 

Når det er sagt, er VPN-tjenester ikke ens, så vi valgte tre af vores bedste VPN-udbydere til at hjælpe dig med at få en malaysisk IP-adresse.

ExpressVPN

ExpressVPN er den bedste VPN omkring. Det gør alt, hvad vi vil have en VPN til at gøre. Det er den hurtigste VPN og rangerer først i vores bedste VPN til Netflix og mest sikre VPN-guider. Når det er sagt, skaber dens konsistens det, så du er sikret en fantastisk oplevelse, uanset hvordan din forbindelse er konfigureret eller hvilken server du vælger.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det er ultra-sikkert, der tilbyder et kill-switch og en bunnsolid privatlivspolitik, så dine data bliver ikke logget eller overvåget. Det har også et netværk på over 3.000 servere på 160 steder i 94 lande. Da vi kontaktede supportteamet, sagde de, at det kun har en server til Malaysia, men de er overbeviste om, at det passer til antallet af kunder, der har brug for det. 

På trods af sin langsomme serverskiftstid er ExpressVPN let at bruge, og når du først har installeret det, vil det gøre næsten alt for dig. Det fungerer på Windows, macOS, Android og iOS, og du kan downloade browserudvidelsen til Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari.  

Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt. Personalet giver nyttige og grundige svar via live chat og e-mail. Læs mere om tjenesten i vores ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN er en af ​​de dyreste VPN’er, men dens kernetjeneste er så god, at du får dine penge værd for de ekstra omkostninger. Du kan spare penge ved at abonnere på en længere plan, og der er et 30-dages problemfrit refusionsvindue for ro i sindet.

NordVPN

NordVPNs sikkerhed er førsteklasses, med en kill switch, der beskytter dig, hvis VPN mislykkes og dobbelt-hop-servere, der krypterer din forbindelse to gange. Det hæder også dit privatliv med sin politik uden logs.

Det har over 5.000 servere, hvilket er mere end ExpressVPN, og de er spredt over 60 lande. Seks er i Malaysia, så du skulle ikke have et problem med at få adgang til indhold derfra. Du kan læse vores NordVPN-anmeldelse for at lære mere om tjenesten.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPN har gode hastigheder og ubegrænset båndbredde, men det kan være langsomt, når du tilslutter over lange afstande. Det har også en hurtig server-switchtid, og du kan installere den enkelt og oprette forbindelse hurtigt på Windows, macOS, Android og iOS. 

Kundesupport er tilgængelig via e-mail eller live chat, men du kan selv prøve at løse mindre problemer ved hjælp af den nyttige vidensbase. 

NordVPN er prissat til en overkommelig månedlig sats, men at abonnere på en længere plan sparer dig penge. Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den uden risiko.

CyberGhost

CyberGhost tilbyder en god service, og selvom det ikke kan slå vores to første valg, giver det stor sikkerhed og en kill switch til at starte. Det holder heller ikke logfiler, så du behøver ikke at bekymre dig om privatlivets fred.

Det har mere end 4.500 servere, der dækker 60 lande. Der er 10 i Malaysia, så du har masser at vælge imellem. Vores CyberGhost-gennemgang giver et mere dybtgående kig på tjenesten.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost har ingen båndbreddehætter, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor meget data du bruger. Plus, det har gode hastigheder, men ligesom NordVPN’er er de ikke store over lange afstande. Du kan bruge CyberGhost på Windows, macOS, Android og iOS, men du finder muligvis ikke skrivebordsklientens ulige dynamiske flise-interface tiltalende.

Tip til fejlfinding kan du bruge den omfattende vidensbase. Hvis du har brug for mere professionel hjælp, kan du kontakte kundesupport via live chat eller e-mail. 

CyberGhosts månedlige pakke er overkommelig, men du kan abonnere på en længerevarende plan for at spare penge. Det tilbyder en syv-dages prøveperiode, så du kan prøve det, inden du begår, og der er også en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Farerne ved at bruge en malaysisk IP-adresse

Malaysias internet er “delvis gratis” på grund af omfanget af den malaysiske regerings overvågning af dens borgere, ifølge en rapport fra Freedom on the Net fra 2018. Det betyder, at hvis du prøver at få adgang til internettet fra en malaysisk IP-adresse, er der alvorlige grænser for indholdet. 

I 2016 blev flere nyhedswebsteder, blogs og konti på sociale medier lukket eller blokeret efter rapporter om premierminister Najib Razzaks korruptionsskandaler. Som en konsekvens gik nogle websteder ud af drift, og adgangen til publiceringsplatforme som Medium var begrænset.

Beskyttelse af personlige oplysninger er generelt dårlige. Citizen Lab, en forskningsgruppe baseret på University of Toronto, rapporterede, at den opdagede FinFisher, en påtrængende overvågningssoftware, der bruges på servere over hele verden i Malaysia. Læs vores stykke om den bedste VPN for Malaysia for mere indsigt. 

Der er flere faktorer, du skal overveje, når du vælger en VPN, men for Malaysia vil du sikre dig, at du vælger en med stor sikkerhed, fordi regeringsovervågning og cyberkriminalitet er store problemer. Det vil beskytte dine data mod online trusler og holde dig skjult for myndigheder.

Afsluttende tanker

Vores håb er, at denne guide har lettet processen med at få en malaysisk IP-adresse, og at vores tre bedste VPN-udbydere kan få dig til Malaysia, mens du beskytter din identitet og holder din forbindelse sikker.

Se vores online sikkerhedsarkiv for flere artikler som denne samt anbefalinger til at være sikkert online. Hvilken VPN bruger du for at komme ind i Malaysia? Fortæl os om det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map