Sådan får du en kenyansk IP-adresse i 2020

Hvis du er en kenyaner, der bor i udlandet og længes efter at se dine foretrukne lokale serier, såsom Auntie Boss eller The Real Housewives of Kawangware, eller ønsker at lave din bank online, har du brug for en kenyansk IP-adresse.


En IP-adresse er ikke kun et sæt tilfældige tal; det er fyldt med skjulte oplysninger, der kan afsløre din placering på websteder eller onlinetjenester. For at se geoblokeret indhold, der er begrænset til Kenya, herunder abonnementstjenester som DSTV eller Showmax, har du brug for en IP-adresse, der viser, at du er i Kenya.

Mediestrømningsgiganten Netflix har aktiviteter over hele kloden i hundreder af lande, herunder Kenya, men med begrænsninger på tv-licenser til forskellige tv-shows. Du kan læse mere om det i vores artikel om Netflix VPN-forbudet eller se på vores anbefalinger til den bedste VPN til Netflix, hvis du bare vil have adgang.

Mange banker og finansielle institutioner tillader dig heller ikke at logge ind uden for landet som en beskyttelse mod svigagtig aktivitet. Det er her, at ændring af din IP-adresse er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at forfalske din placering for at få adgang til din bankkonto online.

For den populære M-Pesa-service behøver du ikke en kenyansk IP-adresse til at gennemføre, fordi den giver Android- og iOS-brugere adgang til M-Pesa Global-tjenesten via mySafaricom-appen. Derfra kan du sende penge til Østafrika, til bankkonti i Tyskland, Kina og De Forenede Arabiske Emirater, Western Union-agenter (undtagen Nordkorea og Syrien) og PayPal.

Når det er sagt, kan du stadig få adgang til kenyanske shows ved at få et virtuelt privat netværk med en kenyansk IP-adresse. Vi vil vise dig, hvordan du får en.

Sådan får du en kenyansk IP-adresse

For at få en kenyansk IP-adresse kan du tage den lettere rute og bruge en proxy, men de er ikke pålidelige og kan forlade dig sårbar over for cyberkriminalitet, fordi de ikke krypterer trafik eller inkluderer sikkerhedsfunktioner. Desuden beskytter ikke selv de bedste gratis proxies din IP-adresse, hvilket betyder, at du kan spores. Du kan finde ud af mere i vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel.

Det bedste værktøj at bruge til at få en kenyansk IP-adresse er et virtuelt privat netværk. En VPN krypterer enhedens internettrafik og ruter den gennem en af ​​dens servere, så du kan surfe på internettet anonymt og fjerne blokering af geobegrænset indhold. 

VPN’er holder dig anonym og sikker mod online farer, men sørg for at vælge den bedste VPN til Kenya. Du har brug for en VPN med servere i Kenya, som hjælper dig med at få adgang til Netflix, som har et komplekst VPN-detekteringssystem, der kun kan omgås af en håndfuld VPN’er.

ExpressVPN

ExpressVPN er et fremragende valg til at få en kenyansk IP-adresse. Det giver dig adgang til indhold, som om du var i Kenya, uanset hvor du er, og holder dig anonym. Det er fantastisk til at fjerne blokering af geobegrænset indhold, især fra streamingtjenester som Netflix. 

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Dens enestående ydelse, ubegrænset båndbredde og høje hastigheder gør det til den bedste VPN til streaming, mens dens stærke sikkerhedsfunktioner, såsom AES 256-bit kryptering og beskyttelse mod DNS-lækage, beskytter dit privatliv og følsomme data.

VPN er uden tvivl den mest brugervenlige med brugervenlige apps til de fleste større platforme, hurtig og hjælpsom kundesupport gennem sin 24/7 live chat og en problemfri 30-dages pengene-tilbage-garanti. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere om udbyderen.

CyberGhost

CyberGhost er en anden anstændig VPN-service. Det har over 3.700 servere, hvoraf 10 er i Kenya. Det har stram sikkerhed og respekterer dit privatliv med sin nul-logging politik. Plus, det sætter ikke kasketter på båndbredde. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost er også i stand til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingtjenester, og det er kompatibelt med de fleste større operativsystemer. Du kan bruge det på op til syv enheder samtidigt, hvorfor det er en af ​​vores bedste VPN’er til flere enheder.

I modsætning til andre VPN’er tilbyder CyberGhost en meget generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti. En gratis prøveversion er tilgængelig, men dens længde afhænger af den klient, du installerer. Eksempelvis er prøveperioden for Windows-klienten kun 24 timer lang, mens Android- og iOS-apps tilbyder syv-dages prøveperioder.

Ivacy

Denne relativt nye, men billige VPN-tjeneste. Det er fyldt med funktioner og kan få dig til Netflix. Det har mere end 450 servere, hvoraf den ene er i Kenya, så du er sikker på at få en kenyansk IP-adresse. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Tidligere

Næste

Ulempen er inkonsekvente hastigheder, der varierer afhængigt af din brug, så det kommer ikke under vores hurtigste VPN-udbydere. Det kompenserer for det med sin lave prismærke, række speciale-servere og robuste funktionssæt. 

Du kan læse vores Ivacy-anmeldelse for et dybtgående kig på VPN. Det bruger AES 256-bit kryptering på din forbindelse for at give dig den bedste sikkerhed og opretholder en klar dedikation til brugerens privatliv.

Farerne ved at bruge en kenyansk IP-adresse

Kenya har et dårligt ry for at holde nøje oversigt over sine borgers kommunikation og overvåge deres kommunikationsenheder. I 2017 tilsto den kenyanske regering at have brugt millioner af dollars på overvågningsaktiviteter, men det er ikke alt, hvad der er galt.

Den alvorlige cybersikkerhed i Kenya har bidraget til dens dårlige placering som et land, der er sårbart over for cybertrusler. Faktisk blev den 3. juni 2019 hacket af en række regeringswebsteder af den indonesiske hackergruppe Kurd Electronic Team.

Som du kan læse i vores internetcensurvejledning, blokerer eller begrænser mange lande verden over internettet. En rapport fra Freedom House gav Kenya en score på 32 ud af 100 på en liste over de mest og mindst gratis lande, så du er stadig nødt til at bekymre dig om, at regeringen snutter i din internettrafik. Du skal også være forsigtig med hackere og cyberkriminelle, der planlægger at stjæle dine følsomme data. 

Selvom det ikke er ulovligt at bruge en VPN i Kenya, vil det at få en kenyansk IP-adresse gøre det vanskeligt for cyberkriminelle at stjæle dine oplysninger og hjælpe dig med at omgå geoblokering og censurbegrænsninger, der kan forhindre dig i at få adgang til indhold.

Afsluttende tanker

En VPN er dit bedste valg for at få en kenyansk IP-adresse og beskyttelse online, uanset hvor du befinder dig. Enhver af de tre VPN-tjenesteudbydere ovenfor får dig det, du har brug for, men ExpressVPN er det bedste valg. 

Med sit enorme servervalg, stærke sikkerhed, fremragende ydelse og evne til at komme ind i streamingtjenester, skal det give dig alt hvad du har brug for for at få det indhold, du ønsker, sikkert. Der er desuden ingen grund til ikke at prøve det med dets 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. 

Vi vil meget gerne høre dine anbefalinger til at få en kenyansk IP-adresse. Efterlad en kommentar i afsnittet herunder, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me