Sådan får du en italiensk IP-adresse i 2020, Rapidamente

Hvis du aldrig har oplevet geoblocks, er chancerne for, at du er, når du rejser fra land til land. Nogle websteder er begrænset til et land, hvilket betyder, at du får en fejlmeddelelse, når du prøver at få adgang til dem uden for deres grænser. Du kan dog komme dig rundt ved at ændre din IP-adresse. I denne artikel viser vi dig, hvordan du får en italiensk IP-adresse.


Når du besøger et websted, kan det registrere din placering via din IP-adresse. Hvis du ikke er i det land, hvor det er tilgængeligt, ser du undertiden en fejlmeddelelse. Ved andre lejligheder har du adgang til den, men det vil være en anden version end du er vant til. Når du har ændret din IP-adresse, kan du surfe som normalt.

Netflix er et godt eksempel på geoblocking. Selvom det er tilgængeligt i mange lande, er hvert bibliotek forskelligt. Nogle shows er begrænset til et eller to lande, hvilket betyder, at du kun kan se dem på disse placeringer. Årsagerne hertil er licensbegrænsninger og sproglige eller kulturelle forskelle. Mange brugere ønsker adgang til den amerikanske version, da den har et af de største biblioteker.

Hvis du vil se et show på Netflix, der kun er tilgængeligt i Italien, og du ikke er fysisk der, skal du få en italiensk IP-adresse derfra. Vores guide til Netflix-forbuddet vil lære dig om emnet. Hvis Netflix er din prioritet, kan du også se på vores bedste VPN til Netflix-stykke.

Måske mangler du visse kanaler fra Italien, såsom Rai News 24, eller du vil gennemse streamingtjenester, såsom Rai Play og Sling Italian, ændre din IP-adresse til en italiensk, og du er i.

Du kan også opleve, at du ikke kan logge ind på din online bankapp eller en anden finansiel service. For at bekæmpe svig lader mange banker kun deres kunder logge ind fra deres hjemland. Det er frustrerende, men når du først har ændret din IP-adresse, kan du få adgang til din konto som sædvanligt.

Sådan får du en italiensk IP-adresse

En populær måde at ændre din IP-adresse på er med en proxy, men det betyder ikke, at det er den bedste måde. Selvom fuldmægtige ændrer din IP-adresse, er de ikke pålidelige og kommer med sikkerhedsproblemer. Du vil være sårbar over for cyberkriminalitet, som kan lade din IP-adresse blive eksponeret. Hvis du vil lære mere, skal du læse vores VPN vs. proxy vs. Tor sammenligning.

Den bedste måde at få en italiensk IP-adresse på er med et virtuelt privat netværk. Vores bedste VPN’er får jobbet bedre end proxies, med top-notch sikkerhed og lufttætte politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Dermed vil du og din IP-adresse blive beskyttet med en no-logs-politik, der sikrer, at dine online-aktiviteter holdes hemmelige.

Du kan bare vælge en tilfældig udbyder fra vores VPN-anmeldelser, men vi vil sikre dig, at du vælger en der passer til Italien. Du skal sikre dig, at det har servere i landet. Ellers vil du være i samme position.

Hvis du vil have adgang til Netflix, har du desuden brug for en, der kan komme forbi sine smarte VPN-detektorer, og der er kun få, der er pålidelige i dette område. Læs vores stykke om Netflix-proxyfejl for at lære mere om det.

CyberGhost

CyberGhost er et godt valg til at få en italiensk IP-adresse. Det har et stort netværk af servere, hvoraf 70 er i Italien. Dens sikkerhed er god, og det respekterer dit privatliv med en politik, der ikke logger på. Dets hastigheder er også anstændige. Plus, det kan komme ind i Netflix og andre streamingtjenester.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan installere det på Windows, macOS, Android og iOS. Det er også en af ​​vores bedste VPN’er til flere enheder, fordi det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til syv enheder samtidigt. Der er en syv-dages prøveperiode, du kan bruge, og hvis det ikke er nok tid til at teste det, er der også en pengene-tilbage-garanti. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at få et bedre kig på tjenesten.

ExpressVPN

ExpressVPN er en anden god udbyder, der får dig en IP-adresse i Italien. Det har mange servere over hele kloden, herunder nogle i Italien. Dens sikkerhed er fremragende, og det fører ikke en log på din aktivitet. Plus, det er den hurtigste VPN, vi har testet. Denne og ubegrænset båndbredde gør det til den bedste VPN til streaming.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Alle større operativsystemer understøttes, og hver klient er let at bruge, hvilket gør det til et godt valg, hvis du ikke har tidligere erfaring med at bruge en VPN. 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig masser af tid til at prøve det også. Vores ExpressVPN-anmeldelse har mere information.

 

NordVPN

Vi anbefaler også NordVPN for at få en italiensk IP-adresse. Det har over 5.000 servere, og 56 af dem er i Italien. Dens sikkerhed er blandt de bedste, og det har en solid politik uden logs. Dets hastigheder er ikke så gode som ExpressVPN’er, men en smule graving går langt. Denne fejl består af NordVPNs specialtjenere, som fik den første plads i vores bedste VPN til torrenting guide.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, og hver version er enkel at bruge. Der er en 30-dages refusionsperiode, der giver dig masser af tid til at beslutte, om du kan lide det. Læs vores NordVPN-gennemgang for at få et mere dybtgående kig på tjenesten.

Farerne ved at bruge en italiensk IP-adresse

Ændring af din IP-adresse er ikke i sig selv farlig, men forskellige lande har forskellige regler for internettet (læs vores guide til det russiske VPN-forbud for at se det i praksis), så du skal sørge for at vide, hvad der kan få dig i problemer.

Ærekrænkelse er en kriminel handling i Italien, og i henhold til den straffelov, kan forværring af ærekrængelse straffes med fængsel på op til tre år og en bøde på mindst 516 euro ($ 580). Vær forsigtig med, hvad du sender online.

Regeringer over hele verden deltager i onlineovervågning, og Italien er ingen undtagelse. Efter en lov, der blev vedtaget i 2017, er regeringen i stand til at regulere malware til hackingformål, og der er bekymring for, at personlig kommunikation bliver opfanget med den. Derudover kræves det, at teleoperatører skal gemme internetdata i op til seks måneder.

Du skal også huske risikoen for cyberkriminalitet, uanset hvor du er, især hvis du planlægger at bruge offentlig WiFi. Hackere og andre online farer kan lure, og der er ingen måde at fortælle, hvor sikker forbindelsen er. Sørg for, at du er beskyttet af en god VPN såvel som en antivirus. Læs vores bedste antivirus-softwareguide for anbefalinger.

Afsluttende tanker

Nu ved du hvordan du får en italiensk IP-adresse sikkert. Brug af en VPN er det bedste valg, fordi du bliver beskyttet af dens sikkerhed, og din rigtige IP-adresse vil blive skjult.

CyberGhost er den bedste mulighed for Italien, fordi den har flest servere der. Du vil også blive beskyttet af dens sikkerhed og politik uden logs. Plus, det kan komme ind i streamingtjenester. Tag det med til et prøvekørsel med det syv dages prøveperiode, og brug pengene-tilbage-garantien, hvis du har brug for mere tid til at beslutte.

Hvis du vil læse flere artikler som denne, så tjek vores online sikkerhedsarkiv. Du finder alle måder at holde dig beskyttet online på, inklusive vores mest sikre antivirus-software og vores bedste guider til adgangskodehåndtering.

Fortæl os det i kommentarfeltet, hvis du har erfaring med at få en italiensk IP-adresse. Vi glæder os over alle de råd, du har. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me