Sådan får du en fransk IP-adresse i 2020 så let som Un, Deux, Trois

Det kan være irriterende, når du er ude af Frankrig og stirrer på en fejlmeddelelse, når alt hvad du vil gøre er visningen af ​​det online indhold, du er vant til. Geoblocks begrænser indhold til et bestemt land, så du kan ikke få adgang til det, hvis du ikke er der. Du kan dog narre webstedet eller onlinetjenesten til at tro, at du er der. Vi vil vise dig, hvordan du får en fransk IP-adresse.


Du spekulerer måske på, hvordan webstedet eller tjenesten kender din placering. Svaret er, at oplysninger gemmes i din IP-adresse. Når du prøver at få adgang til noget, der er begrænset til et bestemt land, blokeres du, hvis du ikke er der. Det eneste vi kan komme rundt på er ved at ændre din IP-adresse til en fra det land, du har brug for.

Hvis du vil se en fransk nyhedskanal eller andre lokale kanaler, f.eks. TF1 eller Canal +, har du ikke adgang til dem uden en fransk IP-adresse. Det samme gælder den franske version af Netflix.

De regionale blokke er der på grund af licensbegrænsninger. Streamingtjenester skal licensere hvert show i hvert land, hvor de vil sende. Netflix bibliotek adskiller sig efter land, hvilket efterlader mange mennesker skuffede, når de logger på, mens de rejser. Medmindre du er i USA, det vil sige, fordi det har det største bibliotek, der kører. Læs vores stykke om Netflix VPN-forbud for mere.

Du kan også tjekke vores bedste VPN til Netflix-guide, hvis det er dit hovedmål.

En anden grund til at få en fransk IP-adresse er at få adgang til dine økonomiske eller forretningskonti. Banker og andre kommercielle organisationer tillader dig ofte ikke at logge ind uden for landet. Det kan frustrere dig, men det er kun en af ​​måderne, de bekæmper svig på. Skift din IP-adresse, så bliver du indstillet.

Sådan får du en fransk IP-adresse

Brug af en proxy er sandsynligvis den nemmeste måde at få en fransk IP-adresse på, men det betyder ikke, at det er den bedste måde. Som du kan læse i vores bedste gratis proxy-guide, er de ikke altid pålidelige og kan give dig forsvarsløs overfald. Din IP-adresse er også eksponeret, så den kan spores tilbage til dig. Vores VPN vs. proxy vs. Tor-sammenligning forklarer mere.

Det bedste valg er at bruge et virtuelt privat netværk. På den måde vil du være under dens paraply af sikkerhed og privatliv. Din IP-adresse bliver også skjult. Du kan bare vælge en af ​​vores bedste VPN’er for at få jobbet gjort, men du skal sørge for, at det først er det bedste valg for Frankrig.

Den vigtigste faktor er, at det har servere i Frankrig. Hvis der ikke er nogen, er der ingen måde for dig at få en fransk IP-adresse. Nogle er ikke gode til at komme ind på streamingtjenester, så vælg med omhu, om det er det, du vil gøre. Netflix har et avanceret VPN-detekteringssystem, som kun en håndfuld VPN’er kan komme forbi, som du kan læse i vores stykke om Netflix-proxyfejl.

CyberGhost

Du kan bruge CyberGhost til at få en fransk IP-adresse, fordi 324 af dens servere er i Frankrig. Du bliver beskyttet af god sikkerhed, og dine aktiviteter bliver ikke registreret. Det har anstændige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Plus, det kan komme ind i streamingtjenester, såsom Netflix. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for et dybtgående kig på tjenesten.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost er kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS. Det var en af ​​de største udbydere på vores bedste liste over VPN’er til flere enheder, fordi det giver dig mulighed for at have op til syv enheder tilsluttet på samme tid. Du kan tilmelde dig en syv-dages prøveperiode for at se, om det er rigtigt for dig. Hvis du stadig ikke er sikker på det, er der en pengene-tilbage-garanti.

NordVPN

NordVPN er et andet godt valg. Det har et kæmpe servernetværk, der inkluderer 171 servere i Frankrig, så der skulle ikke være et problem med at få en fransk IP-adresse. Det har fremragende sikkerhed og hæder dit privatliv. Dets hastigheder er gode, og du vil ikke blive ramt af en båndbreddegrænse. Du kan også få adgang til streamingtjenester uden problemer.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det har brugervenlige klienter til de fleste større operativsystemer, og du kan tilslutte op til seks enheder på én gang. Der er en 30-dages refusionsperiode, der skulle give dig nok tid til at prøve det. Tjek vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Privat internetadgang

Vi anbefaler også privat internetadgang. Det har tusinder af servere, og 48 af dem er i Frankrig. Dens sikkerhed er stor, men standardindstillingen er 128-bit kryptering. Vi foreslår at øge det til den mere sikre 256-bit, hvilket er let at gøre. Der er også en streng no-logs-politik.

Tidligere

Næste

Det har hurtige hastigheder, men de vil bremse, når du øger krypteringen, og der er ingen grænse for, hvor meget båndbredde du kan bruge. Det er dog ikke bedst til at komme ind på streamingtjenester.

Det fungerer på alle populære operativsystemer, inklusive Linux. Faktisk er det vores bedste VPN til Linux. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide det. Læs vores PIA-anmeldelse for mere om virksomheden.

Farerne ved at bruge en fransk IP-adresse

Der er et par ting, du skal vide, før du opretter forbindelse til en fransk IP-adresse. Selvom du ikke er i fare, har nogle lande invasiv overvågnings- og privatlivslovgivning. Franske borgere har fået deres personlige oplysninger indsamlet for at oprette en ulovlig biometrisk database, så regeringen kunne gøre hvad som helst.

Selvom dette ikke kun er i Frankrig, er det at ulovligt ophavsretligt beskyttet materiale ulovligt, og du kan blive smækket med en stor bøde. Frankrig har en lov om bekæmpelse af piratkopiering, der kan forbyde brugere fra internettet i den tredje strejke, men det er sværere at spore nu, når de fleste streamer. Læs vores bedste VPN for Frankrig for at få flere oplysninger om landet.

Frankrig er også et stort mål for cyberkriminalitet. En rapport fra Norton Security viste, at mere end 19 millioner mennesker var berørt af cyberkriminalitet i Frankrig. Trusler inkluderer debit- og kreditkortsvindel, ransomware og malware. Hvis du bruger offentlig WiFi, har du en større risiko for angreb, fordi forbindelsen muligvis ikke er sikker. En VPN og god antivirus hjælper dig med at forblive i sikkerhed.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en fransk IP-adresse. Den bedste måde at gøre det på er med en VPN, da du bliver beskyttet af dens sikkerhed, og dit privatliv respekteres.

Du kan vælge en af ​​vores anbefalinger ovenfor for at få en, men CyberGhost har overhånden med 324 servere der, hvilket er langt mere end konkurrenterne har. Derudover er der intet at tabe med sin syv-dages prøveperiode og pengene-tilbage-garanti.

Hvis du har et forslag til at få en fransk IP-adresse, skal du skrive en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre det. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map