Sådan får du en egyptisk IP-adresse i 2020: En Luxor-placering

Ikke alle lande har fuld adgang til internettet, hvilket kan være irriterende. Hvis du er en egypter i udlandet, og du ikke kan få adgang til de websteder og onlinetjenester, du er vant til, skal du få en egyptisk IP-adresse. Det lyder måske som en besvær, men vi vil vise dig den nemmeste måde at gøre det på.


Din IP-adresse er mere sofistikeret end bare en masse tilfældige tal. Det fortæller de websteder og onlinetjenester, du besøger, hvor du er. Selvom det måske ikke virker dårligt, er indhold ofte geoblokeret, så du kan kun se det, hvis du er i det land, det er begrænset til. Det er her, ændring af din IP-adresse kommer ind og forfalskning af din placering.

Lad os sige, at du er nødt til at kontrollere midlerne på din bankkonto. Du finder måske ud, at du ikke kan gøre det, når du forlader landet. Mange banker og finansielle virksomheder tillader ikke brugere at logge ind uden for landet. De gør det som en sikkerhedsforanstaltning mod svig.

Måske vil du se en lokal tv-kanal, såsom Nile TV International, eller en serie på Netflix, der er eksklusiv for Egypten. På grund af licensbegrænsninger kan du hverken se uden en egyptisk IP-adresse.

Det skyldes, at for hvert show, som et netværk udsender, skal der være en licens for hvert land, det er vist i. Netflix er tilgængeligt i mange lande over hele verden, men bibliotekerne varierer fra land til land på grund af disse begrænsninger, som du kan læse i vores stykke på Netflix VPN-forbud.

Den amerikanske version har langt det største bibliotek og er den, de fleste ønsker at få adgang til. Hvis det er din prioritet, kan du tjekke vores bedste VPN for Netflix-guide for anbefalinger.

Sådan får du en egyptisk IP-adresse

Der er et par måder at få en egyptisk IP-adresse på. Den nemmeste metode er at bruge en proxy – du kan finde et par muligheder i vores bedste gratis proxy-guide – men de er upålidelige og inkluderer ikke sikkerhed. Uden sikkerhed forlader du dig åben for cyberkriminalitet. Derudover er din ægte IP-adresse ikke maskeret, så den kan spores tilbage til dig. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke for mere information.

Den anden og bedste måde at ændre din IP-adresse på er at bruge et virtuelt privat netværk. Du bliver beskyttet af VPN’s sikkerhed, og den maskerer din IP-adresse for at holde dig anonym. Vores bedste VPN-anmeldelser inkluderer fremragende udbydere at vælge imellem, men du vil være sikker på, at den, du vælger, er god for Egypten.

NordVPN

NordVPN er et godt valg for Egypten. Den har en enorm mængde servere, hvor tre af dem er der. Sikkerhed er førsteklasses, inklusive muligheden for at bruge dobbelt-hop-kryptering, og den holder ikke en log over din aktivitet. Det har anstændige hastigheder, og der er ingen båndbreddehætter. Plus, det har ingen problemer med at komme ind i streamingtjenester, herunder Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan installere dets brugervenlige klienter på Windows, macOS, Android og iOS og tilslutte op til seks enheder ad gangen. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer, eller prøv den selv ved hjælp af 30-dages refusionsperiode.

ExpressVPN

ExpressVPN er også et godt valg til at få en egyptisk IP-adresse. Det har mange servere, hvoraf nogle er i Egypten. Det giver fremragende sikkerhed og privatliv, samtidig med at det er den hurtigste VPN. Plus med sin ubegrænsede båndbredde og evne til at få dig ind i streamingtjenester, såsom Netflix, er det ingen overraskelse, at det kom først i vores bedste VPN til streaming-stykke.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det fungerer med alle operativsystemer, og fordi det er så let at bruge, er det især godt for dem, der ikke har meget erfaring med VPN’er. Du kan bruge det på tre enheder på samme tid. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at få flere oplysninger om udbyderen.

VPNArea

VPNArea har servere i 70 lande, inklusive Egypten, så du kan få en egyptisk IP-adresse. Dens sikkerhed er god og giver mulighed for at bruge dobbelt-hop-servere, og det holder ikke logfiler. Dets hastigheder varierer, men de skal være i orden. Der er ingen grænser for, hvor meget båndbredde du kan bruge. Plus, det kan komme ind i Netflix.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Tidligere

Næste

Du kan installere det på Windows, macOS, Android, iOS og Linux, og dets klienter er lette at bruge. Det giver dig mulighed for også at oprette forbindelse til seks enheder samtidigt. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, som burde være tid nok til at prøve det. Læs vores VPNArea anmeldelse for flere detaljer.

Farerne ved at bruge en egyptisk IP-adresse

Det er ikke farligt at få en egyptisk IP-adresse, men der er oplysninger, der viser, at du skal gøre det med forsigtighed. Selvom mange lande har anstændige privatlivsregler, er der mange andre, der bruger overvågning eller ikke har love, der holder op.

Egypten har set mange terrorangreb, og som et resultat er der indført en nødsituation. Nødlovgivningen giver myndighederne mulighed for at overvåge og censurere onlinekommunikation samt foretage søgninger på mennesker og korrespondance uden en berettigelse.

Myndighederne kommer også hårdt ned på folk, der griner med regeringen. Straffe inkluderer bøder og fængselsstraffe. Plus, Egypten er et af de mest sårbare lande i Afrika for cyberangreb, så det bør være en høj prioritet at holde sig beskyttet. Læs vores bedste VPN til Egypten for mere om landet.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en egyptisk IP-adresse sikkert. Du skal sikre dig, at du er beskyttet, når du gør det, og den bedste måde at sikre, at det er med en VPN.  

Alle de udbydere, vi har anbefalet, får dig det, du har brug for. NordVPN er vores top valg, da det har stor sikkerhed og privatliv. Plus, det har ikke noget problem at komme ind i streamingtjenester. Med 30-dages refusionsperiode skal du have masser af tid til at sikre dig, at du kan lide det.

Hvis du har forslag til at få en IP-adresse i Egypten, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Vi er glade for at høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me