Sådan får du en Bangladesh-IP-adresse i 2020

Hvis du er en bangladeshisk, der bor eller rejser uden for landet, er du muligvis ikke i stand til at streame indhold fra websteder som Bangladesh Television eller ATN Bangla. Du kan også miste adgangen til regeringswebsteder eller dine online bankkonti fra Bank Alfalah, HSBC og andre. 


Dette sker på grund af geoblokke. Med en Bangladesh-IP-adresse kan du imidlertid låse streamingwebsteder og onlinetjenester for at få adgang til det ønskede indhold. Vi vil vise dig, hvordan du får en.

En IP-adresse er et sæt cifre, der indeholder oplysninger om din placering og den enhed, du bruger til at få adgang til internettet. Ændring af din IP-adresse til en bangladeshisk forfalsker din placering og narrer websteder og onlinetjenester til at tro, at du er fysisk der.

Uanset om du vil fjerne blokering af streamingwebsteder eller onlinetjenester, viser denne guide dig, hvordan du får en IP-adresse til Bangladesh overalt i verden.

Sådan får du en Bangladesh-IP-adresse

Der er to almindelige ruter, du kan bruge til at ændre din IP-adresse: ved hjælp af en proxy eller ved hjælp af et virtuelt privat netværk (VPN). Den største fordel ved at bruge en proxy til at få en Bangladesh-IP-adresse er, at den normalt er gratis (læs vores bedste gratis proxyvejledning).

Imidlertid har denne metode flere ulemper, såsom manglende sikkerhed, hvilket betyder, at din forbindelse kan spores tilbage til dig og upålidelighed. Brug af en VPN er den bedre mulighed. 

Det vil ikke kun give dig en IP-adresse til Bangladesh, men den vil også kryptere din forbindelse for at beskytte dig mod netværkssnabbing og cyberkriminalitet, plus skjule din rigtige IP-adresse. 

VPN’er er også indlæst med sikkerhedsfunktioner, og de holder ikke logfiler over din online aktivitet. Dette gør dem til en værdifuld investering, hvis du vil pakke dine data omkring et ekstra lag af sikkerhed og privatliv. Lær mere i vores VPN vs. proxy vs. Tor-stykke.

Vi har valgt tre VPN-anbefalinger fra vores VPN-evalueringsguide, der har servere i Bangladesh og kan give dig en Bangladesh-IP-adresse.

ExpressVPN

ExpressVPN er et fremragende valg til at få en Bangladesh-IP-adresse. Det er ikke kun den bedste VPN der er, men det er også den hurtigste VPN med fremragende sikkerhed til at starte op. Det låser også op Netflix og andre streamingtjenester, hvorfor det topper vores liste for den bedste VPN til streaming.

Dets stærke funktionssæt inkluderer en kill switch, 256-bit AES-kryptering, indbyggede hastighedstest, DNS-lækker og et diagnoseværktøj. Det holder heller ikke logfiler over din online aktivitet, idet du respekterer dit privatliv.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan installere ExpressVPN på Windows, macOS, Linux, Android og iOS. Desuden kan du downloade udvidelser til Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari browsere.

Hvis du har problemer med installation eller fejlfinding, kan du nå deres venlige kundesupport-team via e-mail eller live chat. En nyttig vidensbase er også tilgængelig for flere tip.

ExpressVPNs største ulempe er prisen, der koster $ 99 pr. År. Selvom dette gør det til en af ​​de dyreste VPN’er, sikrer dens fremragende service, at du får dine penge værd. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig, hvis du vil prøve det, før du abonnerer. Se vores ExpressVPN-gennemgang for en mere dybdegående analyse af tjenesten.

HideMyAss

HideMyAss er et andet godt valg at få en IP-adresse til Bangladesh. Det har mere end 900 servere, der dækker 190 lande, inklusive Bangladesh. Det har også god sikkerhed, en kill switch, anstændige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Det har dog et problem med privatlivets fred, da det holder logfiler over din online aktivitet i op til 30 dage. Læs vores HideMyAss anmeldelse for flere detaljer.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

Du kan installere det på Windows, macOS, Android og iOS, og dets klienter er lette at bruge. Dets venlige og hjælpsomme kundesupportpersonale er tilgængelig via e-mail eller live chat plus en praktisk vidensbase til mindre fejlfindingsproblemer, som du kan løse selv.

Det har også en syv-dages prøveperiode og 30-dages refusionsvindue, så du kan prøve det først. Husk dog at annullere inden for denne periode, ellers bliver du faktureret for et årligt abonnement.

PureVPN

Som vores to andre anbefalinger kan PureVPN skaffe dig en Bangladesh-IP-adresse. Dette sammen med det faktum, at det har seks servere i Bangladesh, er de eneste grunde til, at det gør det på denne liste. 

Selvom det har foretaget nogle forbedringer siden vores sidste gennemgang, falder det stadig på nogle få kritiske områder, så vi vil ikke anbefale at bruge det til aktiviteter, der er følsomme. Læs vores PureVPN-gennemgang for at finde ud af, hvorfor.

PureVPN-hjemmeside-2018

Det har et godt servernetværk på mere end 2.000 servere i 140 lande, anstændige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Sikkerhed er okay med dens 256-bit-kryptering, plus der er en kill-switch, hvis din forbindelse falder. En privatlivspolitik er på plads, men den er inkonsekvent og giver modstridende oplysninger om opbevaring af logfiler.

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Support er også tilgængelig via live chat, som er hurtig, men du kan også nå dem via e-mail. 

Tjenesten er muligvis billigere end de to andre udbydere, men du bør sandsynligvis ikke basere din beslutning på pris alene. En 31-dages pengene-tilbage-garanti er også tilgængelig, så du kan prøve det, før du forpligter dig til en månedlig eller årlig plan.

Farerne ved at bruge en Bangladesh-IP-adresse

Der er ingen fare ved at bruge en Bangladesh-IP-adresse, men du er nødt til at børste lidt på baggrunden og historien om internetbrug i landet.

Internetfrihed i Bangladesh er delvis gratis, ifølge en rapport fra 2019 fra fortalergruppen Freedom House. Regeringen har været kendt for at chikanere nogen fra oppositionen eller dens allierede, inklusive kritiske stemmer i medierne og civilsamfundet. Vi går nærmere ind i vores bedste VPN til Bangladesh-stykke.

Afsluttende tanker

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at forstå, hvordan du får en Bangladesh-IP-adresse. Brug af VPN er den bedste og mest effektive metode til at få en og beskytte din anonymitet online. Det hjælper dig også med at omgå geoblocks, så du kan se indhold fra streamingtjenester som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og andre.

Vi anbefaler ExpressVPN på grund af dens balance mellem sikkerhed, ydeevne, brugervenlighed og privatlivsfunktioner. Det blokerer også for streaming af medier og throttling, så du kan se indhold i lynhurtig high definition. Desuden er du fri for påtrængende regeringsovervågning, online snoopers og censur.

Hvis du har nogle anbefalinger til at få en Bangladesh-IP-adresse, skal du dele dem i kommentarfeltet. Vi ville meget gerne høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map