Sådan får du en afghansk IP-adresse i 2020: Kabling til Kabul

Det kan være frustrerende at oprette forbindelse til Afghanistan via internettet for at se tv-shows eller bruge onlinetjenester fra udlandet. Du har sikkert bemærket de irriterende fejlmeddelelser, der dukker op, hvilket bare betyder, at du har stødt på geoblocks. For at omgå disse blokke, har du brug for en afghansk IP-adresse. Denne guide viser dig, hvordan du får en uden alt for mange problemer.


En IP-adresse er et unikt sæt cifre, der fortæller enhver onlinetjeneste eller websted om din placering, internetudbyder, den enhed, du bruger, og browseroplysninger. Hvis du ændrer din IP-adresse til en afghansk, tricks websteder til at tro, at du er i landet, så du kan få adgang til tjenester og se offentlig tv.

Sådan får du en afghansk IP-adresse

Der er flere måder, du kan få en afghansk IP-adresse på, men de to almindelige bruger en proxy eller et virtuelt privat netværk eller VPN.

En proxy er gratis at bruge og fungerer i din browser, men den tilbyder ikke sikkerhedsfunktioner. Det er også upålideligt og skjuler ikke rigtig din IP-adresse, så den afslører din ægte identitet.

Den bedste metode er at bruge en VPN. Ikke kun får du en IP-adresse til Afghanistan, du gennemser også sikkert, og din forbindelse er sikker takket være sikkerhedsfunktioner, der findes i de fleste VPN’er. 

Det vil også fjerne blokering af streamingtjenester som Netflix og andre onlinetjenester, så du kan få adgang til det ønskede indhold. Vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel forklarer kerneforskellene mellem proxies og VPN’er.

Du kan vælge en VPN fra vores VPN-anmeldelser, men den skal have servere i Afghanistan, hvis du vil have en afghansk IP-adresse. Hvis Netflix er din prioritet, kan meget få VPN’er omgå de smarte filtre og detektorer, så vælg en, der kan gøre det pålideligt. Læs vores Netflix-proxyfejlartikel for at lære mere.

Vi har valgt to udbydere, der har servere i Afghanistan, VPN-sikkerhedsfunktioner og kan omgå geoblocks. 

HideMyAss

HideMyAss er en god VPN med et massivt netværk på mere end 960 servere, der dækker 280 placeringer i 190 lande, inklusive Afghanistan. Det giver god sikkerhed med 256-bit AES-kryptering og en kill switch.

En af dens unikke funktioner, kaldet “app kill”, giver dig mulighed for at anvende VPN på dit valg af applikationer i stedet for at sikre hele forbindelsen. Den eneste anden VPN-service, der tilbyder denne funktion er Astrill (læs vores Astrill-anmeldelse).

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

Det tilbyder også en “frihedstilstand”, som automatisk leder dig gennem til et land med fri-ytringslovgivning. Dette vil være praktisk, hvis du vil omgå Afghanistans online-censur og ytringsfrihed. Det blokerer også for Netflix, men du kan opleve et par uoverensstemmelser med BBC iPlayer, eller ikke være i stand til at få adgang til det overhovedet.

Dets største ulemper er dens hastigheder, som ikke er på niveauet for de hurtigste VPN-udbydere, og dets tvivlsomme privatlivspolitik, da det holder aktivitetslogfiler i 30 dage.

Du kan installere HideMyAss på Windows, macOS, Android og iOS og samtidig forbinde op til fem enheder. Support er tilgængelig via live chat og e-mail, samt et nyttigt fællesskabsforum og vidensbase til fejlfinding af problemer.

Det er måske ikke den billigste service, men den tilbyder en gratis syv-dages prøveperiode og et 30-dages refusionsvindue, så du kan prøve det, før du abonnerer. Læs vores HideMyAss anmeldelse for mere om tjenesten.

PureVPN

PureVPN kan også give dig en afghansk IP-adresse, men det er den eneste grund til, at det er denne liste. Hvis du udfører følsomme aktiviteter online, anbefaler vi ikke at bruge dem. Du har det ærligt bedre med HideMyAss til det formål.

PureVPN-hjemmeside-2018

Dens sikkerhed er okay, skønt du bliver nødt til at indstille den til 256-bit-kryptering, plus der er en kill-switch, hvis din forbindelse falder. Dets hastigheder er også rimelige, og der er ingen grænser for båndbredde. Dets privatlivspolitik er dog ganske inkonsekvent, som du kan læse i vores PureVPN-gennemgang.

Du kan installere PureVPN på Windows, macOS, Android og iOS og samtidigt oprette forbindelse til op til fem enheder, men det er ikke på vores bedste liste over VPN’er til flere enheder. Support er tilgængelig 24/7 og der er en 31-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det. 

Farerne ved at bruge en afghansk IP-adresse

Der er ingen reel fare ved at bruge en afghansk IP-adresse, men der er et par ting, du skal være opmærksom på om landets internetbrug.

Ifølge advokatorganet Freedom House er internetfrihed i Afghanistan i øjeblikket under angreb, da regeringen har pålagt censur i et forsøg på at politiføre, hvad borgere kan eller ikke kan få adgang til. Borgerlige friheder og politiske rettigheder begrænses praktisk talt af korruption, vold, protektion og mangelfulde processer.

Regeringen filtrerer blandt andet websteder som Facebook, Twitter og YouTube for alt indhold relateret til alkohol og narkotika, spil, vold og sex. Desuden er ethvert sprog, der betragtes som en krænkelse af islam – blandt forskellige forskellige kritiske emner – også strengt forbudt i landet.

På trods af at ytringsfriheden er nedfældet i landets forfatning, tvinger Afghanistans medielov mediehuse til at blokere enhver nyhed, der anses for at være antireligiøs. De kan heller ikke diskutere tabuemner, herunder emner, der baktaler eller fornærmer enkeltpersoner, eller udsætter identiteten for voldsofre.

Taliban-regimet er måske ikke mere ved magten, men afghanere har endnu ikke nydt ægte online-frihed på grund af internetcensur. Der er dog sket nogle fremskridt hen imod åbning af nettet, omend langsomt. 

På trods af dette findes der stadig nogle begrænsninger for, hvad borgere kan se eller dele online. Regeringen arbejder også på cybersikkerhedslove, der beskytter internetbrugere i landet.

Afsluttende tanker

Det er ikke svært at få en afghansk IP-adresse. Vi håber, at denne guide har bidraget til at lette processen med at få en. Brug af en VPN er den bedste metode, da det vil holde dig sikker online ved at skjule din identitet og ægte IP-adresse, mens du sikrer din forbindelse fra online trusler. Se vores online sikkerhedsarkiv for flere tip til, hvordan du beskytter dig selv.

HideMyAss er en god VPN med servere i Afghanistan og anstændig sikkerhed, plus det kommer ind i Netflix og andre streamingtjenester. Vi anbefaler at bruge den til at få en IP-adresse til Afghanistan. Du kan også prøve det med dets gratis syv-dages prøveversion og 30-dages refusionsvindue.

Hvis du har erfaring eller anbefalinger om, hvordan du får en afghansk IP-adresse, vil vi meget gerne høre om den. Del dem i kommentarfeltet nedenfor. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map