Den bedste VPN til iPad i 2020: Portable Protectors

Med en telefon kan du surfe på Internettet og finde det, du leder efter, på få sekunder, men skærmstørrelsen kan mangle, hvilket er, hvor tabletter kommer ind. Apple erklærede, at iPads var magiske og revolutionerende, men antager, at de er sikre er en dårlig idé. Derfor har vi sammensat en liste over vores bedste VPN til iPad-valg.


iPads er fantastiske. De er enkle at bruge og gode til browsing, læsning, spil og meget mere. Desuden betragtes de som dem, der kører iPadOS, som sikre og mindre sårbare over for malware og vira end andre operativsystemer. 

Så sikre som de ser ud, er det en god ide at installere et virtuelt privat netværk. Intet er uhætteligt, og VPN vil beskytte dig mod nasties, såsom cyberkriminalitet, især hvis du bruger offentlig WiFi. Bund det med en god antivirus, og du er godt på vej. 

De fleste VPN-apps er designet til iPhone, men der er nogle, der har dedikerede apps til tabletten. Hvis du dog har brug for en til din Apple-telefon, så tjek vores bedste VPN til iPhone-stykke.

Husk, at tredjeparter stadig kan få adgang til dine oplysninger via de apps, du installerer på din iPad. Dine data kan indsamles af annoncefirmaer, søgemaskiner og internetudbydere. Det er ikke at nævne mængden af ​​overvågning der er. Plus, sociale medier er en af ​​de værste skyldige, når det kommer til krænkelser af privatlivets fred.

Der er andre frynsegoder til at bruge en VPN udover sikkerhed. De kan ophæve begrænsninger for dig, f.eks. Geoblocks. Hvis du elsker at bingeing på Netflix, kan du tjekke forskellige lands biblioteker ved at ændre din placering. For en dedikeret VPN, skal du læse vores bedste VPN til Netflix-stykke.

Heldigvis har mange VPN-udbydere klienter til iOS og inkluderer iPad, så du kan bare vælge en fra vores VPN-anmeldelser, men det er bedst at vælge en der fungerer godt med iPad. Med dem kan du installere og konfigurere en VPN i et par tapper.

Bedste VPN til iPad 2020

Hvad gør en VPN bedst til iPad

Selvom mange VPN’er understøtter iOS-enheder, er det en god ide at vælge en, der er brugervenlig og fungerer godt med iPad. Nogle får dig hurtig forbindelse ved at vælge, hvad de mener er den bedste server til din placering. At have et stort servernetværk er også godt, fordi det ikke giver dig mulighed for at låse op for mere indhold. Det skal være let at manuelt også vælge en server. 

Sikkerhed bør også være øverst på din liste, fordi det holder dig beskyttet mod nysgerrige øjne og andre farer. Privatlivets fred er lige så vigtigt, så sørg for, at det har en streng no-logs-politik.

Dets hastighed er noget andet, du skal overveje. At have en hurtig VPN betyder, at din brugeroplevelse bliver mere strømlinet. Det er ikke sjovt at se en lastningsskærm, især hvis du vil bruge din iPad til streaming. Hvis det er det, du vil gøre, skal du sørge for, at den også har ubegrænset båndbredde.

Et par andre faktorer, du skal huske på, er, hvor god kundeservice er, og hvis prisen er inden for dit budget.

1. Bedste VPN til iPad: ExpressVPN

Vi har valgt ExpressVPN som den bedste VPN til iPad på grund af dens enkelhed og fantastiske sikkerhed. Det er en af ​​de mest brugervenlige VPN’er på markedet, og dens dedikerede iPad-app skuffer ikke. Dens strømlinede, ukomplicerede interfaceparter med Apple godt.

For at komme hurtigt i forbindelse, skal du blot klikke på den store “on” -knap, der stirrer lige på dig. Derefter vil VPN oprette forbindelse til en af ​​sine smarte servere på din placering. En af de ting, vi har, er dog, at den ikke altid vælger den bedste til hastighed. Heldigvis er det nemt at bytte servere ved at klikke på knappen “vælg placering”.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Sikkerhed overses heller ikke. Faktisk er det den mest sikre VPN. Du kan vælge mellem mange forskellige protokoller, såsom OpenVPN, L2TP / IPsec og IKEv2. ExpressVPN fører ikke en log over dine online aktiviteter.

IOS-appen har en automatisk tilslutningsfunktion, der automatisk forbinder dig, hvis du tilslutter dig eller tilslutter dig et ikke-betroet WiFi-netværk, eller forbindelsen afbrydes. Der er også en widget, der giver dig mulighed for at kontrollere forbindelsesstatus, oprette forbindelse eller afbryde forbindelsen.

ExpressVPN har et enormt netværk af servere, hvilket betyder, at du ikke skal have noget problem med at finde en der passer til dine behov. Det er også den hurtigste VPN, vi har testet. Det sammen med det med ubegrænset båndbredde og kunne komme ind i de fleste streamingplatforme, hjalp det med at komme først i vores bedste VPN til streaming-stykke. 

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPNs kundeservice er god. Der er en praktisk vidensbase online til selvhjælp. Derudover kan du kontakte et supportmedlem via live chat eller e-mail, som er tilgængelig 24/7. Live chat er den hurtigste mulighed, men det er bedst at kontakte support via e-mail, hvis du har et mere teknisk problem. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information.

En ulempe ved ExpressVPN er dens høje pris. Når det er sagt, er det en fremragende service, der er værd at pengene. Desuden får iOS-brugere en gratis prøveperiode på syv dage, som du kan bruge til at sikre dig, at du kan lide det. Efter dette er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vær dog opmærksom på, at hvis du abonnerer via iTunes, debiteres din Apple ID-konto den sidste dag i den gratis prøveperiode.

2. CyberGhost

CyberGhost er et andet godt valg til iPad. Dens interface blev for nylig opdateret, og iOS-versionen var en modtager af det. Du skal blot tilmelde dig, downloade og skub “on” kontakten. Når du gør det, matcher CyberGhost automatisk dig med den bedste forbindelse baseret på din placering. Ligesom ExpressVPN gør det dog ikke altid rigtigt. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Alligevel gør dens interface det let at vælge en anden server. Alt hvad du skal gøre er at trykke på pilen ved siden af ​​placeringsikonet nær bunden af ​​skærmen. CyberGhost viser dig en liste over tilgængelige lande. Når du trykker på en, forbinder den dig til en server i det land. Med mere end 4.000 servere i 58 lande, er vi sikker på, at du finder en.

CyberGhost har god sikkerhed og fører ikke journal over dine aktiviteter. Selvom det ikke er så hurtigt som ExpressVPN, er det stadig hurtigt, og der er ingen båndbreddehætter. Det har også servere, der er optimeret til streaming fra forskellige platforme. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at få et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost har en af ​​de bedste vidensbaser, vi har set, så du kan bruge den til at løse nogle problemer. I modsat fald kan du kontakte supportteamet via live chat eller e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar og er fantastisk til enkle spørgsmål. E-mail er bedre til mere komplicerede problemer, og det er også hurtigt.

CyberGhost er billigt, hvis du abonnerer på en langsigtet plan. Den månedlige sats er dog ikke god. Du kan teste det med dets pengene-tilbage-garanti. Du får 14 dage med den månedlige plan eller 45 dage for længere planer om at skifte mening. 

Ligesom ExpressVPN, debiteres din Apple ID-konto inden for 24 timer efter afslutningen af ​​prøveperioden, så sørg for at annullere i tide.

3. NordVPN

Herefter kommer NordVPN, som er en fantastisk service med et brugervenligt interface. Det er dog anderledes end vores første valg. I stedet for en stor skifteknap til hurtig forbindelse, har den et stort kort, hvor du kan vælge den server, du vil oprette forbindelse til. Der er en “hurtig forbindelse” -knap, der forbinder dig til en anbefalet server, men den er mindre.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Kortet er godt til let at vælge en placering. Når du gør det, skal du vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til. Når det er sagt, er der også en “lande” -fane, der viser de tilgængelige lande og giver dig en forbindelse-knap ved siden af ​​hver enkelt. Klik på knappen forbinder dig til en server i dette land. NordVPN har over 5.000 servere, hvilket giver dig masser af muligheder.

Når det er sagt, giver iOS-appen dig ikke mulighed for at lege med de indstillinger, du får på hovedklienten. Du kan ændre generelle brugsindstillinger og få adgang til nogle funktioner, f.eks. Support, men du kan ikke justere det til dine præferencer. 

NordVPNs sikkerhed er blandt de bedste på markedet, og dens iOS-app drives af IKEv2 / IPSec-protokollen. Derudover har den en solid politik, der ikke er logfiler. Det er en hurtig service, men du finder måske, at den går langsommere over lange afstande. Der er ingen grænser for båndbredde, og det er dejligt at komme ind i streamingtjenester. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Hvis du har problemer, kan du gå til NordVPNs nyttige vidensbase. Der er også live chat og e-mail 24/7. Live chat er den hurtigste mulighed, men begge måder er nyttige.

NordVPNs service er god værdi for pengene. Den månedlige plan er ikke dårlig, men den er heller ikke stor. Du ville have det bedre med at vælge en længere plan, fordi du i sidste ende ville spare penge. Du kan også sørge for, at du kan lide det med dets 30-dages refusionsvindue.

4. Windscribe

Windscribe er et andet godt valg til iPad. Det er ikke kun fordi det tilbyder den bedste gratis VPN-plan på markedet, men også fordi den indeholder mange funktioner. Med den gratis plan får du 2 GB, som du kan øge til 10 GB ved at angive din e-mail-adresse. Gå med den betalte plan, så får du ubegrænset båndbredde.

windscribe interface

indskrive præferencer

windscribe browserudvidelse

tilmeld personlige muligheder

udskrive lækagetest

Tidligere

Næste

Windscribe har en brugervenlig app, der giver dig mulighed for at få forbindelse med et enkelt tryk. Den opretter forbindelse til den bedste tilgængelige server, men du kan også se serverlisten og vælge, hvilken du ønsker. Det er en simpel app, men som med NordVPN er der ingen reelle indstillingsmuligheder inden for den.

Sikkerhed er god, og der er en no-logs-politik. Når det er sagt, holder det nogle logfiler, f.eks. Hvor meget båndbredde du har brugt og tidsstempler til aktivitet. De er dog minimale, og der er ingen måde, de kan spores tilbage til dig på. Læs mere i vores Windscribe-anmeldelse.

Windscribes servernetværk mangler sammenlignet med vores andre valg, men det dækker stadig 55 lande. Husk, at nogle af landene dog kun er tilgængelige med den betalte plan. Pro-brugere får også specialiserede Windflix-servere, som er bygget til at omgå Netflix-proxyfejlen. Selvom det ikke er så hurtigt som nogle VPN’er, er Windscribe stadig god.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Windflix har en fejlfindingsguide, ofte stillede spørgsmål og installationsvejledninger såvel som en subreddit, der hjælper dig med mindre problemer. Live chat er tilgængelig, men du taler med Garry, Windscribs AI-repræsentant. For at være retfærdig, var det dog godt, da vi testede det. Der er også e-mail, hvis du vil tale med et menneske. Begge er tilgængelige 24/7.

Den månedlige pris er dyr, men de længere planer sparer dig for penge. Der er ingen gratis prøveversion, men du kan bruge den gratis plan som en. Der er heller ingen refusionspolitik, men hvis du beder om en inden for tre dage efter køb, forpligter Windscribe.

5. VyprVPN

Vores sidste valg er VyprVPN. Det er en anstændig service, og dens interface er let at bruge. Du skal blot downloade den og klikke på den blå “forbindelse” -knap for at oprette forbindelse til den hurtigste server, der er tilgængelig. Du kan også klikke på fanen “servere” for at få vist en liste over de tilgængelige lande, som du kan skubbe igennem. Klik på et land, og VyprVPN forbinder dig til en server der.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Efter at have gjort det, blev vi klar over, at VyprVPN hævder på sit websted, at det har et interaktivt kort, der er designet til iPad. Vi kunne dog ikke få adgang til den på iPad 4, vi brugte til test. Selv efter opdatering til den nyeste version af iOS og genindlæsning af appen var der ikke noget interaktivt kort tilgængeligt. Måske har du bedre held med en nyere enhed.

Stadig er VyprVPN iOS-appen let at bruge. Når det er sagt, er det så enkelt, faktisk mangler det. Der er en “tilpasning” -fane, men når du klikker på den, får du kun muligheder for at skifte indstillingerne for automatisk forbindelse. Bortset fra det giver appen dig mulighed for at kontakte support og logge ud. Det er det. Som med NordVPN og Windscribe kan du ikke justere andre indstillinger.

Vi ved, at VyprVPN har en no-logs-politik og fremragende sikkerhed, hvorfor det lavede vores liste, men der er ingen måde at vælge, hvad du vil have. Det gælder også for dens proprietære Chameleon-protokol, som tilføjer mere beskyttelse. VyprVPN siger, at den ikke er tilgængelig på alle enheder, og desværre er iPad en, der ikke har den. 

Der er servere, der dækker 64 lande, som ikke er så mange placeringer, som nogle udbydere tilbyder, men burde være nok. VyprVPN’s hastigheder er ikke store, men de skal være fine til de fleste aktiviteter, og det har ubegrænset båndbredde. Det kan også komme ind i de fleste streamingplatforme.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

VyprVPNs support kan bruge forbedringer. Den har en vidensbase, men den er ikke stor. Der er også live chat og e-mail, som er tilgængelig 24/7, men med en af ​​dem er hjælpen kort. Læs vores VyprVPN-anmeldelse for mere om det.

VyprVPN har forskellige prisniveauer, så prisen afhænger af, hvad du ønsker. For eksempel, hvis du også vil bruge det på andre enheder, kan du forbinde tre enheder samtidigt med Standard-pakken eller fem med Premium-pakken. Det er billig begge veje. 

Du kan bruge 30-dages pengene-tilbage-garanti til at beslutte, om du kan lide den. 

Afsluttende tanker

Der er mange VPN-tjenester, der leverer dedikerede iOS-apps, og mange er designet med iPad i tankerne. Når det er sagt, er der kun få, der har proppet alle funktioner i en fuld klient ind i appen. Vores valg er lette at bruge, men hvilke du vælger afhænger af, hvad du ønsker inkluderet.

Vi har valgt ExpressVPN som den bedste VPN til iPad. Sammen med sin fantastiske sikkerhed og privatlivets fred har iPad-appen nok funktioner inkluderet til at tilpasse den til dine behov, samtidig med at den er enkel nok til en hurtig forbindelse. Der er ingen grund til ikke at drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garanti og prøve den.

Har du anbefalinger til en VPN, der fungerer godt på iPad? Fortæl os det i kommentarfeltet. Sørg for at tjekke vores bedste VPN til Mac-stykke, og vores VPN-arkiv også. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map