Dashlane vs Keeper: A Tussle Toppen i 2020

Når det kommer til styring af dine adgangskoder, er det svært at placere Keeper og Dashlane. Begge værktøjer er øverst i adgangskodeadministrationsspelet med fremragende sikkerhed og masser af unikke funktioner. I denne Dashlane vs Keeper-sammenligning vil vi kaste dem begge ind i ringen for at se, hvad der kommer ud på toppen. 


Vi henvendte os begge til i vores bedste guide til password manager, hvilket gjorde denne Keeper vs Dashlane sammenligning for længe. I løbet af de næste tusind ord sammenligner vi de to værktøjspunkt for punkt, der dækker funktioner, priser, sikkerhed, brugervenlighed og mere, alt inden vi erklærer en vinder. 

Det lange svar er, godt, langt, så læs fortsat, hvis du vil se, hvor jævnt matchede to er. For det korte svar er Dashlane den bedre mulighed, dog kun lidt. Hvis det piques dine interesser, kan du altid tilmelde dig en konto med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

Før du går ind på det, skal du sørge for at læse vores Keeper-gennemgang og Dashlane-gennemgang, hvis du ønsker mere information om en af ​​disse muligheder.

Opsætning af en kamp: Dashlane vs Keeper

Som med alle vores sammenligninger, holder Keeper og Dashlane det ud over en række runder, hver værd et punkt. Uanset hvilken konkurrent der kommer med flere point i slutningen vil være vores vinder. Når det er sagt, er der et eller andet svingrum, især når det kommer til muligheder som Keeper og Dashlane. 

Begge værktøjer er fremragende adgangskodeadministratorer, hvilket giver mange runder op til personlig præference. Selvom vi vil prøve at være så objektiv som muligt, er der visse aspekter af den ene tjeneste, som du måske foretrækker frem for den anden. 

På grund af det vil vi anbefale at læse igennem hver runde i stedet for bare at skumme vinderne. Vi vil tildele point baseret på det, vi synes er mest vigtigt for hver runde (det er derfor, vi er trods alt). Når det er sagt, kan du blindt vælge en af ​​dem og komme ud med en stor password manager.

1

Sikkerhed

Dashlane og Keeper vil begge holde dine adgangskoder beskyttet i modsætning til LogMeOnce, som ikke engang angiver nøglestørrelsen for dens kryptering (læs vores LogMeOnce-gennemgang). Selvom begge passer med AES-256-kryptering og en nul-viden sikkerhedsmodel, er der en klar vinder for denne runde. 

Fra Keeper er dine adgangskoder beskyttet med det bedste af det bedste: AES-256 (læs vores beskrivelse af kryptering for mere om det). Dine adgangskoder er låst bag et hovedadgangskode, som Keeper aldrig ser eller gemmer. For at autentificere din konto bruger den 100.000 iterationer af PBKDF2 til at generere en nøgle, som den derefter binder til din hovedadgangskode. 

målmanden review-sikkerhed-revision

I teorien betyder det, at Keeper ikke kan gendanne din konto, hvis du glemmer din hovedadgangskode. Der er dog en løsning. Når du tilmelder dig, genererer Keeper også en datanøgle baseret på et sikkerhedsspørgsmål og svar. Igen er kun nøglen gemt, ikke dit spørgsmål eller svar. I tilfælde af at du mister adgang til din konto, kan du bruge dette spørgsmål til at gendanne den. 

Selvom det er en interessant overtagelse af regning, er sikkerhedsspørgsmål normalt svage, som vi påpeger i vores seks tip til at forhindre identitetstyveri-guide. Heldigvis kan du omgå problemet ved at aktivere tofaktorautentisering på din konto. På den front har Keeper masser af muligheder, inklusive support til de bedste 2FA-apps. Desuden skal du indtaste en bekræftelseskode, inden du besvarer sikkerhedsspørgsmålet og tilføjer et andet lag af sikkerhed til kontogendannelse. 

Dashlanes proprietære sikkerhed

Dashlane går et skridt videre. Den bruger en to-hemmelig nøglemodel, hvilket betyder, at du har brug for din hovedadgangskode og en unik enhedsnøgle for at låse din konto op. Denne enhedsnøgle genereres baseret på hardware- og softwarespecifikationer, når du downloader Dashlane, og den gemmes lokalt i et krypteret format. 

dashlane review-identitet-dashboard

Denne sikkerhedsmodel ligner 1Password og tilføjer en form for tofaktorautentisering, der sker i baggrunden (læs vores 1Password-gennemgang). I modsætning til 1Password bruger Dashlane imidlertid den mere moderne Argon2d-hash-algoritme, som du kan se i vores Dashlane vs 1Password-sammenligning. 

Selvom Dashlane og Keeper begge er sikre muligheder for at gemme dine adgangskoder, stabler Dashlane dækket mere til din fordel. Online sikkerhed handler om odds, og på den front kommer Dashlane ud på toppen. 

Runde: Sikkerhedspunkt for Dashlane

Dashlane-logo
Keeper-logo

2

Prisfastsættelse

Keeper er en af ​​de tilgængelige billigere adgangskodeadministratorer, der tilbyder en personlig plan til under $ 3 pr. Måned. Selvom dyrere er end RoboForm (læs vores RoboForm-anmeldelse), er Keeper lidt billigere end de fleste andre indstillinger, inklusive LastPass og 1Password. Du skal dog betale dobbelt så stor personlig pris for at få den fulde oplevelse. 

Selvom personlige planer tilbyder ubegrænset adgangskodeadministration, tilbyder Keeper en Max Bundle, der inkluderer adgangskodemanager og KeeperChat. Keeper’s Max Bundle, der slår standardadgangsadministratoren, inkluderer mørk webovervågning og sikker filopbevaring, der retfærdiggør $ 5 pr. Måned. 

Desværre er $ 5 pr. Måned, hvor Dashlane starter. Dens basisplan er dyre, selvom den er fyldt med en masse funktioner. For prisen får du ubegrænset adgangskodestyring, mørk webovervågning og et virtuelt privat netværk. Den sidste funktion er dog ikke en chance mod vores bedste VPN-valg. 

Dashlane tilbyder også sit Premium Plus-abonnement til dobbelt så meget pris, som er mere beslægtet med identitetstyveri-beskyttelse end en password manager. Du får alle funktionerne i Premium-planen med tilføjelse af kreditovervågning og $ 1.000.000 i identitetstyveriforsikring. Selvom godbidderne er dejlige at se i sammenligning med andre passwordadministratorer, er prisen simpelthen for høj. 

Dashlane og Keeper har lignende funktioner på deres $ 5-niveauer, selvom Keeper tilbyder et billigere indgangspunkt for dem, der blot leder efter en password manager. Selvom vi vil give denne runde til Keeper, er der ingen risiko i at prøve begge. Dashlane og Keeper tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

Runde: Prissted for Keeper

Dashlane-logo
Keeper-logo

3

Familieplaner

Keeper fik et nikk i vores bedste password manager til familievejledning, slå kun ud af Bitwarden og 1Password (læs vores Bitwarden anmeldelse). Mange af de funktioner, der er tilgængelige i Keepers Max Bundle, giver mere mening i en familiesammenhæng. Heldigvis er der en version med flere brugere af Max Bundle. 

keeper-deling

Basisfamilieplanen leveres med fem krypterede hvælvinger for $ 4,99 pr. Måned samt 10 GB krypteret filopbevaring og ubegrænset adgangskodedeling. For to gange prisen kan du igen opgradere til Max Bundle. For $ 9,99 per måned for fem konti er familien Max Bundle ikke dårlig, især i betragtning af at den inkluderer KeeperChat.

Dashlane har ikke noget i vejen for en familieplan. Selvom det tilbyder flerbrugerplaner til små virksomheder – det lavede listen i vores bedste password manager til mindre virksomhedsguider – er der intet der er målrettet mod fem eller færre brugere. På grund af dette vinder Keeper sin anden sejr denne runde. 

Round: Family Plans Point for Keeper

Dashlane-logo
Keeper-logo

4

Gratis plan

Dashlane gik glip af et sted i vores bedste gratis adgangskodeadministrationsguide, slået ud af muligheder som LastPass, KeePass og RememBear. Desværre begrænser det dine poster, som McAfee True Key gør, så du kun kan gemme 50 adgangskoder på din gratis konto. Hvis du stadig ønsker at administrere et par logins gratis, giver Dashlane denne mulighed. 

dashlane review-ansøgning

Det er mere end Keeper kan sige, som tilbyder en gratis plan, dog med autofyld, der er begrænset til mobile enheder og ingen synkronisering af flere enheder. Selvom Dashlane Free føles mere som “Dashlane Lite”, er det stadig en mulighed for dem, der ønsker at prøve tjenesten over en længere periode. 

Stadig er Dashlanes gratis plan ikke en ideel løsning. Du får 50 poster, men disse udfyldes hurtigt. Derudover tilbyder den ikke synkronisering med flere enheder i sin gratis plan eller nogen af ​​funktionerne i Premium, såsom mørk webovervågning. Det er en dejlig mulighed at have rundt, men ingen af ​​vores konkurrenter skiller sig ud for meget i denne runde.

Runde: Gratis planpoint til Dashlane

Dashlane-logo
Keeper-logo

5

Brugervenlighed

Keeper plejede at være en opgave at bruge, men det er siden blevet en ganske behagelig password manager til at bruge. Out of the box understøtter Keeper tre typer poster: adgangskoder, identiteter og kreditkort. Men det giver dig også mulighed for at tilføje så mange brugerdefinerede felter til disse indgangstyper og omdanne dem til hvad du vil. 

Edit-adgangskode-management-rekord

Dashlane tager en anden tilgang og tilbyder et par flere indgangstyper, men tillader ikke brugerdefinerede poster. Når det er sagt, har det et par flere muligheder for, hvordan det automatisk udfylder dine login. 

dashlane review-edit-entry

Når det kommer til brugervenlighed, er det svært at pit Dashlane vs Keeper. Begge tilbyder en vidunderlig brugeroplevelse med masser af filterindstillinger, imponering uden vrøvl og support til flere indgangstyper. Når det er sagt, har Dashlane en fordel, når det kommer til browserudvidelsen, der fungerer som en miniatyrversion af den fulde app. 

dashlane review-autoudfyldning

Dashlane fik et sted i vores bedste guide til udvidelser af adgangskodemanager på bagsiden af ​​dens autofyldmuligheder. Med udvidelsen kan du vælge, om den udfylder poster på en enkelt side eller på tværs af et helt websted. Derudover kan du hurtigt se dit hvælvelsesindhold fra udvidelsen. 

Keepers udvidelse er også fremragende, skønt den ikke giver så mange muligheder som Dashlane. Det er svært at tildele et point til enten denne runde, da både Dashlane og Keeper tilbyder en fremragende brugeroplevelse. Kun baseret på autofyldmulighederne vil vi dog give pointen til Dashlane.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Dashlane

Dashlane-logo
Keeper-logo

6

Funktioner

De fleste adgangskodeadministratorer er lette med hensyn til funktioner og tilbyder kun et par to-faktor godkendelsesindstillinger og, hvis du er heldig, adgangskodedeling. Heldigvis er det ikke tilfældet med vores konkurrenter. Keeper og Dashlane er begge fyldt til randen med godbidder, skønt du bliver nødt til at betale en premium pris for at få adgang til dem. 

Fra Dashlane kommer basisabonnementet med en begrænset VPN, mørk webovervågning og selvfølgelig adgangskodestyring. Den mest unikke funktion er imidlertid den automatiske kodeordskifter. Med det kan du opdatere dine login på tværs af flere websteder med et enkelt klik. 

dashlane review-adgangskode-changer

Keeper har ikke noget lignende men inkluderer nogle af sine egne interessante ekstra. Vigtigst af alt tilbyder det KeeperChat. Dette messaging-program tilbyder ende-til-ende-kryptering, hvilket betyder, at ingen kan opfange dine meddelelser. Derudover tilbyder KeeperChat tilbagetrækning af meddelelser, selvdestruerende meddelelser og et privat mediagalleri.

Du skal betale for Max Bundle for at få adgang til KeeperChat, hvilket giver mening. Hvad der ikke giver mening er BreachWatch. Denne funktion overvåger overtrædelser af data for at advare dig om trusler mod din konto. Desværre er det ikke inkluderet i basisplanen. Dashlane inkluderer på den anden side overvågning af dataovertrædelse på sin Premium-plan. 

Keeper er dog ikke nede og ude for denne runde. Keeper tilbyder lokal autofyld, som er en funktion, hvor flere adgangskodeadministratorer springer over, inklusive Dashlane. Du kan specificere genvejstaster i applikationen, der automatisk udfylder dit brugernavn og din adgangskode til lokale applikationer ved at spejle browseroplevelsen. 

keeper review-keeper-fill

Selvom Dashlane har flere funktioner, er Keepers mere nyttige. Du bliver nødt til at købe en Max Bundle for at få adgang til alt, men i betragtning af at det koster det samme som Dashlanes basisabonnement, er det ikke et hårdt salg. Kort sagt tilbyder Keeper mere for mindre ved at tjene gevinsten for denne runde. 

Round: Funktioner Point for Keeper

Dashlane-logo
Keeper-logo

7

Support

Adgangskodeadministratorer er enkle værktøjer, og på grund af dette sættes der ofte support på backburner. Som den foregående runde tilbyder Dashlane og Keeper dog bedre støtte end de fleste. Begge har flere kontaktmuligheder såvel som selvhjælpsressourcer, hvilket betyder, at du altid kan finde et svar på ethvert spørgsmål, du har. 

Keeper har 24/7 support via live chat og e-mail, skønt du skal bruge sidstnævnte til tekniske spørgsmål. Selvom live chat reps er nyttige og hurtig i deres svar, kopierede de normalt bare oplysninger fra Keepers vidensbase, da vi spurgte om tekniske aspekter af tjenesten. 

keeper-support-center

Tilsvarende har Dashlane også live chat og e-mail support, men ikke døgnet rundt. Live chat er begrænset til åbningstider i arbejdsugen, selvom e-mail support er tilgængelig 24/7. Når det er sagt, tilbyder Dashlane e-mail-support på engelsk, fransk og tysk, hvilket giver flere muligheder for internationale kunder. 

dashlane review-vidensbase

Du skal dog ikke ofte have brug for at bruge kontaktindstillingerne med nogen af ​​dem. Begge vores konkurrenter har tætte vidensbaser, hvor Keeper også tilbyder videovejledninger og supportwebinarer. Dashlane går lidt dybere i supportartikler, men går ofte over 1.000 ord for at forklare komplekse emner. 

Helt ærligt er denne Dashlane vs Keeper-runde for tæt på at ringe til. Begge er på toppen af ​​deres spil, når det kommer til kundeservice, med overraskende robuste selvhjælpsressourcer. Uanset hvilken mulighed du vælger, har du masser af supportressourcer. 

Runde: Support Ingen klar vinder, point for begge

Dashlane-logo
Keeper-logo

8

Afsluttende tanker

Ud af vores syv runder kom hver af vores konkurrenter ud med fire point, hvor den sidste runde endte uafgjort. Keeper og Dashlane er fremragende adgangskodeadministratorer med top-notch sikkerhed, fremragende brugergrænseflader og masser af funktioner. Når det kommer til det, er det at vælge et baseret på dit budget. 

Dashlane er dyrere, selvom det kommer med en bedre sikkerhedsmodel. Keeper har derimod et par flere nyttige funktioner, men det er ikke så flydende som Dashlane. For vores penge er Dashlane vinderen, men det kunne let gå begge veje. 

Vinder: Dashlane

Hvad synes du dog? Er du enig i, at Dashlane er vinderen af ​​denne sammenligning af Dashlane vs Keeper, eller er Keeper en bedre mulighed? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map