Dashlane VS 1Password: Hvem vinder denne 2020-kamp?

Når det kommer til styring af dine adgangskoder, bliver det ikke meget bedre end Dashlane og 1Password. Begge adgangskodeadministratorer er blandt de største muligheder derude, der passer til synkronisering med flere enheder, fremragende sikkerhed og support til adgangskoder, kreditkort og mere. Hvis du leder efter en administratoradgangskode, tjener begge sider dig godt. 


Vi er dog her for at kaste hver passwordadministrator under et mikroskop. I denne sammenligning af Dashlane vs 1Password skal vi undersøge detaljerne, der adskiller disse fremragende tjenester. Fra funktioner til sikkerhed til prisfastsættelse, vi kommer til at komme ind i den nitty gritty, så du ved, hvem der er den bedre adgangskodemanager for dig. 

Helt ærligt kan du gå med enten Dashlane vs 1Password og være i orden, selvom der er forskelle mellem dem, som vi vil undersøge i hele denne artikel. Vi anbefaler også at læse vores Dashlane-gennemgang og 1Password-gennemgang for at få en bedre idé om, hvordan de klarer sig mod resten af ​​password manager-markedet.

Opsætning af en kamp: Dashlane vs 1Password

1Password og Dashlane er de to øverste administratoradgangskoder, vi har brugt. Helt ærligt kunne du blindt vælge en af ​​dem, og du får en fantastisk oplevelse. Formålet med denne Dashlane vs 1Password-sammenligning er ikke at erklære en som den definitivt bedre mulighed, men snarere at komme ind i detaljerne for at se, hvilket værktøj der kommer ud på toppen. 

Vores to konkurrenter hertug det over en række runder, hver af dem værd at være et point. I løbet af denne Dashlane vs 1Password-guide kaster vi hver enkelt ind i ringen, hvor vi sammenligner deres sikkerhed, priser, brugervenlighed, funktioner og mere. Uanset hvilken service der kommer med flere point i sidste ende vil være vores vinder. 

Som nævnt kommer vi ind i ukrudtet her, især når det kommer til sikkerhed. Selvom Dashlane og 1Password er øverst i password manager-spillet, er der nogle vigtige forskelle mellem de to tjenester. Med denne Dashlane vs 1Password-guide skal du være i stand til at tage en informeret beslutning om den bedste mulighed for dig.

1

Sikkerhed

Der er meget at dissekere med Dashlane og 1Password når det kommer til sikkerhed. For det korte svar tilbyder begge fremragende sikkerhed, passer med en nul-viden model og top-of-the-line AES-256 kryptering. Hvis du vil springe over de tekniske detaljer, skal du vide, at du bliver beskyttet, uanset hvilken du går sammen med. 

Kryptering og godkendelse

Vi er her for at opdele hår, så lad os starte øverst. Krypteringsmæssigt er begge tjenester sunde. 

Dashlane bruger AES-256 til at sikre dit hvælvelsesindhold. Nøglen til denne ciffer genereres ved hjælp af din hovedadgangskode, som Dashlane aldrig ser. I stedet bruger Dashlane Argon2d-hash plus et 32-bytes salt til at autentificere din konto, når du logger ind (læs vores beskrivelse af kryptering for at få flere oplysninger om denne proces).

Der er lidt mere at logge på med Dashlane, som vi snart kommer til. 1Password har en lignende proces, der bruger AES-256 til kryptering og en hash af din hovedadgangskode til godkendelse. Den bruger en lidt mere dateret hashningsalgoritme og nøgledivationsfunktion – PBKDF2-HMAC-SHA256 – men ved 100.000 runder er den stadig meget sikker. 

De fleste passwordadministratorer stopper der, men Dashlane og 1Password går et skridt videre. Dashlane bruger en enhedstast til at autentificere nye enheder, hvilket er nødvendigt for at få adgang til dit hvælving. Denne nøgle er baseret på hardware- og softwareegenskaber på din enhed og 38 tilfældige tegn, genereret med OpenSSL RAND_byte-funktionen.

1Password bruger også to-hemmelig nøgledivation. Hver gang du downloader appen, genererer 1Password en 128-bit hemmelig nøgle, der igen er baseret på hardware- og softwareegenskaber. Enhedsnøglen, din hovedadgangskode og et tilfældigt salt bruges sammen til at autentificere din konto.

To-faktor godkendelse

Begge vores konkurrenter har flere muligheder for 2FA, herunder support til vores bedste 2FA-apps. Start med Dashlane, din anden faktor kan enten være en QR-kode eller en sekscifret nøgle. QR-koder understøttes via apps som LastPass Authenticator og Google Authenticator. Koden er tidsbaseret og ændres hvert 30. sekund. 

I tilfælde af at du ikke har adgang til din anden faktor, har Dashlane et par gendannelsesindstillinger. Det første er et backup-telefonnummer, som giver dig mulighed for at autentificere med en ny enhed og deaktivere 2FA. Derudover kan du specificere statiske koder, der vil omgå 2FA, hvis du har brug for adgang til din konto. Som din hovedadgangskode gemmer Dashlane ikke disse koder. 

1Password har lignende support gennem apps som Authy og Microsoft Authenticator, men går videre, når det kommer til forretning. Enterprise-abonnenter har adgang til Duo-integration, der giver forretningsdækkende multifaktor-godkendelse. Desværre har 1Password ikke så mange mislykkelige pengeskabe på plads, hvis du mister din anden faktor. 

De to matches jævnt, hvor 1Password har flere muligheder for erhvervslivet og Dashlane tilbyder mere for enkeltpersoner. Foruden software 2FA understøtter Dashlane og 1Password U2F hardwaretaster som YubiKey.

Open-source værktøjer

Det er værd at påpege, at 1Password er bygget udelukkende på open source-software. På trods af at være en kommerciel adgangskodeadministrator har 1Password ikke noget problem med at overlade sin kildekode til masserne. Selvom Dashlane bruger noget open source-software, gør det ikke sit filformat tilgængeligt for alle. 

Open source-software har ganske enkelt flere øjenvægge på det, hvilket normalt fører til bedre kildekode og er nyttigt til sikkerhedsrevisioner. Uden for sikkerhed betyder 1Passwords åbne tilgang, at dit krypterede hvælv aldrig bliver forældet. Alle kan bruge kildekoden til at læse 1Passwords filformat. 

At sætte det sammen

Det er hårdt at vælge en vinder i denne runde. Dashlane tilbyder en mere moderne nøgledivationsfunktion, men begge værktøjer fungerer efter et princip om enhed og brugergodkendelse. På den anden side er 1Password bygget på open source-standarder, hvorimod Dashlane holder alt tæt på brystet. 

I betragtning af Dashlanes mere moderne nøgledivationsfunktion og dens beskyttelse af identitetstyveri, vil vi give den sejr denne runde. Når det er sagt, tilbyder begge værktøjer enestående sikkerhed, så du vil være sikker, uanset hvilken adgangskodemanager du vælger. 

Runde: Sikkerhedspunkt for Dashlane

2

Prisfastsættelse

Dashlane er en af ​​de dyreste passwordadministratorer derude, med sin Premium-plan, der kommer ind på omkring $ 5 pr. Måned. Indrømmet, Premium-planen giver dig funktioner som mørk webovervågning, sikker fillagring og et virtuelt privat netværk. Sidstnævnte er dog mindre af en funktion og mere en gener sammenlignet med vores bedste VPN-valg.

1Password er mere fornuftigt til $ 3 pr. Måned, men mangler Dashlanes ekstra funktioner. Grundlæggende tilbyder basisplanen 1 GB krypteret dokumentlagring og ubegrænset lagerplads til adgangskoder. Funktioner som rejsetilstand og genoprettelse af genstande er også til stede, som vi får adgang til i “funktioner” -runden nedenfor. 

Der nægter ikke, at 1Password er billigere, hvilket tilbyder det meste af hvad Dashlane gør for $ 2 mindre om måneden. Stadig er de begge på den dyre ende af tingene. Keeper og RoboForm tilbyder begge billigere månedlige priser, mens de tilføjer nogle unikke egenskaber til deres egne (Læs vores Keeper-gennemgang og RoboForm-gennemgang, såvel som vores Dashlane vs Keeper-sammenligning). 

Dashlane har en mere premium-plan end endda sin Premium-plan, dog i form af Premium Plus. (Hvad vil de tænke på det næste?) Da Premium Plus er mindre adgangskodeadministrator og mere beskyttelse af identitetstyveri, tilføjer kreditovervågning og $ 1.000.000 i identitetstyveriforsikring for omkring $ 10 pr. Måned. 

Uanset hvad, kan du prøve Dashlane eller 1Password, før du køber, skønt processen for hver er anderledes. Dashlane tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti ud over en gratis plan (mere om sidstnævnte om et minut). 1Password på den anden side tilbyder ikke refusion, men har en 30-dages gratis prøveversion tilgængelig for nye brugere. 

Familieplaner

Mange adgangskodeadministratorer tilbyder familieplaner, der kan rumme fem brugere (eller læs vores LastPass-anmeldelse for et eksempel). Til samme pris som et Premium-abonnement hos Dashlane tilbyder 1Password en familieplan, der understøtter fem brugere. Hver bruger får funktionerne i et personligt abonnement, inklusive 1 GB dokumentlagring. Læs vores 1Password vs LastPass stykke.

Derfor rangeres 1Password først i vores bedste guide til adgangskodeadministrator til familier. Selvom planen starter ved fem brugere, kan du tilføje mere for $ 1 pr. Bruger plus dele fem begrænsede adgangskort for gæster. 

På grund af 1Password’s multi-hvælving-tilgang – som vi kommer til om et øjeblik – kan din familie segmentere deres konti, mens du holder alt på et område. Det centrale knudepunkt i alle dine hvælvinger giver dig også mulighed for at gendanne andre familiemedlems konti. 

Dashlane har derimod ikke nogen familieplan. Sikker på, der er en forretningsplan, som du kan bruge med en håndfuld brugere, men intet specifikt målrettet mod familier. Det, kombineret med den høje pris på Dashlane, skubber 1Password i føringen denne runde.

Runde: Prissætningspunkt for 1Password

3

Gratis plan

Selvom 1Password og Dashlane gik glip af mærket for vores bedste gratis adgangskodemanagervejledning – efter at være slået ned af indstillinger som LastPass og Bitwarden (læs vores Bitwarden-anmeldelse), er der en klar vinder for dette afsnit. For at gøre det enkelt har 1Password ikke en gratis plan, og Dashlane gør det. 

Når det er sagt, har Dashlane ikke en stor gratis plan. Du er begrænset til 50 poster og har ikke adgang til synkronisering med flere enheder. Selvom det ikke er så begrænset som Kaspersky Password Manager eller McAfee True Key, der indeholder poster på 15, tilbyder Dashlane ikke meget for gratis brugere (læs vores Kaspersky Password Manager-gennemgang og McAfee True Key-anmeldelse). 

Stadig er det noget. Andre muligheder, som KeePass, tilbyder mere plads gratis, men Dashlane har stadig fordelen, når det kommer til brugervenlighed og funktioner. Læs vores KeePass vs LastPass stykke.

Selv med den gratis plan giver Dashlane dig stadig en smag af sit Premium-medlemskab. Du kan enten starte med Gratis og opgradere senere eller prøve Premium eller Premium Plus. Så længe du skifter til Gratis om 30 dage, får du dine penge tilbage. 

Runde: Gratis planpoint til Dashlane

4

Brugervenlighed

1Password og Dashlane har begge en solid brugeroplevelse, selvom 1Password er mere fleksibel. Ud over de mobile apps har 1Password en browserudvidelse, desktop applikation og browser interface. Du får valget mellem, hvordan du vil have adgang til dine adgangskoder, uanset hvilken enhed du er på. 

Det fungerer dog anderledes end andre adgangskodeadministratorer. I stedet for at give dig et enkelt hvælv til at gemme alle dine adgangskoder, giver 1Password dig mulighed for at have så mange hvælvinger, som du vil. Inde i hvert hvælvning kan du yderligere organisere dine poster ved hjælp af tags. Hvis du importerer adgangskoder fra et andet program, vil 1Password forsøge sit bedste for at tildele tags til dine poster.

1Password review-hvælvinger

Selvom 1Password teknisk er en adgangskodemanager, er det i stand til meget mere end at gemme dine logins. Det har en bred vifte af support til andre indgangstyper, herunder pas, belønningsprogrammer, serverinformation og mere. Desuden kan poster tilpasses, så du kan tilføje eller fjerne så mange felter, du vil.

1Password review-add-entry

Dashlane er ikke så fleksibel, hvilket resulterer i en mere strømlinet oplevelse. Dine forskellige indtastningstyper er lagt ud i menuen til venstre uden støtte til brugerdefinerede indtastningstyper. Du kan organisere dine adgangskoder i kategorier, der leveres af Dashlane, men ikke meget uden for det.

dashlane review-ansøgning

Helt ærligt er begge værktøjer meget nemme at bruge. Når det er sagt, er der to sider af den mønt. Dashlane har ikke så mange muligheder. Hvad det dog mangler i funktionalitet, det kompenserer for tilgængelighed. Det har et mere traditionelt layout, der tilbyder al den information, som flertallet af brugere har brug for. 

dashlane review-edit-entry

1Password er dog mere kraftfuld, en præstation, desto mere imponerende i betragtning af hvor tilgængelig applikationen er. Denne Dashlane vs 1Password-runde kunne gå begge veje. Når det er sagt, har Dashlane en mere strømlinet tilgang, så vi vil tildele det sejren denne runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Dashlane

5

Browserudvidelse

Dashlane og 1Password tilbyder begge en browserudvidelse, der tjener dens formål med automatisk udfyldning og hurtig adgang til dine adgangskoder. Når det er sagt, tilbyder 1Password en udvidelse, der fungerer uafhængigt af enhver anden applikation. 1Password X-udvidelsen giver dig adgang til dine logins fra enhver Chrome, Firefox og andre browsere. 

1Password understøtter allerede iOS, Android, macOS og Windows. Imidlertid understøtter det med 1Password X også Linux og ChromeOS. Indrømmet, Dashlane har en browser-grænseflade, som du kan bruge med udvidelsen. Med 1Password behøver du dog kun udvidelsen til at se, redigere og slette dine poster. 

Begge værktøjer har solide browserudvidelser, men 1Password’s fleksibilitet med sin uafhængige version skubber den videre i denne runde.

Round: Browser Extensions Point for 1Password

6

Funktioner

En del af grunden til, at Dashlane og 1Password rangerer så højt, er deres funktioner. Fra Dashlane flyttede det ud over enkel adgangskodestyring med version seks, tilføjelse af en VPN, identitetstyveri beskyttelse og mørk webovervågning. Det grundlæggende er også konti for inklusive ubegrænset lager og deling samt synkronisering af flere enheder. 

Selvom funktionerne til beskyttelse af identitetstyveri ærligt talt bare er okay, har Dashlane en masse værktøjer til styring af dine adgangskoder. Som mange andre andre administratoradgangskoder inkluderer det et identitetsdashboard. Der kan du se svage, kompromitterede og genbrugte adgangskoder. Derudover bruger Dashlane også pladsen til at underrette dig om nylige dataovertrædelser. 

dashlane review-adgangskode-sundhed

Dashlanes mest unikke funktion er imidlertid den automatiske adgangskodeskifter. I forbindelse med Dashlanes fremragende adgangskodegenerator kan du bruge værktøjet til automatisk at opdatere adgangskoder på tværs af dine konti. Dashlane understøtter en bred vifte af sider, herunder Reddit og Citrix. 

Selvom det er en god funktion at have omkring, er den automatiske adgangskodeskifter ikke et magisk værktøj. For de sider, som Dashlane understøtter, er det fremragende, selvom der mangler en masse websteder.

dashlane review-adgangskode-changer

1Password har en mere fokuseret oplevelse. Det mangler identitetstyveribeskyttelse og mørk webovervågning, selvom det stadig leveres med ubegrænset lagerplads og synkronisering af flere enheder. 

Ligesom Dashlane tilbyder det et sikkerhedsdashboard i form af 1Password Watchtower. Vakttårnet går ud over andre sikkerhedsanalysetjenester, og henviser til dine poster med haveibeenpwned.com for at se, om nogen af ​​dine konti er blevet kompromitteret. 

1Password review-vagttårn

Selvom der mangler en adgangskodeskifter, tilbyder 1Password en unik spin på kodeordhåndteringsmodellen. Dit abonnement inkluderer rejsetilstand, der beskytter dine personlige oplysninger mens du er på farten. Når dette er aktiveret, vil rejsetilstand gemme alle personlige oplysninger på din mobile enhed i dit hvælvelse og slette, hvad der er gemt lokalt. 

Naturligvis er det gemt i skyen, og i det øjeblik du slukker for rejsetilstand, synkroniseres dine data med skydatabasen. Hvis din telefon dog bliver konfiskeret eller mistet under rejsen, vil den person, der finder den, ikke være i stand til at grave nogen oplysninger på din enhed. Selv med de nødvendige nøgler er dine personlige data simpelthen ikke der. 

Selvom Dashlane har flere funktioner, har 1Password en mere fokuseret liste. VPN og identitetstyveri-beskyttelse med Dashlane er velkomne tilføjelser, dog værre versioner af andre softwarestykker. Da 1Password fokuserer sin platform, føles funktionerne bedre egnet til en passwordadministrator. 

Round: Features Point for 1Password

7

Mobile apps

Dashlane og 1Password toppede vores liste for den bedste passwordadministrator til iOS, hvor han indtager første og anden plads. Selvom 1Password kom ud på toppen, var det med en sådan margen, at begge kunne have besat plads. Begge giver en fremragende mobiloplevelse, uanset om du er på Android eller iOS.

Start med 1Password, kan du se alle de oplysninger, du kan med skrivebordsversionen, bare på din mobile enhed. Funktioner som Watchtower er til stede såvel som support til flere hvælvinger, autofyld og 1Password-browseren. Det understøtter endda underretninger og godkendelse gennem Apple Watch, hvis du vil bruge det til 2FA. 

1Password-iOS

Dashlane er en lignende robust mobilapp med understøttelse af biometrisk login og 2FA. Det inkluderer et identitetsdashboard, hvor du kan tjekke ind på Dashlanes funktioner til identitetstyveri. Der finder du underretninger om dine oplysninger på det mørke web, din generelle adgangskodesundhed og eventuelle nylige, relevante dataovertrædelser. 

Dashlane-iOS

Derudover leveres Dashlane med mobilspecifikke funktioner som kontaktlagring, selvom du altid kan gemme kontakter i 1Password ved hjælp af brugerdefinerede indtastningstyper. 1Password har dog en unik fordel: rejsetilstand. 

Selvom det er en fantastisk funktion på egen hånd, er rejsetilstand specifikt relevant for mobile enheder, der tilbyder beskyttelse, der ikke kan matches af andre adgangskodeadministratorer. Du kan hurtigt fjerne alle dine personlige oplysninger fra din mobile enhed og gemme dem i dit 1Password-hvælv. Når kysten er klar, kan du gendanne alt med et tryk. 

For følsomme data på farten er denne funktion enorm. Rejsetilstand er naturligvis fantastisk til rejser, men den har også andre applikationer. Sig for eksempel, at du skal på en koncert eller tage på en campingtur, som begge risikerer at miste din telefon. Du kan fjerne alle personlige data og gemme dem i dit hvælving, hvis din mobile enhed mangler, så dine oplysninger ikke bliver kompromitteret. 

Round: Mobile Apps Point for 1Password

8

Forretningsplaner

Selvom store virksomheder vil være bedre tilbud med en forretningsadgangskodechef som Zoho Vault eller OneLogin (læs vores OneLogin-gennemgang og Zoho Vault-gennemgang), har Dashlane og 1Password små forretningsplaner til rådighed. Faktisk tjente begge en plads i vores topadgangsadministrator til guide til små virksomheder. 

Dashlane har en enkel tilgang til forretningspriser. Der er en plan, der koster $ 4 pr. Bruger pr. Måned. Det går dog ud over ni til fem. Dashlane inkluderer noget, der kaldes Smart Spaces for hver bruger. Dette giver dem mulighed for at have et forretningsområde og et personligt rum i stedet for at holde alt i et enkelt fælles hvælv.

Der er intet minimum antal brugere, skønt Dashlane tilbyder en dedikeret kontoadministrator for mere end 50. Ud over alle funktioner i Premium-planen har forretningsbrugere adgang til administratorkonsollen til bruger- og sikkerhedspolitisk styring samt værktøjer til brugerlevering og gruppedeling. 

1Password komplicerer tingene lidt mere. I stedet for kun at fokusere på mindre virksomheder, tilbyder det flere niveauer af virksomhedstjeneste. Teams-planen er den mest direkte sammenligning med Dashlanes forretningsplan. Til $ 4 pr. Bruger pr. Måned får hver bruger 1 GB dokumentopbevaring, Duo-integration til forretningsdækkende MFA og ubegrænset delte hvælvinger.

Forretningen er dobbelt så høj som prisen, til $ 8 pr. Bruger pr. Måned, skønt det leveres med nok funktioner til at retfærdiggøre de ekstra omkostninger. 

Med understøttelse af Active Directory-levering, brugerdefinerede grupper, brugsrapporter og brugerdefinerede roller, er 1Password Business muligvis den mest fleksible forretningsadgangskodehåndterer. Hver bruger på din konto får også en gratis familieplan samt 5 GB dokumentopbevaring. 

Selvom det er dyrt, er 1Password Business fyldt med funktioner. Når det er sagt, kan prisen let blive overvældende, når brugertællingen bliver høj, hvilket gør planen velegnet til mindre virksomheder, der har brug for en masse funktioner. De, der leder efter hundredvis af konti, er bedre egnet til en virksomhedsplan. 

Disse brugerdefinerede løsninger er dyre, inklusive alle funktioner i 1Password Business såvel som en dedikeret kontoadministrator, ombordingeniør og tilpasset opsætningstræning. For store virksomheder er funktionerne imidlertid uovertruffen. 

For små virksomheder går 1Password og Dashlane tå til tå, hvor begge tilbyder kompetente planer for teams med færre end 100 brugere. Når det er sagt, har 1Password flere funktioner til ægte virksomhedsapplikationer, herunder katalogintegration og granulær kontrol over brugere og hvælvinger. Disse ekstra funktioner er nok til at skubbe det i spidsen denne runde.

Runde: Business Plans Point for 1Password

9

Support

Dashlane og 1Password matches temmelig jævnt med hensyn til støtte, det vil sige at de begge er fremragende. 1Password tilbyder supportruter via sin Twitter, en e-mail med e-mail og fællesskabsfora. Hvis du selv er mere interesseret i at løse problemer, er der også en vidensbase tilgængelig.

1Password review-kontakt-side

For Dashlane er indstillingerne ens. Der er en vidensbase og e-mail-adresse, skønt der ikke er nogen fællesskabsfora. I stedet tilbyder den live chat i løbet af ugen fra 21 til 18:00. EST på engelsk, såvel som fransk og tysk support via e-mail. Desværre kører ingen af ​​kontaktmulighederne døgnet rundt.

dashlane review-vidensbase

Dashlanes kontaktmuligheder er solide, men dens vidensbase skiller sig mest ud. Artikler går meget i dybden og dækker forskellige platforme med skærmbilleder og flere sektioner. Hvis du har et spørgsmål, har Dashlane sandsynligvis et svar i sin vidensbase. 

1Password’s fora er mere imponerende. Selvom samfundet er aktivt der, er 1Password supportmedarbejdere også. Mens vi testede tjenesten, så vi konstant nye tråde med svar efter kun et par minutter, uanset tidspunkt på dagen. Vidensbasen er også stor med masser af emner og videotutorials, men fora skiller sig mest ud. 

1Password review-forummer

Dashlane har flere kontaktindstillinger, selvom live chat er begrænset til åbningstider. 1Password har på den anden side et ekstremt aktivt forum og den samme mængde detaljer i sin vidensbase. Desværre er denne runde for tæt på at ringe til, så vi vil tildele et point til begge. 

Runde: Support Ingen klar vinder, point for alle

10

Afsluttende tanker

Ud af vores ni runder i denne Dashlane vs 1Password-sammenligning kom 1Password ud med seks point og Dashlane med fire, hvor den sidste runde naturligvis endte i uafgjort. Selvom det er en endelig konklusion på pointskalaen, er der mere ved denne historie end resultattavlen.

Vinder: 1Password

Det er vigtigt at huske, at vi på flere punkter i denne sammenligning af Dashlane vs 1Password foretog opkald baseret på præferencer (runde “brugervenlighed” og “funktioner” er perfekte eksempler). Flere runder kunne have været begge veje, så vi opfordrer dig til at læse vores fulde anmeldelser, hvis du ønsker et mere dybtgående kig på hvert af disse værktøjer. 

Med det er 1Password vores vinder. Er du enig i, at det skal være? Hvorfor eller hvorfor ikke? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map