Bitdefender vs Norton Antivirus: Smashing Viruses i 2020

Vi er store fans af Bitdefender her på Cloudwards.net. Det blev først placeret, da vi kiggede på markedets bedste antivirus-software. Bitdefender har lige skabt et stort antivirusnavn i vores Bitdefender vs. Kaspersky Anti-Virus sammenligning. I denne artikel sammenligner vi den med Norton Antivirus, et af de ældste eksempler på antivirus-software omkring.


Vi forventer, at begge har det godt, men vi får se, hvordan Norton Antivirus sammenlignes med Bitdefender i fem runder. Vi vil sammenligne antivirus-giganters funktioner, prispakker, brugervenlighed, beskyttelse og kundesupport, inden vi erklærer vores vinder.

Før du læser gennem denne Bitdefender vs. Norton Antivirus-sammenligning, skal du tage et kig på vores Bitdefender Antivirus-gennemgang og vores Norton Antivirus-gennemgang for at få et komplet billede af hver software.

Opsætning af en kamp: Bitdefender vs. Norton Antivirus

Bitdefender er vores top antivirus, mens Norton laver vores mest sikre antivirus-softwareliste. Du vil være sikker med begge dele, men denne sammenligning er designet til at hjælpe dig med at beslutte selv. Lad os køre gennem grundreglerne først.

Som nævnt ser vi på fem kategorier, fra funktioner til kundesupport. Hver runde får en vinder, og de første til tre point vinder sammenligningen samlet. 

Vi foreslår at læse sektionerne i deres helhed for at få et fuldstændigt overblik over vores holdninger. I nogle tilfælde vil det bedste valg for dig være afhængig af dine omstændigheder.

1

Funktioner

Antivirusindustrien har ændret sig, siden Norton Antivirus og Bitdefender blev frigivet. Udfordringen for antivirus-softwareudviklere er at være foran spillet med nye funktioner og metoder til at fange og forhindre malware og anden cyberkriminalitet.. 

Lad os se på hvilke funktioner Bitdefender og Norton Antivirus tilbyder deres kunder.

Bitdefender

Du kommer ikke til at få meget fra Bitdefender uden at betale for den dyreste pakke. Heldigvis bør en 30-dages prøveperiode give dig nok tid til at bestemme, hvilken pakke der er bedst for dig.

Bitdefender-funktioner

Du får mest mulig beskyttelse med Bitdefender Total Security. Det er et alt-i-ett-tilbud med dækning for flere enheder. Bitdefender rangerer meget på vores bedste antivirus til Android-liste, men den beskytter også iOS og macOS-enheder godt.

Vi er alt for fortrolige med farerne ved offentlig WiFi, hvorfor Bitdefender tilbyder en begrænset virtuel privat netværkstjeneste med en grænse på 200 MB pr. Dag. Det er ikke en top-tier-løsning, så hvis en VPN er det, du leder efter, skal du se på ExpressVPN i stedet (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

Hvis du er bekymret for sikker browsing, giver Bitdefender Safepay en sikker sandkasse til dine følsomme webbesøg, såsom din online bank eller shopping. Du får besked, hver gang du besøger en side, som Bitdefender mener kan bringe dig i fare, hvis du ikke bruger Safepay. 

En adgangskodemanager, der integreres med din normale browser og Safepay er også inkluderet. Det er et godt tilbud, men du vil måske se på vores liste over den bedste adgangskodeadministrator for noget med flere funktioner, såsom LastPass (læs vores LastPass-anmeldelse).

Du får også ransomware-beskyttelse med alle Bitdefender-pakker, undtagen den gratis, samt en netværks firewall. Bitdefender Total Security tilbyder næsten for mange funktioner til at nævne, fra sikker filbrydning til webcam-beskyttelse.

Alt i alt tilbyder Bitdefender de fleste funktioner ud af valgene på vores antivirusanmeldelsesliste. Det kan være svært at finde ud af, hvilke funktioner der er tilgængelige for en bestemt pakke, men bortset fra det har vi lidt at klage over.

Norton Antivirus

Der er fire vigtigste Norton-pakker. Ligesom Bitdefender er der nogle kernefunktioner på tværs af dem alle, men færre funktioner ender generelt på listen. 

Norton-Client-Sikkerhed

Hver pakke leveres med et komplet sæt malware-beskyttelse, med forsvar mod ransomware og spyware inkluderet, samt cloud-opbevaring til sikkerhedskopier. Du får også en netværks firewall og password manager.

Adgangskodeadministratoren kan ikke klare et fuldt tilbud som Dashlane (læs vores Dashlane-anmeldelse), men det gør jobbet for en afslappet bruger.

Norton 360-pakkeabonnenter får adgang til Norton Secure VPN til sikker browsing (læs vores Norton Secure VPN-gennemgang). Der mangler den slags VPN-funktioner, du kunne se på vores bedste VPN til Windows-shortlist, men det er en dejlig ekstra. Du får også webcam-beskyttelse.

Hvis du vil have flere funktioner, skal du opgradere til en af ​​de dyrere pakker. For eksempel får du forældrekontrolfunktioner til at beskytte dine børn med værktøjer til at overvåge webtrafik og app-downloads.

Distributionen af ​​funktioner på tværs af Nortons pakker vægtes mod de dyrere, som du måske forventer, men der er nok i Antivirus Plus- og 360 Standard-abonnementerne til at være nyttige.

Rundtanker

Der er mange ligheder mellem Norton Antivirus og Bitdefender. Norton Antivirus tilbyder en masse tilføjelser til sine pakker, men mange af dem, såsom VPN og LifeLock identitetsbeskyttelse, involverer yderligere programmer og kompleksitet.

Når det kommer til sikkerhedsfunktioner, er Norton Antivirus mere grundlæggende. De fleste funktioner, som f.eks. Adgangskodeadministratoren og webcam-beskyttelsen, matches af Bitdefender, som også tilbyder yderligere kernefunktioner.

Bitdefender vinder denne runde, men Norton Antivirus klarer sig godt med at tilbyde ekstraudstyr, såsom identitetsbeskyttelse, som Bitdefender ikke gør.

Round: Features Point for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Norton Security Logo

2

Pris

Vi har talt om de abonnementsplaner, der tilbydes. Begge antivirusudbydere tilbyder grundlæggende pakker, der kobler deres brugere, før de sælger dem til noget med flere funktioner.

Lad os se på, hvad du får for dine penge med et Norton Antivirus- eller Bitdefender-abonnement.

Bitdefender

Der er fire pakker tilgængelige fra Bitdefender, men du skal bruge mere, hvis du leder efter support til flere enheder. Den gode nyhed er, at der er store rabatter for nye brugere.

Den billigste pakke, Antivirus Plus, er omkring $ 30 pr. År med support til op til tre Windows-pc’er til den nedsatte pris. Ethvert højere eller lavere antal pc’er betyder, at der opkræves fuld pris. Det er usædvanligt, men acceptabelt, hvis du kun har et par Windows-pc’er.

Det er mellemlagspakken, Internet Security, er også begrænset til Windows og har en lignende rabat på tre enheder. Du får også funktioner såsom en WiFi-scanner, forældrekontrol og en netværks firewall.

Mobil- og macOS-brugere bliver nødt til at investere i Total Security, Bitdefenders dyreste pakke. Bitdefender er dog stadig vores bedste antivirus til Mac takket være beskyttelsen. Den nedsatte sats er kun tilgængelig for Total Security på sine tre enhedsabonnementer.

Du kan også beskytte din familie med Bitdefender-familieplanen, der understøtter 15 enheder. I modsætning til de andre rabatter gælder dens rabat på 54 procent for alle 15 enheder på alle årlige planer, fra $ 54,99 for et år til $ 174,99 for tre.

Førstegangsabonnenter og fornyere har noget positivt at se frem til fra et Bitdefender-abonnement. For at få mest muligt ud af understøttelse af flere enheder skal du betale for Total Security eller Family Plan, men Antivirus Plus og Internet Security er gode budgetmuligheder. 

Du kan abonnere på enhver Bitdefender-pakke i op til tre år med tunge rabatter. Uanset hvilken pakke du vil prøve, skal du først drage fordel af Bitdefenders 30-dages prøveperiode for total sikkerhed.

Norton Antivirus

Der er rabatter for første Norton Antivirus-abonnenter, men de er ikke så generøse som dem, der tilbydes af Bitdefender.

Den mest basale Norton Antivirus-plan, der også kaldes Antivirus Plus, er omkring $ 60 pr. År. Der er 20 procent rabat for første gang-abonnenter, hvilket reducerer omkostningerne til ca. $ 50. Men det er en pakken med bare ben.

Du er begrænset til en pc eller Mac med standard malware-beskyttelse, netværks firewall, adgangskodeadministrator og 2 GB cloud-lager. Næsten $ 60 til at beskytte en enkelt enhed er dårlig værdi sammenlignet med Bitdefender eller en anden udbyder, såsom Avast (læs vores Avast Pro-anmeldelse).

Norton Antiviruss næste to planer, 360 Standard og 360 Deluxe, har mere kød på deres knogler. Til en rabat på $ 49.99 og $ 59.99 pr. År får du de fleste af de Norton-funktioner, du kunne forvente, med webcam-beskyttelse og VPN-adgang inkluderet.

Ligesom Antivirus Plus beskytter 360 Standard kun en enhed, men det giver dig også mulighed for at beskytte en mobilenhed. Du har brug for 360 Deluxe, hvis du vil beskytte flere enheder. Det understøtter op til fem, inklusive pc’er, Mac’er og mobile enheder. Det øger også din skyopbevaring til 50 GB.

En af de dyreste planer, Norton 360 med LifeLock Select, tilføjer beskyttelse af identitetstyveri og op til 100 GB cloud-backuplager sammen med alle de funktioner, du får med 360 Deluxe.

Du skal betale $ 299,99 om året for Norton 360 med LifeLock Unlimited Plus for at få ubegrænset support og det højeste niveau af identitetstyveri-beskyttelse. Du kan få lignende ubegrænset enhedsbeskyttelse til mindre end halvdelen af ​​prisen med Avira Prime (læs vores Avira-anmeldelse).

Kampagnepriserne for Norton Antivirus er okay, men du bliver nødt til at betale for en af ​​de højere niveau pakker for at få den bedste værdi.

Runde to tanker

Hvis værdi for pengene er den vigtigste ting for dig, vælger du Bitdefender frem for Norton Antivirus. Begge virksomheder får dig til at betale ekstra for mobile enheder og flere enheder, men du har adgang til flere funktioner for mindre penge med Bitdefender. 

Runde: Prispoint for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Norton Security Logo

3

Brugervenlighed

Den bedste slags antivirus er den slags, der ikke trænger ind eller bremser din maskine og ikke er vanskelig at bruge. Derfor ser vi nøje på, om en antivirus er brugervenlig.

I denne runde skal vi vurdere brugervenligheden af ​​Bitdefender og Norton Antivirus for at beslutte, hvad der er bedst.

Bitdefender 

Installation af Bitdefender er smertefri, med få trin og masser af forklaringer, der findes undervejs. Klienten er ren, enkel og effektiv til at forklare hovedparten af ​​dens funktioner til brugerne. Dashboardet tilbyder de fleste af indstillinger og funktioner, fra hurtige scanninger til åbning af Safepay, som “hurtige handlinger” for dig at få adgang til.

Hvis der er et problem, giver Bitdefender dig besked med pop-ups og advarsler til sidebjælken. Det giver information om, hvad du skal gøre, og rettelser med et enkelt klik.

De fleste brugere behøver ikke at flytte fra det hurtige handling-dashboard, men du kan få adgang til dine andre indstillinger og funktioner fra sidemenuen for at mikro-konfigurere din Bitdefender-beskyttelse.

Alt i alt tilbyder Bitdefender enkelhed for afslappede brugere og mere avancerede indstillinger for professionelle. Det er en af ​​de bedste antivirus-klienter, vi har set og vurderer meget for brugervenlighed.

Norton Antivirus

Norton gør heller ikke tingene for vanskelige at bruge. Installation er på niveau med Bitdefender. Det er glat, der udfører de fleste handlinger for dig, men du bliver nødt til at registrere en konto.

Norton-klient-Performance

En ren udseende klient giver brugerne valget mellem at skifte mellem faner med områder til scanning, konfiguration, ydeevne og andre funktioner som din password manager og sikkerhedsudvidelser. Udvidelserne er ikke store – de er langsomt og klodsede, mildt sagt – men de er som standard deaktiverede.

En dejlig touch er Norton Antiviruss overvågning af CPU-brug i fanen “performance”. Historisk set er Norton Antivirus blevet betragtet som en ressource-svin, og denne funktion går på en eller anden måde for at fjerne det omdømme.

Alt i alt er Norton let at bruge, enkel at installere og har ikke nogen stor indflydelse på dit systembrug.

Runde tre tanker

Norton Antivirus og Bitdefender er to af de mest genkendelige mærker på markedet. De har været for længe med ikke at vide, at deres målmarked forventer enkelhed og effektivitet.

Begge tilbyder det, men Bitdefender gør det meget lettere at mikromane individuelle funktioner. Det er uafgjort i denne runde. Der er ikke nok mellem dem til at kalde det på begge måder.

Runde: Brugervenlighed Ingen klar vinder, point for begge

Bitdefender Antivirus Logo
Norton Security Logo

4

Beskyttelse

Der er ingen mening i at installere antivirus-software, hvis det ikke kan beskytte dig. For at være sikker på, at du får den bedste beskyttelse, ser vi på, hvor godt Bitdefender og Norton Antivirus klarer sig imod de værste trusler fra tre testlaboratorier.

Bitdefender

Ved AV-test scorede Bitdefender 99,3 procent i marts og april 2019 i en test af dets malware-forsvar, hvilket var en svag dip fra tidligere scoringer, men stadig nok til, at den kunne tjene en perfekt 6 ud af 6.

Performancemæssigt scorede Bitdefender bedre med kun en 14 procents afmatning sammenlignet med gennemsnittet 19 procent. Alt i alt gav AV-test Bitdefender endnu en perfekt score, der passer godt til vores forventninger. Bitdefender er ikke et ressource-svin.

Der var lignende resultater i AV-Comparatives-testen. Selvom der blev registreret to falske positiver mellem februar og maj 2019, blokerede Bitdefender 751 trusler for en beskyttelsesgrad på 99,9 procent. AV-Comparatives tildelte også Bitdefender sin højeste Advanced + -klassificering for ydeevne under testen i april 2019.

Det tredje laboratorium til test af Bitdefender, MRG Effitas, gav antivirus-softwaren en niveau 1-certificeret vurdering i sin Q1-2019-test. Det havde en 100 procents pasrate i fuldspektretests fra en prøvestørrelse på 339, hvilket betyder, at den fangede enhver trussel uden falske positiver.

Norton Antivirus

AV-Test’s marts og april 2019 test viste en identisk 99,3 procent beskyttelsesscore mod malware-trusler for Norton Antivirus. Det matchede også Bitdefenders præstationsresultat, men det viste sig langsommere i testen. Selvom ydeevnen blev faldet, var malware-beskyttelsen tæt på perfekt.

Norton-AVTest

Det samme billede kan ikke ses fra AV-Comparatives ‘beskyttelsestest fra februar til maj 2019. Det rapporterede om markante 21 falske positiver, men det blokerede automatisk for 99,6 procent af truslerne. Mængden af ​​falske positive resultater resulterede i en avanceret vurdering af Norton Antivirus generelt.

Hos MRG Effitas modtog Norton Antivirus (klassificeret som Symantec) en matchende niveau 1-certificering i Q1 2019-test. Dets fulde spektrumstest var bedre end Bitdefenders, med 100 procent af trusler, der automatisk blev opdaget og blokeret. I hver testkategori scorede Norton Antivirus 100 procent.

Runde fire tanker

Der er ikke meget mellem disse to antivirus-kraftcentre. Antallet af falske positiver, der er registreret af AV-Comparatives for Norton Antivirus, er en bekymring, men det ser ud til at være en outlier snarere end normen.

Med matchende eller lidt lavere scoringer overalt for Norton Antivirus er det dog Bitdefender, der fører det til stillingen. Når det er sagt, er det en tæt barbering. Uanset hvilken antivirus du vælger, vil du blive beskyttet godt.

Runde: Beskyttelsespunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Norton Security Logo

5

Support

Hvis du står over for en malware-trussel, som du ikke kan løse, forventer du at falde tilbage på det ekspertråd, du får. Med henblik herpå tester vi den support, du får fra Bitdefender eller Norton Antivirus i denne runde.

Bitdefender

Bitdefender har enhver kontaktrute, vi gerne vil se. Hvis du foretrækker at tale gennem dine problemer, kan du tale med kundesupport på telefonen i 16 lande. 

Der er også live chat, e-mail, et forum og en vidensbase, der indeholder vejledninger og spørgsmål til vejledningen. Forummet er aktivt og bemandet af Bitdefender’s tekniske supportagenter og deltagende kunder.

Du kan forvente svar hurtigt, ofte inden for få timer. Forumindlæg adskilles efter produkt og findes på forskellige sprog. Bitdefenders support er også tilgængelig 24/7 for kunder.

Norton Antivirus

Symantec, der ejer Norton Antivirus, tilbyder telefon- og live chat support til kunder, og ligesom Bitdefender giver det også et supportforum, vejledninger til video og en vidensbase.

Norton-site-support

Norton Antivirus-vidensbasen er velorganiseret og opdelt i kategorier for forskellige produkter. Du kan søge efter specifikke spørgsmål eller spørgsmål, og hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du flytte til andre veje til hjælp fra bunden af ​​hver side.

Artiklerne er detaljerede med let at følge trin til at løse problemer eller udføre handlinger, såsom at tage backup af dine filer eller ændre dit abonnement.

Forummet er ikke det nemmeste at navigere, men det er veludstyret med et langt arkiv med indlæg, du kan søge igennem, hvis vidensbasen ikke tilbyder dig meget. I modsat fald bør Nortons support 24/7 telefon og live chat være din første port af opkald.

Fem runde tanker

Kundesupport fra Bitdefender og Norton Antivirus er fremragende. Begge tilbyder mange supportmuligheder.

Bitdefender har dog et meget renere og enklere websted, og derfor vinder det. Forummet er mere moderne og lettere at søge, og vidensbasen er grundig og klar.

Runde: Support Point for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Norton Security Logo

6

Afsluttende tanker

Der er mange ligheder mellem Bitdefender og Norton Antivirus, men det er klart af vores sammenligning, at Bitdefender er det bedste valg for forbrugere.

Vinder: Bitdefender

Det er ikke at sige, at der er noget specifikt galt med Norton Antivirus. Den har en lang stamtavle i antivirusverdenen, og som vores beskyttelsesscore viser, gør den et godt stykke arbejde med at beskytte dit kit. 

Med hensyn til værdi tilbyder Bitdefender dog mere bang for din sorteper. Du får flere funktioner til en billigere pris. Hvis du vil se på nogle af vores andre sammenligninger, kan du besøge vores antivirusarkiv.

Vil du vælge Bitdefender over Norton Antivirus eller tage et andet valg? Efterlad os dine tanker i kommentarerne nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map