Bedste VPN til Skype 2020: Sikker din VoIP-forbindelse

Skype har eksisteret i den bedste del af 20 år, hvilket giver sine millioner af brugere gratis tale- og videoopkald på stort set enhver internet-aktiveret enhed. Sikkerhedsfejl har dog gjort, at brugerne søger ekstra beskyttelse, og tjenesten er endda blokeret i nogle lande. Vores bedste VPN til Skype-valg vil hjælpe dig med at få adgang til tjenesten og forblive beskyttet, mens du gør det.


Hvis du har brug for en hurtig løsning, er dit bedste alternativ at installere ExpressVPN. Det er den bedste Skype VPN på grund af sin serverdækning, hurtige hastigheder og fremragende sikkerhed. Ved at bruge det kan du oprette forbindelse til et land, hvor Skype er frit tilgængeligt. Derudover bliver al din trafik krypteret og skjult, og din forbindelse bliver ikke opfanget eller overvåget.

Enkeltpersoner og virksomheder bruger både Skype eller andre Voice-tjenester (Voice) til at foretage en-til-en-gruppe og gruppeopkald eller videochats online. Det kan også bruges til at sende onlinemeddelelser eller dele filer. Det er gratis at bruge, og det koster kun penge, hvis du bruger dens premium-funktioner, f.eks. Voicemail eller tekstbeskeder og opkald uden for Skype. 

I mange lande er Skype imidlertid enten begrænset eller forbudt fuldstændigt. Der er nogle få grunde til det – som vi kan komme til senere i denne artikel – men resultatet er, at brug af et anstændigt virtuelt privat netværk kan hjælpe dig med at få adgang til tjenesten på en sikker måde. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du vælger den bedste VPN til tjenesten, hvorfor du har brug for en VPN, og hvorfor det ikke er en god ide at bruge en gratis VPN.

Den bedste VPN til Skype

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Privat internetadgang
 5. VyprVPN

1. ExpressVPN

ExpressVPN vælges ofte som den øverste VPN i vores artikler, men det er med god grund. Det er en toppresterende i de fleste af vores test, og den opfylder alle de kriterier, der kræves for at være en anstændig VPN for Skype. 

Det har mere end 3.000 servere, der dækker 94 lande, så du skulle ikke have noget problem med at finde en, der kan få adgang til Skype. Der er ingen grænser for båndbredde, hvilket betyder, at du ikke bliver afbrudt midtopkaldet, og det er den hurtigste VPN, vi har testet til dato. Disse to funktioner hjalp ExpressVPN med at vinde vores bedste VPN til streaming og bedste VPN til Netflix-sammenligninger.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPNs sikkerhed er førsteklasses, selvom det er et øverste valg for vores bedste VPN til Kina-stykke. Som standard bruger det AES 256-bit kryptering, som er den anbefalede standard. Du vil også blive beskyttet af en kill-switch, der automatisk er aktiveret. Du kan slå det fra, men vi anbefaler ikke det. Der er også en streng politik for no-logs.

Hvis du er nybegynder, er ExpressVPN et godt valg på grund af det brugervenlige interface. Når du har downloadet det, kan du nemt vælge hvilket land du vil oprette forbindelse til og hurtigt oprette forbindelse til en server der. Det kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere om det.

Desværre har ExpressVPNs pris ikke den samme bifald som dens andre funktioner. Det er dyrt. Når det er sagt, får du meget for dine penge, og du kan ikke slå deres hastigheder eller stabilitet. Desuden kan du spare penge ved at tilmelde dig en længere plan, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på.

2. NordVPN

NordVPN er en anden topkonkurrent i VPN-ringen og kan sammenlignes med vores vinder, som du kan læse i vores ExpressVPN vs NordVPN stykke. Dog går det glip af det øverste punkt på grund af hastighedsproblemer. 

Det har flere servere end ExpressVPN, med mere end 5.000 i sin pool, men med 58 angivne lande har den ikke helt den samme dækning. Der er dog intet at sniffe på, og det skal være nok til at finde en server, der fungerer med Skype. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Hurtigvis er NordVPN generelt hurtig, men hvis du opretter forbindelse til en server langt væk, kan det være langsomt. Dog får du ubegrænset båndbredde.

Sikkerhedsafdelingen er hvor NordVPN virkelig skinner, dog. Den bruger AES 256-bit-kryptering lige ud af boksen, men du kan også bruge dens dobbelt-hop-servere, som dybest set tilføjer et andet lag kryptering til din forbindelse. Der er også en kill switch, og den holder ingen logfiler overhovedet. Det er ikke underligt at NordVPN er vores bedste VPN til torrenting.

NordVPN kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS med en brugervenlig grænseflade. Læs vores NordVPN anmeldelse for at få et bedre billede.

Hvis du har brug for en mere tegnebogvenlig udbyder og kan ofre ExpressVPNs hurtige og konstante hastigheder, er NordVPN den næste bedste ting. Det giver god værdi for dine penge. Hvis du vælger en plan, der er længere end den månedlige, sparer du penge til sidst. Der er også et 30-dages refusionsvindue, hvis du skifter mening.

3. CyberGhost

CyberGhost er en anden god service, der ser ud til at blive bedre med hver opdatering. Dets servernetværk ligner NordVPN’er, med mere end 5.000 i 89 lande. Disse numre ændrer sig ofte, men det er altid inden for dette interval. Desuden kan du bruge CyberGhost’s NoSpy-servere, der sidder uden for de 14 øjne og er konfigureret med premium hardware, mod et mindre gebyr.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder er hurtige, men igen, som NordVPN, kan de bremse over lange afstande (læs vores NordVPN vs CyberGhost stykke for en samlet sammenligning). Der er ingen båndbreddehætter, man kan bekymre sig om, og der findes ingen politik for logfiler, så dine online-aktiviteter bliver ikke registreret.

Sikkerheden er god og bruger AES 256-bit kryptering fra get-go. En kill switch er også inkluderet, kun CyberGhost’s er lidt anderledes end vores andre valg – det er permanent aktiveret, så du kan ikke kontrollere det. På den ene side er det godt, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at tænde det. På den anden side ville det være rart at i det mindste have muligheden.

Du kan installere CyberGhost på Windows, macOS, Android og iOS. Dens grænseflade er lidt underlig i starten, men når du først er vant til det, er det let at bruge. Du kan dog læse mere om det i vores CyberGhost-anmeldelse.

CyberGhosts priser er ikke dårlige, selvom den månedlige mulighed ikke er det mest omkostningseffektive valg. Ved at abonnere i en længere periode, kan du se nogle besparelser. 

Android- og iOS-brugere kan drage fordel af dets syv dages gratis prøveversion, mens desktopbrugere kun får en dag. Det har dog en pengene-tilbage-garanti, der er i 14 dage på den månedlige plan og 45 dage for længere.

4. Privat internetadgang

Dernæst kommer privat internetadgang, som er en fantastisk service, der ikke er frills. Det har mere end 3.000 servere, men de dækker kun 29 lande og er hovedsageligt i USA. Det skulle stadig være nok til at få adgang til Skype, men det er ikke i nærheden af ​​det samme niveau som vores andre valg. 

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Tidligere

Næste

PIA leveres med ubegrænset båndbredde, og dens hastigheder er hurtige, men kan være inkonsekvente. Desuden skyldes meget af dens hastighed, at det installeres med lettere kryptering. Som standard bruger den AES 128-bit-kryptering, men for at være bedre beskyttet, anbefaler vi, at du øger den til AES 256-bit. En driftsafbryder er også inkluderet i tjenesten.

Det hæder dit privatliv med en streng no-logs-politik og er bevist at stå ved det, som du kan læse i vores PIA-anmeldelse.

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS og er den bedste VPN til Linux på grund af at den har en ordentlig klient. Grænsefladen er nem at bruge, når den først er konfigureret, men den er bundet til bakken, så den kan være lidt irriterende. Men indstillingsmenuen åbnes i et separat vindue.

PIA er en af ​​de billigste VPN’er på markedet, der ikke skimp på dens service. Det tilbyder en plan på tværs af flere varigheder, med længere varigheder med en større rabat. En syv-dages refusionsperiode er på plads, i tilfælde af at du ikke kan lide den.

5. VyprVPN

Vores sidste valg er VyprVPN, som er en anstændig VPN, der er stor for sikkerhed. En af grundene til, at det kommer sidst, er imidlertid dens manglende serverspredning. Indrømmet, dets servere dækker mere end 60 lande, men dets samlede samlede beløb er mindre end 1.000 servere. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Du skal stadig være i stand til at finde en Skype-egnet server, men dens hastigheder er et andet problem. Selvom de har det godt med de fleste aktiviteter, er det langsomt sammenlignet med vores andre valg. Du får dog ubegrænset båndbredde.

Hvad angår beskyttelse og privatliv, er du dækket af en fremragende og tilpassbar sikkerhed. Der er forskellige protokoller at vælge imellem, en af ​​dem er VyprVPNs egen Chameleon-protokol, som dybest set får det til at se ud som om du ikke engang bruger en VPN. En kill-switch er også inkluderet, og virksomheden opbevarer ikke logfiler. 

Selvom denne artikel er rettet mod folk, der bruger Skype, troede vi, at vi skulle fortælle privatlivsbevidste læsere, at Golden Frog, firmaet bag VyprVPN, også har yderligere privatlivsservice tilgængelige. 

En af dem er dens krypterede meddelelsesapp, Cyphr. Det er gratis og nemt at bruge – du skal bare sørge for, at den person, du kontakter, også bruger det.

Du kan bruge VyprVPN på Windows, macOS, Android og iOS. Det har nogle af de bedste tilgængelige mobile apps, hvilket gør det til en af ​​vores bedste VPN til Android-valg. Dens interface er lidt dateret, men det er stadig let at bruge, som du kan læse i vores VyprVPN-gennemgang.

VyprVPNs pris afhænger af, hvilken pakke du ønsker. Standardplanen leveres med tre samtidige forbindelser, men Premium-planen har fem forbindelser og brugen af ​​dens Chameleon-protokol. Længere planer gør det mere overkommeligt, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvordan vi valgte den bedste VPN til Skype

Valg af VPN til Skype er ikke et tilfælde om, hvorvidt den kan få adgang til tjenesten, fordi Skype ikke blokerer personer, der bruger VPN’er. Hvad du har brug for er en VPN, der kan få dig rundt i landsspecifikke blokke eller forbud mod Skype, og en, der vil holde dig sikker, mens du gør det. Af den grund skal den opfylde kriterierne nedenfor. 

Server netværk

Hvis du er i et land, der blokerer adgang til tjenesten, skal du være i stand til at oprette forbindelse til et land, hvor den er frit tilgængelig. Ved at vælge en VPN, der har en god serverspredning, giver du dig selv større chance for at omgå den blok. 

Dertil kommer, at du måske ønsker at ringe til mennesker i mange forskellige dele af verden, og et stort servernetværk giver dig mulighed for at gøre det.

Hastighed og båndbredde

For at sikre, at du får den bedst mulige forbindelse, skal du sørge for, at du vælger en VPN med hurtige hastigheder. Hvis du ikke gør det, kan din opkaldskvalitet lide. Videoopløsningen kan være dårlig, og du kan opleve forsinkelse. Du vil også sikre dig, at den har nok båndbredde, så du ikke bliver afbrudt midtopkaldet.

Sikkerhed

Nu hvor vi er kommet forbi de funktioner, der hjælper dig med at få adgang til Skype, vil vi tale om sikkerhed. Det er vigtigt, at du vælger en VPN med god sikkerhed, især hvis du er i et land, der gør adgang til VoIP ulovlig. 

God sikkerhed vil skjule dig for nysgerrige øjne, så ingen vil vide, at du engang bruger tjenesten. Stærk kryptering er afgørende for at forblive beskyttet, og VPN skal bruge AES 256-bit som standard eller i det mindste lade dig ændre det til det. Hvis du vil følge den sikkerhed, skal den indeholde en kill-switch, som vil afbryde din forbindelse, hvis VPN mislykkes, hvilket holder dig og dine data sikre.

Privatliv

Dit privatliv er lige så vigtigt. Hvis du vælger en VPN, som ikke har en streng no-logs-politik – eller måske endda der siger, at den gør det, men ikke ærer den – kan du komme i en rodet situation. 

En politik med no-logs betyder netop det: Virksomheden fører ikke en log over dine online aktiviteter. Hvis de gjorde det, og myndighederne bad om dem, kunne de potentielt udlevere oplysninger, der inkluderer alt, hvad du har gjort online.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til Skype?

Selvom Skype kun er en service, der giver dig mulighed for at ringe til venner, familie eller kolleger online, er der et par grunde til, at du skal – eller skulle bruge – en VPN med det.

Landsblokke og forbud

For det første er der mange lande, der forbyder brug af VoIP-tjenester, herunder Skype. Kina – og ikke mindst Nordkorea – er et godt eksempel på det. 

Næsten alle vestlige indhold eller tjenester er forbudt af Kinas Great Firewall og erstattes af landets egne versioner. For eksempel er Renren den kinesiske version af Facebook, og WeChat er deres svar på WhatsApp. 

VoIP er ikke helt forbud derovre, men det giver dig kun mulighed for at bruge kinesiske tjenester, som sandsynligvis overvåges kraftigt. Det er en dårlig ide at prøve at få adgang til en forbudt tjeneste, såsom Skype, i et land, der kontrollerer sine borgere. Regeringen overvåger alle træk, der foretages online – og offline – så at bruge en VPN til at dække dine digitale spor er et must. 

Ikke kun det, men hvis du prøver at downloade Skype, mens du er i Kina uden VPN, vil du sandsynligvis ende med en kinesisk version, der er kompatibel med den kinesiske regering, hvilket betyder, at den overvåges.

Oman og Kuwait er blandt de lande, der også forbyder brug af VoIP-tjenester. I andre lande, såsom Belize og Brasilien, er VoIP ikke udladet, men der er begrænsninger. Internetudbydere (ISP’er) blokerer adgang til bestemte tjenester og tillader kun, at folk bruger deres egne, så de får gavn. 

Under andre omstændigheder kan regeringen anmode om, at sådanne tjenester blokeres undtagen for dem, der ejes af regeringen. På den måde kan de overvåge folks kommunikation.

Skypes sikkerhedsfejl

En anden grund til at bruge en VPN med Skype er, at selv om dens opkald og meddelelser er krypteret, har de ikke en ende-til-ende-beskyttelse. 

Meddelelser scannes regelmæssigt for bevis på svig, hvilket kun kan betyde, at tjenesten er i stand til at dekryptere dem. Dette viser, at dine private meddelelser ikke er helt private, og hvis myndighederne ønskede adgang, skulle de kun anmode om det. 

Vi kan ikke være 100 procent sikre på, at en VPN vil forhindre Microsoft i at identificere dig, da du har været nødt til at oprette en konto, men det vil hjælpe med privatlivets fred og holde dig beskyttet mod eksterne kilder.

Kan jeg bruge en gratis VPN til Skype?

Ikke alle gratis VPN’er er dårlige (se på vores Windsscribe-anmeldelse og TunnelBear-anmeldelse), men mange af de gratis VPN’er, der reklamerer for sig selv som gode, er ikke i nærheden af ​​denne erklæring. 

Vores værste gratis VPN-udbyderstykke er nok til at hæve øjenbrynene, men kort sagt, nogle af disse VPN’er, der hævder at have fremragende kryptering, bruger enten en lavere krypteringshastighed eller, værre, overhovedet ingen. Det ville være meget dårligt i visse lande, og vi anbefaler, at du undgår alle de ting, du er usikker på.

Andre VPN’er er simpelthen der for at se smukke ud, og i stedet for at beskytte dig, overlapper de dine trafikdata til andre virksomheder til gengæld for nogle dollars. 

Plus, nogle af de såkaldte VPN’er er med vilje fyldt med malware, og når du først har installeret det, vil du sidde tilbage med mere end blot nogle privatlivsproblemer at sortere ud (troede, at en anstændig antivirus kan hjælpe).

Afsluttende tanker

Hvis du er i et land, der forbyder eller blokerer adgang til Skype, håber vi, at vi har hjulpet dig med at vælge en VPN, der får dig derinde. Ellers skal du nu vide, hvorfor en VPN er afgørende for privatlivets fred og sikkerhed. Uanset hvilken grund du har brug for det, skal du sørge for, at det har et godt servernetværk og hurtige hastigheder, samt fremragende sikkerhed for at holde dig sikker.

ExpressVPN er den bedste VPN til Skype. Det har servere i 94 lande, superhurtige hastigheder og top-notch sikkerhed samt en streng privatlivspolitik. Hvorfor ikke prøve det med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti?

Har du brugt en VPN til Skype? Hvis du har det, fortæl os om din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor. Se vores andre VPN-artikler, mens du også er her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map