Bedste VPN til skole i 2020: Uroende lærer

Mange skoler og colleges blokerer adgang til bestemte websteder eller tjenester for at holde de studerende fokuserede. Ikke kun kan det være frustrerende, men det kan undertiden betyde, at du ikke kan få adgang til indhold, som du faktisk har brug for til forskning. Hvis du er i en sådan situation, kan en af ​​vores bedste VPN til skolevalg hjælpe dig med at bryde gennem barrieren.


Hvis du har travlt, anbefaler vi, at du installerer CyberGhost. Det er en fantastisk VPN-service, der tilbyder stærk sikkerhed og hastigheder samt et massivt servernetværk. Det er også nemt at bruge og billigt. Android- og iOS-brugere kan drage fordel af dets gratis syv-dages prøveversion, og der er en pengene-tilbage-garanti, der også falder tilbage på.

Selvom det er irriterende at opdage, at du er blokeret for det ønskede indhold, gør skoler og gymnasier det af gode grunde. Vi gennemgår årsagerne senere, men et virtuelt privat netværk hjælper dig med at omgå begrænsningerne og få adgang til det, du ønsker. Vi vil også tale om, hvilke kriterier VPN skal opfylde, og hvorfor nogle gratis VPN’er skal undgås. 

Den bedste VPN for skole

  1. CyberGhost – Billig, gratis syv-dages prøveperiode
  2. Gem mig – Gratis plan med 10 GB data, anstændige hastigheder
  3. WindScribe – Gratis plan med 2 GB data, der kan øges, billig build-a-plan 
  4. ExpressVPN – Fremragende service, hurtig, sikker
  5. ProtonVPN – Gratis plan med ubegrænset båndbredde, langsomme hastigheder 
  6. TunnelBear – Gratis plan med 500 MB data, der kan øges, middelmådige hastigheder

1. CyberGhost

CyberGhost er den bedste skole-VPN. Det leveres med stor sikkerhed og bruger den anbefalede 256-bit AES-kryptering. Du får også en permanent aktiveret kill-switch for at beskytte dig, selvom det betyder, at du ikke kan slukke for den. Virksomheden fører heller ikke en log over dine aktiviteter.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det er let at bruge, selvom grænsefladen tager en smule at vænne sig til, som du kan læse mere om i vores CyberGhost-gennemgang. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og hvis du har mere end en enhed, kan du oprette forbindelse til syv på samme tid.

CyberGhosts hastigheder er hurtige, men du kan bemærke, at de er langsommere, når du opretter forbindelse til en server, der er langt væk. Du får ubegrænset båndbredde, og det er også i stand til at komme ind i streamingtjenester, hvis det er noget, du ønsker. Det har et massivt servernetværk, så det er ikke noget problem at finde en passende server.

Selvom CyberGhost ikke er gratis, er det billigt. Valgmuligheden pr. Måned er ikke stor, men du kan spare penge ved at vælge et længere abonnement. Der er også en gratis syv-dages prøveversion til Android og iOS, hvilket er sjældent. Plus, det har en pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du ikke kan lide det.

2. Skjul

Vores andet valg er Hide.me. Det er kendt for sin gratis plan, som er god og optjent en plads på vores bedste gratis VPN-serviceliste. Det har god sikkerhed med masser af indstillinger og protokolindstillinger. Der er også en kill-switch, der har sine egne indstillinger. 

hideme review-grænseflade

hideme review-server-liste

hideme review-fallback

hideme review-custom-scripts

hideme review-setup-guides

Tidligere

Næste

Hide.me har en streng no-logs-politik og er endda gået den ekstra mile for at få den certificeret, som du kan læse i vores Hide.me-gennemgang.

Det kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS, og selvom det tager tid at konfigurere, er dets interface let at bruge. Hide.me har formået at opbygge en strømlinet grænseflade, der er fyldt med funktioner under overfladen. Den gratis plan tillader en forbindelse, og Premium-planen tillader 10. 

Hide.me har anstændige hastigheder, og dens Premium-plan har ubegrænsede data, mens den gratis plan får 10 GB. Når det kommer til streaming, er Hide.mes gratis plan i stand til at komme ind i Amazon Prime Video og Hulu, men ikke Netflix eller BBC iPlayer. Selv på den betalte plan kæmper den dog stadig med Netflix. 

Dets servernetværk dækker 60 placeringer, men kun fem af dem er tilgængelige på den gratis plan. Plus, det meste af dens dækning er i Europa.

Hide.mes gratis plan er en god plan, og vi ville rangere den som den bedste gratis VPN til skolen. Selvom den betalte plan har meget at gøre med det, kommer den til en høj pris. Stadig, hvis du kaster dig ud, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti for ro i sindet.

3. Windscribe

Windscribe er en anstændig udbyder, der også har både en gratis og betalt plan. Dens sikkerhed er god og bruger 256-bit AES-kryptering. Du får også en kill switch, men den kaldes i stedet for en “firewall”. Windscribe holder nogle logfiler, men det er minimalt og kan ikke spores tilbage til dig. Du kan læse mere om det i vores Windscribe-gennemgang.

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

Det har en simpel grænseflade, hvilket gør den nem at bruge og fantastisk til begyndere. Det kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Plus, du kan tilslutte et ubegrænset antal enheder på samme tid, selv på den gratis plan. 

Hastighederne er anstændige og fine til de fleste aktiviteter, herunder streaming. Windscribe har også dedikerede streaming-servere kaldet Windflix-servere. Hvis du planlægger at streame med Windscribe, vil disse servere sikre dig, at du kommer ind på enhver streamingplatform. Windflix-servere er dog ikke inkluderet i den gratis plan. 

Winscribes servernetværk er temmelig lille, men det dækker omkring 60 lande. Den gratis plan får dog kun adgang til en håndfuld af dem. Det samme gælder datatillæg. Den betalte plan får ubegrænsede data, men den gratis plan er begrænset til 2 GB pr. Måned eller 10 GB, hvis du indtaster en gyldig e-mail-adresse.

Selvom det meste af det, vi har sagt, peger på, at den fulde betalte plan er bedre, er der en billigere mulighed for at få det, du ønsker. Ved at bruge Windscrib’s build-a-plan-indstilling kan du få en server efter dit valg og ubegrænset båndbredde for kun $ 2 pr. Måned. Du kan endda vælge en Windflix-server. 

Hvis du vælger en betalt version og ombestemmer dig, udsteder Windscribe en refusion, hvis du beder om den inden for tre dage efter købet.

4. ExpressVPN

ExpressVPN er normalt på eller nær toppen af ​​vores roundups. Det er den bedste VPN, vi har testet, og ville være den bedste skole-VPN, hvis det var mere prisvenligt for studerende. 

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har fremragende sikkerhedsfunktioner og bruger 256-bit AES-kryptering. Der er en kill switch, der er aktiveret som standard, men i modsætning til med CyberGhost, kan du slukke for denne. Der er også en streng politik, der ikke indeholder logfiler.

Det er en af ​​de nemmeste VPN’er at bruge på alle enheder. Det fungerer på Windows, macOS, Android og iOS, og det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til fem enheder samtidigt. 

ExpressVPN er den hurtigste VPN på markedet, og der er ingen grænser for databrug. Disse funktioner såvel som det faktum, at det kan komme ind i enhver streamingplatform, gør det til vores bedste VPN til streaming. Der er tusinder af servere, der dækker 94 lande, så du har masser at vælge imellem. Læs mere i vores ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN er den bedste VPN, dine penge kan købe, men de er dyre, hvilket ikke er godt med et studerendes budget. Når det er sagt, hvis du er i stand til at sprøjte, anbefaler vi at gøre det. Som med mange andre udbydere giver længere planer bedre priser end dem pr. Måned. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på.

5. ProtonVPN

ProtonVPN leverer både en gratis og betalt plan. Det har gode sikkerhedsfunktioner med stærk kryptering. Der er også en kill switch og en solid no-logs politik. Det er let at bruge, når det er konfigureret, og det giver klienter til Windows, macOS, Android og iOS. Forbindelsesgrænsen afhænger dog af den plan, du vælger, som vi senere kommer til. 

protonvpn-dashboard-slider-1

protonVPN-grænseflade-skyderen-2

protonvpn-profiler-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-skyderen-5

Tidligere

Næste

Det, der gør ProtonVPN unikt, er, at det tilbyder ubegrænset båndbredde, selv på sin gratis plan. Det har masser af servere til at omgå skolens netværksblokke, selvom dets netværk ikke er stort. Det er også i stand til at komme ind på alle streamingplatforme. 

Når det er sagt, er grunden til, at den ikke er tættere på toppen af ​​vores liste, fordi den er svækket af dens hastigheder. Det er ikke den langsomste VPN, vi har fundet, men det er langsomt, som du kan læse i vores ProtonVPN-gennemgang.

Hvis du vælger den gratis plan, får du ubegrænset båndbredde, en enhedsforbindelse og brug af tre servere, der er placeret i USA, Japan og Holland. Vi må dog påpege, at under vores test fandt vi, at de gratis servere var upålidelige.

Hvis du vælger den betalte plan, kan du vælge mellem tre forskellige planer. Basic er den billigste plan, og du får to enheder samt brugen af ​​alle dens servere. Plus-planen tilbyder det samme som Basic-planen, men du får også yderligere tre forbindelser og brugen af ​​ProtonVPNs Secure Core-, streaming- og Tor-servere. 

Den dyreste plan er Visionary-planen. Det giver dig i alt 10 forbindelser såvel som brugen af ​​dens krypterede e-mail-tjeneste, ProtonMail. Det er dog ikke pengene værd. Du ville have det bedre med at holde dig med Plus-planen. Der er ingen gratis prøveperiode, men du kan bede om refusion inden for 30 dage.

6. TunnelBear

Vores sidste valg, TunnelBear, er en anden udbyder, der tilbyder både en gratis og betalt plan. Dens sikkerhed er god, selvom protokollen og krypteringen, den bruger, er låst i. Den har også en driftsafbryder, kaldet VigilantBear. 

Tunnelbear-hjemmeside-2019

Der er en privatlivspolitik, men det hedder, at TunnelBear indsamler minimal information. Når det er sagt, er informationen ikke-identificerende og bruges til at forbedre ydelsen. Du kan lære mere i vores TunnelBear-gennemgang.

Dens interface er let på øjet og behagelig at bruge. Du får et kort med en lille bjørn, der viser din aktuelle placering. Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS. Du kan tilslutte op til fem enheder samtidigt. 

TunnelBears hastigheder er ikke store, og de varierer på forskellige servere. Plus, dens serverdækning er lille. Det er heller ikke godt at komme ind i streamingtjenester, så det vil ikke tjene kronen til den bedste gratis VPN til skolen. 

Hvad angår datatillæg, er der ingen grænse for den betalte plan, men den gratis plan får dig 500 MB. Det er ikke så meget som de andre gratis planer, der er anført, men det kan være nok, hvis dine opgaver er lette. Der er dog måder at øge godtgørelsen på. Du kan få en ekstra gigabyte bare ved at tweete om TunnelBear hver måned.

TunnelBears fuldt betalte plan er overkommelig, især hvis du vælger den årlige plan snarere end den pr. Måned. Der er dog ingen refusionsgaranti. Restitutioner udstedes fra sag til sag, så du bliver nødt til at kontakte TunnelBear for at prøve at få en.

Hvordan vi valgte den bedste VPN for skole

Selvom de fleste VPN’er ser ud som om de har de samme funktioner, kan hver service være meget forskellig. Hastigheder, sikkerhedsstyrke, servernetværk og så videre kan variere meget med hver VPN, så det er vigtigt at sikre dig, at du er tilfreds med dens muligheder, før du springer ind. Vores kriterieliste nedenfor giver dig en guide til, hvad du skal se efter i en VPN-tjeneste.

Sikkerhed og privatliv

Sikkerhed er den vigtigste faktor for en skole-VPN. Det alene hjælper ikke dig med at omgå en blok, men det er vigtigt at sikre dig, at du er beskyttet, især når du opretter forbindelse til et offentligt netværk. Uden beskyttelse risikerer du at blive et offer for cyberkriminalitet. 

En VPN maskerer også, hvad du har op til, hvilket betyder, at din skole ikke har nogen anelse om, at du har omgået blokke.

En kill switch er en ekstra funktion, der styrker sikkerheden. Det vil fjerne din forbindelse fuldstændigt, hvis VPN mislykkes, hvilket betyder, at ingen af ​​dine følsomme oplysninger vil blive afsløret for nysgerrige øjne, og din skole finder ikke ud af, hvad du laver.

Dit privatliv er lige så vigtigt, men gode sikkerhedsfunktioner garanterer det ikke. Du skal sørge for, at VPN-udbyderen ikke opbevarer aktivitetslogfiler. På den måde er der ingen registrering af dine online aktiviteter.

Enhedskompatibilitet og brugervenlighed

De fleste VPN-tjenester er kompatible med populære operativsystemer, men det er en god ide at kontrollere, om din enhed er listet, før du tilmelder dig. Du ønsker måske at installere VPN på din skolecomputer til forskningsformål, men hvis du ønsker at få adgang til sociale medier og lignende, vil du sandsynligvis gøre det på din mobiltelefon (læs vores bedste VPN til mobilt stykke).

Tjek også dens brugervenlighed. Begyndere foretrækker muligvis noget, der kan forbinde med et klik på en knap, mens erfarne brugere muligvis vil have noget mere tweakable. 

Hastighed og båndbredde

Du skal også overveje VPN’s hastighed. Langsom hastighed kan betyde, at du venter længe på, at websteder eller tjenester indlæses, eller – ved den underlige lejlighed – fejler fuldstændigt. Vi er sikre på, at du ikke ønsker at bruge hele pausen på at stirre på en indlæsningsskærm, så at vælge en med gode hastigheder er et must. 

På toppen af ​​hastigheden skal du sørge for, at VPN’s båndbredde er tilstrækkelig til de aktiviteter, du planlægger at udføre. Hvis du f.eks. Bare vil dele din seneste selfie på Instagram, vil du ikke bruge meget data. Når det er sagt, hvis du planlægger at streame eller downloade en masse, vil dit datatillæg blive hurtigt spist.

Hvis du rammer din grænse for båndbredde, fungerer VPN ikke længere. Du vil ikke kun blive efterladt sårbar, men du vil heller ikke kunne få adgang til det blokerede indhold.

Server netværk

VPN-udbydere kan have mange servere over hele kloden. Jo flere servere der er tilgængelige, jo lettere er det for dig at komme omkring begrænsninger. At vælge en server i nærheden kan nogle gange også hjælpe med hastighed. 

Sørg for, at VPN har et anstændigt serverantal, og at det har nogle i det land, du er baseret på. Hvis det ikke har servere i dit land, kan du muligvis ikke få adgang til bestemt indhold eller ende på et andet lands version.

Pris

At være studerende kan betyde, at du ikke har midler til at betale for en månedlig service. Der er mange tjenester, der tilbyder en gratis plan, men sørg for, at planen dækker det, du har brug for. Betalte tjenester har også ofte rabatter for længere abonnement, men du skal stadig sikre dig, at du har råd til det.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til skolen?

Der er et par grunde til, at det er en fordel at bruge en VPN i skole eller college. For det første ved du aldrig, hvor sikkert netværket er. Nydelige ting kan vente på at inficere din enhed, og når de først har gjort det, kan dine følsomme oplysninger stjæles. Det er bedst at sikre dig, at du er beskyttet med en VPN, men en anstændig antivirus hjælper også.

Bortset fra sikkerhed er det almindeligt, at skoler og colleges lægger begrænsninger for bestemt indhold eller tjenester. Et virtuelt privat netværk vil hjælpe dig med at omgå alle blokke ved at forbinde dig til en server uden for skolens netværk og forklare din rigtige placering. 

Det betyder, at alle tjenester eller websteder, du besøger, bliver narret til at tro, at du er, hvor serveren er placeret, og fordi der ikke er nogen begrænsninger på denne server, får du adgang til, hvad du vil.

Hvorfor blokerer skoler for websteder og tjenester?

Sociale medieplatforme – som Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat og Twitter – er de sædvanlige ofre. Streamingplatforme som Netflix kan også blokeres, men det tager nogle muskler at bryde igennem Netflix VPN-forbud. Vores bedste VPN til Netflix-roundup viser dem, der er i stand til at komme ind. 

Årsagen til, at alle dem blokeres, er dog enkle: Det er at sikre, at studerende og arbejdstagere ikke bliver distraherede i løbet af klassen. Du kan ikke sige, at du er helt fokuseret, hvis du ruller gennem nogens Instagram-feed eller ser sjove kattevideoer. 

På trods af hvor frustreret du måtte føle, skoler sortliste websteder med gode intentioner. Når det er sagt, kan e-mail-servere og uddannelsesindhold blive fanget i nettet.

Blokke håndhæves også for at regulere, hvor meget båndbredde der bliver brugt. Hvis studerende konstant streamer videoer, downloadede spil – som Fortnite – og hvad de ellers kan finde for at more sig selv online, ville netværket ikke kunne håndtere det. 

Der er også spørgsmålet om torrenting. Skoler tillader det ikke, og med god grund. Studerende deler ofte PDF-versioner af lærebøger, men skoler skal overholde Digital Millennium Copyright Act. Hvis det konstateres, at en studerende overtræder skolens politikker, kan de straffes, men en VPN hjælper dig med at forblive upåagtet.

Kan jeg fjerne blokering af WiFi i skole uden VPN?

Der er en anden måde ud over at bruge VPN’er til at få adgang til blokeret indhold, og det er med en proxy. En proxy maskerer dybest set din IP-adresse, så du igen ser ud som om du er andre steder. Proxy-servere er imidlertid ikke et godt valg, fordi de mangler den sikkerhed og sikkerhed, som en VPN bringer, så vi anbefaler ikke at bruge en. 

Selvom din placering er maskeret, er du ikke helt anonym, og nogen kan spore dig. Du har heller ikke nogen beskyttelse mod ondsindede websteder og hackere. Læs vores VPN vs proxy vs Tor guide for en bedre forståelse.

Hvordan får jeg adgang til VPN-websteder i skolen?

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig en VPN, kan du opleve, at din skole har blokeret adgangen til VPN-websteder. Hvis VPN’s websted er blokeret, kan du ikke tilmelde dig tjenesten på din skolens netværk. Hvis du ikke kan vente eller ikke har en forbindelse derhjemme, er der et par måder, du kan tilmelde dig.

Hvis du har mobildata, kan du oprindeligt bruge dem til at tilmelde dig VPN, og du kan knytte din skolecomputer til din telefon, hvis du vil downloade tjenesten derpå – bare sørg for, at du beskytter dit hotspot med en adgangskode. Du kan også bruge et WiFi-hotspot i en nærliggende café. Uanset hvilken metode du vælger, skal du huske din mobilregning og din sikkerhed på offentlig WiFi.

Kan jeg bruge en gratis VPN til skole?

Selvom ikke alle gratis VPN’er er dårlige – såsom de gratis planer nævnt ovenfor – anbefaler vi ikke at bruge en af ​​de hundredvis af gratis VPN-tjenester, der kommer op, når du søger i din app store eller webbrowser. Vi ved, at de er fristende, især hvis du er bundet til kontanter, men mange af disse VPN’er kan give dig mere skade end godt.

Du kan læse vores værste gratis VPN-udbyders stykke for at se, hvor dårligt det kan være, men nogle af de mest almindelige farer inkluderer infektion af din enhed med malware, indsættelse af sporingsk cookies og salg af dine data. Ud over alle farerne har en gratis VPN sandsynligvis begrænsninger i databrug og muligvis langsomme hastigheder.

Afsluttende tanker

Brug af en VPN i skolen kan hjælpe dig med at omgå blokke placeret på skolens netværk og holde dig beskyttet mod farer online. Når det er sagt, kan det være svært at vælge en der opfylder dine behov og forbliver inden for dit budget, hvis du er studerende. Sikkerhed er den vigtigste faktor for at beskytte dig, men du bør også overveje dets brugervenlighed, hastighed og båndbreddegodtgørelse. 

CyberGhost er din bedste mulighed for en VPN-skole. Det har gode sikkerhedsfunktioner, inklusive en permanent aktiveret kill-switch. Det er også let at bruge, har gode hastigheder og leveres med ubegrænsede data. Plus, det er billigt, og der er en gratis prøveperiode for Android- og iOS-brugere samt en tilbagebetalingsgaranti. Du kan ikke gå galt.

Har du erfaring med at bruge et VPN til skolen? Fortæl os det i kommentarafsnittet. Se på vores andre VPN-artikler, mens du også er her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me