Bedste VPN til mobil 2020: Forbliver sikker på Android og iOS

Telefoner bruges online nu mere end nogensinde, skønt der ikke er meget opmærksom på sikkerheden i denne forbindelse. Selvom virtuelle private netværk er almindelige på desktops og laptops, er de ikke så almindelige på den ofte mindre sikre LTE-forbindelse fra din mobiltelefonudbyder. I denne vejledning til den bedste VPN til mobil viser vi dig, hvordan du forbliver sikker på farten. 


Fra vores bedste VPN-guide valgte vi fem indstillinger, der opfyldte vores standarder for hastighed, sikkerhed og brugervenlighed. Vi giver en kort oversigt over, hvorfor vi kan lide hvert valg til en mobil, samt hvorfor vi kan lide hver især. 

Hvis du har travlt, kan du springe hoopla over og bare downloade ExpressVPN. Det er hurtigt, nemt at bruge og har en af ​​de største serverlister derude. Fra streaming til torrenting og alt derimellem, ExpressVPN fungerer bare og fungerer simpelthen på det.

Bedste VPN til mobil 2020

Valg af den bedste VPN til mobil

Der er en stor forskel mellem at vælge en VPN til et skrivebord og en telefon. Grænseflade og skærmstørrelse er vigtige faktorer. Apps bygget til små skærme holder et brugervenligt design i tankerne. Vores top fem valg går dog ud over behagelige menuer og enkelhed.

Hvis du f.eks. Er interesseret i brugervenlighed, skal du prøve ExpressVPN eller CyberGhost. De er enkle og holder de ekstra klokker og fløjter til et minimum. Med disse vælger du de anbefalede eller streamingvenlige servere og trykker på “connect”. Dette er perfekt til håndholdte enheder, hvor en ligetil opsætning er bedre.

Uden for brugervenlighed er tilslutningsmuligheder en vigtig faktor for mobile enheder. Guldstandarden for de fleste VPN’er er OpenVPN-protokollen, som du kan lære om i vores VPN-protokollopdeling. Det er dog uegnet til de fleste mobilforbindelser. Selvom OpenVPN fungerer, falder det, hvis du mister eller skifter forbindelser. 

Det er vigtigt for mobil, da de fleste brugere vil skifte flydende mellem LTE og WiFi på flere punkter i løbet af dagen. I dette tilfælde er IKEv2 det bedre valg af protokol. Den bruger UDP-pakker og begynder at oprette sikkerhedsforeningen, når de første par pakker er sendt, hvilket betyder, at det kan hoppe til og fra forbindelser meget hurtigt. 

Kort sagt, når du bruger en mobilenhed, er det vigtigt, at VPN tilbyder en IKEv2-mulighed, da den kan afbryde forbindelsen og oprette forbindelse igen, når du skifter mellem LTE og WiFi uden meget nedetid. 

Den bedste VPN til mobil: ExpressVPN

bedste VPN til mobil

ExpressVPN er den hurtigste VPN, vi har fundet, og det forbliver sandt for mobile enheder. Uanset om du streamer dit foretrukne tv-show, downloader en film eller dukker det ud i et par kampe i et konkurrencedygtigt mobilspil, har ExpressVPN dig dækket. Faktisk vurderer vi det som den bedste VPN til spil.

Der er også en ren grænseflade at nyde, hvilket er et must for mindre skærme. Alt hvad du skal gøre er at trykke på den store “on” -knap i midten af ​​appen, og du er indstillet. Når det gælder valg af en placering, kan ExpressVPN prale af en ekspansiv liste med 160 servere i 94 lande.

ExpressVPN er en af ​​de få VPN’er, der udmærker sig i alle kategorier. Fra streaming til torrenting til generel browsing, det er hurtigt og problemfrit. Du kan indstille den til at oprette forbindelse automatisk, når du tænder også for din enhed, hvilket betyder, at du ikke engang skulle vide, at den er aktiv det meste af tiden.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Den eneste ulempe ved ExpressVPN er dens pris, skønt prisen stadig er værd at betale. Andre muligheder, herunder nogle på denne liste, tilbyder mange års service for det etårige gebyr på $ 100, som ExpressVPN beder om. Alligevel betyder 30-dages pengene-tilbage-garanti, at du kan prøve service-risikofri. 

ExpressVPN er indstillet til at lykkes, og hvis du giver det en chance, vil du blive overrasket behageligt. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere.

NordVPN

bedste VPN til mobil

Når du åbner NordVPN, ser du et par enkle detaljer. Disse inkluderer en indstillinger-knap, en hurtig forbindelse-knap og en svej-for-åben liste over servere og indstillinger. Det er en ren grænseflade med et unikt kort i baggrunden, som du kan bruge til at vælge specifikke regioner. 

I indstillingsmenuen finder du de sædvanlige konfigurationer, der følger med en VPN, men også en, der skiller sig ud. CyberSec, som er inkluderet gratis, giver et løft på din sikkerhed og beskytter dig mod malware, phishingforsøg og andre cybertrusler. 

CyberSec er som en indholdsblokerer, men den kører på systemniveau snarere end som en browserudvidelse. Det fungerer også som en ad-blocker, hvilket er et stort plus.

Nordisk er mere tilgængeligt end ExpressVPN med en treårsplan, der koster lidt over $ 100. Som det står, får abonnementet en prøveperiode på tre dage, inden du opkræver dig. Naturligvis kan du annullere din service, hvis du føler, at det ikke er rigtigt for dig.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPN leveres også med et sæt speciale-servere. Disse inkluderer dobbelt VPN, P2P, dedikeret IP og tilsløret muligheder. Selvom standard-serverne er fine for de fleste brugere, kan du bruge specialmulighederne, hvis du har brug for mere sikkerhed, måske til at uploade til din skylager, eller hvis du f.eks.. 

Hvis NordVPN kunne holde trit med de konstante hastigheder, der følger med ExpressVPN, vil det være først placeret. Alligevel er det et godt valg, som du kan se i vores NordVPN-gennemgang.

CyberGhost

bedste VPN til mobil

CyberGhost ligner en af ​​de mest golde VPN’er, når du først åbner den, men der sker mere under hætten. Når du åbner den, er der en skyder til at oprette forbindelse, en lille knap til at vælge en server og en indstillingsknap.

Når du er i konfigurationsmenuen, åbnes indstillingerne. Der er en annonceblokker og en forenklet version af en malware-blokkering, der beskytter mod ondsindede websteder. Spaltet tunneling er også på listen, som sjældent ses fra VPN’er, langt mindre mobile.

Hvad hastigheden angår, kæmper CyberGhost for at opretholde en stabil forbindelse. Du kan forvente toppe og dale, mens du surfer på nettet. Streaming er mest påvirket, og pauser til buffering er udbredt. Der er dog et sølvfor, fordi der er mere end 5.000 servere i 90 lande over hele verden.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Selvom CyberGhost ikke kan gå tå til tå med NordVPN og ExpressVPN, når det kommer til hastighed, kan det når det kommer til pris (læs vores NordVPN vs CyberGhost stykke). Til $ 107 i tre år er det en af ​​de billigste muligheder og kommer med en 45-dages pengene-tilbage-garanti til at starte. Du kan læse mere om det i vores CyberGhost-gennemgang.

VyprVPN

bedste VPN til mobil

Selvom andre VPN’er skiller sig ud med deres enkelhed, er VyprVPN den nemmeste at manøvrere. Tre knapper dominerer bunden af ​​skærmen. Her navigerer du mellem dine indstillinger, forbindelsesstatus og serverliste. Det er behageligt, let på øjnene og føles perfekt.

Selvom servervalg er begrænset, med muligheden for manuelt at vælge en eller automatisk vælge den hurtigste tilgængelige, er det mere end nok for den gennemsnitlige bruger, især når du overvejer den række indstillinger, du kan ændre.

Blandt de tilgængelige justeringer er der en, der er unik for VyprVPN. Du kan bruge den proprietære Chameleon-protokol, der ligner OpenVPN (læs vores VPN-protokolopdeling for mere om det). Imidlertid kommer Chameleon med yderligere privatlivsforanstaltninger. 

Prissætning er hvor VyprVPN falder lidt fra hinanden. Du kan betale $ 60 for den “standard” etårsplan eller ramme prisen op til $ 80 pr. År for “premium” -kontoen. Sidstnævnte tilføjer en skytjeneste og Chameleon-protokollen til den grundlæggende plan. I begge tilfælde er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Streaming er måske ikke dets stærke dragt, men downloadhastighederne stemmer overens med VyprVPN. Hurtige downloads er en af ​​grundene til, at vi var nødt til at inkludere denne app på vores liste over bedste VPN’er til torrenting. 

Der er også en mulighed for automatisk aktivering på offentlige netværk. Dette gør det tydeligt, at versionen til mobile enheder var gennemtænkt og omhyggeligt sammensat. Du kan lære mere om disse funktioner i vores fulde VyprVPN-gennemgang. 

Privat internetadgang

bedste VPN til mobil

PIA har en lille verdensomspændende serverdækning, selvom den stadig kan betjenes. Det spænder over 32 lande og tilbyder 3.375 servere fordelt på 50 placeringer i skrivende stund. 

Det er dog ikke alt undergang og mørke. Selvom streaming er subpar med PIA, finder den stadig et sted som en af ​​de hurtigste VPN’er derude. Faktisk mærker det lige bag ExpressVPN på vores liste for den hurtigste VPN. Denne hastighed forbliver sand for mobil.

Det leveres også med en fremragende liste over funktioner, herunder delt tunneling og MACE, der fungerer på samme måde som CyberSec. PIA havde en prisstigning i begyndelsen af ​​2019, men selv efter stigningen holder det omkostningerne lavere end ExpressVPN og NordVPN. 

Andre grunde, som vi kan lide privat internetadgang

PIA kan prale af en simpel grænseflade. Ligesom ExpressVPN kapitaliserer den på den gigantiske forbindelsesknap midt på skærmen. Det er hurtigt at oprette en serverforbindelse og kommer med et par nyttige konfigurationsindstillinger. Du kan lære mere om dem i vores Private Internet Access-gennemgang, eller du kan selv prøve tjenesten med en syv-dages pengene-tilbage-garanti. 

Gratis Android og iOS VPN’er

De gratis VPN’er, der annonceres i de fleste app-butikker, kan være fristende, men de er mere et problem end en løsning. De lokker, især uden pris, men deres ulemper opvejer tungt deres fordele, som du kan læse i vores stykke om de værste gratis VPN’er.

De fleste af disse gratis alternativer får ikke jobbet gjort. DNS-lækager er almindelige, og mange gratis apps kæmper for at oprette forbindelse til en server i en rimelig tidsperiode. Den begrænsede landsdækning og lave hastigheder tilføjer bare fornærmelse mod kvæstelser. 

Data mining er det næste nummer. Når du bruger en VPN, leveres din online sikkerhed med fuld anonymitet. Dette betyder, at den VPN, du bruger, ikke bør indsamle eller gemme nogen af ​​dine oplysninger. Hvis en VPN indsamler eller sælger dine oplysninger, besejres hele formålet.

Det er meget bedre at forblive på den sikre side og læne sig mod betalte muligheder. Enhver af VPN’erne, der er anført ovenfor, vil gøre et langt bedre job end ethvert gratis alternativ. Hvis penge imidlertid er et stort problem for dig, kan du tjekke vores Windscribe-anmeldelse for den bedste gratis VPN derude.

Afsluttende tanker

De fem indstillinger ovenfor beskytter din mobile enhed – hvad enten Android eller iOS – mens du forbliver hurtig og nem at bruge. Hver listet VPN har sine styrker, så du må ikke føle det dårligt at gå med en, der er klassificeret lavere på listen. 

Vores konstante vinder er ExpressVPN, men du tænker måske anderledes. Er der et alternativ, du mener skulle have lavet listen? Fortæl os i kommentarafsnittet nedenfor, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map