Bedste VPN til flere enheder 2020 – holder alt beskyttet

Hvis du tilføjer, hvor mange enheder du ejer nu, kan du blive overrasket. Alligevel har du sandsynligvis kun installeret en VPN på en eller to, hvis nogen. Gadgetglade mennesker og familier har brug for en VPN, der giver dem mulighed for at forbinde flere enheder på samme tid. Derfor har vi sammensat en guide til den bedste VPN til flere enheder.


Alt fra din mobiltelefon til dit tv kan oprette forbindelse til internettet, så det tager ikke lang tid, før du starter en enhed fra VPN, så du kan oprette forbindelse til en anden. 

Der er masser af virtuelle private netværksudbydere på markedet, men du skal vælge med omhu for ikke kun at få så mange forbindelser som muligt, men også for at sikre, at resten af ​​tjenesten er anstændig. 

Eksempelvis oprettede ExpressVPN ikke denne liste, fordi den kun tilbyder fem samtidige forbindelser, men det er stadig den bedste VPN derude af mange grunde (læs vores ExpressVPN-gennemgang). 

Andre VPN’er giver dig muligvis masser af forbindelser, men de kan have dårlig sikkerhed. Heldigvis har vores bedste VPN til flere enheder, Windscribe, ubegrænsede forbindelser, og det er heller ikke et dårligt valg.

Bedste VPN’er til flere enheder 2020

Hvad gør en VPN bedst til flere enheder

Den vigtigste – og indlysende – faktor er, hvor mange enheder VPN beskytter på samme tid. Nogle VPN’er inkluderer ikke mange forbindelser lige fra flagermus, men de giver dig mulighed for at tilføje mere til din pakke mod et gebyr, så det er værd at kontrollere, hvilke pakker en udbyder tilbyder, før du afskriver dem. Der er også andre funktioner, som du måske vil tage hensyn til.

Hvilke enheder den er kompatibel med er vigtig. Du har sandsynligvis en række enheder, såsom din mobiltelefon, laptop, måske endda en spilkonsol. Mange udbydere tilbyder dedikerede apps til bestemte enheder og operativsystemer, men nogle har guider til, hvordan man konfigurerer det manuelt på andre platforme. 

Hvor let det er at bruge er noget andet at tænke på. Er du nybegynder eller ekspert inden for VPN-området? Uanset hvad det er, kan du vælge en VPN med brugervenlighed, der passer til din viden. Hvis familiemedlemmer også bruger det, kan du eventuelt vælge en, der har en simpel forbindelsesknap, eller som er automatisk ved opstart.

Ubegrænset båndbredde bør også overvejes, især hvis en gruppe mennesker bruger den på samme tid. Hvis du vælger en med en grænse, vil den hurtigt blive spist op, og når den først er gået, stopper VPN. 

Sørg for, at du også vælger en med gode hastigheder. Det vil sige, medmindre du kan lide uendeligt at vente på, at indholdet indlæses. 

Dets sikkerhed bør også tages i betragtning. Sikkerhed vil beskytte dig mod mange ting, såsom cyberkriminalitet, så du vil sikre dig, at det er anstændigt. Privatliv er lige så vigtigt, og du kan sikre det overholdes ved at vælge en VPN, der har en no-logs-politik på plads.

Hvis du kan lide at streame, skal du sørge for, at VPN kan komme ind i den streaming-platform, du ønsker. Ikke alle af dem kan, især med Netflix, på grund af dens smarte VPN-detektorer. Hvis Netflix er noget, du har sat dit hjerte på, skal du tjekke vores bedste VPN til Netflix-roundup. Alle de VPN’er, der er anført der, er i stand til at komme ind i det.

Du ønsker måske også at overveje andre, mindre vigtige faktorer. At have et stort servernetværk betyder, at du ikke har noget problem med at oprette forbindelse til en passende server. Det er en god ide at også have god kundesupport klar. Til sidst skal du sørge for, at VPN passer sammen med dit budget.

1. Bedste VPN til flere enheder: Windscribe

Vi har valgt Windscribe som den bedste VPN til flere enheder. Det skyldes mest, at det har ubegrænsede forbindelser, men det er ikke den eneste VPN, der tilbyder det, så vi tog andre funktioner i betragtning. 

Windscribe har en gratis plan og en betalt “pro” -plan. Den gratis plan er imponerende, og den er den bedste hund i vores bedste gratis VPN-guide. Du får stadig ubegrænset forbindelse til den gratis plan, men den har forståeligt nok ikke alle de andre funktioner i den betalte plan. 

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

For eksempel får “pro” medlemmer ubegrænset båndbredde, men dem på den gratis plan er begrænset til 2 GB eller 10 GB, hvis du indtaster en gyldig e-mail-adresse. Datatilskuddet fornyes hver måned, men hvis du har mange mennesker tilsluttet, går denne godtgørelse ikke meget langt. 

Der er andre måder at øge din båndbreddegodtgørelse, som vi nævner senere, men du vil få mere glæde ved den betalte plan fra get-go. 

Det er kompatibelt med en masse enheder, f.eks. Windows, macOS, Android og iOS. Plus, det kan også installeres på en router. Det betyder, at enhver på denne forbindelse er sikker, hvilket hjælper, hvis du har en hel stamme, der venter på at oprette forbindelse. Bare husk, at når du vove dig ud, skal du have den installeret direkte på din enhed for at være sikker.

Det har en grænseflade uden dikkedarer, som begynderne vil være nemme at bruge, men tinkerers kan også lege med indstillingerne. Dens sikkerhed er god, men det holder nogle logfiler. Når det er sagt, er de opbevarede oplysninger intet af ægte værdi, og de kan ikke spores tilbage til dig.

Windscribes hastigheder er fine til de fleste aktiviteter, men sammenlignet med afgrødets creme, ExpressVPN, ser de glatte ud. 

Et område, det udmærker sig i, er dog streaming. Det har specialbyggede servere til Netflix, kaldet Windflix-servere. De er tilgængelige i USA, England, Canada og Japan, og de fungerer godt. Betalte medlemmer får adgang til dem, men gratis medlemmer bliver nødt til at føje dem til deres pakke. Du kan læse mere om dem i vores Windscribe-anmeldelse.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Windscribes servernetværk er ikke så stort som nogle udbydere, men der er mere end 600 i 60 lande, hvilket stadig er masser at vælge imellem. Mens “pro” -medlemmer har adgang til alle tilgængelige servere, giver den gratis plan kun adgang til 10. 

Når det er sagt, har Windscribe en “build a plan” -indstilling, som giver dig mulighed for at tilføje placeringer for $ 1 hver pr. Måned, og det inkluderer også Windflix-serverne. Desuden øger hver placering, du tilføjer, din båndbreddegodtgørelse med 10 GB.

Hvis du har brug for hjælp, er der nogle nyttige online guider, som du kan få dine tænder ind i. Der er også live chat, der er bemandet af en repræsentant for kunstig intelligens ved navn Garry. For at være retfærdig giver Garry imidlertid ret gode svar, og der er e-mail-support tilgængelig 24/7, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Windscrib’s månedlige “pro” -pris er ikke dårlig, men ved at vælge den årlige plan falder prisen med mere end halvdelen. Du kan bruge den gratis plan for at sikre dig, at du kan lide den, og selvom der ikke er nogen officiel refusionspolitik, får du en, hvis du spørger inden for tre dage efter købet. 

2. Goose VPN

Goose VPN tilbyder også ubegrænsede forbindelser, og selvom det ikke tilbyder så meget som Windscribe, er det stadig en god konkurrent. 

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS såvel som andre. Desuden kan du installere det på en router. Det er enkelt at bruge, og du kan få det i gang inden for få minutter. 

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder er ikke store, som du kan læse i vores Goose VPN-gennemgang, og din båndbreddegodtgørelse afhænger af den plan, du vælger. Der er en ubegrænset plan, men Goose VPNs billigere pakke har en grænse på 50 GB pr. Måned. 

Du vil blive dækket af stærk sikkerhed, som har flere protokolindstillinger at vælge imellem. En kill switch er også indbygget for ekstra sikkerhed. Der er også en no-logs-politik på plads.

Goose VPN har specielle streaming-servere tilgængelige, og det var i stand til at knække Netflix. Den kæmpede dog med andre streamingtjenester, og dens langsomme hastigheder gjorde det ikke til den bedste oplevelse.

Andre grunde, som vi kan lide Goose VPN

Goose VPN’s servernetværk er ikke godt, men det dækker stadig 26 lande, hvilket giver dig et godt valg til at omgå blokke. 

En omfattende vidensbase er tilgængelig til selvhjælp. Live chat og e-mail support er tilgængelig 24/7. Når det er sagt, giver live chat vage svar, så du har det bedre med at kontakte e-mail supportteamet, hvis dit problem er mere teknisk. I vores test modtog vi hurtigt et svar.

Selvom den månedlige plan ikke er stor, er Goose VPN stadig billig, især hvis du betaler for et år på forhånd. Der er dog ingen mulighed for at betale for mere end et år. Der er dog en 30-dages refusionsperiode, hvis du finder ud af, at den ikke er til dig.

3. Surfshark

Endnu en udbyder, der tilbyder ubegrænsede forbindelser, er Surfshark. Det er en ret god udbyder, især da den kun har eksisteret siden 2018. Når det er sagt, er der områder, der forhindrer det i at være øverst, så læs fortsat.

Det kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS såvel som på en router. Dens interface er enkel at bruge, men dens funktionalitet er begrænset. Stadig, det gør, hvad det skal. 

Surfshark-hjemmeside-2018

Surfshark er træg i forhold til sine konkurrenter, som du kan læse i vores Surfshark-gennemgang. Streaming er mulig, og det kan nemt komme ind i platforme, men hastigheden gør det til en mindre underholdende oplevelse. Du får dog ubegrænset båndbredde, uanset hvilken plan du er på. 

Sikkerheden er god, men den understøtter kun to protokoller – OpenVPN og IKEv2 – og du kan heller ikke vælge, hvilken du vil bruge. En kill switch er inkluderet i tjenesten, og den holder ikke en log over dine aktiviteter.

Andre grunde til, at vi kan lide Surfshark

Selvom andre udbydere har større servernetværk, er Surfsharks bedre end Goose VPN’er, med mere end 1.000 servere i 61 lande. Det er mere end nok at vælge imellem.

Der er en vidensbase, hvis du sidder fast, men det er ikke godt, da der ikke er meget information. Du har det bedre med at kontakte support via live chat eller e-mail, som begge er tilgængelige døgnet rundt, og svarprocenterne er hurtige.

Surfsharks pris er ikke dårlig, men de længere planer fungerer til sidst billigere. En gratis syv-dages prøveversion er tilgængelig for mobile enheder. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti på plads.

4. Privat internetadgang

Næste op er Privat internetadgang, men det markerer afslutningen på denne listes muligheder for ubegrænset forbindelse. PIA giver dig mulighed for samtidig at oprette forbindelse til 10 enheder, og for at være fair, er det stadig ret godt. De fleste af tjenesterne på markedet, som ExpressVPN, tillader kun fem, så 10 er et anstændigt antal. 

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Tidligere

Næste

Det fungerer med Windows, macOS, Android og iOS. Plus, PIA har en komplet klient til Linux, hvilket gør det til vores bedste VPN til Linux. Grænsefladen er oprindeligt lidt vanskelig at konfigurere, og den er irriterende bundet til magasinet, hvilket betyder, at du ikke kan ændre størrelsen på det eller noget. Det giver dig stadig en masse muligheder for at kontrollere VPN, og du kan også installere den på en router.

PIA er i stand til hurtige hastigheder og er nummer to på vores hurtigste VPN-liste, men under vores test var det inkonsekvent. Du kan læse om det i vores PIA-gennemgang, men det er værd at nævne, at noget af denne hastighed er nede til PIAs standard sikkerhedskonfiguration.

Det er indstillet til 128-bit kryptering. Du kan øge den til den meget foretrukne 256-bit-kryptering, men når du først gør det, vil det bremse nogle mere. Der er masser af andre sikkerhedsindstillinger også til at tænke over. Der er også en kill switch, og PIA fører ikke nogen logfiler overhovedet.

Du får ubegrænset båndbredde, og den kan komme ind i den amerikanske version af Netflix, men hvis du vil have nogen anden platform, ville du have det bedre med et af vores top valg. 

Andre grunde, vi kan lide PIA

Der er mere end 3.000 servere i 30 lande, og selvom de fleste af dem er placeret i USA, vil det være nok til at omgå restriktioner. 

PIA har en vidensbase til mest almindelige problemer, og du kan få grundig hjælp fra e-mail-supportteamet, som er tilgængeligt 24/7. I modsætning til vores andre valg er der dog ingen mulighed for live chat.

Selvom PIA stadig er en af ​​de billigere muligheder på markedet, steg priserne dramatisk for ikke for længe siden. Hvis du vælger en længere plan, får du den bedste pris, men vi skal understrege, at dens restitutionsperiode kun er syv dage, så sørg for, at du kan lide det.

5. IPVanish

Vores sidste valg er IPVanish, som giver dig mulighed for at tilslutte op til 10 enheder på samme tid, ligesom PIA. Det har klienter til Windows, macOS, Android og iOS, som er lette at konfigurere og bruge. Plus, det er også kompatibelt med visse routere.

Tidligere

Næste

Det har store hastigheder, selvom du måske synes, de er dårlige på nogle servere. Der er ingen begrænsninger på båndbredde, men det er ikke den bedste VPN til streaming. Det kan ikke komme ind i Netflix eller BBC iPlayer, men hvis du er fan af Hulu eller Amazon Prime Video, er det en mulighed.

IPVanishs sikkerhed er god. Der er masser af protokolindstillinger at vælge imellem, og der er en indbygget kill-switch. 

En politik, der ikke indeholder logfiler, er på plads, men IPVanish blev fanget i 2016, fordi den overleverede logfiler til det amerikanske departement for hjemmelandssikkerhed. Det var for et stykke tid siden, så dets privatlivsniveau kan muligvis være bedre nu, men det er noget at huske på. Du kan læse mere om det i vores IPVanish-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide IPVanish

IPVanish har mere end 1.300 servere på mere end 75 placeringer, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Derudover er dens kundeservice anstændig med en vidensbase, live chat og e-mail tilgængelig 24/7. De er nyttige, og responstiden er hurtig.

Den månedlige pris er temmelig gennemsnitlig, men mens konkurrenterne laver længere planer tiltalende, tilbyder IPVanish kun en lille rabat. Der er ingen gratis prøveperiode og kun en syv-dages pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på. 

 Bedste VPN til flere enheder ærlige nævnelser

Selvom vores fem valg tager kronen i forbindelsesafdelingen, er der mere, du skal tænke på. Din sikkerhed og privatliv er vigtige faktorer, og nogle af ovenstående indstillinger er ikke de bedste til det. 

Derudover får ExpressVPN, som er den mest sikre VPN, ikke engang en omtale på grund af sin grænse på fem forbindelser, så her er nogle alternativer.

NordVPN

NordVPN kan sammenlignes med ExpressVPN på mange måder, så det er dit bedste valg for stærk sikkerhed (læs vores ExpressVPN vs. NordVPN stykke for mere). Det tillader seks samtidige forbindelser, hvilket er meget mindre end vores andre valg, men hvis det er nok for dig, er det værd.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det er kompatibelt med alle de store operativsystemer og er let at bruge. Dets hastigheder er hurtige, men de kan bremse over lange afstande. Du får dog ubegrænset båndbredde, og det er i stand til at komme ind i alle streaming platforme. 

Det har nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed og tilføjer mere beskyttelse med sine double-hop-servere. En kill switch og en streng no-logs politik er også inkluderet. Det giver en stor værdi for dine penge, og der er et 30-dages refusionsvindue, i tilfælde af at du ikke kan lide det. Læs mere om tjenesten i vores NordVPN-gennemgang.

CyberGhost

Et andet godt valg er CyberGhost. Det giver mulighed for op til syv forbindelser, selvom det også er grænsen for installationer. Det kan bruges med de fleste operativsystemer, og klienterne er lette at bruge. Ligesom NordVPN er dens hastigheder hurtige, men langsommere over lange afstande, og du får ubegrænset båndbredde. Det kan også komme ind på alle streamingplatforme.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost har god sikkerhed såvel som en permanent aktiveret kill-switch. Det holder heller ikke logfiler over din aktivitet. Det er et billigt valg, forudsat at du vælger et længere abonnement. Mobilbrugere kan bruge syv-dages prøveperioden, men der er også en pengene-tilbage-garanti. Vores CyberGhost-gennemgang har flere detaljer om tjenesten. 

Afsluttende tanker

Der er masser af VPN-udbydere, der tilbyder fantastiske funktioner, men hvis du enten ejer masser af internet-kompatible enheder, eller du vil beskytte din familie, bliver listen kortere. De fleste udbydere tilbyder omkring fem samtidige forbindelser, og der er kun få, der går den ekstra mile. 

Vores liste over den bedste VPN til flere enheder påpeger de få, men husk, at bare fordi de tilbyder et væld af forbindelser, betyder det ikke, at de er det bedste valg for din sikkerhed og privatliv. Hvis det er noget, du værdsætter, og du kan skubbe mest ud af seks forbindelser, er NordVPN den bedste mulighed. 

Hvis du har brug for så mange forbindelser, som du muligvis kan få, er Windscribe det for dig. Der er ingen ubegrænsede forbindelser, og det er også en god udbyder. For at få mest muligt ud af tjenesten skal du dog vælge den betalte plan. 

Har du erfaring med at forbinde mange enheder til en VPN-konto? Vi vil meget gerne høre om det i kommentarfeltet. Se vores andre VPN-artikler, mens du også er her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map