Bedste VPN for Sri Lanka i 2020

Sri Lanka er et lille øland, der ligger ud for den sydlige spids af Indien. Skønt herjet af tsunamien i 2004 og en bitter 26-årig borgerkrig – og stadig lider af religiøs konflikt, er Sri Lanka også snøret med livlig historie og naturlig skønhed. Templer prikker øen og dens strande er uendelige. 


Mens du har travlt med at indsende selfies med asiatiske elefanter, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Sri Lanka-valg til beskyttelse.

Hvis du har travlt, er CyberGhost det bedste valg for Sri Lanka, men der er mange flere valgmuligheder, afhængigt af dine præferencer, så læs videre for at lære om dem. 

Online sikkerhed er vigtigere end nogensinde i denne voksende tekniske verden, og Sri Lanka er ingen undtagelse. Virtuelle private netværk er en vigtig del af sikkerheden, fordi de holder dig skjult for onlinefare, såsom overvågning, og hjælper med at beskytte dig mod cyberkriminalitet. 

Regeringer overalt overvåger deres borgere – bare kig på Kina – og med den offentlige WiFi-boom, ved du aldrig, hvilke farer der lurer ved dårligt sikrede forbindelser. 

Plus, VPN’er kan hjælpe med indholdsrestriktioner, såsom censur og geoblocks. For eksempel, hvis du er i Sri Lanka og prøver at få adgang til Netflix U.S., vil du ikke være i stand til det takket være Netflix-forbuddet. 

Hvert lands Netflix-bibliotek er anderledes, så hvis du vil se den amerikanske version, har du brug for en amerikansk IP-adresse. Ligeledes, hvis du vil have den srilankiske version, har du brug for en srilankisk IP-adresse.

Bedste VPN for Sri Lanka 2020

Hvad der gør en VPN bedst for Sri Lanka

Vores liste over VPN-anmeldelser indeholder mange gode udbydere, men du skal sørge for, at den, du vælger, er god nok til Sri Lanka. 

I betragtning af blokke til sociale medier og messaging-apps skal du vælge en VPN-udbyder, der har et stærkt servernetværk. Med det vil du let kunne omgå eventuelle fremtidige blokke. Hvis du imidlertid vil have adgang til Sri Lankas indhold, skal du sørge for, at VPN har servere i landet.

God sikkerhed er et must, da det vil beskytte dig mod online farer og holde dig skjult for online overvågning. En kill switch er også en smart idé, da det vil afbryde din forbindelse helt, hvis VPN mislykkes, og holde dine følsomme detaljer sikre.

Privatliv er en separat faktor fra sikkerhed. For at sikre, at udbyderen tager privatliv alvorligt, skal du sørge for, at VPN oplyser, at den ikke holder aktivitetslogfiler. På den måde forbliver dine online shenanigans hemmelige, uanset hvad.

Det er en god ide at vælge en der har god hastighed. Hurtige hastigheder er vigtige, hvis du vil streame, ellers er din aftenunderholdning en dejlig indlæsningsskærm. Ubegrænset båndbredde er lige så vigtig, eller VPN stopper, når båndbreddebegrænsningen er nået, så du ikke er beskyttet midt i dit yndlingsshow.

Hvis du vil have adgang til Netflix, skal du vælge en VPN, der kan komme forbi dens VPN-detektorer i verdensklasse. Ikke mange kan, men hvis du vil have en hurtig løsning, skal du vælge en fra vores bedste VPN til Netflix-roundup.

Andre faktorer, der skal overvejes, inkluderer, hvilke enheder det er kompatibelt med, og hvor let det er at bruge. Plus, det er en god ide at have anstændig hjælp, hvis du har brug for den, og du skal også sørge for, at den passer til dit budget.

Bedste VPN for Sri Lanka: CyberGhost

Vi har valgt CyberGhost som den bedste VPN for Sri Lanka. Det er en fantastisk service, der vokser hurtigt, og den indeholder mange funktioner, der gør din oplevelse til en af ​​de bedste. 

CyberGhosts servernetværk er vokset hurtigt i de sidste par måneder, og der er omkring 6.000 servere i 90 lande, skønt det nøjagtige antal ofte ændres. Der er 24 på Sri Lanka, så du kan få adgang til indhold, der er begrænset til landet.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det har god sikkerhed, som er indstillet til AES 256-bit. Du kan dog tilpasse det, og der er også en indbygget kill-switch. CyberGhost’s kill-switch er dog forskellig fra mange andre, fordi det er permanent aktiveret. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tænde den, men det betyder også, at du ikke har kontrol over det. Der er også en streng politik, der ikke indeholder logfiler.

Dets hastigheder er gode, selvom du måske finder ud af, at de går langsommere med visse servere, som regel på grund af afstand. Der er ingen båndbreddehætter, og det kan komme ind i streamingtjenester, herunder Netflix. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at få et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS. Der er også browserudvidelser til Chrome og Firefox, hvis du har brug for dem. Grænsefladen er forbedret, og selvom det kan tage noget at vænne sig til, er det let at bruge. 

Du kan tilslutte op til syv enheder på samme tid, hvilket fik det til et sted på vores bedste VPN-liste til flere enheder, men syv er også grænsen for installationer. 

CyberGhost har en af ​​de mest grundige vidensbaser, vi har set. Det hjælper dig med mindre problemer, men hvis du har brug for yderligere hjælp, er der også live chat og e-mail-support. Live chat er den hurtigste mulighed, men e-mailteamet er bedre til mere tekniske spørgsmål.

De månedlige omkostninger er ikke gode, men ved at vælge et længere abonnement falder prisen betydeligt. Android- og iOS-brugere kan drage fordel af en syv-dages prøveperiode, men der er også en pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på. 

ExpressVPN

Dernæst er ExpressVPN, som er en stor udbyder på mange måder. Det har et stort servernetværk med mere end 3.000 i 94 lande. Derudover er der også nogle på Sri Lanka. 

Det har fremragende sikkerhed og en kill switch, som er aktiveret som standard. ExpressVPN værdsætter også privatliv, så der er en streng politik, der ikke logger på.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det er den hurtigste VPN, vi har testet, så dette plus det faktum, at det kommer med ubegrænset båndbredde, gør det til et godt valg til streaming. Det er vores bedste VPN til streaming faktisk, da det kan komme ind i ethvert streamingnetværk, inklusive Netflix. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og der er browserudvidelser til Chrome, Firefox og Safari. Det er let at bruge og er et godt valg for begyndere. Du skal blot installere det og klikke på den store “forbind” -knap. Det tillader fem samtidige forbindelser.

Kundesupport er stor, og en praktisk vidensbase er tilgængelig til selvhjælp. Live chat og e-mail support er tilgængelig 24/7, men for flere tekniske problemer er det bedst at gå e-mail-ruten.

Vores eneste greb med ExpressVPN er prisen. Det er dyrt. Når det er sagt, får du en masse smell for din sorteper, så det er værd at investere. Plus, hvis du abonnerer på en længere plan, vil den sænke omkostningerne, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du ikke kan lide det.

NordVPN

Vores tredje valg er NordVPN. Det er en anden god service, der har din ryg. Du har ikke noget problem med at finde en passende server til at omgå blokke, da der er mere end 5.000 tilgængelige i 60 lande. Når det er sagt, er der ikke nogen i Sri Lanka, så du kan ikke få adgang til indhold, der er begrænset til landet.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det har fantastisk sikkerhed, og du får brug for dets double-hop-servere, hvis du ønsker det. De tilføjer grundlæggende mere beskyttelse til forbindelsen. Der er indbygget en kill switch, og virksomheden opbevarer ikke aktivitetslogfiler.

Dets hastigheder er hurtige, men som CyberGhost kan de bremse over lange afstande. Alligevel har de det godt med de fleste aktiviteter, og det kan komme ind i alle streamingtjenester, inklusive Netflix. Der er heller ingen grænser for båndbredde. Vores NordVPN-gennemgang går mere i detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Der er browserudvidelser til Chrome og Firefox også. Dets klienter er lette at bruge, og det giver mulighed for tilslutning af op til seks enheder på én gang. 

Der er en nyttig vidensbase tilgængelig, hvis du sidder fast. Der er desuden live chat og e-mail support døgnet rundt. Begge vil give dig god hjælp, men live chat er den hurtigste mulighed.

NordVPNs månedlige pris er ikke dårlig, men den er heller ikke god. Du ville være bedre til at tilmelde dig en længere plan. Vi ved, at du måske ikke ønsker at hoppe lige ind, men der er et 30-dages refusionsvindue, hvis du finder ud af, at det ikke er til dig.

VyprVPN

Vi kan også anbefale VyprVPN til Sri Lanka. Dets servernetværk er ikke så bredt som vores andre valg, men der er stadig mere end 700 at vælge imellem, og de dækker 64 lande. Der er dog ingen srilankiske servere til indhold derfra. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det har fremragende sikkerhed, som er meget tilpasselig. Plus, VyprVPN leveres med den proprietære Chameleon-protokol, som tilføjer VPN-tunnelen endnu mere beskyttelse. Der er også en kill switch og en no-logs politik inkluderet.

Dets hastigheder er ikke store, men de skal stadig være fine til de fleste aktiviteter. Der er ingen grænser for båndbredde, og det kan komme ind i de fleste streamingtjenester. Se vores VyprVPN-anmeldelse for mere.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Dens mobilapps er nogle af de bedste, vi har fundet, hvorfor det er på vores bedste VPN til Android-liste. Det er let at bruge, og du kan have op til fem enheder tilsluttet på samme tid, afhængigt af den plan, du vælger.

VyprVPNs supportsystem starter med en vidensbase til selvhjælp. Så er der live chat, som er tilgængelig 24/7. Dog kommer du først i forbindelse med en bot, der peger dig på relevante dele af vidensbasen. Der er en knap til at oprette forbindelse til et menneske, men du bliver sat i en kø, og ventetiden varierer. Der er e-mail support tilgængelig 24/7.

Der er to pakker at vælge imellem. “Standard” leveres med tre forbindelser. “Præmien” kommer med fem forbindelser og brugen af ​​Chameleon-protokollen. Du kan vælge mellem et månedligt eller årligt abonnement, men det årlige fungerer bedre til sidst. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er også på plads.

Bedste gratis VPN for Sri Lanka: Windscribe

Vores sidste valg er Windscribe. Det er en fantastisk udbyder, der tilbyder en gratis plan og en betalt “pro” -plan. Den gratis plan er generøs og tjent Windscribe et sted i vores bedste gratis VPN-sammenligning, men du får ikke alle funktionerne i den betalte plan, som vi vil påpege, når vi følger med.

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

Der er mere end 600 servere i 60 lande, hvilket er masser til at omgå blokke. Når det er sagt, får du kun adgang til den fulde landeliste, hvis du er et “pro” medlem. Der er ikke nogen servere på Sri Lanka alligevel, så du behøver ikke at bekymre dig om at få adgang til det sted. 

Du kan dog komme dig rundt ved at tilføje placeringer til $ 1 hver pr. Måned. Desuden er det kun “pro” -medlemmer, der får ubegrænset båndbredde, og gør det, vil du tjene yderligere 10 GB data pr. Måned. Gratis brugere får 2 GB som standard, men du kan få 10 GB blot ved at indtaste din e-mail. 

Dets hastigheder er fine til de fleste aktiviteter, og hvis du vil streame, får “pro” medlemmer adgang til dets Windflix-servere. De er bygget til Netflix, så du har ingen problemer med at komme ind, og de er tilgængelige i USA, UK, Canada og Japan. 

Dens sikkerhed er god og tilpasses. Der er en kill switch, selvom den underligt kaldes en “firewall.” Windscribe har privatlivsfunktioner, men det hedder, at det holder nogle logfiler, f.eks. Brug af båndbredde og aktivitetsstempler. Det kan stadig ikke spores tilbage til dig. Læs vores Windscribe anmeldelse for mere om det.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Der findes klienter til Windows, macOS, Android og iOS samt browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Dens interface har en no-frills-oplevelse for at holde det enkelt for nybegynder, skønt teknikere er i stand til at klirre, hvis de vil. 

Der er nogle praktiske selvhjælpsværktøjer til rådighed. Der er desuden live chat og e-mail support døgnet rundt. Live chat er dog bemandet af sin repræsentant for kunstig intelligens, Garry. Han er temmelig god, for at være retfærdig, men for at tale med et rigtigt menneske, skal du indsende en billet.

Hvis du vælger den månedlige plan, er den ganske dyr. Længere planer fungerer bedre, men der er ingen refusionspolitik på plads. Når det er sagt, hvis du e-mailer virksomheden inden for tre dage efter købet, refunderer det dig. Du kan dog starte med den gratis plan som en prøve.

Online censur på Sri Lanka

Selvom Sri Lankas internetpenetration er fortsat med at stige, er internetfriheden faldet noget. Begrænsninger i tilslutningsmuligheder og sociale medieplatforme er sket under vold og uro, nemlig i 2018, da en singalesisk buddhist angiveligt blev myrdet af en gruppe muslimske mænd i byen Kandy. 

Efter hændelsen indførte regeringen en nødsituation, og sociale netværk og messaging-tjenester – inklusive Facebook, WhatsApp, Instagram og Viber – blev blokeret over hele landet i cirka en uge. Platformerne blev bebrejdet for at have undladt at stoppe spredningen af ​​hadudtalelse og falske nyheder, hvilket igen førte til uroligheder. 

Blokkene blev pålagt for at begrænse uroen, men folk havde svært ved at kontakte familie og venner, og virksomheder kæmpede også. 

Selvom forbuddet blev ophævet, er det blevet genindsat flere gange siden da. Efter at mere end 300 mennesker blev dræbt i bombeangrebet på kirker og hoteller i påskedag i 2019, citerede regeringen truslen om forkert information og hadudtalelse i kølvandet og blokerede sociale medier. Forbudet varede mere end en uge og blev ophævet den 30. april.

Et andet forbud blev indført i maj efter religiøse spændinger opbygget fra den række selvmordsbomber, der rystede landet. Muslimske ejede virksomheder og moskeer blev angiveligt berørt, og Facebook, WhatsApp, Snapchat, Viber og YouTube blev alle blokeret. 

Der er ikke noget uafhængigt organ til at regulere indhold, men landet har set blokke til bestemt indhold og websteder, såsom pornografiske og nyhedswebsteder. Bortset fra det er indholdet gratis at se.

Online overvågning på Sri Lanka

Selvom den nationale handlingsplan for beskyttelse og fremme af menneskerettigheder 2017-2021 anerkender retten til privatliv, har andre initiativer givet anledning til bekymring. 

Et nyt elektronisk nationalt identitetskort, kaldet e-NIC, blev introduceret i 2016, hvilket afslørede bekymringer om privatlivets fred. Det er et lovkrav og indeholder oplysninger, såsom en persons biometriske data, fingeraftryk og foto, blandt andre detaljer. 

E-NIC er nødvendigt for at få adgang til visse tjenester i landet, herunder brug af offentlige WiFi-hotspots, men det betyder, at brugeraktivitet potentielt kunne spores. 

Plus, præsident Maithripala Sirisena i 2018 mødtes med Facebook-repræsentanter for at diskutere hadudtalelse og falske nyheder på platformen. Repræsentanterne var enige om, at Facebook ikke tolererer en sådan tale på sin platform, og at den er forpligtet til at fjerne den. 

Regeringen tillader i øjeblikket adgang til Facebook, men arbejder med platformen for at forhindre hadytringer og forkert information. Det betyder, at overvågnings- og overvågningsmetoder ville blive implementeret for at sikre den offentlige sikkerhed. 

Telekommunikationsloven nr. 27 af 1996 forbyder uautoriseret overvågning af personlig kommunikation, men de kan undersøges, hvis de er instrueret af en embedsmand, eller hvis det er i forbindelse med en efterforskning. Telekommunikationsfirmaer skal også efterkomme regeringsanmodninger, men embedsmænd er ikke forpligtet til at underrette målet. 

Regeringskontorer formodes også at have overvågningsteknologier i deres besiddelse. Dokumenter lækket i 2015 viste, at flere agenturer henvendte sig til det italienske spywarefirma Hacking Team. 

Dokumenterne afslørede det srilankiske forsvarsministeriums planer om at udvikle et elektronisk overvågningssporingssystem, skønt der ikke er bevis for nogen køb. 

Til sidst hjalp kinesiske virksomheder ZTE og Huawei med at udvikle Sri Lankas IKT-infrastruktur, så der er bekymring for, at disse virksomheder også har tilføjet overvågningsteknologi.

Ytringsfrihed online på Sri Lanka

Sri Lankas forfatning garanterer ytringsfrihed, men visse emner forbliver følsomme, såsom borgerkrigen. Menneskerettighedsaktivister er blevet chikaneret på grund af deres arbejde med emnet, og det har afskrækket borgerne fra at diskutere sådanne emner.

Landets mediemiljø er foruroligende, idet et stort antal af Sri Lankas nyhedsbureauer er statsejet og mange journalister står over for trusler, og nogle er endda blevet dræbt. 

Nogle kritiske journalister bliver arresteret og fængslet i henhold til lovgivning, f.eks. Loven om forebyggelse af terrorisme (PTA). Når det er sagt, var meget af det under den tidligere præsident Mahinda Rajapaksas regering.

Et eksempel er med journalist J.S. Tissainayagam, der i 2009 blev tiltalt for racehat og skaffer penge til terrorisme og blev udsat for en 20-årig fængselsstraf. Han blev senere benådet i 2010 af præsident Rajapaksa. 

Under præsident Sirisenas nye regering har der været få arrestationer og retsforfølgelser, og regeringen arbejder på en erstatning for PTA, men der er bekymring for, at den nye lovforslag er for bred.

Afsluttende tanker

Du skal nu kende alle grundene til, at du har brug for at bruge en VPN på Sri Lanka. Du ved aldrig, hvornår regeringen vil indføre en anden social media-blok, og en VPN vil hjælpe dig med at omgå sådanne blokke, hvis du har brug for. 

Du skal vælge et, der har et godt servernetværk, men du skal også vælge et, der har stor sikkerhed for at skjule dig fra overvågning og beskytte dig mod onlinefare. CyberGhost har taget den srilankiske VPN-krone på grund af sit enorme servernetværk og stor sikkerhed. Plus, med sin pengene-tilbage-garanti er der intet at tabe. 

Hvis du har erfaring med at bruge en VPN på Sri Lanka, fortæl os om det i kommentarafsnittet. Vores VPN-arkiv har mere interessante artikler, hvis du gerne vil kigge efter. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map