Bedste VPN for rejsende i 2020: Hvis vejen er dit hjem

Der er ikke noget hjørne af verden, som et af holdmedlemmerne har besøgt her på Cloudwards.net. Vi er alle ivrige rejsende, men da vi også arbejder på vejen, er vi nødt til at være beskyttet til enhver tid, når vi gør det. Derfor er vi perfekt placeret til at fortælle dig den bedste VPN for rejsende.


For dine penge er ExpressVPN dit bedste valg, men læs videre, hvis du vil vide mere om dette emne, eller du gerne vil finde nogle alternativer fra vores bedste VPN-roundup.

Uanset om du arbejder som os eller bare nyder en meget tiltrængt pause fra dit daglige arbejde, lønner det sig at bruge et virtuelt privat netværk, når du opretter forbindelse til internettet. Kort sagt, en VPN giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse, så du kan se ud til at være overalt i verden, samtidig med at du krypterer din forbindelse for øget sikkerhed.

Der er mange fordele ved dette, når du rejser. For det første kan du se Netflix hvor som helst, hvilket kommer godt med, hvis finalen af ​​det show, du kan lide, kommer ud, mens du er på ferie (skønt du har brug for en VPN, der kan komme forbi Netflix VPN-forbuddet). Det hjælper også, hvis du har brug for at foretage onlinebanking, da mange banker ikke tillader dig adgang med en udenlandsk IP.

Den største grund til at bruge en VPN er dog sikkerhed. I mange turist hotspots over hele kloden er det en industri at rippe besøgende lige så meget som at drive et hotel eller drive en restaurant. Mange turister, deres vagt ned, spiller ikke meget opmærksomhed, når de f.eks. Opretter forbindelse til offentlig WiFi, eller klikker blindt på hvilken som helst knap, de kan finde på ukendte pop-ups.

Dertil kommer, at mange af de mest populære destinationer rundt om i verden er i lande med en menneskerettighedsrekord, der er mindre end stjernernes. Internet-censur bugner, og en VPN er den nemmeste måde at sikre dig, at du ikke kæmper for dårlige love ved et uheld. Som du kan læse i vores bedste VPN til Thailand-stykke, sker det oftere, end du tror.

Vi taler om alt dette detaljeret i vores online privatlivshåndbog, men resultatet er, at en VPN er den bedste og nemmeste måde at dække de fleste af dine sikkerhedsbaser i et felt. Lad os se på, hvad der gør en VPN særlig egnet til brug under rejsen.

Bedste VPN til rejse 2020

Hvad der gør en VPN bedst for rejsende

Der var nogle få kernekriterier, som vi brugte, når vi besluttede, hvilke VPN-tjenester der ville være på denne liste, og hvilke der ikke ville skære ned. Først op er spredningen af ​​servere over hele kloden. Bemærk, at vi ikke betyder det ringe antal, men hvordan de er fordelt, så du er garanteret altid at have et inden for et par hundrede kilometer.

Det andet er hastighed. Hvis du vil bruge din rejse VPN til streaming, skal du være sikker på, at det også giver dig anstændige hastigheder. En anden grund er, at forbindelser, især i Asien og Afrika, er ret langsomme, så du ikke ønsker, at din VPN skal tage for meget ud af det.

For det tredje er brugervenligheden. Du ønsker, at din VPN’s grænseflade skal være intuitiv og let at forstå. Du er på ferie og har bedre ting at gøre end at lege med software på din nedetid. 

Du undrer dig muligvis også over sikkerhed, men der er ikke noget behov: alle vores valg har top-of-the-line VPN-protokoller, har dræbte switches og avanceret kryptering. Uanset hvilken du ender med at gå, kan du være sikker på, at du er beskyttet.

1. Bedste VPN for rejsende: ExpressVPN

ExpressVPN er den højeste blandt alle vores VPN-anmeldelser, og med god grund: det er hurtigt, nemt at bruge og har et massivt netværk af servere af høj kvalitet. Det er også ideelt for rejsende (især hvis du vil uploade til din cloud-lagringstjeneste). 

Faktisk er de fleste af redaktionerne brugere. Vi har brugt ExpressVPN til at omgå censur og se Netflix fra perches så forskellige som Moskva, Bangkok, Tel Aviv, Mexico City, Amsterdam og Lissabon.

Fortalte dig, at vi gerne vil rejse.

Hvis du er bekymret for, hvordan du får en VPN til at fungere, er ExpressVPN muligvis det bedste valg. Dens interface er dybest set en stor stor knap, der aktiverer VPN, med en lidt mindre knap under den, så du kan vælge en bestemt server. Dens muligheder er også klart beskrevet. Læs vores fulde ExpressVPN-gennemgang for at se, hvordan det fungerer.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN er tro mod sit navn, idet det er den hurtigste VPN derude, men ingen. Vi har testet snesevis af VPN-tjenester i de sidste par år, og ExpressVPN kommer altid ud på toppen og tager højst halvdelen af ​​din hastighed på de værste tidspunkter, selvom du opretter forbindelse til en server på den anden side af kloden.

Det er også nemt at finde servere rundt om i verden. ExpressVPN ser ud til at have servere overalt, og de har også en høj kapacitet. I modsætning til andre VPN’er, får du sjældent, hvis nogensinde, overbelastede servere eller noget lignende. Når det er sagt, lønner det sig altid at tjekke, hvilke lande du har brug for for at få adgang til, før du tilmelder dig.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN gør også et godt stykke arbejde for at holde dig sikker, mens du er online. Vi har fundet det være den mest sikre VPN, og sandsynligvis en endnu større tillidsstemme, anbefaler vi også det som den bedste VPN for Kina. Da konsekvenserne af at gøre forbudte ting på internettet – som at udtrykke din mening – i Mellemriget er meget reelle, er dette en stor anerkendelse.

Det klarer sig også godt med streaming ved at komme ind i alle tjenester derude, selvom det lejlighedsvis overgås af konkurrenter. Stadig er det den bedste VPN til streaming generelt, så serielle bingere behøver ikke lede længere.

Dog alt dette kommer til en bogstavelig pris: ExpressVPN er ikke billig, koster næsten $ 100 per år. Dog at Benjamin får dig en masse VPN, så vi anbefaler, at du tjekker det ud ved hjælp af 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, om det passer godt til dig.

2. NordVPN

Anden op er NordVPN, som ville have taget polspositionen, hvis det ikke var for dets hastigheder. Sagen er, at nogle af NordVPN’s servere er hurtigere end ExpressVPN’s, men det er afbalanceret af det faktum, at nogle er meget langsommere, hvis de fungerer overhovedet. 

Denne inkonsekvens bremsede NordVPN virkelig dårligt i vores hastighedstest, og dermed også i mange af vores roundup-artikler, som den til den bedste VPN til Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Desuden er NordVPN dog stor for rejsende, fordi det har et massivt netværk på mere end 5.500 servere spredt over hele kloden. Du kan oprette forbindelse overalt til næsten hvor som helst på grund af dette. 

Med hensyn til brugervenlighed bedømmer vi NordVPN lidt under ExpressVPN, fordi vi simpelthen kan lide en-knappen tilgang mere. NordVPNs grafiske tilgang er imidlertid mere til at lide af nogle, så du kan rulle gennem et verdenskort for at vælge din server. Som vi diskuterer i vores ExpressVPN vs. NordVPN-artikel, er begge fremgangsmåder effektive, men det koger ned til personlig smag.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPN er som enhver anden VPN på denne liste meget sikker, skønt vi er specielt store fans af “specialty” -serverne, der er rettet mod specifikke opgaver, såsom ekstra sikkerhed, torrenting eller Onion Over VPN. Disse ekstra detaljer er grunden til, at NordVPN blandt andet er vores bedste VPN til torrenting.

Prismæssigt er NordVPN en stjæle til $ 100 i tre år, hvilket gør det til en tredjedel billigere end ExpressVPN, hvis du er villig til at abonnere på lang sigt. Find ud af, om det er det værd ved enten at læse vores fulde NordVPN-anmeldelse eller give tjenesten et skud for dig selv. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

3. CyberGhost

Lukning af de tre øverste er CyberGhost, som er en af ​​vores foretrukne VPN’er, men har bare ikke oomph til at nedlægge hverken ExpressVPN eller NordVPN. Dette skyldes delvis sin dårlige ydelse under hastighedstest, hvor det helt ærligt tager fejl. Men det har masser af at spare nåde, der kan gøre det til et interessant valg for globetrotters.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

CyberGhost tager sin egen tilgang til sin grænseflade og vælger en Windows-stil, flisebaseret en, der vil glæde folk, der virkelig ønsker noget, de genkender. På toppen af ​​det gør CyberGhost meget mindre håndholdelse end vores andre poster, og guider dig til de bedste servere til streaming, P2P og sikkerhed. Læs vores CyberGhost-anmeldelse, hvis du vil vide mere.

Hvad angår servernetværket, er CyberGhost godt repræsenteret i Europa og Nordamerika, og meget mindre uden for det. Netværket i den Gamle Verden er imidlertid ekstremt godt udviklet, hvilket gør CyberGhost til den bedste VPN for Europa i en cinch. Hvis du rejser til eller derfra, vil du bestemt tjekke CyberGhost.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Når det kommer til sikkerhed, er CyberGhost ikke noget, der giver dig mulighed for at fikle med indstillinger til dit hjerte indhold, men altid holde en solid basislinie i form af kraftig kryptering og en altid slå-til-slå-switch. Faktisk er det endnu mere tilpasselig end ExpressVPN, som du kan læse alt om i vores ExpressVPN vs. CyberGhost-kamp.

Ligesom NordVPN tilbyder CyberGhost en fantastisk tre-årig aftale til $ 100 (du kan sammenligne disse planer mere detaljeret i vores NordVPN vs. CyberGhost sammenligningsstykke). Hvis du foretrækker at sammensætte dit eget sind, kommer CyberGhost med en uges lang prøve på mobilappen samt en 45-dages pengene-tilbage-garanti, så giv den en tur og se, om det er til dig.

4. VPNArea

På fjerde plads finder vi VPNArea, der gør alt i vores kriterier godt, men hænger lidt bagud i sammenligning med de udbydere, der gjorde det til top tre. For eksempel tilbyder det et anstændigt netværk med en god spredning, men intet som det fra NordVPN eller endda CyberGhost.

Læs vores VPNArea anmeldelse for detaljerne.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Tidligere

Næste

VPNArea slår dog CyberGhost, når det kommer til hastighed, gør det meget bedre i vores test, mens vi opretholder høj sikkerhed (for en udbyder, hvor de høje hastigheder er et resultat af dårlig sikkerhed, skal du læse vores Hotspot Shield-anmeldelse). Selvom det ikke er noget ExpressVPN, er det stadig ret forbandet hurtigt.

Når det kommer til brugervenlighed, er VPNArea en meget behagelig service. Det giver et fantastisk overblik, og dens indstillinger er tydeligt beskrevet. Det værste, vi kan sige om det, er at at finde en server involverer en masse rulle, da teamet bag det valgte en meget grundlæggende UI-oldtype, men det er intet at græde over, heller.

Andre grunde, som vi kan lide VPNArea

VPNAreas sikkerhed er god og tilbyder standardprotokoller og krypteringsnøgler, så ingen bekymringer der, selvom vi ikke er sikre på, om det er sikkert at bruge bag Great Firewall. Det leveres med specielle servere til flere aktiviteter, såsom torrenting, dobbelt VPN-forbindelser og alt, så du er dækket over den ende.

Som du kan fortælle, er VPNArea en meget midtvejsudbyder, hvilket afspejles i sin beskedne pris på $ 60 pr. År. Det gør det ikke helt til en budgetindstilling, men det er meget rimeligt prissat for en så god VPN. Desværre er der ingen flerårige muligheder, men du får en 30-dages refusionsperiode til at prøve det med. Vi anbefaler at give det et skud.

5. Windscribe

På femteplads finder vi Windscribe, sandsynligvis den bedste budgetmulighed for dem blandt jer, der sigter mod at blive på vejen så længe som muligt med begrænsede penge (skønt du også bør læse vores Windscribe vs. NordVPN stykke). Dette kommer dog til en pris, da vi fandt, at grænsefladen var lidt irriterende, når vi sammensatte vores Windscribe-anmeldelse, og forhindrer denne VPN i at stige yderligere op i denne placering.

windscribe interface

indskrive præferencer

windscribe browserudvidelse

windscribe indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

udskrive lækagetest

Tidligere

Næste

Når det kommer til spredning af servere, er Windscribe også bare okay. Den har masser af servere på et par dusin placeringer, der står i skrigende kontrast til de tusinder, som nogle af de andre VPN’er på denne liste praler af. Det skal dog tjene dig godt, især i betragtning af Windscribes venlige priser.

Når det kommer til hastigheder er Windscribe imidlertid meget attraktiv. Selvom det ikke er noget Express, slår det stadig CyberGhost let under vores hastighedstest og skal stå dig i god stand uanset hvor du måtte strejfe. 

At tilføje sine resultater er det faktum, at Windscribe er en af ​​de sjældne tjenester, der har gjort det til vores bedste VPN til Hulu-placering, og du har dig selv en konkurrent.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Sikkerhedsmæssigt markerer Windscribe alle de rigtige kasser, skønt dens afhængighed af IKEv2 som sin standardprotokol hævede nogle øjenbryn ved Cloudwards HQ, først. Dette rettes dog let i indstillingsmenuen, og du gennemser sikkert sammen, inden du ved det. Dens venlige sikkerhed er en af ​​grundene til, at den kom på vores bedste liste over VPN til Irland.

Windscribes største salgsargument er det dog, at det er let at bruge på tegnebogen, hvilket skal gøre det ideelt til backpacking-universitetsstuderende. Det leveres med en generøs gratis plan, der giver dig 10 GB båndbredde pr. Måned, hvilket skulle være nok til de fleste af dine browsingbehov og er mere end hvad TunnelBears gratis plan får dig (læs vores Windscribe vs. TunnelBear-sammenligning).

Derudover koster en opgradering det kun $ 50 pr. År. Vi anbefaler, at du giver den en hvirvel; det er trods alt gratis.

Ærlige nævn

Udover disse fem fandt vi også to andre tjenester, der kan være til gavn for brugere på farten, skønt begge har nogle problemer, der forhindrer dem fra almindelig brug.

TorGuard

Først op er TorGuard, som er en god service, der har lynhurtige hastigheder og et fantastisk netværk. Oven på dets almindelige netværk kan du også købe dig selv et par ekstra IP’er, som er nyttige for seriøse fagfolk, der vil arbejde, mens du er på farten. TorGuard topper vores liste over bedste VPN med dedikerede IP’er, så tjek den, om det lyder som noget, du ønsker.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Nu til ulempen: TorGuard er en smerte at bruge, medmindre du ved, hvad du laver. Som vi forklarer detaljeret i vores TorGuard-anmeldelse, hvis du ikke kan lide at fikle med tech, skal du give denne VPN-service en bred kaj. Hvis du imidlertid er den type, der kan lide at skifte switches, kan du prøve TorGuards ugentlige tilbagebetaling en prøve.

HideMyAss

Herefter er HideMyAss, som vi har inkluderet som en ærefuld omtale, skønt vi blev fristet til at tilføje det som vanærende. Dette er på grund af HideMyAss ‘alvorligt grimste privatlivspolitik, som førte til, at den kaldte politiet på en bruger, der begik ulovlige handlinger, mens han screenede sig selv ved hjælp af tjenesten. Tjek vores HideMyAss-gennemgang for detaljer om det.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Tidligere

Næste

Vi inkluderer dog det, fordi ingen anden tjeneste har kastet sit netværk så bredt som HideMyAss har gjort. Det ser ud til at have servere næsten overalt, hvilket gør det ideelt for folk, der rejser eller har brug for at forfalske deres placering til alle slags underlige steder. 

For eksempel er det vores eneste post i vores guide til at få en Yemenisk IP-adresse. Hvis dette lyder som hvad du har brug for, tilbyder det en uges lang gratis prøveperiode.

Afsluttende tanker

Rejse er sjovt og sandsynligvis den bedste måde at udvide dit sind uden at vende sig til ulovlige eller farlige stoffer. Dog følger det med nogle unikke farer, som de online versioner du let kan undgå ved at bruge en VPN på.

Enhver af ovenstående VPN-tjenester vil beskytte dig, mens du er på farten, og gør det så godt. ExpressVPN er vores øverste valg, men de andre vil også gøre dig godt.

Vi håber, at du fandt vores guide nyttig, og at du fandt alt, hvad du ledte efter. Hvad er din bedste VPN for rejsende? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map