Bedste VPN for New Zealand 2020

New Zealand er et interessant sted med maleriske landskaber. Ikke mange steder kan pakke så meget eventyr i, med sneklædte bjerge, tempererede regnskove og vulkaner, der omgiver dens største by, Auckland. Uanset hvor du er i landet med den lange hvide sky, skal du sørge for at forblive i sikkerhed med en af ​​vores bedste VPN til New Zealand-valg.


Hvis du laver en rundvisning i Antipodes, anbefaler vi også, at du tjekker vores bedste VPN til Australien-valg.

Brug af et virtuelt privat netværk er en no-brainer, uanset hvor du er, fordi du gør det vil beskytte dig mod online farer og hjælpe dig med at få adgang til blokeret indhold. Mange lande praktiserer censur, men ikke nødvendigvis i samme grad. Kina er en af ​​de værste skyldige, mens New Zealand stort set er frit.

Der er et filtreringssystem kaldet Digital Child Exploitation Filtering System, som drives af Department of Internal Affairs, men det er frivilligt for internetudbydere at tilslutte sig. Det bruger loven om klassificering af film, videoer og publikationer fra 1993 til at retfærdiggøre forbud mod indhold, der er kategoriseret som kritisk og svensk software til at udføre filtrering (læs vores bedste VPN for Sverige-stykke). 

Loven definerer uoverensstemmelser som blandt andet materiale, der fremmer eller understøtter seksuelt misbrug eller udnyttelse af børn og unge, tortur eller påføring af vold og grusomhed. DCEFS sigter mod at forhindre brugere i at få adgang til sådant indhold og samtidig skabe opmærksomhed om seksuel udnyttelse af børn.

Hvis det viser sig, at du bevidst besidder eller downloader uforholdsmæssigt materiale, kan du blive dømt til op til fem års fængsel. Enhver, der er fundet at fremstille eller bevidst handle, distribuere eller vise ubestrideligt indhold over internettet, kan have op til 14 år i fængsel og / eller en bøde. Et selskab kan bødes med op til 200.000 dollars i New Zealand ($ 134.000).

Bortset fra det er internettet i New Zealand åbent. Den største forhindring at overvinde er geoblocks. Disse er dybest set regionale begrænsninger for indhold for at forhindre visse lande i at se det. Netflix er et godt eksempel på geoblocks, da hvert lands bibliotek er anderledes. En god VPN kan hjælpe dig med at komme forbi dem, f.eks. Dem i vores bedste VPN for Netflix-guide.

Overvågning i New Zealand

Da Edward Snowden afslørede bevis for masseovervågning i mange lande, var New Zealand med. Den analyserede private kommunikationer sendt via internet-, satellit-, radio- og telefonnetværk, og Government Communications Security Bureau var i stand til at spore hver bevægelse, du foretog online, hvert opkald, du foretog, og hver meddelelse, du sendte.

I 2012 viste det sig, at GCSB ulovligt spionerede på internet-tycoon Kim Dotcom, og en officiel rapport fandt, at hans sag var en af ​​mange, hvor bureauet havde overskredet sine grænser. Ny lovgivning, der grundlæggende gav GCSB flere beføjelser til at spionere på beboere blev vedtaget i 2013. Dotcom var en af ​​de stærkeste modstandere af lovforslaget.

Plus, i 2017 blev der godkendt ny efterretnings- og sikkerhedslovgivning, der ville give mere adgang til privat kommunikation. Det er også en del af overvågningsgruppen Five Eyes.

Ingen kender det fulde omfang af regeringsovervågning, så det er en god ide at holde dig beskyttet. Læs vores stykke om regeringsovervågning for en bedre forståelse.

Cybertrusler i New Zealand

GCSBs nationale cybersikkerhedscenter rapporterede en stigning på 17 procent i cybertrusler fra juni 2016 til juni 2017. Kommunikationsministeren opfordrede til en stigning i cybersikkerhed for at holde borgere og organisationer i sikkerhed.

Cybersikkerhedsstrategien 2015 fik en ansigtsløftning, og versionen af ​​2019 skitserer, hvilke områder regeringen vil prioritere handling for at sikre en sikker digital verden i New Zealand.

Mens den prøver at tackle det stigende antal cybertrusler, betyder det ikke, at du ikke kommer over nogen, så det er en god ide at have en anstændig antivirus installeret. Vores bedste VPN til Thailand-artikel viser et eksempel på, hvor dårligt det kan blive

Bedste VPN for New Zealand 2020

Hvad der gør en VPN bedst for New Zealand

VPN’er er lavet af mange dele, og nogle udbydere inkorporerer dem bedre end andre. Det er en god ide at vælge en fra vores VPN-anmeldelser, men du skal sørge for, at det er den bedste VPN for New Zealand.

Du vil have en, der har et stort netværk af servere, da det hjælper dig med at omgå indholdsrestriktioner, f.eks. Geoblocks. Hvis du vil se indhold, der er begrænset til New Zealand, såsom dit yndlingsprogram i Lightbox eller Neon, har du brug for servere der.

Hvis streaming bliver din vigtigste aktivitet, vil du have gode hastigheder og ubegrænset båndbredde, så du ikke sidder fast på en irriterende indlæsningsskærm eller ender med at ramme din datagrænse. I sidstnævnte tilfælde vil VPN stoppe med at arbejde og forlade dig sårbar.

Det skal også have god sikkerhed for at beskytte dig mod online farer, såsom cyberkriminalitet, og holde dig skjult for overvågning. Privatliv er lige så vigtigt, og god sikkerhed alene sikrer det ikke. Virksomheden skal have en stærk no-logs-politik, hvilket betyder, at den ikke vil føre oversigt over dine online aktiviteter.

Andre faktorer, der skal overvejes, er, hvilke enheder udbyderen understøtter, hvor nemt det er at bruge, hvor mange enheder der kan tilsluttes på én gang, kvaliteten af ​​kundeservice og pris.

1. Bedste VPN for New Zealand: ExpressVPN

Den bedste VPN til New Zealand er ExpressVPN, fordi det er en fremragende udbyder, der tikker alle kasser.

Det har et stort netværk af servere i mere end 90 lande, hvilket giver dig den bedste chance for at omgå blokke. Det inkluderer også nogle i New Zealand, så du kan få adgang til indhold derfra.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det er den hurtigste VPN, der er tilgængelig, så du bør ikke blive hypnotiseret af en indlæsningsskærm. Der er desuden ingen båndbreddehætter at bekymre sig om, hvilket hjalp det med at komme først i vores bedste VPN til streaming stykke,.

ExpressVPN har stor sikkerhed ude af boksen med mulighed for at øge det. Faktisk er det vores mest sikre VPN. Der er også en streng no-logs-politik for at sikre, at dine online-aktiviteter holdes hemmelige. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Det er et godt valg, hvis du ikke har meget erfaring med at opsætte eller bruge en VPN. Næsten alt gøres for dig, når det er installeret. Du skal bare oprette forbindelse til en passende server. Du kan justere indstillingerne, hvis du vil, men sørg for at vide, hvad du laver på forhånd.

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, og de er nemme at bruge. Der er også browserudvidelser til Firefox, Chrome og Safari. Du kan også have op til fem enheder tilsluttet på samme tid.

Hjælp er til rådighed med 24/7 live chat og e-mail. Live chat er den hurtigste mulighed, men e-mail-ruten er bedre til mere dybtgående hjælp. Der er også en praktisk vidensbase til selvhjælp.

ExpressVPN er et dyrt valg sammenlignet med andre, men kvaliteten af ​​dets service gør det umagen værd, og vi anbefaler det. Hvis du vælger et længere abonnement, kan du desuden reducere de samlede omkostninger markant. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan lige så godt prøve det.

2. NordVPN

NordVPN er ofte inkluderet i vores top fem artikler, fordi det er en fantastisk service, der kan sammenlignes med vores top valg, som du kan læse i vores ExpressVPN vs NordVPN stykke.

Det har mere end 5.000 servere i 62 lande, heraf 34 i New Zealand, så du skulle ikke have et problem med at komme til det, du ønsker.

Tidligere

Næste

Hastighederne er gode, men hvis du opretter forbindelse til en server, der er langt væk, kan du opleve, at de dyppes. Det er stadig hurtigt nok til at håndtere streaming, hvis det er det, du vil gøre. Den har også ubegrænset båndbredde, så der er ingen grænser at bekymre sig om.

Du er godt beskyttet med NordVPN, da det har nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed, med valg af krypteringsprotokol og den ekstra mulighed for at bruge dobbelt-hop-servere. Dit privatliv respekteres også med en solid politik, der ikke indeholder logfiler. Vores NordVPN-gennemgang går nærmere ind på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPN kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS med en hurtig og nem opsætning og let at bruge interface. Du kan også tilslutte op til seks enheder på én gang.

Hvis du har et problem, kan du se på den store vidensbase for at se, om du selv er i stand til at løse det. For mere hjælp kan du kontakte support via live chat eller e-mail 24/7. Live chat er den bedste mulighed, men du er i gode hænder på begge måder.

NordVPNs månedlige sats er i orden, men du kan spare penge ved at tilmelde dig en længere plan. Der er også en 30-dages refusion for ro i sindet.

3. CyberGhost

CyberGhost har servere i 59 lande og 10 er i New Zealand, så du kan se indhold derfra.

Det har gode hastigheder, men ligesom NordVPN kan det blive langsomt over lange afstande. De er dog stadig anstændige, så du skulle ikke have problemer. Der er desuden ingen grænse for, hvor meget båndbredde du kan bruge.

Dets sikkerhed er også god og vil beskytte dig mod online farer. Der er også en fast no-logs-politik, hvilket betyder, at den ikke fører et register over dine online aktiviteter. Se vores fulde CyberGhost-anmeldelse for mere om tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Du kan bruge CyberGhost på Windows, macOS, Android og iOS. Dens interface blev for nylig opdateret, og selvom det stadig kan tage noget at vænne sig til, er det ikke svært at bruge. Du kan tilslutte op til syv enheder samtidigt og optjene det på andenpladsen i vores bedste VPN til flere enheder, selvom syv også er grænsen for installationer.

Hvis du har problemer, kan du se på den omfattende vidensbase. Hvis det ikke hjælper, kan du kontakte support via live chat eller e-mail. Live chat er den hurtigste mulighed, men det er bedst til enkle spørgsmål. For flere tekniske problemer er e-mail-ruten bedre, og den er stadig hurtig.

CyberGhosts månedlige pris er ikke dårlig, men du sparer penge ved at abonnere på en længere periode. Du kan bruge den syv-dages prøveperiode til Android og iOS for at sikre dig, at du kan lide det, og der er en 14-dages eller 45-dages pengene-tilbage-garanti, afhængigt af den plan, du vælger.

4. VyprVPN

VyprVPN har ikke så mange servere som vores andre valg, med mindre end 1.000 at vælge imellem, men det dækker 64 lande, så du bør stadig finde en der passer til dine behov. Nogle er også i Auckland, hvis du har brug for dem.

VyprVPN-server-valg

Det har ikke de bedste hastigheder, men de skal være okay. Der er ingen båndbreddehætter, der begrænser det, du gør.

Det har dog fremragende sikkerhed med anstændig kryptering og sin egen Chameleon-protokol for at tilføje mere beskyttelse til VPN-tunnelen. Det har også en streng politik, der ikke logger på for at ære dit privatliv. Vores VyprVPN-gennemgang går nærmere ind på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Installation er let med klienter til Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen er dateret, men den er stadig let at bruge. Det gjorde også vores bedste VPN til Android-liste. Du kan tilslutte op til tre enheder ad gangen med standardpakken. Premium-pakken giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til fem.

Der er et praktisk FAQ-afsnit til hjælp med små problemer. Du kan også kontakte et medarbejder via live chat eller e-mail 24/7. Hjælpen er dog ikke stor hos nogen af ​​dem.

vyprvpn-dns

Den månedlige plan er overkommelig, men du kan reducere de samlede omkostninger ved at vælge et længere abonnement. Du kan bruge 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, om du kan lide den.

5. TorGuard

TorGuard er vores sidste mulighed, og det har masser at tilbyde. Der er over 3.000 servere i 55 lande, inklusive New Zealand, så du har masser af valg.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Hastighederne varierer, men skal være gode nok, og der er ingen grænse for båndbredde. At komme ind på streamingtjenester er dog ikke den bedste funktion. Hvis du kæmper, kan du få en dedikeret IP-adresse til det sted, du har brug for. Det koster ekstra, men det er garanteret at arbejde. Det kan komme godt med, hvis du rejser, og det har også tjent en plads i vores bedste VPN til rejsende-artikel.

Hvad angår sikkerhed, er det en af ​​de mest tilgængelige tjenester, der er tilgængelige, med forskellige protokoller at vælge imellem. Det holder heller ikke en log over dine aktiviteter. Læs vores TorGuard-anmeldelse for mere.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuard kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Klienterne er lette at bruge, men de mobile apps kan være smertefulde at konfigurere. Du kan tilslutte op til fem enheder ad gangen. Hvis du ønsker mere, kan du tilføje op til 20 til din pakke for $ 1 hver.

Hvis du har brug for hjælp, kan du se på onlineguider og forum for at prøve at løse problemet selv. Live chat er tilgængelig, men den er ikke dedikeret. Du bliver sendt til et grundlæggende kundeserviceselskab, som TorGuard er en kunde af. Det er ok til grundlæggende spørgsmål, men du skal kontakte support via e-mail for flere tekniske problemer.

Dens månedlige pris er ikke dårlig, men du kan spare penge ved at tilmelde dig i en længere periode. En syv-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig, så der er intet at tabe.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at vælge en passende udbyder til New Zealand. Du har brug for en, der har et godt netværk, så du kan finde en server, der passer til dine behov. Hvis du vil have adgang til indhold fra New Zealand, skal du også servere der.

Det skal have gode hastigheder og ingen båndbreddehætter. Stram sikkerhed er også vigtig, såvel som en streng no-logs-politik for at holde dine aktiviteter hemmelige.

ExpressVPN er vores valg for den bedste VPN til New Zealand på grund af dets massive servernetværk, fantastiske funktioner og fremragende sikkerhed. Du skulle ikke have noget problem med at bruge det, og med 30-dages pengene-tilbage-garanti er der ingen grund til ikke at prøve det.

Hvis du har forslag til at bruge en VPN i New Zealand, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Gennemse gennem vores VPN-bibliotek for andre nyttige artikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me