Bedste VPN for Malaysia 2020

I Malaysia kan du spise fest på gaden i Penang, besøge verdens ældste regnskov, Taman Negara og stirre forbavsende på de ikoniske, 451 meter høje Petronas Twin Towers i Kuala Lumpur. Det er et smukt og varieret sted, men du kan ikke undgå behovet for sikkerhed, når du er online. Vi har sammensat en liste over de bedste VPN’er til Malaysia, så du kan forblive i solen.


Der er mange grunde til at gøre det muligt at bruge et virtuelt privat netværk. Selvom nogle lande som Kina ikke er så dårlige, er Malaysia underlagt en vis censur online (læs vores bedste VPN for Kina). I henhold til Freedom on the Net 2017 er Malaysia delvis gratis, så du kan muligvis finde websteder, der er blevet blokeret.

Nogle blokke, såsom onlinespil og pornografi, er lovligt begrundet i henhold til Malasias love og regler, men blokeringen af ​​et Instagram-stil-websted kaldet Jinggo Fotopages, der er specialiseret i malaysisk politik, og andre af lignende art, viser, at en sådan censur er politisk motiveret.

Malaysisk censur

Malaysisk censur

I 2015 blokerede regeringen nogle nyhedswebsteder på grund af deres dækning af en grafteskandale, hvor eks-premierminister Najib Razak blev beskyldt for at overføre millioner fra 1Malaysia Development Berhad-fonden til hans personlige bankkonto. Han er tiltalt for sit engagement.

Mange af de politiske websteder, der ikke kan fungere i Malaysia, har flyttet deres adresser til Storbritannien, hvilket gør det sværere for myndighederne at retsforfølge dem. De er stadig blokeret i Malaysia, men en VPN kan hjælpe dig med at få adgang til dem.

Almindelige blokke

Andre blokke inkluderer blogs, torrentwebsteder, et datingwebsted kaldet Adult Friend Finder og websteder involveret i onlinesvindel. De håndhæves af den malaysiske kommunikations- og multimediekommission. Der er ikke en officiel liste over websteder, men der opstår ofte blokke i disse lejre.

MCMC kan instruere websteder om at fjerne indhold, især hvis det er kritisk over for regeringen. Selvom sociale medier er gratis at bruge, har nogle blogejere og Facebook-brugere fået besked om at fjerne indlæg af følsom karakter.

Malaysias seditionslov, der blev opdateret i 2015, kan bruges til at erklære publikationer som uredelige og også få dem blokeret.

Borgere har ret til ytrings- og ytringsfrihed, men med seditionsloven er der begrænsninger. Loven forbyder alt, hvad der bringer foragt mod Malasias herskere og forbyder opfordring til had mellem racer og religioner.

Hvis du bliver fundet skyldig i bedrageri, kan du blive udsat for en bøde eller op til syv år i fængsel, som kan hæves til højst 20, hvis du viser sig at have forårsaget legemsbeskadigelse eller materielle skader.

Afsnit 499 til 520 i Malaysias straffelov gør ærekrænkelser til en kriminel handling. Medierne har mere frihed, tildelt i henhold til Ærekrænkelsesloven af ​​1957, så længe det kan bevise, at indholdet er nøjagtigt og offentliggjort uden ondskab.

På toppen af ​​alt dette har der været mange tilfælde af mennesker, der blev arresteret og retsforfulgt for onlinetale, herunder en mand i 2016, der blev dømt til et års fængsel for at fornærme en kongelig familie på Facebook.

Singapore har lignende problemer, som du kan læse om i vores bedste guide til VPN til Singapore.

Dit privatliv i Malaysia

Omfanget af regeringsovervågning i Malaysia er ukendt, men beskyttelsen af ​​personlige oplysninger er generelt dårlig, og endda mobiltelefonsejere er forpligtet til at registrere. Det University of Toronto-baserede forskningsgruppe Citizen Lab rapporterede, at det detekterede software kendt som FinFisher på servere over hele verden, herunder i Malaysia.

FinFisher er en påtrængende overvågningssoftware distribueret af Gamma International, der gør det muligt for statslige retshåndhævelses- og efterretningsbureauer at benytte sig af kommunikation og stjæle adgangskoder. Citizen Labs fund tyder på, at det bruges mere vidtgående. Læs vores stykke om overvågning for mere indsigt.

Den malaysiske lov om beskyttelse af personoplysninger fra 2010 gør det ulovligt for kommercielle organisationer at sælge personoplysninger eller lade tredjeparter bruge dem. Sanktioner for at gøre dette er bøder op til 100.000 malaysiske ringgit ($ 23.850) eller fængselstid. Forbundsregeringer og statslige regeringer er dog fritaget for loven.

Sammen med at beskytte dine data mod overvågning, skal du huske cyberkriminalitet, inklusive svindel og online-svindel. Det er stigende i Malaysia, og offentlighedens bekymring over cyberudbrud opvejer de fysiske. Tjek vores bedste VPN for Thailand-stykke for endnu et kig på onlinetrusler.

Nu hvor du ved, hvorfor du skal bruge en VPN i Malaysia, så lad os se på, hvordan vi har taget vores valg.

Bedste VPN for Malaysia 2020

Hvad der gør en VPN til det bedste for Malaysia

Selvom der er mange faktorer, der skal overvejes, når du vælger en udbyder fra vores VPN-anmeldelser, er nogle vigtigere end andre i Malaysia. Regeringstilsyn er et stort emne der, ligesom cyberkriminalitet, så du vil sikre dig, at du vælger en, der har stor sikkerhed. Det vil holde dig skjult for myndigheder og beskytte dine data mod online trusler.

En sikker antivirus skader heller ikke.

Sammen med disse er en kill switch en god idé til endnu mere beskyttelse. Det vil sikre, at du kobles fra internettet, hvis VPN mislykkes, og forhindrer, at dine detaljer lækkes.

Dit privatliv er lige så vigtigt, så VPN-udbyderen skal have en stærk no-logs-politik, hvilket betyder, at der ikke vil være en registrering af dine online aktiviteter.

Du vil også have et godt servernetværk, da dette vil hjælpe dig med at omgå de blokke, du støder på. Det inkluderer geoblocks, som forhindrer dig i at få adgang til streamingtjenester i forskellige regioner. Flere servere giver dig en bedre chance for at komme forbi dem.

Hvis du imidlertid ønsker indhold begrænset til Malaysia, har du brug for servere der findes. Vi har også et stykke om, hvordan man får en malaysisk IP-adresse.

Hastighed er også vigtig, især hvis du vil have mere strøm end stammen. Du kan læse vores bedste VPN til streaming-stykke for flere anbefalinger. Ubegrænset båndbredde er også en god idé, da du ikke behøver at bekymre dig om nogen databegrænsninger.

Du vil også overveje brugervenlighed og hvilke enheder den understøtter samt kvaliteten af ​​kundesupport, som udbyderen tilbyder. Endelig kan din beslutning blive påvirket af pris, der varierer afhængigt af service. Når det er sagt, dette er sekundære bekymringer for vores guide.

1. Bedste VPN for Malaysia: NordVPN

NordVPN er en af ​​vores bedste VPN-udbydere. Dens sikkerhed er helt i top og inkluderer muligheden for dobbelt-hop-servere, der krypterer din forbindelse to gange over.

Den har en driftsafbryder for at holde dig beskyttet, hvis VPN mislykkes, og du kan være sikker på, at dit privatliv overholdes med dets politikker uden logs.

Tidligere

Næste

NordVPN har mange servere spredt over 60 lande, så du skulle ikke have noget problem med at få adgang til det ønskede indhold. Der er syv i Malaysia også, hvis du vil have indhold begrænset til det. Du kan læse vores NordVPN-anmeldelse for et mere dybtgående kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPNs-hastighederne er gode, men det kan være langsomt, når du tilslutter over lange afstande. Den har dog en hurtig switchtid og ubegrænset båndbredde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at ramme en grænse.

Installation er enkel og får dig hurtig forbindelse. Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS, som er nemme at bruge og har et godt layout.

En nyttig vidensbase er også tilgængelig, så du kan prøve at løse mindre problemer selv. Hvis der opstår et mere teknisk problem, kan du kontakte kundesupport via live chat eller e-mail. Live chat er den hurtigste af de to, men uanset hvad du vælger er personalet hjælpsomme.

Det har en overkommelig månedlig sats, men du kan spare kontanter ved at abonnere på en længere plan. NordVPN tilbyder også 30-dages refusion, så du kan prøve det uden at risikere nogen penge.

2. ExpressVPN

Vi anbefaler ExpressVPN omtrent så ofte som NordVPN og med god grund. Det har stor sikkerhed for at holde dig sikker og en dræbskontakt for mere beskyttelse. Det rangerer også godt inden for privatlivets fred, da det har en streng politik, der ikke indeholder logfiler.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN har servere i 94 lande, hvilket er mere end NordVPN. Når det er sagt, har den færre i alt, men antallet er tilstrækkeligt. Nogle er også i Malaysia, hvis du har brug for dem. Læs mere om tjenesten i vores ExpressVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN kom først i vores hurtigste VPN-servicestykke, og der er ingen båndbreddegrænser. Men det svækkes af dets langsomme serverkontaktstid.

Det er nemt at bruge og fantastisk, hvis du vil have noget der fungerer ude af kassen. Når den først er installeret, gør det mest for dig. Alt hvad du skal gøre er at vælge en passende server og sørge for, at du er tilsluttet den. Du kan bruge ExpressVPN på Windows, macOS, Android eller iOS og downloade browserudvidelsen til Firefox, Chrome eller Safari.

Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt via live chat og e-mail. For det hurtigste svar anbefaler vi at bruge live chat, men e-mail-ruten er bedst til flere tekniske forespørgsler. Når det er sagt, er personalet nyttigt på begge måder.

En ulempe ved ExpressVPN er prisen, da det er en af ​​de dyreste VPN-muligheder. Stadig er det værd at prisen for den service, du modtager. Du kan spare penge ved at vælge en længere plan, og den giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti for ro i sindet.

3. CyberGhost

CyberGhost er næste, og selvom det ikke kan slå vores to første valg, tilbyder det en god service. Det har stor sikkerhed, men det er ikke så tilpasses som nogle og en kill switch til at starte. Du behøver ikke at bekymre dig om privatlivets fred, da det ikke indeholder logfiler.

Det har servere, der dækker 58 lande, hvoraf 10 er i Malaysia, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Læs vores fulde CyberGhost-anmeldelse for et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost har gode hastigheder, men ligesom NordVPN er den ikke stor over lange afstande. Der er ingen båndbreddehætter, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor meget data du bruger.

Du kan bruge CyberGhost på Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen blev for nylig opdateret, og selvom det kan tage nogen tid at vænne sig til, er det let at bruge. 

Hvis du har problemer, kan du bruge den omfattende vidensbase, som skal hjælpe med mindre problemer. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte kundesupport via live chat eller e-mail. Vi fandt, at live chat er den mest effektive mulighed.

CyberGhosts månedlige pris er overkommelig, men du kan forpligte dig til en længere plan for at spare penge. En syv-dages prøveversion er tilgængelig til Android og iOS, så du kan prøve det først. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti, der gælder for alle platforme. Du får 14 dage med den månedlige plan og 45 dage med længere.

4. TorGuard

TorGuard er et andet godt valg for Malaysia. Det har anstændig sikkerhed og masser af tilpasning, som vi kan lide. Der er mange protokoller, du kan vælge fra, men sørg for at vide, hvad du laver først. Det giver også et kill-switch sammen med en streng politik for ikke-logs.

torguardclientarea

Det har servere i 55 lande, herunder Malaysia, hvilket giver dig nok at vælge imellem for at omgå blokke. Se vores TorGuard-anmeldelse for mere information.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Hastigheden er anstændig, men de kan variere. Heldigvis er der ingen båndbreddehætter. Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. De mobile applikationer kan dog være smertefulde at konfigurere.

Hvis du har problemer, kan du bruge de praktiske guider og forum. De skal være nok til at løse mindre problemer. Hvis du dog har brug for ekstra hjælp, kan du kontakte support. Live-chat tilbydes, men den drives af et generelt kundeserviceselskab. Af den grund er e-mail-support den bedste mulighed for mere tekniske problemer.

TorGuard hjemmeside 2017

Ligesom de andre kan du spare penge ved at vælge en årlig plan i stedet for en månedlig. Det har en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det, før du forpligter dig.

5. VyprVPN

Sidste op er VyprVPN. Trods placering femte, er det en fantastisk service. Det har god sikkerhed og sin egen krypteringsprotokol, kaldet Chameleon, som dybest set tilføjer beskyttelse til VPN-tunnelen. VPN har en kill switch, og du kan være sikker på, at der ikke er nogen registrering af dine aktiviteter, da den ikke opbevarer logfiler.

Det har servere i 64 lande, men det samlede beløb er lavere end i vores andre anbefalinger. Stadig er nogle i Malaysia, hvis du har brug for dem. Læs vores fulde VyprVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Dets hastigheder er okay, men det kan til tider være langsomt. Der er dog ingen grænser for, hvor meget båndbredde du bruger, hvilket er et plus. Du kan installere det på Windows og macOS, men klienterne til dem har dårlige layout. Hvis du foretrækker det, kan du bruge de mobile apps til Android og iOS, som er bedre.

Support er tilgængelig, hvis du har brug for det. Ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig med at løse de fleste problemer på egen hånd. I modsat fald kan du kontakte et medarbejder via live chat eller e-mail. Live chat er hurtigere, men du vil blive bedre tjent med e-mail, hvis problemet er kompliceret.

VyprVPN-Homepage

VyprVPNs månedlige sats er overkommelig, men at vælge en længere plan vil være bedre for din tegnebog i det lange løb. Du kan gøre brug af 30-dages pengene-tilbage-garanti, som skulle give dig nok tid til at gøre dig opmærksom.

Afsluttende tanker

Det er vores valg til den bedste VPN for Malaysia. Du skal vælge en, der har god sikkerhed for at holde dig skjult for overvågning, online politiarbejde og cyberkriminalitet. En kill switch vil også hjælpe med det. Du vil også bruge en VPN, der har et bredt servernetværk, da det giver dig den bedste chance for at komme forbi blokke.

Selvom nogen af ​​vores anbefalinger er tilstrækkelige, er NordVPN den bedste VPN for Malaysia. Det har stor sikkerhed for at hjælpe dig med at beskytte dig og tusinder af servere til at starte op. Med 30-dages refusion har du intet at tabe.

Hvis du har været i Malaysia og brugt en VPN, så fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder. Se også vores andre VPN-artikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me