Bedste VPN for Iran 2020: Confounding Censors

Internettet i Iran er meget begrænset og kontrolleret, hvor nogle tjenester og indhold ofte forbydes helt. Adskillige sociale medier og messaging-apps er blevet forbudt, fordi de blev brugt til at organisere protester, såvel som alle organisationer, der rapporterer nyhederne. For at omgå disse begrænsninger har vi sammensat en liste over den bedste VPN for Iran.


Der er mange risici involveret, når man går online i Iran. At forsøge at få adgang til ulovligt indhold er farligt og kan føre til straf, hvis det bliver fanget. Straffe i Iran spænder fra fængsel til bøder til floggings.

Dertil kommer, at folk kan blive forfulgt for at være homoseksuelle, for hasardspil og endda bruge datingsider. Sharialov er strengt indført over hele landet, og dette definerer borgernes daglige liv. Deres love er baseret på religiøs tro og overtrædelse af enhver lov kan ende med alvorlige sanktioner.

Irans Komité for Fremme af Dyd og Forbud mod Vice betragter sociale medier som en dårlig indflydelse og delvis eller total blokering af disse tjenester bliver et almindeligt svar. Desuden bruger anti-regerings demonstranter det til både at organisere protester og levere beskeder til andre borgere. Begrænsning af adgangen til sådanne platforme er den iranske regerings måde at forsøge at holde sig på toppen af ​​situationen.

Med henblik herpå har Iran søgt at skabe det, der er blevet kaldt et Halal-internet. Dette er dybest set et lokaliseret netværk, der er frakoblet det globale internet, eksklusive alt indhold, som regimet gør indsigelse mod og fremmer de strenge religiøse værdier i Den Islamiske Republik.

Ved at have dette indenlandske web kan Iran kontrollere strømmen af ​​information, der kommer ind fra udlandet. Myndighederne ved, at brugere kan omgå forbuddene, men de kaster stadig op barrierer, da de ved, at mindre kyndige eller mere forsigtige mennesker ikke vil være en trussel.

Irans ministerium for kommunikation og informationsteknologi meddelte, at Kina ville hjælpe Iran med at gennemføre restriktionerne. Kinas censurprogram er det mest stive i verden, og alle disse begrænsninger er dårlige for borgere og turister såvel som virksomheder. Virksomheder i den private sektor lægger pres på at forsøge at åbne internettet igen, da der er penge, der skal tjenes online.

Hvis du rejser til Mellemriget, bør du tjekke vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide.

Der er også rapporter om, at online-censurkontorer dukker op. Anklagemyndighedens Cyber ​​Division Rapid Reaction Center er et nyt statligt agentur, der overvåger onlineindhold og censurerer det, hvor det føles passende. Det vil også være i stand til at identificere brugere, der forsøger at få adgang til blokeret indhold via krypteringsværktøjer og sende dem en advarsel. Læs vores bedste VPN for UAE for et kig på et andet land, der kan lide at overvåge onlineverdenen.

Direktøren for divisionen for cyberkriminalitet sagde, at personalet er i stand til at identificere enkeltpersoner, der prøver at få adgang til spilwebsteder. Hvis brugeren fortsætter efter den første advarsel, spores de via deres IP-adresse og retsforfølges. Det viser, hvor vigtigt det er at bruge en sikker VPN i Iran med mængden af ​​onlineovervågning.

Andre lande kan lide at invadere folks privatliv med indgribende overvågning. Vores bedste VPN for England og bedste VPN for USA er gode eksempler.

På trods af al denne censurentusiasme sprænger Irans de facto-leder, Ayatollah Ali Khamenei, og andre iranske embedsmænd ofte sociale medier som et spioneringsværktøj for Vesten, men har dog verificeret profiler på mange platforme, herunder Twitter. Uanset modsigelse bruger de sociale medier til at nå ud til deres tilhængere og cirkulere propaganda.

Bedste VPN for Iran 2020

Hvad der gør en VPN bedst for Iran?

For at sikre din sikkerhed online er det vigtigt at sikre dig, at VPN-tjenesten, du vælger, har nogle specifikke funktioner. Sikkerhed bør være din højeste prioritet, i dette tilfælde, for at forhindre dig i at blive sporet. Du skal vælge en med høj kryptering for den bedste beskyttelse. Ikke alle udbydere i vores VPN-anmeldelser er sikre nok til brug i Iran.

En anden afgørende faktor er privatlivets fred, og du skal sørge for, at udbyderen ikke fører nogen logfiler. Dette betyder, at der ikke er nogen registrering af, hvad du har været med til online, så selvom myndighederne bliver bedt om det, kan virksomheden ikke give det, de ikke har.

En dræbskontakt er også vigtig for øget beskyttelse. Dette vil afbryde din forbindelse til internettet, hvis VPN mislykkes, hvilket forhindrer, at dine data lækkes til din internetudbyder og den iranske regering.

Serverplaceringer spiller også en rolle i valget af en udbyder. Netværket skal have servere placeret uden for Iran og andre lande, der er en del af Den Islamiske Republik for at få adgang til blokerede websteder og tjenester. Du ønsker dog heller ikke, at de skal være for langt væk, da dette vil bremse din forbindelse.

For at få adgang til indhold, der er begrænset til Iran, skal du have en iransk IP-adresse. Desværre er der dog ingen servere placeret der.

Alle disse funktioner vil holde dig beskyttet og stoppe internetudbydere, den iranske regering og hackere i at snuppe (sidstnævnte er en god grund til at installere en anstændig antivirus).

Med det sagt, selvom du måske bliver fristet til at bruge en gratis VPN-tjeneste, vil vi ikke anbefale den. Ved at bruge en gratis VPN kan du kompromittere din sikkerhed, da nogle logger din aktivitet og muligvis sælger dine data. Sørg for at vide, hvad du tilmelder dig, eller at du risikerer at spille i regeringens hænder.

Der er også andre måder at forblive anonym online på, men de er ikke alle risikofri. Læs vores VPN vs Proxy vs Tor-sammenligning for at finde ud af mere.

Bedste VPN for Iran: ExpressVPN

Vores øverste valg for Iran er ExpressVPN. Det er ofte placeret som nummer et her på Cloudwards.net på grund af dets hurtige og sikre service. Andre VPN-tjenester kommer tæt på, men ExpressVPN har dem bare slået. Det er sikkert at bruge til alle, så du kan slappe af med den viden, at du er beskyttet. Du kan læse vores fulde ExpressVPN-anmeldelse for at finde ud af mere, eller læse, hvorfor det er vores bedste VPN til Netflix.

ExpressVPN-Worldwide-Steder

Det er en af ​​de bedste udbydere af sikkerhed med sin 256-bit AES-kryptering, plus, den kan tilpasses, så du kan øge den for øget ro i sindet. Virksomheden har også en streng no-logs-politik, så du behøver ikke at bekymre dig om, at nogen finder ud af, hvad du har været med, plus det har den meget tiltrængte dræbskontakt.

Oven i det har det et fantastisk netværk med masser af servere at vælge imellem. For at holde hastigheden op kan du finde dem tæt på i lande som Israel og Armenien, så du skulle ikke have noget problem med at få adgang til det indhold, du ønsker. 

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Mens dens indstillinger kan finjusteres for dem, der ved, er ExpressVPN godt for folk, der ikke har nogen idé om, hvordan man bruger VPN’er. Det håndterer stort set alt for dig. Den indledende konfiguration er let, og når den først er installeret, er den enkel at bruge og får dig tilsluttet meget hurtigt. Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du vælger den rigtige serverplacering, hvilket er let at gøre.

Det har klienter til Windows og macOS samt fuldt funktionelle mobile apps til Android og iOS-enheder, så du kan være sikker på, at du er sikker på farten. Sammen med dem tilbyder den også browserudvidelser til Firefox, Chrome og Safari.

ExpressVPN-disponible apps

Kundesupport er ikke det hurtigste, men personalet er hjælpsomt og kyndigt. Den bedste måde at kontakte dem på er via live chat, og de vil prøve at få dig sorteret så hurtigt som muligt. Du kan også kontakte dem via e-mail, hvis du foretrækker det, selvom dette vil tage lidt længere tid. Du kan også bruge den praktiske vidensbase online til selvhjælp.

ExpressVPN er dyr i forhold til andre udbydere, men det er en god værdi for pengene, og vi anbefaler det på det kraftigste at sikre, at du er beskyttet i Iran. Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det og se, om du kan lide det, hvilket vi er sikker på, at du vil.

NordVPN

Et meget tæt sekund på ExpressVPN er NordVPN. Tjenesterne er sammenlignelige, som du kan læse i vores artikel-til-hoved-artikel. NordVPNs sikkerhed er fremragende og har den tilføjede funktion ved dobbelt-hop-kryptering, hvilket stort set betyder, at dine data er krypteret to gange over. Det er også mere finurligt, men vi vil ikke anbefale dette, medmindre du ved, hvad du laver.

NordVPN har en no-logs-politik for at holde dig endnu mere beskyttet mod myndighederne og inkluderer også en driftsafbryder for øget ro i sindet. Se vores NordVPN-gennemgang for at få et mere dybtgående kig på tjenesten.

Det har et godt netværk af servere og har nogle placeret i nabolande, herunder Israel og Indien. Hvis man tilslutter sig over en lang afstand, kan det være lidt langsomt, hvorfor det går glip af det øverste sted, men det er stadig anstændigt. Et område, det klarer ExpressVPN, er dens hastighed ved at skifte server.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det er hurtigt at konfigurere, og du vil være god til at gå inden for få minutter. Dens layout er også enkel, så det er meget nemt at bruge. Du kan installere den på Windows eller macOS, plus den har også en Android- og iOS-mobilapp tilgængelig, så den er fantastisk til at rejse rundt.

Hvis du støder på problemer, er support hjælpsom med live chat og e-mail tilgængelig. Svarene er hurtige og grundige. Den har også en praktisk vidensbase til rådighed for de mest almindelige problemer, der kan se, at du bliver sorteret ud selv.

NordVPN er god værdi for pengene og har en overkommelig månedlig pris. For at drage fordel af de bedste priser skal du tilmelde dig de langsigtede planer. Det tilbyder en 30-dages refusion, bare i tilfælde af at du beslutter, at det ikke er rigtigt for dig.

VyprVPN

Tredje på vores liste er VyprVPN, og selvom den ikke helt slår vores første to valg, har den stor sikkerhed for at holde dig sikker. Det har sin egen Chameleon-protokol, der tilbyder endnu mere kryptering til din forbindelse, og enhver, der ser på den, kan ikke engang fortælle, at det er en VPN. Vi taler mere om dette i vores VyprVPN-gennemgang.

VyprVPN-server-valg

Privatlivets fred er godt, og du kan være sikker på, at der ikke føres nogen logfiler af denne udbyder, så du kan gennemse i tillid. Plus det inkluderer en kill switch, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dine data lækkes, hvis VPN mislykkes.

Dets hastighed er god, og servere kan ikke findes så langt væk i lande som Indien og Egypten, så du har ikke noget problem med at få din forbindelse ud af Iran.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Det tager ikke lang tid at konfigurere, og selvom det har et dateret design, er klienten brugervenlig til både newbies og tinkerers.

Support, hvis du har brug for det, er tilgængelig som live chat eller e-mail. Live chat er hurtig, men hvis dit problem er mere teknisk, anbefaler vi at gå gennem e-mail-ruten, da den givne hjælp er mere dybtgående og det er stadig ret hurtigt. Det har også et FAQ-afsnit, der kan hjælpe dig med at blive sorteret af dig selv, selvom det ikke er så godt som andre udbydere.

VyprVPN-Homepage

Priserne er overkommelige, og der er en refusionstid på 30 dage, hvilket bør give dig nok tid til at prøve det og se, om du kan lide det.

CyberGhost

Næste op på vores liste er CyberGhost. Sammen med vores andre valg giver det stor sikkerhed, skønt den ikke er så tilpasselig som NordVPN. Det rangerer godt med privatliv, da det ikke indeholder nogen logfiler overhovedet, så der er ingen registrering af din online aktivitet.

En kill switch er også en del af tjenesten, og for øget sikkerhed kan den ikke slukkes.

Selvom det ikke er så hurtigt som ExpressVPN, er det stadig ret hurtigt og har et fantastisk netværk med servere i nærheden i Indien og Israel, så du skulle ikke have noget problem med at finde en der passer til. For mere information om denne service, skal du huske at se vores fulde CyberGhost-anmeldelse.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Installation og opsætning er let og er tilgængelig til Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen er blevet opdateret, og selvom det kan tage noget at vænne sig til, er det ikke svært at bruge. Du kan også oprette op til syv enheder samtidigt, hvilket fik det til en placering i vores bedste VPN til liste over flere enheder.

Kundesupport er stor, og det har en af ​​de bedste tilgængelige vidensbaser. Hvis du dog ikke kan sortere det selv, kan du kontakte dem via live chat eller e-mail. Live chat er den hurtigste rute, men den er bedst til enkle spørgsmål. Hvis du har et mere teknisk problem, ville du have det bedre at e-maile dem.

CyberGhost er billig, men den månedlige plan er ikke stor. Ved at tilmelde dig på en længere sigt kan du spare flere penge. Før du forpligter dig til noget så langvarigt, kan du drage fordel af dets syv-dages prøveversion til Android og iOS og prøve, før du køber. Der er også en pengene-tilbage-garanti, som betingelserne varierer. Den månedlige plan får 14 dage, mens de længere får 45 dage, men gælder enten for alle platforme.

TorGuard

Vores sidste anbefaling er TorGuard. Dette er en anden stor udbyder, der er yderst sikker, så det holder dig sikker, når du gennemser. Det er tweakable for dem, der ved, men den tilgængelige ekstra sikkerhed kommer til prisen for hastigheden, så tjenesten kan være temmelig langsom.

torguardclientarea

Med det sagt har det et massivt netværk, og servere kan findes i Israel, Indien og Egypten, så du kan oprette forbindelse tæt for at hjælpe med at holde tjenesten i en anstændig hastighed. Endnu en gang tilbyder det en kill-switch, der er automatisk, og som har en politik uden no-logs, så du ikke behøver at bekymre dig om dit privatliv.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Det er let at installere og bruge på Windows og macOS, plus har apps tilgængelige til både Android og iOS. Selvom mobilappen er ok at bruge, kan det imidlertid være en smerte at indstille den oprindeligt. Vi taler mere om dette i vores TorGuard-gennemgang, hvis du gerne vil vide mere. Du kan tilslutte op til fem enheder som standard, men flere kan købes til en pris af en dollar hver.

Hjælp er klar, hvis du har brug for det med online ressourcer, en vidensbase og et forum. Der er dog ingen dedikeret live chat. Du får forbindelse til et grundlæggende kundesupportfirma kaldet LiveChat. De er nyttige, men det er ikke godt for tekniske problemer. Til det ville du være bedre stillet med at bruge e-mail-systemet.

TorGuard hjemmeside 2017

TorGuards-priser er ikke dårlige, men som for de fleste udbydere er omkostningerne venligere, hvis du vælger et langvarigt abonnement. Det tilbyder også en syv-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig ro i sindet, hvis du finder det ikke rigtigt for dig.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig hjælper vores liste over VPN’er dig med at vælge en tjeneste, der passer til dig. Uanset hvad det er, du vil se på online, skal din sikkerhed være prioriteret. Du skal vælge en udbyder, der tilbyder top sikkerhed og privatlivets fred sammen med en kill switch. Derudover har du brug for det for at have servere uden for lande, der drives af islamiske love.

ExpressVPN er den bedste VPN for Iran, da det markerer alle kasser. Stor sikkerhed og privatliv, en kill switch og servere beliggende tæt ved men uden for Iran. Det er god værdi for pengene, og med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti kan du ikke gå galt.

Når det er sagt, vil enhver af vores anbefalinger få dit internetsignal sikkert ud af Iran, så vælg et, der passer til dine behov. Uanset hvilken tjeneste du vælger skal du altid kontrollere, at du er tilsluttet via din VPN, før du udfører nogen aktivitet online, og ikke fortælle folk, du ikke kender.

Har du brugt en VPN i Iran før? Hvis du har nogle forslag, vil vi meget gerne høre dem i kommentarerne herunder. Se også vores andre VPN-artikler. Tak, fordi du læser og forbliver i sikkerhed.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me