Bedste VPN for Hong Kong: Holde fri i 2020

Hong Kong er et af de mest populære steder for turisme, med en utrolig skyline, der inkluderer I.M. Peis Bank of China Tower. Det er tæt befolket og har mange mad- og shoppingmuligheder. Dets internet er blandt de bedste i verden, men det er stadig en god ide at bruge en af ​​vores bedste VPN til Hong Kong-valg.


Hong Kong er en del af Kina, men som en særlig administrativ region er det tilladt at operere som et uafhængigt land. Det betyder, at det kan indstille sine egne regler og regler og ikke være bundet af Mellemrigets regler. Når alt kommer til alt, hvis det var bag Great Firewall, ville dets internet se meget anderledes ud.

Den eneste form for censur i Hong Kong er til materiale som børnepornografi og andre uanstændige billeder. Sociale medier og messaging-apps er også gratis at bruge.

Da Hongkongs internet ikke lider under mange begrænsninger, er en af ​​hovedårsagerne til at bruge et virtuelt privat netværk at omgå geoblocks. Lad os sige, at du vil se Netflix U.S., men find dig selv gennemse gennem Hongkongs bibliotek. En VPN vil hjælpe dig med at omgå det ved at få det til at se ud som om du fysisk er i USA og således viser dig det amerikanske bibliotek.

Det gælder også for andre landes biblioteker, som du også vil have adgang til. Se vores bedste VPN for Netflix-guide for nogle anbefalinger. 

Alternativt, hvis du er væk fra Hong Kong og vil have adgang til noget lokalt begrænset indhold, giver en VPN dig adgang til sådant indhold let. Vores hvordan man får en Hong Kong IP-adresseguide kan også hjælpe med det.

Omgåelse af geoblocks er en god grund til at bruge en VPN, men der er også mange andre. Læs videre for at finde ud af mere.

Bedste VPN for Hong Kong 2020

Online overvågning i Hong Kong

Der er bekymring for, hvordan brugernes aktiviteter overvåges. Regeringens overvågning i Hongkong er reguleret af loven om kommunikation af aflytning, men den er ikke blevet opdateret, siden den blev vedtaget i 2006. 

Af denne grund er myndighederne i stand til at aflytte nye former for kommunikation, der ikke er omfattet af loven, uden retsligt tilsyn. Det inkluderer onlinekommunikation, såsom sociale medier og messaging-apps. 

I juni 2019 var landet vidne til nogle af de største protester i år, og de er fortsat indtil skrivende stund. Skarer samlet for at modsætte sig en udleveringslov, der ville få folk, der er anklaget for forbrydelser mod det kinesiske fastland, sendt dertil for at gå til retssag.

Demonstranter forklædte sig, slukkede deres placering og købte ting som f.eks. Togbilletter med kontanter for at forblive under radaren. Når myndighederne kan opfange kommunikation, skal du være forsigtig med, hvad du sender online.

Heldigvis blev lovforslaget suspenderet, men det betyder ikke, at Kina bare vil forlade dem, der kritiserer landet alene, og der er bevis for, at de vil handle ulovligt.

Ytringsfrihed online i Hong Kong

Kina er allerede gået imod pantet “et land, to systemer”. I 2015 forsvandt fem ansatte i en Hong Kong-virksomhed, der udgav bøger, der var kritiske over for Kina. De vendte tilbage i 2016 efter at være blevet holdt af kinesiske myndigheder. 

Ytringsfriheden er beskyttet i Hongkongs Bill of Rights, og borgere er i stand til frit at diskutere emner. Det faktum, at Kina gik så langt for at tilbageholde kritiske stemmer, og at nogle nyhedssteder enten har bånd til eller er erhvervet af fastlandsvirksomhederne, har ført til, at mange journalister praktiserede selvcensur. Nogle journalister er også blevet fysisk angrebet for deres arbejde.

Cyberkriminalitet i Hong Kong

Cyberkriminalitet i Hong Kong er steget med årene. Mindst to millioner mennesker blev påvirket af cyberkriminalitet i 2017, og over 9.000 angreb fandt sted i de første ni måneder af 2018. Mange af angrebene inkluderer identitetstyveri, ransomware og svindel, såsom phishing-e-mails og falske bank-apps eller websteder. 

Der findes love, der forsøger at forhindre cybercrime, med overbevisning, der fører til bøder og muligvis fængsel. Selv hvis de håndhæves, betyder det ikke, at du ikke vil støde på nogen trusler. Vores bedste VPN for Thailand viser et andet land, hvor cyberkriminalitet, hvis den er almindelig.

Flere mennesker er online nu end nogensinde, og mange opretter forbindelse til stadigt voksende offentlige WiFi-hotspots. Der er dog ingen måde at vide, hvor sikker forbindelsen er gennem dem. Det er en dårlig idé at bruge en uden beskyttelse af en VPN, men vi anbefaler også, at du installerer en anstændig antivirus.

Hvad der gør en VPN bedst for Hong Kong

Alle de udbydere, vi har testet i vores VPN-anmeldelser, har lignende funktioner, så du kan bare vælge en derfra. Når du først er kommet ind i tjenestens puslespil, er nogle bare bedre end andre, og du skal sørge for, at den er velegnet til Hong Kong.

Da censur ikke er meget et problem, er en af ​​de største forhindringer at komme forbi geoblocks. For at have den bedste chance for at gøre det, skal du vælge en udbyder, der har servere over hele verden. Jo flere der er, jo bedre. Plus, hvis du vil have adgang til Hong Kong-begrænset indhold, har du brug for et, der har servere i landet.

En anden faktor, der skal overvejes, er VPN’s hastigheder. Hvis det er langsomt, venter du konstant på, at indholdet indlæses, så vælg et, der har gode hastigheder. Ubegrænset båndbredde er også gavnlig, da der ikke er nogen grænse for, hvor meget du kan downloade eller streame. 

Din sikkerhed og privatliv er vigtige. For at sikre dig, at du er beskyttet, skal du vælge en, der har stor sikkerhed og ikke fører en log over dine online aktiviteter. En kill switch er også en god idé, da det vil beskytte dig, hvis VPN mislykkes ved at skære din forbindelse. 

Andre funktioner, der skal overvejes, er, hvilke enheder det er kompatibelt med, og dets brugervenlighed. Husk, hvor mange enheder du også vil oprette forbindelse via VPN, da hver service har en anden grænse. Endelig kan prisen svinge din endelige beslutning, da nogle er dyrere end andre.

1. Den bedste VPN for Hong Kong: ExpressVPN

Vi har valgt ExpressVPN som vores vinder for Hong Kong. Det er en fremragende service og dukker ofte op i vores VPN-artikler. Det har et enormt servernetværk, der dækker 94 lande. Det inkluderer også nogle i Hong Kong for indhold, der er begrænset dertil. 

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Hastighed er ikke et problem med ExpressVPN, da det er den hurtigste VPN, vi har testet. Derudover har den ubegrænset båndbredde, så du har ikke ramt en grænse. Du vil være i stand til at komme ind på alle streamingplatforme, og det kom først i vores bedste VPN til streaming-sammenligning, så valg af denne udbyder er en no-brainer, hvis streaming vil være din hovedaktivitet. 

Det har fremragende sikkerhed indstillet til 256-bit kryptering, og du kan også øge det til ekstra beskyttelse. En kill switch er også leveret og er aktiveret som standard for ekstra ro i sindet. ExpressVPN holder absolut ingen fortegnelse over dine online aktiviteter. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et mere dybtgående kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Når det kommer til brugervenlighed, er ExpressVPN en af ​​de største konkurrenter. Det fungerer stort set lige ud af kassen og er godt til begyndere. Når den er installeret, er alt hvad du skal gøre, at du er tilsluttet en sikker server, hvilket er let. 

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Der kan også tilsluttes op til fem enheder på samme tid. 

Hvis du støder på problemer, er support tilgængelig med en nyttig vidensbase som dit første stop. Hvis du stadig har brug for hjælp, er der live chat og e-mail support 24/7. Live chat giver dig det hurtigste svar, men du skal tage e-mail-ruten for mere dybtgående hjælp.

Desværre er ExpressVPN en dyr service, når du sammenligner den med andre udbydere. Den service, du får, gør det dog umagen værd, og hvis du abonnerer over en længere periode, falder de samlede omkostninger betydeligt. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti at falde tilbage på.

2. NordVPN

En anden udbyder, der får dig, hvad du vil have i Hong Kong, er NordVPN. Det er en fantastisk service, der har over 5.000 servere, der har 60 lande. Derudover har den 80 i Hong Kong, så du kan få adgang til indhold derfra. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder er gode, men de kan bremse over lange afstande. Derfor blev det ikke den øverste placering. Bortset fra det er dens service sammenlignelig med vores første valg, som du kan læse i vores ExpressVPN vs NordVPN stykke. NordVPN har ingen båndbreddehætter, og det er i stand til at komme ind i alle streamingtjenester. 

Hvis du kan lide at torrent, er det værd at vide, at NordVPN er vores bedste VPN til torrenting, takket være dens fantastiske sikkerhed. Det er blandt de bedste på markedet for det og inkluderer dobbelt-hop-kryptering, som dybest set vil tilføje mere beskyttelse til VPN-tunnelen, hvis du vælger at bruge den. Der er også en indbygget kill-switch og en streng no-logs-politik på plads.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse for et bedre kig på udbyderen.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS med brugervenlige klienter. Du kan tilslutte op til seks enheder på samme tid.

Der er en praktisk vidensbase til rådighed til hjælp med små problemer. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte support via live chat eller e-mail, døgnet rundt. Live chat er den hurtigste rute, men i begge tilfælde er hjælpen god.

NordVPN er god værdi for pengene, men vi vil ikke anbefale at vælge den månedlige plan. Det er ikke dårligt, men omkostningerne fungerer bedre på de længere planer. Der er et 30-dages refusionsvindue, der giver dig masser af tid til at sikre dig, at du kan lide det.

3. CyberGhost

CyberGhost er også et godt valg for Hong Kong. Det har et godt servernetværk med mere end 4.000 i 59 lande. Seksogfyrre af disse er i Hong Kong. Det har hurtige hastigheder, men ligner NordVPN, da det kan blive langsomt over lange afstande. Der er ingen grænser for båndbredde, og det er også i stand til at komme ind i de fleste streamingplatforme.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Sikkerheden er god, og der er en permanent aktiveret kill-switch til at beskytte dig. Der er også en no-logs-politik for at sikre privatlivets fred. Se vores CyberGhost-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Det kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen blev for nylig opdateret, men selvom den er bedre end den gamle version, kan det stadig tage et stykke tid at vænne sig til. CyberGhost tillader, at op til syv enheder kan tilsluttes på samme tid, hvilket hjalp det med at komme på andenpladsen i vores bedste VPN til flere enheder.

Kundesupport er tilgængelig med en praktisk vidensbase som din første opkaldsport. Derefter er der live chat og e-mail. Live chat er tilgængelig døgnet rundt, og du får et hurtigt svar, men hvis du har brug for mere teknisk hjælp, ville du have det bedre med at kontakte support via e-mail.

CyberGhost er en billig service, men den månedlige pris er dårlig. Du kan give den en hvirvel med den gratis syv-dages prøveversion, der er tilgængelig til Android og iOS. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti, der dækker alle platforme. Den månedlige plan får 14 dage, mens længere planer får 45.

4. TorGuard

Du kan også bruge TorGuard til Hong Kong. Dets netværk består af mere end 3.000 servere i 55 lande, og nogle af disse servere er også i Hong Kong. En ting at bemærke er dog, at skifte af servere er en irriterende proces, fordi du er nødt til at afbryde forbindelsen til VPN for at gøre det. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Det har hurtige hastigheder, men det sikkerhedsniveau, du vælger, og hvilken placering du er tilsluttet til, kan påvirke det drastisk. Ubegrænset båndbredde er inkluderet i tjenesten. Basisversionen kan dog ikke komme ind i nogle streamingplatforme, f.eks. Netflix. 

Der er dog en vej omkring det. Du kan købe dedikerede streaming-IP’er, som garanteres får adgang til den streamingtjeneste, du vælger. Det gjorde det til toppladsen i vores bedste VPN med dedikeret IP-stykke og et sted i vores bedste VPN til rejseguide.

Dens sikkerhed er blandt de mest tilgængelige, der er tilgængelige, så du kan vælge mellem forskellige protokoller. En kill-switch er tilvejebragt, der automatisk aktiveres, og der holdes strengt taget ingen logfiler af virksomheden. Læs vores TorGuard-anmeldelse for mere information.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Det er tilgængeligt for Windows, macOS, Android og iOS, selvom mobilopsætningen kan være smertefuld. Du kan tilslutte op til fem enheder på samme tid med standardpakken, men op til 20 mere kan købes for $ 1 hver.

Der er en vidensbase, ressourcer og et forum til at hjælpe dig med eventuelle problemer. Live chat er tilgængelig, men den er bemandet af et grundlæggende kundeserviceteam. Af den grund er det bedst at opbevare de tekniske spørgsmål til e-mail supportteamet, som er tilgængeligt 24/7.

De månedlige omkostninger er ikke dårlige, men længere planer er bedre. Der er også en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med det.

5. VyprVPN

Vores sidste valg er VyprVPN. Selvom det ikke har alle funktionerne i vores andre valg, har det stadig nogle, der er værd at overveje. Der er færre end 1.000 servere i 64 lande at vælge imellem. Det burde stadig være nok til at omgå blokke, og det har nogle også i Hong Kong.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Dets hastigheder kan være langsomme, men de skal være fine til de fleste aktiviteter, og der er heller ikke nogen båndbreddegrænser. VyprVPN kan også komme ind i de fleste streamingtjenester.

En af VyprVPNs vigtigste funktioner er dens sikkerhed, fordi den er fremragende. Du kan tilpasse det, men det er et godt valg for nybegynder også. Det har også sin egen Chameleon-protokol, der tilføjer mere beskyttelse til din forbindelse. Du kan dog læse mere om det i vores VyprVPN-gennemgang. En kill switch og no-logs politik er også en del af tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Interfacet er let at bruge, men det ser dateret ud. Det giver mulighed for tre samtidige forbindelser med standardpakken og op til fem med premium-optionen. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du bruge den vidensbase, der er tilgængelig. Der er også live chat og e-mail, som begge er tilgængelige døgnet rundt. Når det er sagt, er den modtagne hjælp ikke den største, vi har set.

VyprVPN har to pakker at vælge imellem, begge med valg af en månedlig eller årlig plan. Standardpakken giver mulighed for tre samtidige forbindelser, men den premium-ene giver mulighed for fem forbindelser og brugen af ​​dens Chameleon-protokol. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du også kan bruge.

Afsluttende tanker

Mens Hongkongs internet for det meste er gratis, er der gyldige grunde til at bruge en VPN der. For det meste bruger du sandsynligvis en til at komme forbi geoblocks. Når det er sagt, bør beskyttelse af dig selv fra regeringsovervågning og cyberkriminalitet også være en prioritet. 

Af disse grunde er du nødt til at vælge et, der har et godt servernetværk for at hjælpe dig med at omgå enhver begrænsning og anstændig sikkerhed for at beskytte dig. En no-logs-politik vil også sikre, at dit privatliv er beskyttet.

Du kan bruge en hvilken som helst VPN, vi har anbefalet, men ExpressVPN er den bedste VPN i Hong Kong. Det har også en enorm serverspredning, fremragende sikkerhed og mange andre funktioner. Plus, da det er vores mest sikre VPN, er det også vores bedste VPN for Kina, så hvis du planlægger at besøge fastlandet, vil du blive dækket.

Har du erfaring med at bruge en VPN i Hong Kong? Del din oplevelse i kommentarerne nedenfor, vi vil meget gerne høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me