Bedste VPN for Holland i 2020: Going Dutch

Holland er et fladt land, meget af det under havoverfladen, og hjemmet til tulipaner, træsko og semi-lovlig marihuana. Det er dog ikke alt godt. Udover pollen og dårligt vejr, er hollænderne nødt til at kæmpe med at være den mest trådtapede nation i Europa, hvorfor vi har sammensat denne liste over de bedste VPN’er for Holland.


Vores øverste valg er ExpressVPN takket være sine mange hollandske servere, fantastiske hastigheder og store verdensomspændende netværk, men ingen af ​​vores andre fire udbydere er slouches på nogen måde.

Når alt kommer til alt, hvis regeringen lytter til dine samtaler, har du kun to muligheder: indsende eller slå tilbage. Selvom få af os er villige til at begynde at vælte lastbiler i centrum af Haag, er det bare en god form for stille protest at tilmelde sig et af vores bedste VPN-valg og irritere de kræfter, der er nok til at få dig til at føle dig varm indeni, når du tænker om det.

I denne artikel gennemgår vi nogle af de nederlandske vildeste stykker lovgivning om privatlivets fred og uberettiget overvågning, før vi viser dig de funktioner, et virtuelt privat netværk skal have for at slå dem. Derefter gennemgår vi vores valg i detaljer, så du kan foretage et informeret køb. Lad os komme igang.

Bedste VPN for Holland 2020

Overvågning i Holland

Hollænderne er de mest trådspændte mennesker i Europa, med cirka 22.000 telefoner, der tappes til enhver tid. En befolkning på cirka 17 millioner synes måske ikke meget, men selv i det overvågningsglade Storbritannien, at mange mennesker ikke får deres private opkald opfanget (læs mere om Storbritanniens onde i vores bedste VPN til det britiske stykke).

Det er ikke noget Kina, men det er stadig mange opkald, som General Intelligence and Security Service (AIVD eller Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) og dets militære søskende, MIVD, lytter til. Hvorvidt hollandske agenturer fodrer disse samtaler til Echelon, Five Eyes ‘overvågningsnetværk, er til debat, men det er stadig skræmmende ting, der minder os om PRISM.

Desuden er overvågningen af ​​det hollandske overvågningsfællesskab mildest sagt slap. I det første udkast til den nyeste lov, der skulle regulere efterretningsfællesskabet, Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, eller loven for efterretnings- og sikkerhedstjenesterne, var der ingen indbygget tilsynsmekanisme.

Faktisk måtte gennemførelsen udskydes fra begyndelsen af ​​2018 til maj 2018 på grund af protesterne over dårlige kontroller og balancer og over det vanvittige beføjelse, som AIVD og MIVD fik i den. I et sjældent eksempel på, at græsrodsaktivister ændrede hollandske lovgiveres tankegang, blev loven forsinket med at gennemføre bedre tilsyn.

Kort sagt kunne efterretningstjenesterne trykke på internetforbindelsen i kvarteret til enhver, der er mistænkt for forseelse (en bred definition i Holland), hvilket betyder, at du kunne blive udsat for overvågning, fordi din nabo bitched om regeringen på et online forum en gang.

Sleepwet: Party Like It’s 1984

Den nye lov blev kaldt “sleepwet” af aktivister, et spil på ord for den type dragnet, som fisketrawlere bruger, hvor ordet “net” blev erstattet med ordet “lov”. Det var en passende beskrivelse af en ny regel, der gjorde det muligt for sikkerhedstjenester at samle alle de oplysninger, de kunne i en massiv internetlogsøgning.

Selvom vi ikke misundes den, der skulle sive igennem alle disse data – folk gør underlige ting på Internettet – minder det os om den praksis, der anvendes af mere despotiske regimer for at holde deres befolkning under kontrol. Læs vores bedste VPN for Iran og bedste VPN for Vietnam artikler for eksempler.

Protesterne fik mere tilsyn indbygget i den nye lov, men de magter, som AIVD og MIVD fik, forblev uændrede. Tilsynet ledes af et udvalg, TIB, der stort set består af politiske udpegede medlemmer. Det forventes, at udvalget vil være under enormt pres og blive til en gummistempelmaskine, der vil passere uanset hvilke foranstaltninger der er foran dem.

Ytringsfrihed i Holland

Dermed bliver den hollandske overvågningsstat mere magtfuld. Det underlige er imidlertid, at Nederlandene har næsten fuldstændig ytringsfrihed, som nedfældet i artikel 7 i sin forfatning. Det ser ud til, at den hollandske regering ønsker kontrol for at have den, ikke fordi den ønsker at censurere folk.

De eneste grænser for hollandske ytringsfrihed er tilskyndelse til had eller vold, og selv om anklagere til tider har søgt grænserne for denne begrænsning (sagen om Gregorius Nekschot, tegneserieskaber med tvivlsom smag, er et godt eksempel), generelt set kan sige, hvad du vil i Holland uden frygt for regeringsmagt.

Er Torrenting legal i Holland?

Du kan dog forvente alvorlige følger for ulovligt at downloade eller torrente ophavsretligt beskyttet materiale. Hvis du er fanget, og du sandsynligvis vil være takket være al overvågning, kan du forvente et brev fra filmdistributøren Dutch FilmWorks, hvor du vil blive truet med en retssag, medmindre du betaler en bøde på flere hundrede euro.

Hvis du er i Holland og vil torrent, skal du bruge en af ​​de bedste VPN’er til torrenting, eller du får et af disse breve. Du har brug for et netop for at få adgang til The Pirate Bay eller alternative torrent-websteder, fordi websteder, der er kendt for at bære piratkopieret indhold, er blokeret, når du bruger en hollandsk IP-adresse.

Hvad der gør en VPN til det bedste for Holland

Mellem regeringsovervågning, det faktum, at torrenting er ulovligt (godt, mere eller mindre), og at cyberkriminalitet er stigende i Holland, finder vi, at sikkerhed er din største bekymring, når du bruger en VPN, mens du er i Holland. På den måde kan du være sikker på, at dine data er sikre, mens du gennemser.

Når det er sagt, er sikkerhed ubrugelig, hvis du ikke kan gennemse i dit regelmæssige tempo, så vi besluttede, at hastighed var den anden faktor, vi var nødt til at tage højde for. Intet er værre end Netflix-buffering, mens du ser det store afsluttesæson afsløre.

For det tredje er tilstedeværelsen af ​​masser af servere i Holland såvel som landene omkring det. Fordi Holland er et massivt serverhub, er det ikke et stort problem, men du vil stadig have masser af hurtige servere af høj kvalitet omkring.

Vi vil også tale om andre kriterier, vi brugte, men disse tre faktorer er de vigtigste. Hvis du gerne vil have en lille oversigt over, hvilken VPN-service der bedst placerede hvor, kan du tjekke listen nedenfor:

  • Sikkerhed: ExpressVPN, NordVPN, TorGuard
  • Hastighed: ExpressVPN, Goose VPN, TorGuard
  • Netværk: CyberGhost, ExpressVPN, Goose VPN

Den bedste VPN for Holland: ExpressVPN

ExpressVPN vinder i denne artikel, fordi det markerer alle felterne. Der er trods alt en grund til, at vi bedømmer det blandt alle VPN’er. Det er sikkert (læs vores artikel om VPN-sikkerhed for at se, hvordan vi bestemmer det), og tilbyder hård sikkerhed lige ud af porten. Faktisk behøver du sandsynligvis aldrig at ændre sikkerhedsindstillingerne.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Ud over at være sikker er ExpressVPN langt den hurtigste VPN. Under vores hastighedstest overgik det en mile i konkurrencen i næsten enhver situation. Kun privat internetadgang kom tæt, og det skyldes, at den bruger dårligere kryptering (læs vores PIA-gennemgang eller ExpressVPN vs. PIA-artikel for at få flere oplysninger om det).

Som du kan læse i vores ExpressVPN-gennemgang, tilbyder den adskillige højhastighedsservere i Holland (normalt mellem to og fire) såvel som i alle nabolande, inklusive Storbritannien (det vandt også vores bedste VPN for UK-roundup). Da det scorer så godt i alle tre af vores kriterier, anbefaler vi ExpressVPN til dine hollandske browsebehov.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Ud over alt det er ExpressVPN let at bruge. At tænde for det er en simpel sag at klikke på den massive knap i midten af ​​grænsefladen, og at ændre servere kræver kun, at du klikker på menuen og ruller, indtil du finder den du ønsker. ExpressVPN er også den bedste VPN til Netflix, så du vil være i stand til at fange ethvert show du ønsker, overalt i verden.

Der er dog en alvorlig ulempe med ExpressVPN, og det er dens pris. Det koster $ 99 i et år, hvilket gør den til den dyreste VPN-service, selvom du tager del i, at du får tre måneder på toppen af ​​de originale 12, hvis du tilmelder dig ved hjælp af dette link. Når det er sagt, kommer det med en refusionstid på 30 dage, så selvom du ikke kan lide det, mister du ikke noget.

Goose VPN

Anden på denne liste er Goose VPN, en hollandsk VPN-tjeneste, der har arbejdet hårdt de sidste par år for at gøre det til markedsleder. Vi forudsiger, at det ikke er langt fra dette mål, fordi det tilbyder en interessant blanding af funktioner til en rimelig pris. Det er nødvendigt at fastsætte hastighederne, hvis den vil stige yderligere, for da vi testede dem til vores Goose VPN-anmeldelse, var de dårlige.

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Når det er sagt, hvis du kun bruger Goose VPN som en måde at komme rundt på søvnviden, bør hastigheden ikke være for meget af et problem. Som det passer til en hjemmevokset VPN-udbyder, har den et stort antal servere i Holland, så du vil være i stand til at oprette forbindelse til en server i tæt rækkefølge. Internationalt er det heller ikke lureret med masser af muligheder i de omkringliggende lande.

Hvad angår sikkerhed, er Goose VPN solid, og tilbyder AES 256-bit som standard (læs vores beskrivelse af kryptering, hvis det bare er en gobbledygook til dig) og mange VPN-protokoller. Det er dog standard for IKE, som vi ikke er skøre med her på Cloudwards.net, så vi anbefaler at skifte til OpenVPN i indstillingsmenuen.

Andre grunde, som vi kan lide Goose VPN

Ud over ovenstående årsager er en anden stor funktion ved Goose VPN, at det tillader ubegrænsede enheder at blive knyttet til din konto. Dette betyder, at du kan tilslutte så mange computere, tablets og smartphones, som du kan lide til et abonnement uden at betale ekstra. ExpressVPN tillader for eksempel kun tre, så Goose VPN var en sko-in til den bedste VPN til flere enheder.

Goose VPN koster omkring $ 60 pr. År for den fulde plan, eller $ 3 per måned for en begrænset plan, der tilbyder 50 GB båndbredde pr. Måned. Det er god prissætning, men den begrænsede plan bør kun bruges af mennesker, der er selektive med hensyn til sikkerhed. Uanset hvad, alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så at prøve det koster ikke dig en krone.

NordVPN

NordVPN får det tredje sted på denne liste takket være sin store sikkerhed og fantastiske servernetværk, men mister point sammenlignet med de to øverste på grund af dets inkonsekvente hastigheder. Som vi beskriver i vores NordVPN-gennemgang, at finde en server, der får dig gode hastigheder, er en prøve-og-fejl-affære, der kan blive irriterende.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Når du først er forbi det, vil du dog grine takket være NordVPNs utrolige brugervenlighed. Dens sikkerhed er meget konfigurerbar. Det er bare et spørgsmål om at dreje et par skydere og tjekke et par felter, og du vil være så anonym som mulig. Det har DoubleVPN-servere for ekstra sikkerhed såvel som torrenting-servere, så du kan undgå copyright-goons.

Med hensyn til servernetværk har NordVPN hundreder af servere over hele Vesteuropa med Amsterdam og Haag som epicentere. Du behøver ikke at se længe efter en server i Holland, Belgien eller Tyskland (det er også en af ​​vores bedste VPN’er til Tyskland).

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPNs andet vigtigste træk er, at det er en af ​​de bedste VPN’er til streaming, så du får adgang til Netflix, Hulu, Amazon Prime Video. Det eneste problem er hastighedsproblemet, men prøv nok gange, og ingen proxyfejl kan modstå dig.

En af NordVPNs bedste funktioner er dens prisfastsættelse. Selvom det pr. År er rimeligt, kan du tilmelde dig tre år og betale bare $ 108, hvilket står i skarp kontrast til ExpressVPN (se, hvordan de to sammenligner i vores ExpressVPN mod NordVPN-artikel). Vi anbefaler at prøve NordVPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så det er ikke meget af en risiko.

CyberGhost

Fjerde er CyberGhost, som er en fantastisk service, uanset hvordan du klipper den, men falder bagefter til top tre. Når det er sagt, hvis Holland kun er et kort, disigt stop på en længere europæisk turné, vil du tjekke CyberGhost ud, fordi det har den bedste dækning i Europa af nogen af ​​vores top VPN-tjenester, hvilket gør det til en af ​​vores bedste VPN’er for Europa.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Når det kommer til sikkerhed, er CyberGhost lige så stærk som enhver på vores liste. Den har de samme krypteringsprotokoller som ExpressVPN og NordVPN, bruger AES 256-bit og OpenVPN som standarder, og har en stor dræbte, der afbryder din forbindelse, når en server mislykkes. Du kan læse mere om dens sikkerhed i vores CyberGhost-gennemgang.

Hastighed er, hvor CyberGhost falder bag. Selvom det er pålideligt, er det langsomt sammenlignet med ExpressVPN (læs vores ExpressVPN vs. CyberGhost-stykke for detaljer om det). Selvom det er fint til streaming og alt det her, er CyberGhost nødt til at tage en bagsæde i denne roundup.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Når det kommer til brugervenlighed, er CyberGhost en fantastisk udbyder, der bruger en flisebaseret grænseflade, der gør navigation let for folk, der ikke er bekendt med menuer eller med en modvilje mod dem. Det er ikke så behageligt som NordVPN’s (læs vores NordVPN vs CyberGhost-artikel for en fuld sammenligning), men det rammer måske bare det søde sted for dig.

Det største salgsargument for CyberGhost er dets pris. Det er den billigste VPN-top-niveau, der tilbyder tre års service for kun $ 99. Det leveres også med en massiv 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan lege med det til dit hjerte indhold, før salget er endeligt. Prøv det. Du kan sandsynligvis lide det.

TorGuard

Vi afslutter listen med TorGuard, som er en fantastisk service, der tilbyder alt hvad du måtte ønske dig fra en VPN, men det kommer med en pris. Det er svært at bruge, hvilket gør det en dårlig pasform for mange mennesker, der bare vil have en indstillet-og-glem-det VPN-tjeneste. Læs vores TorGuard-gennemgang for detaljer om det.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Når du først er forbi det, er TorGuard imidlertid en fantastisk service. Det er sikkert (det rangerer som en af ​​vores bedste VPN’er til Kina af en grund) og hurtigt, men du har brug for en dedikeret IP-adresse for at få de højeste hastigheder. Det vil sætte dig tilbage et par dollars mere om måneden, men det kan være det værd, hvis ydeevne er din højeste prioritet.

Med hensyn til netværk er TorGuard’s lille, men det har flere servere i Holland og de omkringliggende lande. Derudover dækker det en enorm verden over verden, hvilket gør det til en af ​​vores bedste VPN’er for rejsende. Hvis du springer efter en dedikeret IP-adresse eller to, øges dette interval yderligere, så TorGuard er en god mulighed, hvis du flytter meget.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuard er måske hård at bruge, men det kontrollerer alle kasser i hver anden afdeling. Det er fantastisk til streaming (se vores bedste VPN til HBO Now-artikel til et eksempel) og vil få dig til de fleste websteder det meste af tiden.

Omkostningerne ved TorGuard er okay, men det kan være bedre, især hvis du tager højde for prisen på en dedikeret IP-adresse. Basis VPN-pakken sætter dig tilbage $ 60 pr. År, og den leveres med en kort syv-dages prøveperiode, så du bliver nødt til at gøre dig opmærksom på, om det er VPN til dig. Tekniske hoveder vil elske det, så hvis du tænker på dig selv som et, kan det være vejen at gå.

Ærlig nævnelse: Den bedste gratis VPN for Holland

Selvom vi er overbeviste om, at de ovennævnte fem VPN-tjenester er dit bedste valg, er vi klar over, at ikke alle har kontanterne til at købe en fuld-on VPN, især ikke hvis du er en pengespændt backpacker. Hvis penge er et problem, er Windscribe en god udbyder, så længe du ikke behøver at bruge for meget båndbredde.

windscribe interface

indskrive præferencer

windscribe browserudvidelse

windscribe indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

udskrive lækagetest

Tidligere

Næste

Som du kan læse i vores Windscribe-anmeldelse, tilbyder den op til 10 GB pr. Måned gratis, hvilket betyder, at du kan gennemse sikkert, så længe du ikke streamer video på YouTube eller Netflix. Det har også fire servere i Holland, så hastighed bør heller ikke være for meget af et problem.

Generelt kan vi lide Windscribe, så hvis du kan lide den gratis plan, kan du opgradere til dens betalte planer. Hvis du har brug for mere båndbredde, kan du bare skifte fra en gratis VPN til en anden. Se vores artikel om de bedste gratis VPN-tjenester for andre forslag.

Afsluttende tanker

Holland er et tætpakket, venligt land med masser at gøre og se. Når det er sagt, med truslen om cyberkriminalitet og Big Brother’s øjne på dig, er brug af en VPN ikke mere end sund fornuft, mens du er der. Ovenstående VPN’er giver dig den hastighed og sikkerhed, du har brug for, mens du er i Holland, og alle kommer med en slags refusion, så du har intet at tabe.

Hvad synes du om den nederlandske stats overvågning? Er det en god eller dårlig ting? Har du erfaring med nogen af ​​de VPN’er, vi har nævnt? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me