Bedste VPN for Frankrig 2020: Mad, vin og privatliv

Frankrig har meget at tilbyde, fra fin mad og vin til rig historie og kunst, plus Eiffeltårnet og andre monumenter i City of Lights. Bag alt dette er der dog onlineverdenen, der kan være grim, uanset hvor du er. For at forblive i sikkerhed skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Frankrig-valg.


Brug af et virtuelt privat netværk, mens du er tilsluttet, er fordelagtigt af mange grunde. For det meste holder VPN’er dig i sikkerhed, men mange mennesker bruger dem til at omgå internetcensur. Selvom det ikke er så meget i nogle lande, er andre meget strengere med, hvad deres borgere ser. 

Tag f.eks. Kina. Den store firewall blokerer stort set alt vestligt indhold, inklusive apps til sociale medier, og erstatter dem med interne versioner. VPN’er er også forbudt der, så hvis du planlægger at besøge, skal du sørge for at bruge en af ​​vores bedste VPN-tjenester til Kina til at forblive under radaren.

Bedste VPN for Frankrig 2020

Online censur i Frankrig

Selvom Frankrig ikke er fremmed for censur, er dets internet stort set ubegrænset, og sociale medier er frit tilgængelige. Siden Paris-angrebene i 2015 er censur imidlertid steget. Der er truffet administrative foranstaltninger for at blokere terrorister og ekstremistisk indhold såvel som alt, der viser børnepornografi.

En sortliste over websteder, der indeholder krænkende materiale, oprettes af – tag et dybt indånding – Central Office for Bekæmpelse af kriminalitet knyttet til informations- og kommunikationsteknologi. Anmodninger om fjernelse sendes til redaktørerne eller værterne af indholdet, og hvis de ikke overholder inden for 24 timer, kan dette kontor bede internetudbydere om at blokere dem.

Torrenting er ikke ulovligt i Frankrig, men ligesom i de fleste lande er det torrenting med copyright-beskyttet materiale. Hvis du bliver fanget, kan du ende med en stor bøde. Derudover er nogle brugere forbudt fra internettet efter deres tredje overtrædelse under loven om piratkopiering. Når det er sagt, i dag sker mest piratkopiering gennem streaming, så det kan være sværere at spore krænkere.

Frankrig fortsætter med at bekæmpe piratkopiering, og den franske kulturminister opfordrede til oprettelse af en national sortliste for at holde populære streamingwebsites offline. 

Hvis det trådte i kraft, eller du opdagede, at et torrent-sted blev blokeret, ville en VPN hjælpe dig med at få adgang til dem. Se vores bedste VPN for Tyskland-stykke for et andet land, der ikke tolererer krænkelse af ophavsret.

Online overvågning i Frankrig

Ikke kun blev Frankrigs internetfrihed påvirket i kølvandet på terrorangrebene, men regeringens overvågningsmagter udvidede også. Kort efter angrebene blev der vedtaget en kontroversiel overvågningslov, der beordrede internetudbydere at gemme brugerdata i et år.

Frankrikes efterretningslov giver også efterretningsbureauer mulighed for at deltage i elektronisk overvågning uden retligt tilsyn. Derudover kræves internetudbydere at installere “sorte kasser”, der overvåger opførslen hos brugere, der er identificeret som en terrortrussel, såvel som dem, der muligvis er relateret til en terrortrussel eller tilhører den samme gruppe som denne person.

Det fungerer i realtid og leder efter noget mistænkeligt. Eventuelle fundne tvivlsomme oplysninger videresendes derefter til efterretningstjenester. Definitionen for at identificere en bruger som en trussel er dog bred, hvilket gør hele befolkningen til mistænkte. 

Derudover er det muligt at samle masser af kommunikationsdata sammen med andre former for overvågning, såsom at bruge skjulte kameraer og mikrofoner. Telefonsamtaler, tekstbeskeder og e-mails kan alle opfanges.

I 2016 blev planerne om en biometrisk database afsløret. Det ville indeholde personlige oplysninger om omkring 60 millioner franske borgere, og myndighederne sagde, at årsagerne hertil var for den nationale sikkerhed. Dataene vil omfatte folks fotografier, fingeraftryk, øjenfarve, vægt samt geografiske adresser og IP-adresser.

Hertil kommer, at Frankrig er også en del af Nine Eyes-alliancen, som er en gruppe lande, der deler efterretningsinformation med hinanden. For en mere detaljeret forklaring, læse vores stykke på Fem øjne, ni øjne og fjorten øjne.

Ytringsfrihed online i Frankrig

Den franske forfatning beskytter ytringsfriheden, og den respekteres generelt. Enkeltpersoner er i stand til at diskutere følsomme emner, og medierne kan rapportere frit, selv om politiske meninger. Imidlertid er der igen på grund af terrorisme vedtaget love, der berører den.

Lovgivningen mod terrorisme fra 2014 straffer tale, der ses som en ”undskyldning for terrorisme”, som kan resultere i op til syv års fængsel samt en bøde på 100.000 euro ($ 110.000). 

I et eksempel blev Khader Cikilli dømt til fem års fængsel for at “undskylde for terrorisme.” Hans handlinger omfattede imidlertid cirkulerende propaganda og gentweet af terrorismevideoer.

Andre er blevet dømt under forskellige omstændigheder. I 2018 blev et tidligere medlem af det franske politiske parti, La France Insoumise, idømt en fængselsstraf på et år for at have hånet, at en politibetjent var blevet dræbt efter at have indtaget en gidsler under terrorangrebet i et supermarked i Trebes.

I endnu en anden sag vedrørende den samme terrorbegivenhed modtog en vegansk aktivist en syv måneders udsat fængsel for sin post på sociale medier, hvor hun sagde, at hun ikke havde medfølelse med et af ofrene, der blev dræbt under angrebet, fordi han var en slagter.

En ny lov, der tillader øjeblikkelig fjernelse af falske nyheder i valgperioderne blev vedtaget i 2018. De, der overtræder loven, kunne få et års fængsel og en bøde på 75.000 euro ($ 82.840). I nyere nyheder overvejer præsident Emmanuel Macron permanente forbud mod sociale medier for dem, der er dømt for hadudtalelse.

Cyberkriminalitet i Frankrig

Selvom det måske ikke er på samme niveau som Land of the Smile (læs vores bedste VPN for Thailand-stykke for mere om det), er Frankrig et stort mål for cyberkriminalitet. Truslerne inkluderer ransomware, bank malware og svindel. 

Norton Securitys beretning om cybersikkerhed i 2017 viste, at mere end 19 millioner mennesker i Frankrig blev påvirket af cyberkriminalitet, hvilket resulterede i 6,1 milliarder euro (6,7 milliarder dollars) i skader i løbet af 12-månedersperioden. 

Derfor er det en god grund til at installere en god antivirus, især hvis du bruger offentlig WiFi. Læs vores Norton Security anmeldelse, mens du er her.

Hvad der gør en VPN bedst for Frankrig

Når du vurderer VPN’er på afstand, ser de fleste udbydere i vores VPN-anmeldelser ud som om de har de samme funktioner. Du er dog nødt til at grave lidt dybere end det. 

Det skyldes, at nogle tjenester er bedre til at implementere funktionerne end andre. Med hensyn til Frankrig skal du sørge for, at den, du vælger, er egnet til brug i landet.

I betragtning af al den online overvågning, der kan udføres, såvel som cyberkriminalitetstal, er den første faktor, du skal se på, niveauet for VPN-sikkerhed. 

Ved at vælge en med god sikkerhed, holder du dig skjult for overvågning og beskyttet mod online trusler. En kill switch er også vigtig, da det vil afbryde din forbindelse, hvis VPN mislykkes, hvilket holder dig anonym.

Dit online privatliv er også vigtigt, men sikres ikke kun ved at have god sikkerhed. Du skal sørge for, at udbyderen har en kuglesikker no-logs-politik. Dermed vil ingen af ​​dine online-aktiviteter blive registreret, hvilket betyder, at selv hvis myndighederne ville bede om dem, ville der ikke være noget at udlevere.

VPN’s servernetværk er noget andet at huske på. Dette er et tilfælde, hvor det er OK at være grådig. Jo flere servere der er i netværket, jo lettere vil det være for dig at komme rundt om blokke, inklusive geoblocks. 

Lad os sige, at du vil have adgang til Netflix U.S. Medmindre du er i landet, blokeres du. En VPN hjælper dig med at få en amerikansk IP-adresse og forkæle dig vej ind i det amerikanske bibliotek. 

Hvis det er noget øverst på din liste, skal du sørge for, at den VPN, du vælger, kan komme forbi Netflix’s intelligente VPN-detektorer. Vores bedste VPN til Netflix-roundup har nogle gode anbefalinger.

På den anden side er du måske ude af landet og vil have adgang til dine foretrukne franske shows og indhold, der er begrænset til landet. I dette tilfælde skal du sørge for, at VPN har servere i Frankrig. Når du opretter forbindelse til en, har du en fransk IP-adresse og kan få adgang til alt det franske indhold, du ønsker.

VPN’s hastighed og båndbredde er vigtig, især hvis du vil streame. Desuden kan du huske på andre faktorer, såsom hvilke enheder den understøtter, niveauet for den leverede kundeservice og dens pris.

Den bedste VPN for Frankrig: NordVPN

Vi har givet NordVPN den franske krone på grund af dens fremragende sikkerhed og generelle all-round ydelse. Det har nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed, som er opdateret med brugen af ​​dens double-hop-servere. Det inkluderer en kill switch for ekstra ro i sindet, og der er også en streng no-logs-politik på plads.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPNs servernetværk er et af de største på markedet, med mere end 5.000 servere, der dækker 60 lande. De fleste af dem er i USA og Europa, med 208 i Frankrig. 

Det har hurtige hastigheder, men de kan påvirkes af afstanden mellem dig og den valgte server. Hvis du for det meste opretter forbindelse til fjerntliggende, er det sandsynligvis bedst at gå til vores anden mulighed, ExpressVPN.

Du får også ubegrænset båndbredde, og hvis du kan lide at torrent, vil du være glad for at vide, at NordVPN er vores bedste VPN til torrenting. Det kan også komme ind i de fleste streamingtjenester, såsom Netflix. Læs mere om tjenesten i vores fulde NordVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS. Det er nemt at downloade og installere og har brugervenlige klienter. Plus tillader NordVPN, at seks enheder kan forbindes på samme tid, hvilket er mere end nogle andre VPN’er.

En praktisk vidensbase er tilgængelig, hvis du har brug for hjælp. Der er også live chat og e-mail-support, hvor førstnævnte er den hurtigste mulighed. Personalet er også hjælpsom og venlig.

NordVPN tilbyder god værdi for dine penge. For at få den bedste aftale skal du dog ikke gå efter den månedlige plan. Længere abonnementer fungerer billigere til sidst. Hvis du ikke er sikker på, om du vil tage springet, er der et 30-dages refusionsvindue, hvis du finder ud af, at du ikke kan lide det.

ExpressVPN

Herefter kommer ExpressVPN, som er en fremragende service. Det er også sammenligneligt med NordVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN-showdown. Det har fremragende sikkerhed såvel som en indbygget kill-switch. Plus, det holder ikke en log over dine online aktiviteter.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har dog færre servere end NordVPN, med mere end 3.000 til rådighed, men det dækker 94 lande. Den har også nogle servere i Paris og Strasbourg, hvis du vil have adgang til fransk indhold. Dens hastigheder er store – faktisk er det den hurtigste VPN, vi har testet – og den har ikke nogen båndbreddehætter.

ExpressVPN tillader torrenting og kan komme ind i alle streaming platforme, hvilket hjalp det med at tjene toppladsen i vores bedste VPN til streaming stykke. Læs mere i vores ExpressVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Det er en af ​​de nemmeste VPN’er at bruge, hvilket betyder, at det er et godt valg for begyndere. Når du har installeret den, skal du bare sørge for, at du er tilsluttet en server ved at trykke på den store knap. Du kan også have op til fem enheder tilsluttet på samme tid.

En vidensbase er tilgængelig, hvis du sidder fast. Live chat og e-mail-support er også tilgængelig 24/7, men e-mail-ruten er bedst til mere teknisk hjælp.

ExpressVPN’s ulempe er prisen. Det er en af ​​de dyreste VPN’er på blokken. Når det er sagt, er dens service værd at pengene. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du ikke kan gå galt.

CyberGhost

I midterste placering har vi CyberGhost, som er en fantastisk udbyder, selvom den ikke helt opfylder specifikationerne for de to bedste. Det har god sikkerhed, så der er ikke noget problem der. Plus, det har en permanent aktiveret kill-switch. Det faktum, at du ikke kan slukke for det, kan irritere dig, men det er godt, hvis du glemmer at indstille det. Der er også en streng politik, der ikke indeholder logfiler.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Dets servernetværk ligner størrelse i forhold til NordVPN’er, med lidt færre end 5.000 servere i 58 lande. Der er også 304 servere i Frankrig, hvilket vil hjælpe dig med at få adgang til indhold, der er begrænset dertil.

Hvis du er specielt bevidst om privatliv, har CyberGhost også specielt konfigurerede NoSpy-servere, der sidder uden for de 14 øjne. De kan føjes til din pakke for omkring $ 1 pr. Måned. Du kan læse mere om det i vores CyberGhost-gennemgang.

CyberGhost har hurtige hastigheder, men ligesom NordVPN kan det blive langsomt over lange afstande. Du får også ubegrænset båndbredde, være i stand til at torrent og få adgang til de fleste streaming platforme.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Interfacet blev for nylig også opdateret. Det kan tage lidt at vænne sig til, men det er ikke at sige, at det ikke er let at bruge. 

Du kan samtidig forbinde op til syv enheder, hvilket er mere end de fleste tjenester, og det tjente det en plads i vores bedste VPN til flere enheder. Når det er sagt, kan du kun installere det på syv enheder, periode.

CyberGhosts vidensbase er en af ​​de bedste tilgængelige, og det hjælper dig med at løse mindre problemer let. For ekstra hjælp kan du kontakte supportteamet via live chat og e-mail, selvom e-mail-ruten er bedst til mere dybtgående hjælp.

Det er en billig service, men ikke hvis du vælger det månedlige gebyr. Der er en syv-dages prøveperiode for Android- og iOS-brugere, men der er også en pengene-tilbage-garanti på plads; den månedlige plan får dig 14 dage, mens de længere får 45.

VyprVPN

VyprVPN har også tjent en plads på denne liste med sin fremragende, tilpassbare sikkerhed. Du kan vælge mellem forskellige protokoller, og du får adgang til dens helt egen Chameleon-protokol. Med det ser det ikke engang ud som om du bruger en VPN. Vores VyprVPN-gennemgang går mere i detaljer, hvis du er interesseret.

En kill switch er inkluderet, som du kun kan indstille til at arbejde på bestemte applikationer, og udbyderen fører ikke log på dine aktiviteter.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

VyprVPNs servernetværk er skuffende sammenlignet med dets rivaler. Det dækker 64 lande, hvilket er godt, men der er færre end 1.000 servere i alt, hvilket ikke er så godt. Stadig bør du være i stand til at finde en der passer til dine behov, og der er nogle i Paris også til at få adgang til fransk indhold.

Dets hastigheder er langsommere end vores andre valg, men det skal stadig være fint til de fleste aktiviteter. Der er ingen grænse for båndbredde, og det kan også komme ind i de fleste streamingplatforme.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen kan gøre med at blive opdateret, men det er let at bruge. Du kan tilslutte op til fem enheder, afhængigt af den pakke, du vælger.

VyprVPNs helpdesk efterlader meget at ønske. Der er en vidensbase, live chat og e-mail tilgængelig 24/7, men den modtagne hjælp er ikke stor. 

Der er forskellige niveauer til prisfastsættelse med VyprVPN. Standardpakken – den billigste – giver mulighed for op til tre forbindelser. Premium-pakken tilføjer yderligere to forbindelser, men du får også brug for dens Chameleon-protokol. Du kan også vælge et månedligt eller årligt abonnement, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det.

TorGuard

For at afslutte, har vi TorGuard. Det har stor sikkerhed, som er den mest tilpasselige, vi er stødt på. Der er også en automatisk aktiveret kill-switch og en streng no-logs-politik.

Det har en anstændig spredning af serveren med mere end 3.000 i 55 lande. Det inkluderer også nogle i Frankrig, hvis du har brug for dem. Skift af servere er dog ikke den bedste proces. Du skal afbryde forbindelsen for at ændre det, så dit privatliv og sikkerhed er i fare for den tid det tager at ændre. Læs vores TorGuard-anmeldelse for mere om emnet.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Hastighederne er hurtige, men de kan variere afhængigt af placering og højere sikkerhed. Der er ubegrænset båndbredde, og det giver mulighed for torrenting. Når det er sagt, er TorGuard ikke særlig god til at komme ind på streamingtjenester. Faktisk er det blokeret af Netflix. 

Du kan dog omgå det ved at købe en dedikeret IP-adresse. De sælges under bestemte kategorier, f.eks. Landet eller streamingtjenesten, og koster $ 7,99 pr. Måned. Det kan virke som en del oven på dit abonnement, men de er garanteret at fungere, og det er derfor, det placerede først i vores bedste VPN med dedikeret IP-brik.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. Den mobile version kan dog være en smerte at konfigurere. Det giver mulighed for fem samtidige forbindelser, men hvis det ikke er nok, kan du købe op til 20 mere til $ 1 pr. Måned for hver ekstra forbindelse.

Hvis du har brug for hjælp, kan du finde en praktisk vidensbase, ressourcer og et forum online. Der er også live chat og e-mail-support. Live chat er dog outsourcet til et generelt kundeserviceselskab, så det er muligvis ikke meget dybtgående. E-mail-support er dog god og er tilgængelig 24/7.

TorGuards pris er ikke dårlig, og du kan spare penge ved at vælge et længere abonnement. Der er desuden en syv-dages pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du ikke kan lide det.

Afsluttende tanker

Vi håber, at du har fundet denne guide nyttig. Du skal nu vide, hvorfor det er vigtigt at bruge en VPN i Frankrig eller hvor som helst for den sags skyld. Du skal vælge en, der har stor sikkerhed, ikke opbevarer logfiler og har en god serverspredning.

NordVPN er en klar vinder her med sin fremragende sikkerhed, herunder dobbelt-hop-kryptering, dens strenge no-logs-politik og massive servernetværk. Plus, det har et stort antal servere i Frankrig, i tilfælde af at du har brug for dem. Hvorfor ikke give det en chance med sin 30-dages refusionsperiode?

Hvis du har erfaring med at bruge en VPN i Frankrig, fortæl os om det i kommentarafsnittet. Vi ville meget gerne høre det. Sørg for at tjekke vores VPN-arkiv, mens dit også her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map