Bedste Password Manager for Small Business 2020

Selvom det ofte kan være en skræmmende opgave at sikre din virksomhed, er der kun få værktøjer, der er så lette at implementere end en passwordadministrator. I modsætning til de fleste online sikkerhedsværktøjer hjælper passwordadministratorer med at holde dine konti sikre, mens de gør dem lettere at bruge. I denne vejledning til den bedste adgangskodeadministrator for små virksomheder vil vi vise dig vores top fem. 


Vi hentede fem muligheder fra vores bedste guide til adgangskodemanager, som alle kan hjælpe med at sikre adgangskoder på tværs af din virksomhed. Vi giver en kort oversigt over hver enkelt, og hvorfor det er en fantastisk mulighed for virksomheder, men sørg for at læse den tilsvarende anmeldelse, hvis du vil have mere information. 

Hvis du vil have det korte svar, er 1Password den bedste mulighed, efterfulgt af Dashlane og Zoho Vault. Selvom det er dyrt, tilbyder 1Password en masse funktioner, inklusive en gratis familieplan for hver af dine medarbejdere (de er trods alt familie).

Valg af den bedste adgangskodeadministrator til små virksomheder

At vælge en adgangskodechef til en lille virksomhed er mere involveret end at vælge en flerbrugerplan fra hylden. Selvom hold på 10 eller færre kan klare sig for meget lidt med ikke-kommercielle flerbrugerplaner, kommer en dedikeret forretningsadgangskodechef med nogle frynsegoder. Især er administratorer af forretningsadgangskoder skalerbare. 

Da vi lavede vores liste, ledte vi efter passwordadministratorer, der kunne skaleres som din virksomhed gør. Dette kommer i form af brugeradministration, gruppedeling og integration med tjenester som Duo og Active Directory. Selvom disse funktioner muligvis ikke er relevante for små teams, bliver de hurtigt vigtige, når brugertællingen vokser. 

Derudover kiggede vi på sikkerhed. En nul-viden model, top-of-the-line kryptering og sikker adgangskode deling er afgørende. Derudover ledte vi efter tjenester, der tilbyder kontekstuel multifaktor-godkendelse, som giver et ekstra lag af sikkerhed, hvis en medarbejder mister deres hovedadgangskode.

Bedste adgangskodeadministratorer til små virksomheder 2020

  1. 1Password
  2. Dashlane
  3. Zoho Vault
  4. Bitwarden
  5. LastPass
  6. Ærlig nævn: OneLogin

1. 1Password

1Password tilbyder alt, hvad en virksomhed kunne ønske sig, med en bredde af funktioner, enkel onboarding og en let at bruge interface. Det blev først placeret i vores bedste password manager til familieguide på grund af dets dedikation til flerbrugerplaner, og det fører videre til den forretningsmæssige ende af ting. 

1Password-add-entry

Der er to forretningsplaner til rådighed: Teams og Business. Teams-planen er bedre til små udstyr, der tilbyder de samme funktioner som en personlig plan, såsom ubegrænset delte hvælvinger og tofaktorautentisering. Det leveres også med forretningsspecifikke funktioner, herunder Duo-integration og et admin-panel. 

For hold på, for eksempel, færre end 20, fungerer denne plan godt. Forretningsplanen er imidlertid, hvor 1Password skinner. 

Foruden VIP-support leveres Business med brugsrapporter, brugerdefinerede roller, en aktivitetslog, adgangskontrol med granulær hvælving, levering med Active Directory og meget, meget mere. 1Password giver endda hver bruger en gratis Familiekonto, der normalt koster $ 4,99 alene. 

De ekstra funktioner kommer dog til en pris. 1Password har dyre forretningsplaner, med hold, der holder på 4 dollar pr. Bruger pr. Måned, og forretninger til det dobbelte af prisen. 

Omkostningerne er det værd, takket være 1Passwords lange liste over funktioner og integrationer. Når det er sagt, er der ikke en niveaueret prisstruktur, hvilket betyder, at du betaler det samme pr. Bruger, uanset hvor stor din virksomhed er. 

Hvis du leder efter hundredvis af konti, er Enterprise-planen – 1Passwords øverste serviceniveau – bedst for dig. Her får 1Password en chance for at flexere sine evner ved at tilbyde en dedikeret kontoadministrator, brugerdefineret opsætningstræning og en indbygget ingeniør. 

Enterprise-planen tilbydes dog kun med tilbud, og i betragtning af hvor dyrt et Business-abonnement er, kan du forvente, at det vil være en smuk krone. 

1 Passord i praksis

Bortset fra funktioner, rangerer 1Password som den bedste adgangskodeadministrator for små virksomheder på grund af dets daglige drift. Applikationen er død simpel at bruge, så du og dine brugere kan oprette så mange hvælvinger, som du vil. Inden for disse hvælvinger kan du tilføje adgangskoder og organisere dem med tags med granulær kontrol over, hvem der har adgang til hvad. 

1Password review-hvælvinger

Selvom der er masser af godbidder til administratorer at tænke sig med, kan medarbejdere nemt udnytte kraften i 1Password. For eksempel giver 1Password X en browser-eksklusiv adgangskodeadministrationsoplevelse, så dine medarbejdere kan se deres login, uanset hvilket operativsystem de kører. 

Der er en håndfuld andre nyttige funktioner, herunder Watchtower, som viser sikkerheden for konti på tværs af din virksomhed. Du kan lære mere om disse funktioner i vores 1Password-gennemgang eller selv give den et billede med en gratis 30-dages prøveperiode.

2. Dashlane

Dashlane er ikke så skalerbar som 1Password når det kommer til større virksomheder, et faktum, der fungerede til skade for vores sammenligning med Dashlane vs 1Password. For små virksomheder er det imidlertid fremragende. Med en enkelt plan og let at forstå prisfastsættelse er Dashlane perfekt til teams på færre end hundrede brugere. 

dashlane-Slider1

Forretningsplanen kører $ 4 pr. Måned pr. Bruger og debiteres pr. År. Det inkluderer alle funktionerne i Dashlanes Premium-medlemskab, inklusive mørk webovervågning og U2F-understøttelse, men kommer ikke med det virtuelle private netværk, der ses med den personlige version. Alligevel er Dashlanes anmodningspris $ 1 mindre pr. Bruger, end hvis alle i din virksomhed købte en personlig plan. 

Medarbejdere har heller ikke brug for en personlig adgangskodemanager med Dashlane. Det inkluderer Smart Space Management, som giver enhver bruger mulighed for at gemme personlige og arbejdsrelaterede logins på den samme konto. Disse logins er opdelt i forskellige områder, så dine medarbejdere kan forblive sikkert hjemme og på arbejdet. 

dashlane review-edit-entry

Dashlane gør ikke helt nedskæringen, når det kommer til forretningsintegrationer, og mangler støtte til ting som hele MFA. Når det er sagt, er det stadig en kompetent virksomhedsadgangskodeadministrator med support til gruppedeling, en administratorkonsol og en kontoadministrator til planer for mere end 50 brugere. 

Dashlanes patenterede sikkerhed

Uden for pris og funktioner står Dashlane over pakken med sin fremragende sikkerhed. Strukturen kræver faktisk sit eget amerikanske patent, og da MIT gravede gennem det i 2016, fandt det, at sikkerheden næsten var umulig at knække. Det skyldes, at Dashlane bruger en hovedadgangskode sammen med hardwareegenskaber til at godkende din konto. 

Dashlane har nul kendskab til din masteradgangskode, hvilket er tilfældet for de fleste adgangskodeadministratorer. Når du konfigurerer en ny enhed, genererer den imidlertid en nøgle ved hjælp af 38 tilfældige tegn baseret på hardware- og softwarespecifikationer med OpenSSL RAND_byte-funktionen. Denne enhedsnøgle sammen med din hovedadgangskode er påkrævet for at låse din konto op. 

Der er mere til sikkerhedsstrukturen, som du kan lære om i vores fulde Dashlane-gennemgang. Hvis du hellere vil bruge lidt praktisk tid på det, kan du prøve forretningsplanen gratis, intet kreditkort kræves eller tale med nogen på Dashlane om, hvordan et abonnement kan hjælpe din operation. 

3. Zoho Vault

Zoho Vault er i modsætning til Dashlane og 1Password udelukkende fokuseret på virksomheder. Selvom der er en gratis personlig plan tilgængelig, er det klart, at Vault er målrettet mod flere brugeroperationer. Dette fokus bringer nogle fordele – i form af en lav prismærke og flere tredjepartsintegrationer – og nogle uheldige ulemper. 

Zoho-hvælving-slider2

I stedet for at låse dokumentlagring og support bag de forskellige niveauer, segmenterer Vault sine planer baseret på de platforme, det kan integreres med. Den dyreste plan, Enterprise, indeholder fuld integration med Azure, Active Directory, Okta og mere, samt support til single sign-on gennem tjenester som OneLogin (mere om det senere). 

Zoho-vault-integrationer

Uden for integrationer har Zoho også finkornet kontrol over brugere, uanset hvilken plan du vælger. Superadministratorer har kontrol over hver medarbejder og post, der er gemt på din konto. Med dette kontrolniveau kan de indstille adgangskodepolitikker, tilbagekalde og tilføje adgang til adgangskoder og mapper, invitere nye brugere og overføre ejerskab af adgangskoder. 

Desværre er Zoho Vault, som en virksomhedsfokuseret adgangskodemanager, målrettet på denne måde med hensyn til design. Det er ikke så tilgængeligt som Dashlane eller 1Password, fordi det har tilsyneladende uendelige menuer og indstillinger. Selvom disse er vigtige for administratorer, bruger de fleste brugere kun andet end browserudvidelsen. 

Zoho Vaults pris

Selvom et Enterprise-abonnement hos Zoho er dyrt og koster mere end $ 6 pr. Bruger pr. Måned, kan små virksomheder på et budget klare sig for mindre end $ 1 pr. Bruger. Zoho Vaults standardplan leveres med de fleste af tjenestens funktioner, herunder brugerstyringskontrol, hvælges sikkerhedskopier og G Suite-integration, for kun $ 0,90 pr. Medarbejder. 

Standard mangler nogle funktioner, nemlig muligheden for at gruppere brugere og adgangskoder, men for teams med færre end 20 brugere er det nok. Du kan lære mere om Vaults prisfastsættelse og funktioner i vores Zoho Vault-gennemgang eller give det et billede selv med en gratis prøveversion. 

4. Bitwarden

Bitwarden er typisk kendt som en gratis open source password manager til personlig brug (det rangeres faktisk meget i vores bedste gratis password manager guide). Imidlertid tjener udviklerne bag Bitwarden det meste af deres penge på abonnement på flere brugere. Selvom den ikke er så funktionsrig som vores tidligere indstillinger ud af boksen, er Bitwarden meget fleksibel. 

bitwarden-Slider1

For virksomheder er en nøglefunktion i Bitwarden selvhosting. Bitwarden stiller al sin kildekode til rådighed, så du kan være vært for sin infrastrukturstack på Linux, macOS eller Windows. Processen er også enkel takket være Docker support. Selvom du har brug for et grundlæggende greb om netværk, behøver du ikke en systemadministrator til at være vært for en Bitwarden-server. 

bitwarden-selv-vært-tutorial

Bitwarden tilbyder to betalte planer: Teams og Enterprise. Der er også en gratis plan, og selvom du teknisk kan bruge den på tværs af konti, er adgangskodedeling begrænset til to brugere. Teams-planen, til $ 5 pr. Måned, understøtter ubegrænsede brugere, deling og samlinger. Basisprisen dækker fem brugere, men du kan tilføje mere til en pris på $ 2 hver pr. Måned. 

Enterprise er dog bedre egnet til de fleste virksomheder. Det kører $ 3 for hver bruger hver måned, men kommer med en masse ekstra funktioner. Ud over brugergrupper og katalogsynkronisering har Enterprise begivenhedslogfiler, så du kan holde styr på alle adgangskodshændelser på din konto. Desuden får hver bruger på dit abonnement et gratis Premium-medlemskab. 

Bitwarden er billig og overraskende tilgængelig, skønt den bedre vil tjene dem, der har knowhow til at bruge dens kildekode. Du kan lære mere i vores Bitwarden-gennemgang eller starte en gratis prøveversion af teams eller Enterprise for at se, hvordan du kan lide det. 

5. LastPass

LastPass har ligesom Bitwarden dygtighed som en fremragende gratis, personlig adgangskodemanager. Det har også en række forretningsløsninger, som alle har den samme dødflade interface og fremragende autofyldfunktioner. 

LastPass-Slider1

Selvom LastPass tilbyder fire forretningsfokuserede abonnementer, vedrører kun to af dem adgangskodeadministration: Teams og Enterprise. Førstnævnte er til fem til 50 brugere med begrænsede funktioner. Du får alle funktionerne i et personligt abonnement, men til $ 4 pr. Måned for hver bruger er prisen høj. 

Enterprise er dyrt, selvom det kommer med nok funktioner til at retfærdiggøre præmien på $ 2. Fit med SSO support, katalogintegration og avanceret brugerrapportering, Enterprise tilbyder de nødvendige funktioner til enhver voksende virksomhed. Det er heller ikke begrænset til 50 brugere, hvilket betyder, at du kan vokse dit abonnement, som din virksomhed gør. 

LastPass review-business-pricing

LastPass tilbyder også multifaktor-godkendelse til virksomheder, enten alene eller som en del af et Enterprise-abonnement. Selvom alle planer leveres med 2FA-support, har MFA en adaptiv arkitektur, der bruger kontekstanalyse til at autentificere brugere. Ud over standardtidsbaserede koder tilføjer LastPass ‘MFA et ekstra lag af sikkerhed, hver gang en bruger logger ind. 

Når det er sagt, er LastPass dyrt, matchende 1Password i den øverste ende af tingene, mens de tilbyder mindre i form af funktioner (læs vores 1Password vs LastPass sammenligning). Alligevel er det et solidt kodeordstyringsværktøj til små virksomheder. Du kan lære mere i vores LastPass-gennemgang eller prøve et forretningsabonnement for at se, hvordan du tager til det.

Ærlig nævn: OneLogin

OneLogin er faktisk ikke en adgangskodemanager, men det er værd at nævne i denne vejledning. Det er en enkelt sign-on og multifaktor-godkendelsestjeneste, der bygger på den MFA-service, som LastPass har (de to er ikke relateret; OneLogin har bare flere funktioner). Du skal ikke bruge OneLogin alene, men snarere ud over et værktøj som Zoho Vault. 

I stedet for at gemme adgangskoder og automatisk udfylde dem til en række forskellige websteder, fungerer OneLogin ved at autentificere en bruger én gang og styre legitimationsoplysningerne for denne bruger på tværs af flere forretningsapps. Det ligner en adgangskodemanager, men snarere end at logge ind, håndteres godkendelsen allerede af OneLogin. 

onelogin-browser-grænseflade

OneLogin tilbyder endvidere kontekstuel MFA, der bruger en række faktorer til at bestemme, om en bruger kan låse op for sin konto eller ej. SmartFactor-godkendelse, som OneLogin kalder det, bruger Vigilance AI til at overvåge hvert loginforsøg. Ved hjælp af maskinlæring bliver de to værktøjer vant til normal opførsel hos brugere i din virksomhed. 

Hvis der dukker noget mærkeligt op, vil administratoren blive underrettet med en risikoscore baseret på faktorer, herunder den oprindelige IP-adresse, tidspunkt på dagen og netværkstype. Denne type MFA er nyttig for store virksomheder med en række følsomme logins. Selvom det ikke er en stor adgangskodeadministrator på egen hånd, er det en vigtig tilføjelse for virksomheder, der er bekymret for deres sikkerhed. 

Afsluttende tanker

Når det kommer til at beskytte dine medarbejdere, er det svært at slå 1Password. Selvom det er dyrt, tilbyder 1Password så mange godbidder, at prisen let er berettiget. Hvis omkostningerne er for høje for dig, er der dog nogle alternativer i form af Zoho Vault, Dashlane og Bitwarden. De tilbyder ikke så meget, men for hvor billige de er, er det svært at klage. 

Hvilket kodeordværktøj bruger du til din virksomhed? Hvorfor valgte du det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me