Bedste forretnings VPN for 2020: At holde SMB-data sikkert

Virtuelle private netværk blev født for virksomheder, og selvom de har udviklet sig forbi det til forbrugermarkedet, vil de uvægerligt være knyttet til erhvervslivet. Når det er sagt, er de ikke den nemmeste ting at implementere, især hvis du driver en lille virksomhed med et begrænset antal ansatte. Holdet her på Cloudwards.net er her for at hjælpe.


I denne vejledning til den bedste forretnings-VPN vil vi give dig fem forretningsfokuserede løsninger, der er lette at opsætte og implementere i din virksomhed. Før vi dykker ned i vores valg, diskuterer vi, hvorfor virksomheder skal bruge VPN’er, samt kriterierne, vi brugte til at foretage vores valg.

Hvis du leder efter et kort svar, er NordVPN vejen at gå. Ikke kun leverer den en fremragende personlig service, den tilbyder også en fantastisk forretningsservice. Hvis du dog ønsker flere muligheder, skal du læse videre.

Hvorfor virksomheder skal bruge VPN’er

VPN’er har længe været et forretningsværktøj, længe før forbrugerindstillingerne kom. For erhvervslivet er de blevet brugt til at forbinde eksterne medarbejdere, så de ansatte kan få adgang til vigtige filer og applikationer uden for kontoret.

Et sådant system er kun muligt, hvis du har en server, hvor alle data er gemt. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at konfigurere en VPN manuelt for at lade eksterne medarbejdere få adgang til dine filer, men med stigningen i sikker skyopbevaring er adgangen til filer billigere og lettere end det nogensinde har været.

Når det er sagt, betyder cloud-lagring ikke den anden side af brugen af ​​en virksomheds VPN, og det er en sikret forbindelse. I stedet for at anbefale værktøjer, som en IT-afdeling kan bruge, vil vi give dig forbrugerindstillinger, der er nået ud i erhvervslivet, hvilket betyder, at enhver, selv med begrænset teknisk erfaring, kan forblive beskyttet.

VPN’er giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en anden server. Når du opretter forbindelse til den første server, er din trafik krypteret, som du kan lære om i vores beskrivelse af kryptering. Derefter kasseres krypteringshuden, og din trafik går videre til det åbne internet. Den oprindelige forbindelse til VPN-serveren skjult dog din IP-adresse og trafikanmodninger.

For sikkerheds skyld er værdien klar. Hvis du f.eks. Har medarbejdere, der beskæftiger sig med følsomme dokumenter på offentlig WiFi, er en VPN vigtig. Da din forbindelse er krypteret, kan netværkssnoopere ikke opfange din trafik og stjæle følsomme oplysninger.

Plus, VPN’er har praktisk anvendelse til erhvervslivet. Måske er du nødt til at få adgang til et websted, der kun er tilgængeligt for IP-adresser i et bestemt land, eller du er nødt til at skjule din kilde-IP-adresse, hvis du udelukkende handler online. VPN’er er sikkerhedsværktøjer så meget som de er praktiske, og når du først tilmelder dig en plan, vil du bemærke situationer, hvor de er nyttige.

Bedste forretnings VPN 2020

Valg af den bedste forretnings-VPN

For det meste svarer det til at vælge en forretnings-VPN lig med at vælge en forbruger. Hurtig hastighed, et stort servernetværk og top-notch sikkerhed er stadig de største bekymringer. I modsætning til forbruger-VPN’er, der indfører en begrænsning af samtidige forbindelser, er forretnings VPN’er imidlertid nødt til at være i stand til at forbinde flere brugere på en enkel måde at administrere dem.

Det er her vi startede. Eksempelvis er ExpressVPN den bedste VPN, vi har testet – du kan se, hvorfor i vores ExpressVPN-gennemgang – men den grænse på fem samtidige forbindelser og manglen på brugerkontrolfunktioner gør det til et dårligt valg for virksomheder.

Vi kiggede også efter forretningsspecifikke funktioner, såsom dedikerede IP-adresser og centraliseret fakturering. Selvom de kan virke mindre, har yderligere implementerings- og faktureringsmuligheder en stor indflydelse på at optimere forskellige aspekter af dine virksomheder.

Vigtigst er dog brugeradministration. Som med forretningsadgangskodeadministratorer – læs vores bedste adgangskodeadministrator til guide til små virksomheder – den vigtigste forskel mellem et forretnings- og forbrugerprodukt er brugerstyring. Ligesom et seende øje giver et stærkt brugeradministrationssystem dig mulighed for at se, hvordan dine medarbejdere bruger tjenesten.

Som nævnt gælder vores standard VPN-kriterier. VPN-sikkerhed er meget vigtig, især i betragtning af at virksomheder er de vigtigste mål for cyberkriminalitet. En kombination af stærke VPN-protokoller, såsom OpenVPN, og top-notch-kryptering vil normalt holde dig sikker.

Selvom brugervenlighed, serverplaceringer og hastighed spillede en rolle i vores valg, tog prisen en bagsæde. Værdi er vigtig for virksomheder, men som det er tilfældet med de fleste brugerdefinerede tjenester, afhænger prisen, du ender med at betale, af dine behov og antal ansatte.

Bedste VPN for erhverv: NordVPN

NordVPN er placeret som nummer to ud af de VPN’er, vi har gennemgået, og med god grund. Selvom der er inkonsekvens på tværs af dets netværk, er det en funktionsrig, billig og kraftfuld mulighed for forbrugere. Når det er sagt, er det med en sammensat liste over funktioner og specielle integrationer også et godt valg for virksomheder.

nordvpn review-server-navigation

Det starter med en dedikeret kontoadministrator. Uanset hvor stor eller lille din virksomhed er – NordVPN beder om, at du har mindst fem konti – har du en dedikeret linje til problemer. Det er heller ikke kun en direkte linje at støtte. Din kontoadministrator kan samarbejde med dig om at implementere konfigurationer, der ellers ville være umulige.

De centrale forretningsfunktioner er også til stede. Hver konto på din plan kan få en dedikeret IP-adresse til ensartet og stabil adgang til virksomhedsdatabaser og -tjenester. NordVPN holder også fakturering enkel med central betaling for dine brugere og en let at bruge administrationsgrænseflade.

En af de mere praktiske funktioner for virksomheder er muligheden for at overføre licenser. Du har brug for en enkel måde at flytte dine licenser på, fordi medarbejdere cykler. Heldigvis imødekommer NordVPN en sådan opgave.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Som nævnt har NordVPN et massivt netværk. Det består af omkring 5.000 servere i over 60 lande. Uanset hvor du befinder dig, eller hvor du vil tunnel til, vil NordVPN sandsynligvis have et sted, der kan rumme dig.

Forretningsbrugere kan stadig drage fordel af NordVPNs fremragende forbrugsfunktionssæt. I kernen er speciale-servere, som indstiller din forbindelse til et aspekt af sikkerhed eller anonymitet. For eksempel tillader dobbelt VPN-servere dig at afvise to servere til dobbelt kryptering. Læs vores Windscribe-anmeldelse for at se en anden udbyder, der tilbyder sådan funktionalitet.

NordVPN er genert over ExpressVPN, den bedste VPN, vi har testet, og dens catering til virksomhedsmarkeder gør det til et perfekt valg for din virksomhed. Du kan lære alle grundene til, at vi elsker det i vores NordVPN-gennemgang eller komme i kontakt med at oprette en virksomhedskonto for at se, hvordan du kan lide det.

TorGuard

TorGuard tilbyder premade forretningsplaner, der giver dig flere brugerpakker, dedikerede IP-adresser og e-mail-adresser. I modsætning til NordVPN køber du ikke blot et VPN-abonnement. I stedet køber du en pakke med sikker e-mail, dedikeret IP-adresse og VPN.

torguard review-grænseflade

De forudindstillede planer er nyttige for virksomheder med mindre end 20 ansatte. Hvis du har brug for flere konti, skal du kontakte TorGuard for en tilpasset konfiguration. Heldigvis leveres alle konti med en dedikeret kontoadministrator, der kan svare på spørgsmål og hjælpe dig med at fejlfinde, hvis noget går galt.

Når det er sagt, selv med under 20 ansatte, kan en tilpasset løsning være bedst for dig. Selvom de forudindstillede planer leveres med et antal dedikerede IP-adresser, inkluderer en brugerdefineret plan en dedikeret server, som er vigtig for ensartet adgang.

Selvfølgelig ville TorGuard ikke være nummer to uden brugeradministrationskontroller, og heldigvis tilfredsstiller den front. VPN-kontrolpanelet giver dig mulighed for at administrere medarbejdere, spore dine dedikerede IP-adresser, opsætte krypteret e-mail og mere. Med det vil du være i stand til at få et fugleperspektiv af, hvordan din virksomhed drager fordel af TorGuard.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuard er ikke specielt brugervenlig – selvom vi heller ikke ville kalde det svært at bruge – og det skyldes hovedsageligt den tilpasning, den tilbyder. Det er meget konfigurerbart, så du kan ændre protokol-, chiffer- og datagodificeringsmetoden. Med denne fleksibilitet kan du indstille det sikkerhedsniveau, der giver mening for din virksomhed.

Fleksibilitet er stor, men en af ​​grundene til, at vi elsker TorGuard, er, hvor hurtigt det er. Det blev nummer fire i vores hurtigste VPN-guide lige bag Astrill (læs vores Astrill-anmeldelse). Når det er sagt, var vores test tæt, så små variationer i hastighed kunne skubbe TorGuard endnu højere i rangeringen.

Selvom det måske ikke er så attraktivt som NordVPN, har TorGuard evnen til at spille bold. Mellem dens hastighed, konfigurerbarhed og lange liste over funktioner er det et godt valg for din virksomhed. Du kan læse vores TorGuard-gennemgang for at lære mere eller tjek de forudindstillede planer for at se, hvad der fungerer for dig.

VyprVPN

VyprVPN tilbyder to planer for forretningsbrugere: VyprVPN for Business og VyprVPN for Business Cloud. Den første er ligesom TorGuard og NordVPN, der leverer administration af flere brugere, et stort netværk af servere og dedikeret kontoadministrator. VyprVPN for Business Cloud er dog interessant, fordi det giver dig mulighed for at drage fordel af en dedikeret server.

vyprvpn review-grænseflade

Din egen server betyder, at du kan integrere apps som Salesforce i din VPN og tillade arbejdstagere at få adgang til dem eksternt. Plus, VyprVPN giver dig mulighed for at tilføje servere til din plan, så du kan segmentere klynger for forskellige teams.

VyprVPN for Business Cloud er let at implementere og udvides, så du kan skalere og kontrollere tjenesten på den måde, der fungerer bedst for din virksomhed. For eksempel brugte Wunder, et webdesignfirma med ansatte over hele verden, VyprVPN til Business Cloud til at centralisere den usammenhængende og inkonsekvente løsning ved at bruge flere offentlige og private servere.

Selvom vi sagde, at prisen ikke var vores primære bekymring, er VyprVPN billig. Forretningsplaner starter på kun et par hundrede dollars om året, og VyprVPN vil endda give dig en gratis prøveperiode for at se, hvordan du kan lide det. Det er en let-at-implementere, no-nonsense-løsning, der stadig giver en masse magt.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Vores yndlingsfunktioner fra forbrugerappen er også tilgængelige for forretningsbrugere. Med VyprVPN kan du bruge Chameleon, som er en proprietær protokol baseret på OpenVPN. Det opretter forbindelse på en lignende måde, men tilslører dine pakker, når de bliver sendt, så du kan omgå dyb pakkeinspektion. Kameleon var en af ​​grundene til, at VyprVPN lavede vores bedste VPN-tjenester til Kina-listen.

Derudover kan dine medarbejdere drage fordel af NAT-firewallen. Som enhver firewall blokerer det anmodninger baseret på en liste med regler. Det kører dog på VyprVPNs servere, hvilket betyder, at den indkommende trussel identificeres og blokeres, før du endda gør det til din maskine.

Når det er sagt, er VyprVPN ikke perfekt. Hastighederne er lavere, end vi kunne lide, og grænsefladen kunne bruge en ansigtsløftning. Det er dog stadig et solidt valg for virksomheder. Det privatejede netværk betyder, at ingen tredjeparter får rod med dine forretningsdata, og den lange liste med funktioner betyder, at du kan konfigurere tjenesten, hvordan du vil.

Du kan lære mere i vores VyprVPN-gennemgang eller række ud om en gratis prøveversion for at se, hvordan du kan lide det.

SaferVPN (Perimeter 81)

Vi synes SaferVPN bare er okay. Priserne er gode, men netværket er lille. Privatlivets fred er solidt, men streaming-ydelsen er alt andet end. Når det er sagt, er forretningsversionen af ​​VPN, Perimeter 81, ganske god.

Perimeter 81

Den billige månedlige pris giver dig adgang til delte gateways på 35 steder, men du kan købe dedikerede gateways for $ 40 pr. Måned. Som med VyprVPN for Business Cloud giver du dig mulighed for at tilføje dedikerede placeringer til din plan og segmentere dem til forskellige teams. Kun de medarbejdere, du vil give adgang til, får det.

Hvad angår forretningsfunktioner, tilbyder Perimeter 81 alt, hvad vi ønsker. Du kan administrere teammedlemmer ved at tildele dem bestemte tilladelser og vælge dem til brugergrupper samt overvåge ressourcerne og båndbredden, de bruger. Perimeter 81 tilbyder en af ​​de mest komplette måder at se din netværksaktivitet på.

Det tilbyder også ualmindelige funktioner, navnlig aktivitetsrapporter, integration med single sign-on og automatisk WiFi-sikkerhed. Sidstnævnte er fantastisk til medarbejdere, der rejser, fordi VPN automatisk registrerer usikrede WiFi-netværk og beskytter forbindelsen, før noget kan gå galt.

Andre grunde, som vi kan lide SaferVPN

En af SaferVPNs sparegrupper er dens fremragende brugeroplevelse, og heldigvis, der overføres til Perimeter 81. Appen er moderne og tilgængelig, hvilket gør det nemt for dig at administrere brugere og enkelt for dine medarbejdere at forstå det nye legetøj, der faldt i deres skød.

Dine medarbejdere kaldes “teammedlemmer” til Perimeter 81. Teammedlemmer har unikke e-mail-adresser og brugerlicenser. Hver licens er god til op til fem forbindelser, hvilket betyder, at dine medarbejdere kan holde desktops, laptops, telefoner og tablets beskyttet uden ekstra omkostninger..

SaferVPN er muligvis ikke vores foretrukne udbyder, men det er heller ikke dårligt. Som en forbrugermulighed midt på vejen imponerer den ikke, men forretningssiden er stor. Perimeter 81 tilbyder fleksibiliteten i andre forretnings VPN’er plus et par egne tricks. Du kan læse vores SaferVPN-gennemgang for at lære om forbrugerplatformen eller anmode om en demo af Perimeter 81 for at prøve det selv.

Goose VPN

Goose VPN er den fattige mands forretnings VPN. Det tilbyder ikke en forretningsplan eller nogen forretningsspecifikke funktioner, hvorfor det rangeres sidst her. Når det er sagt, er det en af ​​de få udbydere, der tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, og som vinderen af ​​vores bedste VPN til flere enhedsguider, burde den også have et hjem her.

gås-vpn review-smart-servere

Det er ikke den eneste VPN, der tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser – læs vores SurfShark-anmeldelse for at lære om en anden – men det er en af ​​de få, der kommer tæt på virkelig ubegrænset. I de fleste tilfælde afslører en fortegnelse over fair brugspolitikken om “ubegrænsede” samtidige forbindelser hurtigt, at der faktisk er grænser for, hvor mange enheder du kan beskytte.

Goose VPN bryder ikke denne tendens. Den har også en fair brugspolitik, men den er generøs. Du kan tilslutte så mange enheder, som du vil, så længe du ikke har brug for mere end 1 perfekt af alle ressourcer i netværket. Netværket er ikke stort, men at tage selv 1 procent af strømmen virker usandsynlig.

Når det er sagt, er det den fattige mands forretnings VPN af en grund. Du går glip af brugeradministration, en kontoadministrator og forretningsintegrationer. Goose VPN bør strengt taget bruges som en billig måde at sikre dine medarbejders trafik og intet mere. Men det er godt for det.

Andre grunde, som vi kan lide Goose VPN

Goose VPN udmærker sig i brugervenlighed og prisfastsættelse. I modsætning til de fleste VPN’er, er der en begrænset månedlig mulighed, der kapsler din dataoverførsel til 50 GB. I det sandsynlige tilfælde, at du har brug for mere, bliver du nødt til at købe en ubegrænset plan. Den månedlige sats er ikke imponerende, men hvis du køber et år på forhånd, er det mindre end $ 60.

Programmet er let at bruge og strømlinet nok, så du kan lære det til dine medarbejdere. Når det er sagt, har det en anstændig mængde fleksibilitet. Der er flere protokoller at vælge imellem såvel som opstartindstillinger. Selvom Goose VPN ikke alligevel er så konfigurerbar som TorGuard, giver du dig stadig det væsentlige.

Sammenlignet med vores andre anbefalinger er det dog en uhyggelig løsning. Du kan scoot forbi et stykke tid med et lille team, men hvis du leder efter en ægte forretnings-VPN, skal du holde sig til vores top fire valg. Alligevel er det værd at læse vores Goose VPN-anmeldelse for at se, om den får dig forbi.

Afsluttende tanker

At sammensætte din egen VPN er dyrt, tidskrævende og upålidelig. Optionerne ovenfor giver dig fordelene uden mange af ulemperne, hvilket giver store servernetværk og muligheden for at integrere med andre platforme. Goose VPN er den underlige mand, men det er ikke dårligt for en midlertidig løsning.

Ud af vores anmeldelser er udbydere på listen ovenfor de få, der tilbyder forretningsplaner. Hvis du vil pirke rundt og forsøge at finde dine egne, er du velkommen til at gennemse vores VPN-anmeldelser.

Hvilken VPN bruger du til din virksomhed? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map