Най-добрият VPN за порно 2020: Защото режимът за инкогнито не е достатъчен

Много хора гледат порно. Забележете това, милиарди хора гледат порно, особено онлайн. Само малко малцинство си прави труда да използва това VPN, оставяйки се отворени за хората, които ги проследяват, докато са във вихъра на соловата страст. Съставихме списък с най-добрите VPN за порно, така че можете да запазите IP адреса си скрит, докато правите неща, за които не искате всички да знаят.


Ако бързате, защото трябва, ъ-ъ, да изпускате малко пара, ExpressVPN е най-добрият VPN там и гарантирано ще ви предпази, докато работите върху освобождаващия си клапан.

Защо режимът „инкогнито“ не е достатъчен

Повечето хора вероятно не осъзнават, че почти всеки може да види какво са били, когато за последно са се оттеглили за „частно време“ в коя стая на къщата има най-малко пешеходен трафик. В крайна сметка те се включиха в режим на инкогнито. Това обаче не е така. Повечето сигурни браузъри дори ви казват това, но вероятно сте били прекалено фокусирани върху други неща последния път, когато екранът изскочи.

Chrome-Incognito

Всичко в режим инкогнито е да скриете историята на сърфирането си. Изтрива вашите песни от вашия край, но никъде другаде (проверете и как да изтриете историята си в Google). Задният край, така да се каже, където сигналът отива в широкия свят, се оставя отворен.

Вашият доставчик на интернет услуги поддържа записи, а правителството ви също. Вашият важен друг, който вероятно е причината да използвате режим „инкогнито“ на първо място, просто трябва да извърши едно телефонно обаждане до вашия интернет доставчик, за да получите и тези записи. Ако сърцето ви прескочи четене на това изречение, не се притеснявайте, има решение: виртуални частни мрежи.

Най-добро порно VPN през 2020 г.

Защо трябва да използвате VPN, за да гледате порно

VPN мрежите могат да направят много неща, но основната им функция е да ви скрият, докато сте в интернет. Има и други начини да направите това – разгледайте нашето анонимно ръководство за сърфиране за съвети – но VPN мрежите са в горната част на списъка, когато става въпрос за неща, които можете да направите, за да се предпазите онлайн.

VPN може да направи това чрез маршрутизиране на вашия трафик през така наречения защитен тунел, криптирана връзка между вас и VPN сървъра. Можете да получите подробностите в нашето ръководство за VPN сигурност, но накратко, използвайки VPN връзка, никой не може да види какво правите или откъде се свързвате. Това е удобно, ако живеете в държава, в която порно е незаконно или се занимавате с нещо като вече несъществуващото порно ID във Великобритания.

Ако искате да знаете повече за страни, в които порно сайтовете са незаконни, разгледайте нашите ръководства за най-добрия VPN за Китай, най-добрия VPN за Саудитска Арабия и най-добрия VPN за Пакистан, за начало. Ако пътувате до някоя от тези страни и искате да получите достъп до интернет за порно, използвайте VPN услуга или рискувайте да влезете в сериозни проблеми.

Дори и да се подготвяте да гледате как се движат кожата от относителните безопасни пристанища на Европа или Северна Америка, може би ще искате да помислите два пъти за разглеждането на любимия си порно сайт, докато сте незащитени – дори соловият акт не идва без риск от заразяване Тези дни.

Освен вашия доставчик на интернет услуги, водещ записи, самите уебсайтове често са опасни. Например онези досадни изскачащи прозорци, които изглежда имат всички порносайтове, са чудесен инструмент за отвличане на браузър и бисквитките, които ги изхвърлят, могат да ви проследят. VPN ще ви предпази от това, особено ако се използва заедно с един от най-добрите блокиращи изскачащи прозорци и най-добрия антивирусен софтуер.

Извън тези практически притеснения, друга причина да скриете присъствието си, докато извеждате еднооката змия на въздух, е да се уверите, че никой не знае за неща, които не се занимават с тях. Повечето уебсайтове и интернет доставчици споделят данни с маркетолози, застрахователни компании и служби за сигурност, никой от които няма право да знае, че харесвате лесбийско порно или сте в крака.

Използвайки VPN, вие сте сигурни, че историята ви на сърфиране няма да се върне да ви преследва и че никой, с когото споделяте вашия интернет, ще разбере какво правите, докато сте извън стаята.

Сега, нека разберем как решихме кои VPN ще направят отрязването и кои не.

Какво прави VPN най-доброто за порно

За да решим най-добрия VPN за порно, ние предположихме, че повечето читатели ще го предават. Ако сте повече от типа на торент (удобен, ако няма интернет, но все още усещате сърбежа), препоръчваме вместо това да прочетете най-доброто VPN за торентинг, защото критериите са различни. Имайки това предвид, се спряхме на следните три критерия.

скорост

Не за разлика от най-добрия VPN за Amazon Prime или най-добрия VPN за Hulu, скоростта е основният критерий при избора на най-добрите VPN за гледане на порно. Няма нищо по-лошо от буферирането на видео, особено ако се опитвате да разтриете истински бързо. Всички пет от VPN доставчиците по-долу ще ви осигурят солидна скорост.

Сигурност

Това каза, че отидохме по-далеч от простото копиране и поставяне на нашата най-бърза VPN статия. В крайна сметка, целта тук е да се уверите, че не можете да гледате само порно, но и че не можете да проследявате, докато имате достъп до любимия си порно сайт. Всяка VPN услуга в този списък е сред най-сигурните VPN доставчици.

Сървърна мрежа

И накрая, искахме да се уверим, че ще можете да намерите сравнително близък VPN сървър, с който да се свържете, независимо къде се намирате. Избирайки VPN мрежи с големи сървърни мрежи, почти гарантирано ще намерите сървър, който ще работи, дори ако имате бавна интернет връзка.

1. Най-добрият VPN за порно: ExpressVPN

Редовните читатели на Cloudwards.net ще бъдат малко изненадани, че ExpressVPN е победителят. Има причина да води нашите прегледи за VPN. В нашите тестове тя постоянно е била най-бърза, като същевременно се гордее с отлична сигурност. Въпреки че не всеки сървър работи оптимално през цялото време, практически сте сигурни, че всички те ще работят достатъчно добре, за да стриймват всеки порно сайт.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Както можете да прочетете в нашия пълен преглед на ExpressVPN, той има 256-битово криптиране на AES като стандарт и използва 4096-битов протокол за RSA ръкостискане. Ако това е глупост за вас, прочетете нашето описание на криптирането. Резултатът е, че няма как някой да знае какво правите, когато използвате ExpressVPN.

Тя няма най-голямата сървърна мрежа, но има един от най-добрите разпространения, като са представени повечето страни в света. Плюс това, сървърите му могат да се справят с по-голямо натоварване от тези на повечето услуги, така че и вие сте добри в този край.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Освен че е бърз и сигурен, ExpressVPN е удобен за потребителя. Всъщност, той е толкова лесен за използване, вероятно бихте могли да го управлявате само с една ръка. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху големия голям бутон в центъра на клиента и да тръгнете към състезанията. Това е и най-добрият ви VPN за Netflix, така че и вие сте обхванати от тази база.

Единственият недостатък на ExpressVPN е цената му, която идва с огромни 100 долара годишно. Това каза, че получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите, когато се регистрирате, така че имате достатъчно време да решите дали това е правилният избор за вас. Считаме, че трябва да го опитате, ще бъдете изумени.

2. CyberGhost

CyberGhost е второто ни вписване, главно защото не е много удачно от сладкото място, колкото ExpressVPN, но го компенсира с много по-ниска цена. За разбивка на плановете си, вижте нашия преглед на CyberGhost, но това, което се свежда, е, че за цената на година с ExpressVPN, получавате три години с CyberGhost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Това каза в нашата статия ExpressVPN срещу CyberGhost, можете да видите, че ExpressVPN е ясният победител в мрежата за безопасност, скорост и сървър. CyberGhost обаче не е сложен и предлага отлична сигурност, като 256-битов AES е норма, както и превключвател за убийство на косата. Скоростите на CyberGhost не са големи, но това ги компенсира с фантастична сървърна мрежа.

Ако сте в Европа или искате да се свържете с европейски сървър, CyberGhost е чудесен избор, тъй като никой VPN няма покритие като цялостно в Стария свят. Освен това има слаба мрежа в САЩ и Канада, но останалият свят е по-лошо обслужван, което означава, че ако сте в Азия или Близкия Изток, може да искате да потърсите другаде любимите си порно сайтове.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Освен че е евтин, както и сред най-добрите VPN мрежи за Европа, CyberGhost винаги се справя добре с поточните услуги. В много от статиите в нашата стрийминг библиотека се класира високо, така че гледането на каквото порно драска сърбежа ви не би трябвало да е проблем.

Малко VPN мрежи предлагат комбинацията от ниска цена и висока използваемост, каквато прави CyberGhost, и ние сме повече от щастливи да я препоръчаме. Тригодишният план идва с щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма да губите нищо при проверката си.

3. NordVPN

NordVPN е един от най-добрите доставчици там, но в последните тестове за скорост показа несъответствия, което го отреди на трето място за гледане на порно. Това каза, че все още е бързо, както всичко по дяволите, просто ще трябва да отделите време за намиране на подходящия сървър, за да получите гладко изживяване. Говорим повече за това в нашия преглед на NordVPN.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Намирането на сървър също няма да бъде твърде трудна задача. NordVPN може да се похвали с мрежа от повече от 5000 сървъра, разпръснати по целия свят, като много по-големи страни съдържат десетки места. Независимо къде се намирате, почти сте сигурни, че сървърът е сравнително близо. Вижте как мрежата на NordVPN се сравнява с CyberGhost в нашата статия за NordVPN срещу CyberGhost.

Що се отнася до сигурността, вие сте безопасни и стабилни с NordVPN. Услугата има някои от най-добрите около и лесно се персонализира в екрана с настройки, за разлика от много VPN, включително ExpressVPN. Ако усъвършенствате VPN, така че да прави точно това, което искате да прави в определени случаи, е вашата игра, NordVPN си струва да проверите.

Други причини, които харесваме NordVPN

Въпреки че NordVPN трябваше да хапе праха в нашия мач ExpressVPN срещу NordVPN, той предлага много от предимствата на ExpressVPN без огромния ценови маркер. Цената му се колебае (прочетете нашата априлска държава на облака за подробности), но в момента е около 95 долара за три години, така че все още е добре.

Ако нямате нищо против да се забърквате със сървърите, NordVPN е чудесна опция за поверителност, когато пикаете маймуната. Услугата идва и с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че дори и да не ви хареса, не сте загубили нищо.

4. TorGuard

TorGuard е фантастичен VPN, който предлага голяма сигурност и добри скорости, но поставя четвърто място в този списък, тъй като е трудно да се използва, особено за начинаещи. Ако обаче майсторството със софтуер е ваше нещо, може да искате да разгледате нашия преглед на TorGuard и, тъй като вероятно сте потребител на Linux, най-добрият ни VPN за избор на Linux, както и.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

предишен

Следващия

Хубавото на персонализацията на TorGuard е, че вие ​​решавате къде да търгувате между сигурността и скоростта. Ако искате основна сигурност и да се съсредоточите върху скоростта, просто е въпрос на завъртане на правилните циферблати. Ако се притеснявате, че някой ще разбере за по-екзотичните ви вкусове в порно или живеете там, където порно е незаконно, обърнете циферблатите по друг начин.

Голямата му мрежа има повече от 3000 сървъра, но вместо да избирате от тях поотделно, ще бъдете помолени да се свържете с един от 68 центрове за данни по целия свят. Тогава TorGuard избира най-добрия сървър за вас от групата, който работи изненадващо добре.

Други причини, които харесваме TorGuard

Въпреки че използването му може да бъде доста предизвикателство, TorGuard е един от най-гъвкавите и полезни VPN мрежи. Няма никакво значение дали си напиквате Netflix или гледате порно, това ще ви пази. Калайджията може да бъде скучно дело, но може да бъде и много забавно.

Ако TorGuard звучи като вашия тип VPN, препоръчваме да го опитате. Той предлага седемдневна гаранция за връщане на парите и с планове, започващи от 5 долара на месец, няма какво да губите.

5. Ветропис

Завършваме списъка с най-добрите VPN за порно с Windscribe, мощен, лесен за използване VPN, който има най-добрият безплатен план. Това е добър вариант, но затихва до конкуренцията, тъй като не е толкова бърз или рентабилен като другите услуги. Това каза, ако искате безплатен порно VPN, това е най-добрият избор.

интерфейс за предписване

предпочитания за предписване

разширение за браузър windscribe

опции за поверителност

тестове за течове на предни стръкове

предишен

Следващия

Той има мощни контроли за поверителност, които можете да настройвате, както сметнете за добре, така че сигурността няма да е проблем. Освен това може да се похвали с 600 сървърни местоположения по целия свят, така че разпространението не е прекалено притеснително. От време на време срещаме претоварване, така че не разчитайте, че любимият ви сървър е наличен.

Най-голямото равенство на Windscribe за много от вас ще бъде, че това е най-добрият безплатен VPN. Той предлага 2 GB ползване безплатно (получавате 10 GB, ако дадете на услугата имейл адреса си), което е много честотна лента, за да задушите пилето, без да се притеснявате, че някой ще ви следи.

Други причини, които харесваме Windscribe

Windscribe е един от най-добрите VPN мрежи за Netflix благодарение на приличната скорост и цялостната си производителност, което означава, че може да се справи и с порно добре. Той също предлага изобилие от функции, но платените му планове могат да се окажат скъпи. Влизаме в подробности за това в нашия преглед на Windscribe.

Windscribe не предлага възстановяване на средства, тъй като безплатният му план действа като безкрайно изпитание. Препоръчваме да го въртите, за да видите дали ви харесва. Имаме чувството, че ще.

Заключителни мисли

Гледането на порно не е нещо особено странно – е, зависи в какво се стремите – но споделянето на тези лични данни е нещо, което искате да направите внимателно. За да сте сигурни, че какво правите, когато сте сами, остава частно, препоръчваме да използвате един от горните най-добри порно VPN. ExpressVPN е коленете на пчелата, но всеки от останалите четири ще се справи добре.

Кой VPN смятате, че е най-подходящ за гледане на порно? Пропуснахме ли нещо? Уведомете ни в коментарите по-долу и разгледайте другите ни VPN статии, докато сте тук. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me