Най-добрият VPN за Мексико 2020: Поверителност? Без Mames Güey

Мексико е популярна дестинация, която приема над 20 милиона посетители годишно. Най-известен е с пикантната си храна, красивите плажове и текилата. Древните руини на ацтеките и маите могат да се видят в цялата страна, а столицата й Мексико Сити се грижи за съвременния живот. Каквото и да ви отведе там, трябва да използвате един от най-добрите ни VPN за Мексико като виртуално сомбреро за защита онлайн.


Виртуалната частна мрежа е единственият начин да сте сигурни, че сте защитени от онлайн опасности, а също така може да бъде полезен при опит за достъп до определено съдържание.

Ако испанският е вашият роден език или поне го разбирате, ще харесате Мексико теленовелите. Ако не, тогава може да предпочитате да предавате програми от вкъщи. Използването на VPN ще ви позволи да се свържете със сървър във вашата страна и да предавате любимите си предавания на услуги като Netflix (имаме пълно ръководство за гледане на САЩ Netflix и в Мексико).

Същото важи и за тези, които искат да имат достъп до мексиканско съдържание от друга държава. Вижте най-доброто ни VPN за Netflix парче за повече препоръки.

Цензура в Мексико

Цензурата е често срещан проблем за много страни, като някои от тях са по-лоши от други – прочетете нашето парче за Китай, за да видите колко лошо може да стане. Мексико има малка интернет цензура. Не блокира или филтрира съдържание и са достъпни социални медии.

Това каза, че през 2018 г. бяха одобрени промени в Федералния закон за авторското право. Промените позволиха онлайн съдържанието да бъде премахнато, ако се подозира, че е нарушение на авторските права. Премахването обаче може да се извърши, без да е необходимо да се доказва, че е извършено нарушение. Други държави са по-сурови, що се отнася до нарушаване на авторски права онлайн, както можете да прочетете в най-доброто ни VPN за Германия.

Въпреки че няма забрани за съдържание, платформи за социални медии и търсачки са изпратени заявки за премахване.

Фейсбук премахна съдържание, свързано със стрелба в училище в Монтерей, Мексико, публикации, за които се съобщава за клевета и предмети, свързани с незаконната продажба на регулирани стоки. Google получи искания за премахване поради клевета, авторски права и други причини, а Twitter също отчете искания за премахване.

Онлайн реч

Свободата на словото се гарантира от мексиканската конституция, както и неприкосновеността на личните комуникации. Въпреки това, въпреки че клеветата е декриминализирана на федерално ниво и в някои щати, все още има няколко места, където остават закони за престъпна клевета.

С действащите закони, речта не е напълно свободна и те често се използват за сплашване на журналистите. Някои, които са публикували критични доклади онлайн, са получили дело.

Например, през февруари 2018 г. срещу цифровия информационен бюлетин Contramuro.com беше подадена наказателна жалба от кмета на Зитакуаро Карлос Ерера Тело, който го обвини в нападение срещу чест. Той дойде, след като търговският обект публикува доклад за предполагаеми финансови нередности в няколко фирми, свързани с кмета.

През август 2011 г. учител по математика и радио коментатор бяха арестувани, след като разпространиха слухове за отвличане на деца от местно училище и двамата са изправени до 30 години затвор. Слуховете бяха неверни и държавата въведе ново престъпление за „обществено безпокойство“, което да се използва в подобни случаи на предизвикване на паника, въпреки че имаше притеснения, че може да се използва твърде лесно срещу речта.

Имало е заплахи и насилие срещу медийни агенции, журналисти и блогъри, които съобщават по теми като наркотици, наркотрафик и насилие, свързано с наркотици. Стотици са нападнати или получени смъртни заплахи или заплашителни съобщения, а 12 са убити. Поне четирима са работили онлайн за уеб базиран информационен изход или социални медии.

Насилието накара много репортери и някои местни медии да се самоцензурират или напълно избягват да отчитат определени истории. Имайки това предвид, вероятно е най-добре да следвате примера и да внимавате какво публикувате. Може да е много по-лошо, но просто прочетете нашето най-доброто VPN ръководство за Сингапур за сравнение.

Надзор в Мексико

Правителството увеличи своите правомощия за надзор, като използва войната за оправдание. Законът за далекосъобщенията от 2014 г. частично замени предишното законодателство, за да позволи по-голям надзор със запазване на данни и геолокация в реално време.

Съгласно член 189 компаниите, като доставчици на интернет услуги и мобилни мрежи, трябва да предоставят геолокацията и метаданните на потребителите на властите. Промените в Националния кодекс на наказателния процес през 2016 г. направиха така, че да се изисква съдебна заповед за държавните структури да използват геолокация, освен ако не правят това, да речем, да разследват.

Член 190 изисква компаниите да съхраняват метаданните на своите потребители най-малко две години и да предоставят на агенциите за сигурност достъп до данните по всяко време, когато това бъде поискано. Правителството изпраща искания и до компаниите за социални медии и Google относно информация за потребителите.

Законът за вътрешната сигурност, влязъл в сила през 2017 г., позволява на военните да извършват разузнавателни дейности по всякакъв възможен начин (стига да е законно) и казва, че събраната информация ще се счита за интерес за националната сигурност, което означава, че обществеността няма достъп до нея. Правозащитните организации изразиха загриженост относно закона.

Много разкрития показват, че цифровите шпионски технологии, предназначени за разследване на престъпници, са били злоупотребявани. Citizen Lab установи, че софтуерът Pegasus се използва в Мексико. Той се продава изключително на правителствата и доказателства показват, че мексиканското правителство е похарчило поне 80 милиона долара за софтуера.

Имаше и съобщения, че Мексико е голям клиент на надзорната компания Hacking Team. Той е известен с това, че предоставя нападателни технологии за проникване и наблюдение на правителствата, правоприлагащите органи и други корпорации по целия свят.

Най-добър VPN за Мексико 2020

Какво прави VPN най-доброто за Мексико

Много от доставчиците в нашите VPN прегледи са склонни да предлагат същите функции, но някои са по-добри в определени аспекти от други. Например, те могат да имат по-добра сигурност или обслужване на клиенти. Трябва да знаете кои функции са най-важни, за да сте сигурни в Мексико и кои услуги са най-добри за тях.

За Мексико искате добра сигурност, защото това ще ви помогне да бъдете защитени от наблюдение и онлайн полиция. Винаги съществува заплахата от онлайн атаки, независимо къде се намирате, но рискът е по-висок в някои страни от други.

Безплатните WiFi горещи точки стават все по-популярни, но те могат да ви изложат на по-висок риск от преживяване на киберпрестъпност. Прочетете нашия най-добър VPN за Тайланд за пример за това. Няма начин да знаете колко е сигурна връзката, така че най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се защитите с VPN. Приличен антивирус също е добре да има.

Освен това искате поверителността, която е различна от сигурността, да бъде в списъка. За да сте сигурни, че доставчикът спазва поверителността, се нуждаете от такава с ясна политика без регистрация, която показва, че няма да бъде запис на вашите онлайн дейности.

Разпространението на сървъра е друг важен фактор. Колкото повече има на разположение, толкова по-добри са шансовете ви за заобикаляне на ограниченията, като цензура или геоблокове. Ако след съдържанието е ограничено до Мексико, ще ви трябват и сървъри.

Скоростта е друга функция, която трябва да вземете предвид, особено ако искате да предавате поточно предаване, а неограничената честотна лента също е безпроблемна за гледане на любимите ви предавания. Ако нямате последното, можете да достигнете лимита бързо и след като го направите, VPN ще спре да работи, оставяйки ви уязвими.

Няколко други фактори, които трябва да разгледаме, кои устройства се поддържат, колко могат да бъдат свързани с едно движение, качеството на поддръжката на клиентите и лекотата на използване, особено ако не сте опитни в настройките. И накрая, цената му може да завиши вашето решение, тъй като някои VPN мрежи са по-скъпи от други.

1. Най-добрият VPN за Мексико: CyberGhost

Избрахме CyberGhost за най-добрия си VPN за Мексико. Това е прилична услуга, която има добра сигурност, за да ви предпази от опасности в интернет и зачита вашата поверителност, като има строга политика за без регистрация.

Cyberghost-страница на 2018 г.

Той има над 3000 сървъра в 59 държави, така че не трябва да имате проблеми с достъпа до желаното от вас съдържание. Това включва 19 в Мексико, което ви дава много да избирате, за да получите мексиканско съдържание.

Бързо е, но може да стане по-бавно на дълги разстояния. Скоростите все още са прилични, така че не трябва да имате проблеми. Той също има неограничена честотна лента, което означава, че можете да стриймвате и изтегляте колкото искате. Вижте нашия преглед на CyberGhost за по-добър поглед върху услугата.

Други причини, които харесваме CyberGhost

CyberGhost може да бъде инсталиран на Windows, macOS, Android и iOS. Последната версия има актуализиран интерфейс, което е добре, но може да отнеме да свикнете. Можете да свържете до седем устройства едновременно, което му помогна да спечели второ място в нашата най-добра VPN за много устройства, но това също е ограничението за инсталации.

Налична е поддръжка на клиенти, като обширната база знания е вашето първо пристанище за повикване. Ако все пак се нуждаете от помощ, можете да говорите с член на персонала чрез чат на живо или имейл 24/7. Чатът на живо е най-бързата опция, но имейлът е най-добрият за повече технически проблеми.

Месечните разходи са добре, но ще спестите пари, като се регистрирате за по-дълъг период. Има седемдневна пробна версия за Android и iOS, която можете да използвате, за да видите дали ви харесва. Освен това има гаранция за връщане на пари, чиито условия варират в зависимост от избрания от вас план. По-късите планове получават 14 дни, а по-дългите – 45, но и двата дават достатъчно време за решение.

2. ExpressVPN

ExpressVPN заема челно място в много от нашите статии. Той предоставя страхотна цялостна услуга и е най-сигурният наличен VPN, с отлична сигурност, която можете да направите още по-силна. Съществува солидна политика за несъгласие и за спокойствие.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Има повече от 3000 сървъра в огромни 94 държави, което ви дава най-добрия шанс да гледате желаното от вас съдържание. Някои също са в Мексико, така че можете да получите достъп до съдържание от там.

ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара, така че зареждането на екрани не трябва да е проблем. Няма и ограничения на честотната лента, които да ви спрат във вашите песни. Тези функции му помогнаха да заеме първо място в най-добрия ни VPN за стрийминг парче. Разгледайте нашия преглед на ExpressVPN, за да разберете повече.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Ако имате малък опит с използването на VPN, ExpressVPN може да бъде най-добрият избор за вас. След като го инсталирате, той прави почти всичко останало за вас. Просто трябва да сте сигурни, че сте свързани с подходящ сървър, което е лесно. Ако имате повече знания, можете да настроите настройките, но не забравяйте да знаете какво правите първо.

Може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS. Освен това има разширения за браузър за Chrome, Safari и Firefox. Пет устройства могат да бъдат свързани едновременно, което не е лошо.

Ако се окажете в туршия, чат на живо и имейл са на разположение 24/7. Чатът на живо е най-бързият вариант, но имейл маршрутът е по-добър, ако се нуждаете от по-задълбочена помощ.

Недостатък на ExpressVPN е цената му. Той е скъп в сравнение със своите конкуренти, но си заслужава за качеството на услугата, която получавате. Като изберете по-дълъг план, можете да намалите разходите и има 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не е за вас.

3. NordVPN

NordVPN е друг доставчик, който често се препоръчва тук в Cloudwards.net. Той има някои от най-добрата сигурност около, с голям избор от протоколи и възможност за използване на сървъри с двойно хоп, които в основата добавят повече защита към VPN тунела. Поверителността също не се пренебрегва, тъй като NordVPN не поддържа журнали.

предишен

Следващия

Не трябва да имате проблем с намирането на подходящ сървър, тъй като има повече от 5000 точки с 62 точки, включително 15 в Мексико.

Той има добри скорости, но подобно на CyberGhost, може да се забави, когато е свързан със сървър, който е далеч. Въпреки това, NordVPN все още е добър избор за стрийминг, тъй като няма ограничения за размера на честотната лента, който можете да използвате. Прочетете нашия преглед NordVPN за по-подробен поглед върху доставчика.

Други причини, които харесваме NordVPN

Можете да използвате NordVPN в Windows, macOS, Android и iOS, а настройката е проста. Интерфейсът е лесен за използване и можете да имате до шест устройства, свързани едновременно.

Има голяма база от знания, за да разгледате дали срещате проблеми. За повече помощ можете да използвате чата на живо или имейла, за да говорите с член на поддръжката. И двете са добри, но чатът на живо е по-бърз.

Месечната цена не е лоша, но по-дългите планове в крайна сметка са по-евтини. Налично е 30-дневно възстановяване, така че можете да сте сигурни, че сте доволни от него, преди да извършите напълно ангажимента.

4. Частен достъп до Интернет

На четвърто място имаме частен достъп до интернет, който предлага добро обслужване, въпреки че няма всички функции, които конкурентите му имат. Сигурността е добра, но по подразбиране е зададена на 128-битово криптиране. Най-добре е, ако ръчно го промените на по-желания 256-битов за по-добра защита. Това каза, че това може да забави връзката ви.

частен интернет-достъп, преглед-любимите сървъри

Тук няма и записи за вашите онлайн шенаги, защото PIA не съхранява регистрационни файлове.

PIA има много сървъри – 3 279, по-точно – но те покриват само 33 държави, което е много по-малко от другите доставчици. Все пак трябва да сте настроени за мексиканско съдържание, ако това е, което търсите, защото там има 33 сървъра.

Една от най-добрите характеристики на PIA е скоростта. Това най-вече се свежда до използване на по-леко криптиране по подразбиране и то ще се забави, след като увеличите нивото на криптиране. Все пак скоростите са наред и превключването на сървърите става бързо. Също така ви позволява да се свържете с друг сървър, без да се изключвате от този, който вече се използва първо. Плюс това, няма ограничения за честотната лента.

Други причини, които харесваме PIA

Можете да зададете PIA на Windows, macOS, Android и iOS. Той има лесни за използване клиенти и е чудесен за потребителите на Linux, тъй като единственият VPN има пълен клиент за платформата, поради което е най-добрият VPN за Linux. Можете да свържете до пет устройства едновременно.

Налична е прилична база от знания, която трябва да помогне за решаването на най-често срещаните проблеми. Като цяло обаче обслужването на клиентите може да бъде подобрено. Поддръжката по имейл е достъпна 24/7, но няма чат на живо. И все пак, наличната помощ е задълбочена, дори и по-бавна от тази, предлагана от конкурентите на PIA. Нашият преглед на PIA дава повече подробности за услугата.

PIA беше една от най-евтините опции, но цените й нараснаха наскоро. Все още е доста добра цена, но други доставчици предлагат по-добра услуга за приблизително същата цена. Интелигентна идея е, както при другите услуги, да се абонирате за по-дълъг план и да спестите пари. Налице е седемдневна гаранция за връщане на парите, която ви дава достатъчно време да го опитате.

5. VyprVPN

Въпреки че VyprVPN не е в горната част на списъка, той предлага добра сигурност с допълнителната защита на собствения си протокол Chameleon. Той също има строга политика за не-регистрация, така че няма нужда да се притеснявате за поверителността си. Той има и други страхотни опции за сигурност, за които можете да прочетете в нашия преглед на VyprVPN.

VyprVPN-Сървър-Selection

Неговите сървъри обхващат 64 държави, но наличната сума е лоша в сравнение с други доставчици. Общо са малко над 700, а някои от тях са в Мексико Сити, което е плюс, ако искате след мексиканското съдържание.

Скоростите му не са лоши, но понякога могат да бъдат бавни. Все пак няма ограничения за използване на честотна лента, което е добре.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Има клиенти на разположение за Windows, macOS, Android и iOS, но интерфейсът е с дата. Въпреки това, той все още е лесен за използване. Можете да свържете три устройства наведнъж и, ако се нуждаете от повече, можете да се регистрирате за премиум пакета, за да го натрупате до пет.

Ако срещнете проблем, можете да използвате раздела с често задавани въпроси, за да ви помогнем да го решите. Ако не успеете, можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо или по имейл 24/7. За най-бърз отговор трябва да използвате чат на живо, но или да предлагате кратки отговори, което не е чудесно.

Ценовият му план е разумен и има 30-дневен период на възстановяване, който можете да използвате, за да го проверите преди да поемете ангажимент.

Заключителни мисли

Дано сега разберете защо трябва да използвате VPN в Мексико или където и да е другаде. Когато избирате доставчик, трябва да се уверите, че той има голяма сигурност и сървъри, изпъстрени по целия свят, така че да имате достъп до съдържанието лесно. Това трябва да включва и Мексико, ако искате да видите съдържание, ограничено до него.

Нашият победител в Мексико е CyberGhost, защото има добра сигурност и много сървъри, от които да избирате, включително 19 в Мексико. Освен това със седемдневната си пробна версия и гаранция за връщане на парите нямате какво да губите.

Ако имате препоръки за използване на VPN, докато сте в Мексико, пуснете ги в секцията за коментари по-долу. Ще се радваме да ги чуем. Не забравяйте да разгледате и другите ни VPN статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me