Най-добрият VPN за Бразилия през 2020 г.: Самбата за наблюдение

Бразилия е най-голямата страна в Южна Америка и е дом на невероятна природа. Има тропическите гори на Амазонка, екзотични плажове и много прекрасни градове, като Рио де Жанейро и 98-футовата му статуя на Христос Изкупителя. Която и част от Бразилия да проучвате, трябва да използвате един от най-добрите ни VPN за Бразилия, докато сте онлайн.


За тези от вас, които искат бърз отговор, ExpressVPN е най-добрият VPN за Бразилия. Има и други възможности за избор, така че прочетете, за да изберете най-подходящия за вашите нужди.

Виртуалната частна мрежа е от полза по много начини. Първо, тя ще осигури вашата връзка, като ви помогне да сте в безопасност от всякакви опасности и наблюдение онлайн. Освен това ще ви помогне да заобиколите всички ограничения, като например geoblocks. Geoblocks може да бъде истинска болка, особено ако сте в друга държава и откриете, че не можете да гледате любимото си шоу.

Вземете например Netflix. Може да сте свикнали с библиотеката на САЩ, но Бразилската Netflix ще варира в това как изглежда и какво е на разположение за гледане. За щастие, VPN може да ви помогне да го заобиколите, като ви даде IP адрес в САЩ и ви накара да изглеждате като там. По същия начин за бразилската библиотека ще ви е необходим бразилски IP адрес.

В много страни обаче има други ограничения, за които да се притеснявате. Цензурата е нарастващ проблем в цял свят. Китай е един от най-лошите виновници. Великата му защитна стена блокира повечето съдържание и онлайн услуги от своите граждани и позволява достъп само до оторизирани приложения. Ако планирате да посетите, трябва да използвате един от най-добрите ни VPN за Китай.

Най-добър VPN за Бразилия 2020

Какво прави VPN най-доброто за Бразилия

Има някои критерии, които трябва да вземете предвид, преди да вземете окончателно решение кой VPN ще използвате за Бразилия. 

В нашия списък с прегледи за VPN ще намерите много за избор, но трябва да изберете такъв, който има добра сигурност. По този начин ще бъдете в безопасност от всяка киберпрестъпност и скрити от всяко наблюдение. Превключвателят за убийства също е добра функция, тъй като ще ви изключи от интернет, ако VPN не успее, защитавайки вашите чувствителни данни.

Ако искате да имате торент, уверете се, че VPN ще ви покрие, или ще рискувате да влезете в неприятности с бразилските власти.

Вашата поверителност също е важна. Трябва да проверите дали VPN компанията има политика без регистрация. С такава на място можете да сте сигурни, че вашите онлайн дейности няма да се съхраняват. 

В случай че има някакви бъдещи блокове към WhatsApp – или всяко друго съдържание и услуги – добре е да имате под ръка голяма сървърна мрежа. Колкото повече сървъри са достъпни в колкото се може повече страни, толкова по-лесно ще бъде да намерите подходящ. Освен това, ако искате да получите достъп до съдържание, ограничено до Бразилия, ще ви трябва VPN, за да имате там сървъри. 

Добрите скорости са полезни, така че няма да ви се налага да чакате дълго, за да се зареди съдържанието. Неограничената честотна лента е друга добра характеристика. Ако нямате, скоро ще достигнете лимита и ще установите, че VPN вече не работи. 

И двете характеристики са важни, ако планирате да стриймирате. Плюс това, ако искате да получите достъп до Netflix, ще трябва да изберете един, който трябва да премине през VPN детекторите на Netflix. Има само няколко, които имат тази възможност, но можете да намерите някои специализирани препоръки в нашата най-добра кръгла VPN за Netflix.

Други функции, на които трябва да се обърнете внимание, включват съвместимост на устройството, удобството му за ползване и колко едновременни връзки позволява. Доброто обслужване на клиентите е полезно и цената му може да се люлее на вашето решение.

Най-добър VPN за Бразилия: ExpressVPN

Избрахме ExpressVPN за най-добрата VPN за Бразилия. Често се споменава в петте ни най-добри статии, като отмества всички полета и за Бразилия. 

ExpressVPN има отлична сигурност, зададена при 256-битово криптиране извън кутията. Можете също така да го увеличите и има вграден превключвател за убийство, който е активиран по подразбиране за допълнителна защита. Налице е политика за без регистрация, така че можете да сте сигурни, че онлайн дейностите ви се пазят като частни.

expressvpn преглед скорост тест

Тя има голяма сървърна мрежа, състояща се от повече от 3000 сървъра в 94 държави, така че вие ​​трябва да намерите този, който е подходящ. В Бразилия има и някои, така че можете да получите достъп до съдържание от там.

Няма да имате проблем с зареждането на съдържание, тъй като ExpressVPN има свръхбързи скорости. Всъщност това е най-бързият VPN, който сме тествали, което го прави най-бързият VPN за Бразилия. Плюс това получавате неограничена честотна лента, така че не е нужно да се притеснявате дали ще достигнете лимит. 

Той е чудесен избор за стрийминг, тъй като може да влезе в почти всяка поточна платформа, която го има, спечелвайки го най-добрата VPN за стрийминг корона. Ще бъдете покрити, ако искате да изтегляте торент. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Можете да използвате ExpressVPN в Windows, macOS, Android и iOS и да свържете до пет устройства едновременно. Има и разширения за браузър за Chrome, Firefox и Safari. Той е лесен за използване и чудесен избор за начинаещи поради своята простота. Въпреки това производителите на тенекеджии също могат да променят настройките. 

Налична е удобна база от знания и поддръжка за чат и имейл наблизо 24/7. Всички предлагат чудесна помощ, но поддръжката по имейл е най-подходяща за повече технически проблеми.

ExpressVPN е скъп в сравнение с конкурентите си, но услугата, която предлага, го заслужава. Плюс това има 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай, че откриете, че не ви харесва.

NordVPN

NordVPN е вторият ни избор, но различен от скоростта му – до която ще стигнем след минута – тя е сравнима с ExpressVPN, както можете да прочетете в нашата версия на ExpressVPN срещу NordVPN.

nordvpn преглед-сървър-навигация

Той има фантастична сигурност, зададена при 256-битово криптиране, но вие също получавате възможността да използвате неговите двойни хоп сървъри, които добавят още повече сигурност към връзката и са причината NordVPN да предоставя едни от най-добрите сигурности на пазара. Предоставя се превключвател за убийство и зачита вашата поверителност, като има политика за без регистрация. 

NordVPN има повече от 5000 сървъра в 59 държави, което ви дава много да избирате. В Бразилия също има 25, в случай че искате да получите достъп до бразилско съдържание. 

Скоростите му са добри, но могат да станат бавни, когато използвате отдалечени сървъри. Въпреки това, той превключва сървърите бързо и идва с неограничена честотна лента. Той също може да влезе във всички стрийминг платформи и е чудесен избор, ако искате да провеждате торент, тъй като това е най-добрият ви VPN за торент. Разгледайте нашия преглед на NordVPN за повече информация.

Други причини, които харесваме NordVPN

Работи с Windows, macOS, Android и iOS. Можете едновременно да свържете до шест устройства, а клиентите са лесни за използване. Можете също да изтеглите разширенията на браузъра за Chrome и Firefox.

Налична е полезна база от знания за самопомощ. Има и поддръжка за чат на живо и имейл 24/7. Всяка една от тези опции е страхотна, но чатът на живо ще ви получи най-бързия отговор.

Цената на NordVPN е по-привлекателна от тази на ExpressVPN, така че може да е по-добра опция за вас. По-дългите планове обаче предлагат по-добра стойност от месечния план. Има 30-дневен прозорец за възстановяване, в случай, че не ви харесва.

CyberGhost

Следва CyberGhost. Има добра сигурност и се предлага с превключвател за автоматично убийство. Чудесно е, ако има вероятност да забравите да го включите, но вие също не можете да го контролирате, така че да е постоянно включен. Това не води регистър на вашите дейности.

cyberghost преглед-разширен-UI

Сървърната мрежа на CyberGhost е една от най-големите около, с над 5000 сървъра в 89 държави. Плюс това, в Бразилия има 28, така че можете да получите достъп до бразилско съдържание. 

Той е бърз, но подобно на NordVPN може да стане бавен на дълги разстояния. Няма ограничения за честотна лента и той може да получи достъп до повечето стрийминг услуги. Вие също ще бъдете защитени, ако торент, и можете да прецизирате списъка на сървъра до тези, подходящи и за торент. Вижте нашия ревю за CyberGhost за повече информация.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Той е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS. Има разширения за браузър за Chrome и Firefox. Той позволява до седем едновременни връзки, което е много в сравнение с другите ни селекции, но не е достатъчно, за да влезе в челната петица в нашия списък с най-добри VPN за множество устройства. Плюс това, седем е ограничението за това колко устройства могат да бъдат инсталирани.

Разполага с обширна база знания, за да помогне при малки проблеми. Ако това не се случи, има чат на живо и поддръжка по имейл. Чатът на живо е достъпен 24/7 и е най-бързият вариант, но екипът за имейл е по-добър, ако проблемът ви е по-техничен.

CyberGhost е евтина услуга, при условие че изберете дългосрочен план, тъй като месечната ставка не е голяма. Безплатна седемдневна пробна версия е достъпна за потребители на Android и iOS, а на място има и 445-дневна гаранция за връщане на парите.

VyprVPN

VyprVPN също е добър избор за Бразилия поради отличната си сигурност. Тенекерите ще се радват да си играят с настройките, но и новаците няма да имат проблем с него. VyprVPN се предлага и със собствения си протокол Chameleon, който добавя още повече защита към връзката. Предвиден е превключвател за убийство и също има политика за без регистрация.

VyprVPN-Client

Нейната сървърна мрежа е разочароваща в сравнение с другите ни избори, но все още има над 700 налични в 64 страни, което трябва да бъде много. В Сао Пауло има и някои за достъп до бразилско съдържание.

Скоростите на VyprVPN не са големи, но трябва да са добре за повечето дейности. Той идва с неограничена ширина на честотната лента и ще ви покрие, ако искате да имате торент. Плюс това, тя може да влезе в повечето стрийминг услуги. Нашият преглед на VyprVPN влиза в повече подробности.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Можете да го инсталирате на Windows, macOS, Android и iOS. Мобилните му приложения са едни от най-добрите налични, спечелвайки го място в най-доброто ни VPN за Android парче. Използва се лесно и можете да имате до пет устройства, свързани едновременно, в зависимост от избрания от вас план.

Налична е база от знания и 24/7 е налична поддръжка за чат на живо и имейл. Чатът на живо ще ви свърже с бот, но има бутон, който можете да натиснете, който ще ви свърже с човек. 

Можете да изберете или „стандартния“ план, който ще ви осигури три връзки, или „премиум“ план, който ще ви осигури пет връзки и използването на протокола Chameleon. Предлага се месечен или годишен ценови план, като годишният се развива по-добре в дългосрочен план. Освен това има 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не ви хареса.

Най-добър безплатен VPN за Бразилия: Windscribe

Последният ни избор е Windscribe, но това все още е достоен избор. Сигурността му е добра и приспособима и има ключ за убийство, въпреки че объркващо се нарича защитна стена. Windscribe има много функции за поверителност, но вписва известна информация. Тази информация е сведена до минимум и не може да бъде вързана към вас.

windscribe-slider3

Има повече от 600 сървъра в 60 страни, а някои от тях са в Бразилия. Трябва обаче да отбележим, че Windscribe има безплатен план и платен план, а бразилските сървъри са достъпни само на платения план. 

Платеният план ще ви осигури достъп до всичките му сървъри, а има и някои други предимства. Скоростта му е добра и платените членове могат да се ползват с неограничена честотна лента. Тези на безплатния план са ограничени до 2 GB на месец, но това се увеличава на 10 GB, ако въведете валиден имейл адрес. 

Има и други начини, по които можете да увеличите лимита. Ако се придържате към безплатния план, но искате да получите достъп до платен сървър, можете да добавите местоположение за 1 долар на месец и като направите това, ще увеличите честотната си лента с 10 GB. Всъщност всяко местоположение, което добавите, ще ви осигури още 10 GB. 

Можете също да добавите към специалните сървъри на Windflix на Windscribe, които са създадени за стрийминг. Въпреки това, платените потребители получават достъп до тях. Прочетете нашия отзив на Windscribe за повече информация за услугата.

Други причини, които харесваме Windscribe

Има клиенти за Windows, macOS, Android и iOS. Има разширения за браузър за Chrome, Firefox и Opera. Ще се радвате да знаете, че и безплатният, и платеният план получават неограничени връзки. Интерфейсът му е прост и лесен за използване, което е чудесно за начинаещи, но по-технически настроените хора също могат да се занимават с настройките.

Налична е база от знания, заедно с често задавани въпроси, ръководства за настройка и subreddit. Плюс това, е налична поддръжка за чат на живо и имейл 24/7. Въпреки това, чатът на живо се контролира от представител на AI, наречен Гари. Той дава добри отговори, но ако предпочитате да говорите с човек, можете да подадете билет на екипа за електронна поща.

Месечната цена на Windscribe е скъпа, но в крайна сметка по-дългите планове я правят по-достъпна. Няма политика за възстановяване на средства, но това е така, защото можете да го тествате с безплатния план. Това каза, ако поискате възстановяване на пари в рамките на три дни след покупката, те ще се задължат щастливо.

Онлайн цензура в Бразилия

Интернет в Бразилия се класифицира като частично безплатен, но има минимални съобщения за блокиране или филтриране на онлайн съдържание. 

Социални медии и услуги за съобщения като свободно достъпни. Единственото забележимо блокиране на такава услуга е с WhatsApp. Той е блокиран неколкократно, но това се дължи на неспазването на исканията за информация за съдействие при наказателни разследвания.

Торент сайтовете също могат да бъдат блокирани след съдебно разпореждане. Плюс това има закони за справяне с нарушаване на авторски права и някои хора са били преследвани за това, така че имайте това предвид. 

Онлайн наблюдение в Бразилия

Поверителността и защитата на данните са основно право в Бразилския закон за гражданското законодателство на Марко, но все още има мандат за запазване на данни. Съгласно него доставчиците на интернет услуги са длъжни да водят регистър на регистрационните данни на потребителите в продължение на 12 месеца, но в него се посочва, че регистрационните файлове могат да се използват само за съдебни цели.

Въпреки това законодателството за защита на личните данни и защитата на данните е одобрено. Законът за обща защита на данните беше подписан със закон през август 2018 г., който ще регламентира как личните данни се използват, защитават и прехвърлят.

В този смисъл броят на безплатните обществени точки за WiFi се е увеличил в страната, но правителството на град Сао Пауло одобрява плана „WiFi Livre Sampa“, който ще позволи на компаниите, които предоставят публичен WiFi, да събират потребителски данни, генерирани на неговия горещ пункт за търговски причини. 

Правителството използва извинението за големите събития и борбата с престъпността, за да увеличи надзора. През 2014 до 2016 г. Министерството на отбраната е похарчило 68 милиона бразилски реални (16,9 милиона долара) за оборудване за наблюдение. 

Конституцията на Бразилия не позволява анонимност онлайн и съдилищата очакват да могат да идентифицират дадено лице поне чрез техния IP адрес. Въпреки че няма съобщения за забрана или блокиране на VPN мрежи, това означава, че те не са добре дошли. 

Плюс това, хората са длъжни да регистрират истинските си имена при закупуване на мобилен телефон или достъп до частни интернет връзки.

Свобода на словото онлайн в Бразилия

Свободата на словото е предвидена в конституцията, но има някои ограничения. Като цяло гражданите могат да обсъждат чувствителни или политически теми, но периодите на избори могат да създадат различна атмосфера. 

Клевета и богохулство са престъпни престъпления. Обидата или нарушаването на нечие достойнство може да доведе до глоба или до шест месеца затвор. Критичните постове могат да бъдат премахнати, а журналистите са изправени пред заплахи, тормоз и насилие за работата си, особено ако това включва корупция или престъпление. Мнозина също са убити.

В един пример критичен радио-водещ е застрелян в дома му, след като е бил заплашван многократно. Разследванията на убийството установяват, че местен политик е поръчал убийството.

Киберпрестъпност в Бразилия

Бразилия е водеща цел за киберпрестъпността. В доклад на Akamai той бе класиран като втората най-насочена страна в света. Полагат се усилия за повишаване на киберсигурността. Открито е Национално командване по киберзащита и през 2020 г. ще се проведе срещата за киберсигурност.

И все пак не можете да се измъкнете напълно от киберпрестъпността, освен ако не сте офлайн и с увеличаването на обществения WiFi има по-голям риск от всякога. Публичният WiFi може да бъде опасен от опасности, така че трябва да се защитите с VPN, както и с приличен антивирус.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да изберете подходящ VPN за Бразилия. С голямото присъствие на киберпрестъпност и възможността за наблюдение, трябва да изберете такъв, който да има добра сигурност и поверителност. 

Освен това, за да заобиколите всички ограничения, е добре да изберете VPN, който има голяма сървърна мрежа. По този начин можете да сте сигурни, че ще намерите подходящ. Ако искате да получите достъп до съдържание, ограничено до Бразилия, ще трябва да се уверите, че има и сървъри в страната. 

Нашият победител за Бразилия е ExpressVPN заради отличната си сигурност, уважението към поверителността и големия брой сървъри. Другите му функции също играят роля в нейната печалба, като неговите поточни способности, бързина и лекота на използване. Това е страхотно VPN, но можете да разберете това сами, като използвате 30-дневната му гаранция за връщане на парите.

Имате ли опит с използването на VPN в Бразилия? Уведомете ни за това в секцията за коментари, ще се радваме да четем за него. Вижте и другите ни VPN статии, докато сте тук. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me