Най-добрият VPN за Австралия 2020: Тръгване по тъмно под

Австралия е добре известна с много неща – от емблематичните си забележителности – като Операта в Сидни и Харбър Бридж – до плажовете си, парещи Outback и барбекюта. Можете да прекарате цял живот в проучване на Големия бариерен риф, но трябва да се уверите, че се грижите за собствената си бариера, преди да отидете онлайн, като използвате един от най-добрите ни VPN за Австралия..


Има много причини, поради които трябва да използвате виртуална частна мрежа, когато излизате онлайн, и повечето от тях се прилагат където и да сте по света. 

VPN се използват главно за получаване на минали ограничения за съдържание. Въпреки че интернетът на Австралия е най-вече безплатен, част от съдържанието може да бъде блокирано от неговите граждани. Ще поговорим повече за това след минута, но VPN ще ви помогне да излъжете местоположението си и да заобиколите блоковете. Това включва и geoblocks.

Например библиотеката на Netflix се различава в различните страни и въпреки че библиотеката в Австралия може да има страхотни заглавия, може да ви липсват любимите ви предавания. 

Ако искате Netflix САЩ, ще ви е необходим IP адрес на САЩ и VPN може да ви получи такъв. Просто не забравяйте да изберете един, който да подмине всемогъщите VPN детектори на Netflix, като тези, посочени в най-доброто ни VPN за Netflix парче. 

Има и други причини да използвате VPN, която ще разгледаме в тази статия. Ако обаче бързате, препоръчваме ви да използвате NordVPN, тъй като тя маркира всички полета за Австралия и други.

Най-добър VPN за Австралия 2020

Какво прави VPN най-доброто за Австралия

Прегледахме многото ни VPN прегледи, за да ви предложим най-добрия избор за Австралия. За да направим това, взехме предвид специфичните характеристики и това колко добре всеки доставчик ги прилага. 

За Австралия трябва да изберете един, който има голяма сигурност. По този начин ще гарантирате, че сте защитени от онлайн опасности и ще бъдете скрити от любопитни очи. Добре е да изберете такъв, който включва и ключ за убийство, тъй като това ще ви изключи от интернет, ако VPN не успее, което означава, че вашите чувствителни данни не са изтекли.

Важна е и приличната политика за поверителност, така че уверете се, че VPN заявява, че няма да поддържа регистър на вашите онлайн дейности. По този начин, дори властите да поискат вашата дейност, няма да има какво да предадете.

Неговата скорост е нещо, което трябва да се има предвид, защото ако изберете VPN с бавни скорости, ще бъдете поразени с зареждащи екрани. Неограничената честотна лента също е от полза. С това няма да се налага да се притеснявате дали ще достигнете лимит, след което VPN вече няма да работи. Не забравяйте да проверите дали може да влезе в Netflix, ако това е нещо, което искате.

Подходяща е и добра сървърна мрежа. Ако попаднете на някакви блокове, ще имате много места за избор, за да ги заобиколите. По същия начин, ако искате да получите достъп до съдържание, което е достъпно само в Австралия, ще ви трябват сървъри там, за да получите австралийски IP адрес.

Можете също така да искате да разгледате с какви устройства е съвместим VPN и неговата удобство за ползване. Плюс това, да имате добра поддръжка на клиенти, когато имате нужда, е чудесно, както и да изберете такъв, който предлага добра стойност за парите ви.

Най-добрият VPN за Австралия: NordVPN

Избрахме NordVPN за най-добрия VPN за Австралия до голяма степен заради отличната му сигурност. Той има някои от най-добрите защити, които предлага пазарът, и можете да го подобрите, като използвате неговите сървъри с двойно хоп. Включен е и ключ за убийство, а NordVPN оценява поверителността ви, като има строга политика за без регистрация.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Той има добри скорости, въпреки че ако се свържете със сървър, който е далеч, може да ги видите да се потопят. Все още е добре и е в състояние да влезе във всички стрийминг платформи, включително Netflix, спечелвайки го място в най-добрия ни VPN за стрийминг списък. Ще се възползвате и от неограничена честотна лента, така че можете да предавате поточно съдържание на сърцето си.

NordVPN разполага с огромен брой сървъри. Има почти 6 000 разпространени в 60 страни, така че ще имате много да избирате, ако трябва да заобиколите някакви блокове. Плюс това, има огромни 249 в Австралия и като се има предвид, че е толкова голяма страна, тя трябва да помогне за намирането на достойна такава. Прочетете нашия преглед на NordVPN за повече информация относно услугата.

Други причини, които харесваме NordVPN

Предлага се в Windows, macOS, Android и iOS. Плюс това има разширения за браузър за Chrome и Firefox. Те са лесни за инсталиране и използване и можете да свържете до шест едновременни устройства.

Налична е удобна база знания, ако имате нужда от помощ. Ако искате да говорите с член на поддръжката, можете да го направите чрез опциите за чат на живо или имейл. И двете са на разположение 24/7 и помощта е добра.

NordVPN предлага отлична стойност на парите си, особено ако се абонирате за някой от дългосрочните му планове. В случай че се притеснявате за гмуркане направо, има и 30-дневен срок за възстановяване.

ExpressVPN

ExpressVPN лесно би могъл да бъде вързан за първо място, но можем да изберем само един победител, а NordVPN почти почти го премести. Все пак те са сравними услуги, както можете да прочетете в нашия ExpressVPN срещу NordVPN парче, така че наистина се свежда до вашите собствени предпочитания. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Сигурността му е фантастична и има вграден превключвател за убийство. Разликата обаче е, че ключът за убийство е активиран по подразбиране, което е чудесно, ако сте някой, който би забравил да го настрои. Съществува и солидна политика за без регистрация, за допълнително спокойствие.

ExpressVPN е най-бързият VPN, който сме тествали и може да влезе в услугите за стрийминг с лекота. Той също идва с неограничена честотна лента.

Броят на сървърите му е повече от 3000 и обхваща 94 държави, така че със сигурност ще намерите такава, която е подходяща. Има го и в Австралия, в случай че искате съдържание да е ограничено до там. Разгледайте нашия преглед на ExpressVPN за повече подробности.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS. Той е чудесен за начинаещи, тъй като е толкова лесен за използване. Просто инсталирайте и кликнете върху големия бутон „свързване“. Той позволява и пет едновременни връзки.

База знания е налична, ако имате нужда. Има и 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл. Чатът на живо е най-бързата опция, но за по-задълбочена помощ е най-добре да отидете по имейл маршрута.

Не можем да лъжем, ExpressVPN е скъп. Можете обаче да си помогнете с тези разходи, като изберете по-дълъг план. Ако това ви прави неприятно, трябва да знаете, че има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost

Smack в средата е CyberGhost. Това е страхотна услуга, но не е точно това, което правят първите двама. Има добра сигурност и има постоянно активиран превключвател за убийства за допълнителна безопасност. Компанията също не поддържа никакви дневници.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той има добри скорости, но – подобно на NordVPN – те могат да се забавят на дълги разстояния. Няма ограничения на честотната лента и той е в състояние да влезе в повечето стрийминг услуги. 

CyberGhost разполага с огромен брой сървъри. Към момента на писането, в 90 страни е имало 6100. В Австралия също има 88, така че можете да получите достъп до австралийско съдържание. 

CyberGhost също има NoSpy сървъри, които са разположени извън 14 Eyes и са конфигурирани с премия хардуер. Това е нещо, което трябва да имате предвид, ако сте гадни за поверителност, и можете да прочетете повече за тези сървъри в нашия ревю за CyberGhost.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Клиентите са достъпни за Windows, macOS, Android и iOS. Той е лесен за използване и скорошната му актуализация също даде по-добро потребителско изживяване. Можете да свържете до седем устройства едновременно, затова е едно от най-добрите ни VPN за множество устройства.

Налична е обширна база знания, както и чат на живо и поддръжка по имейл. Чатът на живо е по-бърз, но екипът за електронна поща е по-добър в отговорите на повече технически въпроси.

Това е евтин VPN, особено ако изберете по-дълъг план. Има безплатна пробна версия за Android и iOS, но ако искате на работния плот, има 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички платформи.

VyprVPN

VyprVPN е справедлив избор за Австралия, най-вече заради силната си сигурност. Той предлага отлична персонализация и има свой собствен патентован протокол Chameleon, който добавя още повече защита към връзката. Включен е превключвател за убийства, а също така е въведена политика за без регистрация.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

предишен

Следващия

Прочетете повече за това в нашия ревю на VyprVPN.

Недостатък на VyprVPN са неговите скорости. Честно казано, те са бавни. Все пак те трябва да са добре за повечето дейности. Само имайте предвид, че въпреки че може да влезе в повечето стрийминг услуги, може да чакате известно време да се зареди. За щастие обаче няма ограничения на честотната лента.

Липсва и неговата сървърна мрежа. Налични са повече от 700 в 64 държави. Това включва някои в Мелбърн, Пърт и Сидни, така че можете да имате достъп до ограничено съдържание.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Той е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS. Освен това е едно от най-добрите ни VPN за мобилни устройства, тъй като приложенията му са едни от най-добрите налични. Използва се лесно и можете да имате до пет устройства, свързани едновременно, в зависимост от избрания от вас план.

Има онлайн база от знания, ако имате нужда. Има и чат на живо, но ще трябва да общувате с бот, преди да имате възможност да говорите с човек. Времето за изчакване обаче варира, така че може просто да искате да изпратите имейл на екипа за поддръжка от първото.

Цените на VyprVPN зависят от това кое ниво сте избрали. Има „стандартен“ план, който включва три едновременни връзки, и „премиум“ план, който включва пет връзки и използването на протокола „Хамелеон“. 

След това можете да изберете да плащате месечно или годишно, от които годишният план излиза по-евтин в дългосрочен план. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите, която можете да използвате, за да видите дали ви харесва.

Най-добрият безплатен VPN за Австралия: Windscribe

Последният ни избор е Windscribe, който предлага както безплатен план, така и платен „професионален“ план. Безплатният план е страхотен, дори идва на първо място в най-доброто ни сравнение на безплатни VPN услуги, но ще посочим областите, в които може да предпочитате да използвате платената услуга.

Има добра сигурност, която може да бъде персонализирана. Включен е превключвател за убийство, но странно се нарича „защитна стена“, така че предполагаме, че някои потребители може да пропуснат това. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

предишен

Следващия

Windscribe има много функции за поверителност, но въпреки това събира известна информация. Все пак тя е сведена до минимум и не носи голяма стойност. Освен това данните, които събира, не могат да бъдат вързани към вас.

Скоростта му е добра за повечето дейности, въпреки че най-добрите ни избори са по-бързи. Платените членове получават неограничена честотна лента, но ако изберете безплатен план, ще получавате 2 GB на месец. Можете обаче да увеличите това до 10GB на месец, като въведете имейла си, когато се регистрирате. Има и други начини да увеличите честотната лента също.

Има повече от 600 сървъра, покриващи 60 държави, но само платени членове могат да имат достъп до всички тях. Той има сървъри в Аделаида, Бризбейн, Мелбърн, Пърт и Сидни, но те са достъпни само в „Pro“ версията. Можете обаче да добавяте местоположения за $ 1 на месец и по този начин ще надстроите ограничението на честотната си лента с още 10 GB.

Това е добър избор за стрийминг, особено защото има създадени по предназначение Netflix сървъри, наречени Windflix сървъри. Те са достъпни в САЩ, Канада, Великобритания и Япония и работят добре. Можете да прочетете повече за тях в нашия преглед на Windscribe.

Други причини, които харесваме Windscribe

Предлага се в Windows, macOS, Android и iOS. Интерфейсът предлага безпроблемно изживяване, което е добре за начинаещи, но тези, които знаят, също могат да се занимават с него. Можете също така да имате неограничени едновременни връзки.

Има някои удобни инструменти за самопомощ онлайн, както и чат на живо и имейл на разположение 24/7. Въпреки това, заслужава да се спомене, че чатът на живо всъщност е представител на AI. Ако искате да говорите с човек веднага, използвайте системата за електронни билети.

Ако плащате за опцията „pro“, месечният план е скъп, но в крайна сметка по-дългите планове се оказват по-добри. Няма безплатна пробна версия, защото можете да използвате безплатната за тестване. Няма и официална политика за възстановяване, но ако се свържете с Windscribe в рамките на три дни от покупката, ще получите възстановяване.

Онлайн цензура в Австралия

Интернет в Австралия е най-вече безплатен, особено в сравнение със страни, включени в нашата карта на интернет цензура. Повечето съдържание е достъпно, включително приложенията за социални медии и съобщения, само с няколко ограничения. 

Държавните агенции могат да блокират незаконни онлайн услуги съгласно раздел 313 от Закона за далекосъобщенията, но това се оказа проблемно. Например, Австралийската комисия по ценни книжа и инвестиции (ASIC) беше използвана за сваляне на измамен уебсайт, но повече от 1000 невинни уебсайта бяха случайно блокирани в процеса. 

През 2016 г. на интернет доставчиците беше поръчано да блокират торент сайтове, за да намалят пиратството. Австралийският закон за авторското право обаче бе изменен, за да позволи на хората с увреждания и организации, които помагат на хората с увреждания да копират материали, така че да могат да ги конвертират в други формати, като например брайлов текст.

Онлайн наблюдение в Австралия

Това е разделът, който ще ви накара да се чудите защо още не сте инсталирали VPN. Освен че Австралия е част от Алианса “Петте очи”, се появиха множество доклади за това как способностите за наблюдение на Австралия са се увеличили през годините и действащото законодателство го позволява. 

Като начало правителството на Австралия показа истинските си цветове по време на шпионския скандал в Източен Тимор от 2004 г. Австралийската секретна разузнавателна служба (ASIS) снабди офиса на кабинета Тимор-Лесте със слушателни устройства, за да получи предимство в преговорите си за газовите и нефтени находища на Тимор.. 

По време на преговорите обаче шпионажът беше разкрит от служител на ASIS, известен единствено като свидетелят К. Тимор се оттегли от първоначалния договор и беше сключено ново споразумение. Сега Свидетелят К и неговият адвокат Бернар Коллари са подсъдни и са изправени пред затвора за духане на свирката по време на операцията.

Вашата цифрова поверителност не е защитена добре и телекомуникационните компании са задължени да пазят метаданните на потребителите в продължение на две години съгласно Закона за изменение на телекомуникациите от 2015 г. Органите на реда имат достъп до нея без заповед, а не само в хода на разследване. , също.

Имайки предвид методите за спазване на Австралия, трябва да проверите най-доброто ни хранилище в облак за Австралия и най-доброто резервно копие за онлайн резервни части за Австралия, преди да се доверите на която и да е компания с вашите данни.

Потребителите на мобилни телефони трябва да потвърдят идентификационния си номер и да предоставят лична информация, преди да купят предплатена мобилна услуга. След това тази информация се съхранява и властите могат да получат достъп до нея със заповед.

От друга страна, в закона бяха добавени допълнителни защити за поверителност, за да се защитят метаданните на журналистите, така че ще е необходима заповед, преди да има достъп до тях. Има обаче съобщения за неоторизиран достъп. Австралийската федерална полиция (AFP) съобщи за инцидент, но това не означава, че е било така.

След това отново промените в законодателството за национална сигурност през 2014 г. увеличиха наказанията за журналисти и лица, подали сигнали. Ако публикуват класифицирана информация, те могат да получат 10-годишна присъда по силата на Закона за австралийската организация за сигурност от 1979 г..

Измененията също така разшириха дефиницията на „компютър“, за да позволят на разузнавателните агенции да наблюдават множество компютри в мрежа с една единствена заповед. На всичкото отгоре Законът за помощ и достъп позволява на властите да имат достъп до шифровани комуникации.

През 2017 г. правителството обяви, че ще създаде национална лицева биометрична база данни, споделяща шофьорски книжки и изображения на граждани в правителствените ведомства, за да помогне при идентифицирането на идентичността. 

След като се оказа противоречив, парламентът не одобри законодателството. Това каза, че законопроектът е върнат за втори опит, така че ще трябва да изчакаме и да видим какъв е резултатът.

Свобода на словото онлайн в Австралия

В Австралия няма официална защита на свободата на словото. Темите могат да бъдат обсъждани открито, но има наказания за определена реч. Прекомерните наказания могат да се раздават за клевета и онлайн има много дела по темата. 

В един краен случай срещу бивш полицейски служител ищците са били присъдени 700 000 долара австралийски долари (около 476 000 долара) обезщетение, след като офицерът обвини мъжете за участие в банда за организирана престъпност, наред с други неща, в публикациите в блога си.

Журналистите са в състояние да критикуват правителството и да докладват по противоречиви теми без проблеми, макар че имаше случаи на заповеди за гафове за потискане на отчитането.

Съществува законодателство, за да се предотврати насилието с престъпления и екстремизъм и да се въведат законови мерки, които водят социалните медии към отговорност за съдържанието, споделяно на техните платформи.

Австралийското правителство не обича сатирата, дотолкова, че през 2018 г. бяха направени изменения в Наказателния кодекс, за да се направи представянето на орган на общата държава като престъпление.

Киберпрестъпления в Австралия

Вие сте уязвими към киберпрестъпността, където и да сте, но някои страни имат повече проблеми от други, като Тайланд е прекрасен пример (прочетете най-добрия ни VPN за Тайланд парче).

Скорошен доклад показа, че повече от 9,2 милиона атаки на злонамерен софтуер са регистрирани за шестмесечен период в Австралия. Средно се съобщава за една киберпрестъпност на всеки 10 минути. Общата цена на киберпрестъпността в Австралия досега тази година се изчислява на 29 милиарда австралийски долара (около 19,7 милиарда долара).

Използването на VPN ще ви помогне да се предпазите от онлайн опасности и трябва да сте по-предпазливи, ако планирате да използвате обществен WiFi, тъй като няма начин да знаете колко е сигурен. Поради тази причина препоръчваме да сдвоите VPN с приличен антивирус, като Bitdefender (прочетете нашия рецензия за Bitdefender).

Заключителни мисли

Въпреки че Австралия е красива страна, определено има неща, които трябва да имате предвид, когато излизате онлайн. Най-забележителното е наблюдението на правителството, но вие също трябва да сте наясно с киберпрестъпността. Когато изберете VPN, уверете се, че има голяма сигурност и поверителност. След това скоростта и сървърите му са ключов момент. 

NordVPN е най-добрият VPN за Австралия. Сигурността му ще ви предпази от подхранване и кибератаки. Плюс това, огромната му сървърна мрежа и способността за стрийминг ще ви гарантират, че можете да получите желаното от вас съдържание. Той също има австралийски сървъри, ако имате нужда от тях. Защо да не го направите с 30-дневната гаранция за връщане на парите? Нямате какво да губите.

Ако сте използвали VPN в Австралия преди, разкажете за опита си в секцията за коментари. Разгледайте и другите ни VPN статии. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me