Най-добрият VPN с специализирани IP през 2020 г .: заобикаляне на черния списък

Въпреки че доставчиците на интернет услуги присвояват уникален IP адрес на всяко устройство, което свързвате, в повечето случаи той ще бъде динамичен, което означава, че може да се променя всеки път, когато се свържете с мрежата. VPN също разпределят динамични IP адреси, но те се споделят с други потребители. 


Специализираният IP е статичен. Тя няма да се промени и тя е възложена само на вас. Те могат да бъдат от полза при много обстоятелства, като заобикалят поточните препятствия. Плюс това, те предлагат повече надеждност и стабилност от споделен IP адрес, а повечето VPN доставчици ги предлагат като добавка. 

Ако не сте в цялото четене malarky, най-добре е ако продължите напред и инсталирате NordVPN. Това е страхотен универсален VPN с добри, специални IP опции. 

NordVPN също така предлага отлична сигурност, подобно на най-сигурната ни VPN, ExpressVPN, както можете да прочетете в нашето сравнение ExpressVPN спрямо NordVPN. ExpressVPN обаче няма да намери място в тази статия, тъй като не предлага специални IP адреси.

Продължете обаче да четете за повече препоръки за виртуална частна мрежа. Плюс това ще обясним разликата между динамични, статични и посветени IP адреси, предимствата и недостатъците на специален IP и какви критерии трябва да търсите в специален IP VPN.

Най-добрият VPN с специализирани IP адреси

  1. NordVPN
  2. CyberGhost
  3. Astrill
  4. VPNArea
  5. TorGuard

1. NordVPN

NordVPN е чудесен избор, ако търсите специален IP адрес. Можете да избирате от IP в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия и Франция. 

Всеки отделен IP адрес струва $ 70 годишно, заедно с вашия абонамент за NordVPN. Предходната цена е единствената цена, която можем да видим, така че, ако имате месечна сметка, трябва да преминете към втората ни опция, CyberGhost.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Заедно с вашия посветен IP, NordVPN предлага много други функции. Това е надеждна услуга и ще бъдете защитени от някои от най-добрите ценни книжа на пазара. 

Освен това, в допълнение към хилядите редовни сървъри на NordVPN, можете да използвате и неговите двойни хоп сървъри за допълнителна защита. Налице е и строга политика за без регистрация. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Той има добри скорости, въпреки че те могат да станат по-бавни при свързване към отдалечени сървъри. Получавате неограничена честотна лента и тя е в състояние да влезе в повечето стрийминг платформи, спечелвайки я на второ място в най-добрия ни VPN за стрийминг парче. Освен това той е лесен за използване и можете да го инсталирате едновременно на шест устройства, включително Windows, macOS, Android и iOS.

Заедно с годишните $ 70 за IP, посветен на NordVPN, ще трябва да платите и за основен абонамент и за щастие, това е добра стойност на парите. Въпреки това, вие получавате най-добрата цена в дългосрочните му планове, което е чудесно, като имате предвид поне една година със статичния IP. Все пак има 30-дневен прозорец за възстановяване, в случай че не ви харесва и можете да плащате с криптовалута.

2. CyberGhost

CyberGhost е друг достоен VPN доставчик, който може да ви предостави специален IP адрес в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и Канада. Добавянето на такъв ще струва допълнителни 5 долара на месец към редовния ви абонамент. След като го закупите, той ще бъде изброен в секцията „любими“ в приложението CyberGhost, така че можете лесно да превключвате.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той идва с голяма сигурност и не съхранява регистрационни файлове. Ще имате достъп и до огромната му сървърна мрежа, ако трябва да се свържете с друга държава, както и до нейните сървъри за стрийминг и торент. Скоростите му са бързи, въпреки че могат да достигнат по-бавни на дълги разстояния, както прави NordVPN. Няма ограничения на честотната лента и той е в състояние да получи достъп до всички поточни платформи. 

CyberGhost позволява до седем едновременни връзки и е съвместим с всички основни операционни системи, като предоставя лесен за използване интерфейс за всички тях. Прочетете повече в ревюто ни за CyberGhost и вижте как се сравнява с нашия най-добър избор в нашето парче NordVPN срещу CyberGhost.

Това е евтина VPN услуга с бонус на месечна ставка, за разлика от NordVPN. Редовният абонамент обаче работи по-евтино при по-дълги планове и ако изберете един от тях, ще трябва да заплатите цялата цена на IP-адреса, предназначен за CyberGhost.

Седемдневна безплатна пробна версия е достъпна за Android и iOS, ако просто искате да проверите услугата. В противен случай има гаранция за връщане на парите. Можете да платите чрез BitPay и за допълнителна анонимност.

3. Астрил

Astrill е друг доставчик, който предлага специални IP адреси, и той предлага много възможности за избор. Личните статични IP адреси са достъпни на множество места в Съединените щати, Обединеното кралство, Европа, Русия, Австралия, Хонконг, Корея и Китай (въпреки че не сме сигурни защо бихте искали такъв в рамките на Great Firewall). Те струват само 5 долара на месец.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

предишен

Следващия

Освен това получавате добра сигурност с много опции на протокола. Той има политика без регистрация, но може да се запази информация за „техническата функция на услугите“. Това включва неща като записи за връзка и вашия IP адрес, което може да е проблем, ако имате личен такъв. Прочетете нашия преглед Astrill за повече информация.

Astrill има споделени сървъри в 62 държави, в случай че имате нужда от друг. Той също така има бързи скорости, неограничена честотна лента и може да влезе и в някои стрийминг услуги. Интерфейсът му е досадно малък, но е прост и можете да го използвате в повечето от основните операционни системи. Освен това ще позволи до пет връзки едновременно.

Въпреки че Astrill има много повече възможности за избор на специални IP местоположения, цената му го намалява напълно. Месечните разходи са изненадващи, като по време на писането са 20 долара на месец и това не включва частния IP. 

Годишният абонамент намалява наполовина този ценови маркер, но в сравнение с нашите най-добри избори, това все още е доста лошо, особено тъй като те са по-добри VPN доставчици като цяло.

4. VPNArea

Следва VPNArea. Той има голям набор от специализирани IP региони, от които можете да избирате, включително множество места в САЩ и Европа, както и във Великобритания, Канада, Австралия, Сингапур и Хонконг.

vpnarea-Slider1

vpnarea-slider2

vpnarea-slider3

vpnarea-slider4

vpnarea-slider5

предишен

Следващия

Въпреки това, цената на всеки отделен IP зависи от местоположението, което изберете. Например, тези в САЩ струват 20 долара годишно, но ако изберете такъв в Австралия, той е 44 долара. Това все още не е лошо, но идва с по-малко от $ 4 на месец. 

Те са достъпни само с 12- или 36-месечни планове и няма да видите никакви спестявания в личния IP за избор на по-дълъг период. 

VPNArea също казва, че ще хвърли безплатен частен VPN сървър с вашия специален IP адрес и твърди, че е единственият доставчик, който го прави. Това, че имате частен виртуален сървър, означава, че няма да трябва да споделяте скорости с други потребители; ще имате пълен контрол над него.  

Други функции на VPNArea

Прилага се политика за без регистрация, нейната сигурност е добра и подобно на NordVPN, тя включва използването на сървъри с двоен хоп, ако решите. Редовни сървъри са налични в 65 държави, в случай че имате нужда от тях. 

VPNArea може да навлезе в много стрийминг услуги и се предлага с неограничена честотна лента, но има бавни скорости, така че може да не е най-добрият избор за такава задача. Интерфейсът му е лесен за използване и е съвместим с повечето операционни системи. Плюс това можете да имате до шест устройства, свързани едновременно. Прочетете повече в нашия преглед на VPNArea.

Това е евтина услуга и в крайна сметка по-дългите планове се оказват по-евтини. Можете да плащате с биткойни, ако се нуждаете от този допълнителен бит за поверителност. Освен това има 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни. 

5. TorGuard

Последният ни избор е TorGuard, което е изненадващо, тъй като има много опции за специализирани IP адреси, но липсва в други области. Можете да изберете предназначен за TorGuard IP в множество европейски страни с редки възможности, като Исландия, както и места в Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Нова Зеландия. 

torguard-Slider1

torguard-slider2

torguard-slider3

torguard-slider4

torguard-slider5

предишен

Следващия

Можете също да изберете жилищен IP, така че да изглеждате като се свързвате от дома, както и първокласен мрежов IP от 10 Gbps или IP за отказ на услуга, насочен към защита на геймърите срещу DDoS атаки.

TorGuard също продава тази услуга, като рекламира своите поточни и спортни специализирани IP адреси. Въпреки че не ни трябваше специален IP за Netflix, ако искате да влезете в друга услуга за стрийминг, ще ви трябва. Тествахме регулярните му сървъри за нашия преглед на TorGuard и бяхме блокирани от други големи платформи всеки път.

Допълнителното зареждане за специален IP е напълно добре, но други VPN услуги, като ExpressVPN и Windscribe, включват стрийминг сървъри в рамките на основния пакет. Разрешено, поточните сървъри на TorGuard не се споделят с никой друг потребител, но други VPN мрежи все още вършат работа да ви вкарат там и го направете добре.

Други функции и цена на TorGuard

Сигурността му е наравно с останалата част на пазара и има много възможности за избор. Технологиите ще харесат приспособимостта, но редовните потребители могат да се борят да се справят с остарялия интерфейс. 

Скоростите на TorGuard са предимно бързи, но те варират в зависимост от местоположението, като някои сървъри са толкова бавни, че са практически неизползваеми. Няма ограничение на честотната лента и можете да свързвате до пет устройства наведнъж с възможност да добавите до 20 повече при $ 1 на месец.

Политиката за поверителност гласи, че не регистрира информация. Ако обаче търсите напълно анонимна регистрация, TorGuard не е този за вас. 

Плащането с кредитна карта изисква вашата информация за плащане, което изглежда нормално, но TorGuard твърди, че информацията може да бъде запазена и че тя ще бъде споделена, ако това се изисква по закон. Дори плащането чрез криптовалута може да изисква информация за фактуриране.

TorGuard е доста евтин, въпреки че не предлага планове по-дълги от една година. Всичките му специализирани IP адреси имат същите цени от $ 7,99 на месец, въпреки че TorGuard предлага отстъпка от тях с по-дълги планове. Има и седемдневна гаранция за връщане на пари.

Какво е специален IP адрес?

За да разберете напълно какво е специален IP адрес, трябва да разберете разликата между специален IP, статичен IP и динамичен IP адрес. 

По подразбиране, когато се свържете с VPN услуга, тя ще ви назначи динамичен IP адрес. Този IP адрес може да се променя всеки път, когато се свържете, но той ще бъде назначен на стотици други потребители, които също използват услугата. Статичният IP е различен само защото действителният IP адрес не се променя, но все пак може да бъде разпространен до много други потребители.

Няма нищо лошо в нито едно от тях и има някои предимства. Например, при толкова много други хора, използващи един и същ IP, е трудно да разберем кой какво е направил. Споделеният IP обаче може да предложи голяма анонимност, но има някои случаи, при които използването на споделен IP адрес просто не го реже.

Специален IP адрес работи по същия начин като всеки друг, но не се променя и е уникален за вас. Никога няма да споделите един и същ IP адрес с друг потребител. Няма да е толкова дискретно, но използването на статичен IP адрес може да ви спести много караница при определени обстоятелства.

Какво е предимството да имаш посветен IP?

Специализирани IP адреси имат доста предимства. От една страна, ако управлявате онлайн бизнес или уебсайт, наличието на IP адрес, който остава същият и е само за ваша лична употреба, може да помогне да се предотврати достъп на някой до вашата система или акаунти. Като администратор можете да настроите списък с разрешени IP адреси, така че да могат да влизат само тези, които съответстват. 

Те могат да бъдат полезни и когато става въпрос за влизане във вашите финансови сметки. Например, ако редовно влизате в банката си от различен IP адрес, банката може да я разглежда като подозрителна активност и да ограничава достъпа. Използването на специален IP адрес ще гарантира, че няма да срещнете този проблем.

Недостатък на използването на споделен IP адрес е, че те често могат да бъдат поставени в черния списък на определени уебсайтове поради действията на други потребители. Понякога се нарича „ефект на лош съсед“. Не можете да контролирате какво правят другите потребители и ако сте блокирани от сайт или услуга, ще трябва да промените VPN сървъра, за да получите различен споделен IP адрес.

Преминаване на Geoblocks и VPN блокове с посветен IP

Специализирани IP адреси могат да ви помогнат да заобиколите geoblocks и VPN блоковете, които се въвеждат чрез стрийминг услуги. Вземете например Netflix. Той е достъпен в повече от 190 страни, но всяка държава има различна библиотека със съдържание. 

Нека да кажем, че сте извън САЩ, но искате да гледате шоу, което е изключително за американската аудитория. За да го гледате, ще трябва да излъжете местоположението си и да получите достъп до американската версия. 

Повечето VPN могат да ви помогнат да получите IP адрес в САЩ, но не всички от тях могат да заобиколят VPN детекторите на Netflix. Поради тази причина ще трябва да изберете един, който може да пробие и най-доброто ни ръководство за VPN за Netflix включва VPN-ите, които отговарят на задачата. 

Изборът на такъв, който предлага специален IP адрес, ще предложи и по-голяма стабилност, защото винаги ще бъде на едно и също място. Ако сте се преместили за постоянно от родината си, специален IP адрес на това място ще гарантира, че можете постоянно да получавате достъп до услугите и уебсайтовете, с които сте свикнали.

Недостатъците на използването на специален IP адрес

Колкото и да има някои големи предимства, които идват с използването на специален IP адрес, има и някои недостатъци. Ако вашите онлайн shenanigans са малко по-несигурни, или ако сте в неприкосновеност на личния живот, специален IP адрес може да не е добра опция. 

Това е така, защото въпреки че повечето VPN услуги не водят журнали за активност, специалният IP адрес е свързан само за вас. Въпреки че няма да има записан регистър на дейностите, властите могат да получат информация за абонатите за IP адреса. 

Споделените IP адреси се предпочитат поради анонимността, която идва с тях. Много потребители могат да имат един и същ адрес, така че властите не могат да кажат кой какво е направил, освен ако доставчикът не поддържа журнали. Плюс това, с онлайн наблюдението се увеличава по целия свят, все повече потребители се опитват да останат под радара.

Има няколко неща, които можете да направите, за да останете анонимни дори със специален IP адрес. Трябва да изберете доставчик на VPN, който не само не съхранява регистрации, но и ви позволява да се регистрирате с имейл за изхвърляне и да използвате криптовалута като плащане.

Как да изберем най-добрия VPN за посветен IP адрес

Освен че VPN всъщност предлага специализирани IP адреси, има и някои други фактори, които също трябва да се вземат предвид. По време на нашите VPN прегледи открихме, че въпреки че повечето доставчици включват следните функции, някои ги прилагат по-добре от други и това ни помогна при класирането.

Сигурност и поверителност

Независимо дали използвате специален IP адрес или не, онлайн сигурността и поверителността трябва да бъдат приоритет при избора на VPN. Добрата сигурност ще гарантира, че сте защитени от онлайн опасности, като например киберпрестъпност. Освен това трябва да сте сигурни, че не поддържа регистрационни файлове за използване, така че да няма запис за вашите онлайн дейности.

Плюс това, ако искате да останете напълно анонимни, трябва да използвате изхвърлящ имейл и криптовалута, за да се регистрирате. За съжаление обаче, не всички доставчици позволяват и двата метода.

Скорост и честотна лента

Приспособленията за скорост и ширина на VPN са важни, особено за някои дейности. Бързите скорости ще означават, че прекарвате по-малко време в очакване на съдържанието да се зареди, а неограничената честотна лента означава, че изтегляте или предавате поточно толкова, колкото искате. Ако изберете такава, която има ограничение на данните, и я достигнете, VPN ще спре да работи, като направи вашия посветен IP полезен.

Специализирани IP местоположения

Дали имате нужда от конкретно местоположение за вашия посветен IP ще зависи от това, от което се нуждаете. Ако искате само един за надеждност и стабилност, тогава можете да изберете своя стадо. Ако обаче планирате да получите достъп до специфично за страната съдържание, ще трябва да се уверите, че VPN има специален IP адрес на това място.

Достъп до услугите за стрийминг

Ако една от вашите основни причини за получаване на личен статичен IP адрес е да получите достъп до определена поточна услуга, тогава трябва да сте сигурни, че VPN действително може да го направи. Много стрийминг услуги имат VPN блокове и има само толкова много, които са в състояние да заобиколят блоковете. 

Лесна употреба и устройства

Ако сте техничен човек, може да намерите дори някои от най-трудните VPN клиенти, които да бъдат на разходка в парка. Ако обаче имате по-малък опит с тях, ще бъдете благодарни за проста настройка и лесен интерфейс.

Освен това може да искате да проверите с какви устройства може да се използва VPN. Повечето обхващат популярни операционни системи като Windows, macOS, Android и iOS, но някои имат по-подробен списък, който трябва да разгледате.

Цена

За да имате специален IP адрес, първо трябва да се регистрирате за основния план на VPN. Някои носят по-висока цена от други, така че се уверете, че сте доволни от това, заедно с цената на специалния IP адрес отгоре.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да определите разликата между динамични, статични и специализирани IP адреси, както и кой е най-добрият VPN с специални IP адреси за вас. Избраният от вас ще зависи от какво ви е необходимо. Може би искате един да има лесен достъп до поточните услуги, или може би искате такъв за надеждност.

Каквато и да е причината ви, избрахме NordVPN за победител поради отличната му сигурност и поверителност, както и способността му да влиза в стрийминг платформи. Плюс това получавате справедлив избор на местоположения, които – при условие, че не се нуждаете от друга конкретна държава – ще ви получат това, от което се нуждаете. NordVPN има 30-дневен срок за възстановяване, за спокойствие.

Използвате ли специален IP адрес? Разкажете ни за опита си в секцията за коментари по-долу. Не забравяйте да прочетете и другите ни VPN статии. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me