Най-добър VPN за Windows 2020: Услуги, готови за Redmond

Windows е най-широко използваната операционна система за десктоп. Наличието на толкова много потребители обаче го прави магнит за злонамерена дейност. Машините на Windows са насочени безкрайно, но можете да се защитите, като използвате виртуална частна мрежа. Съставихме списък с най-добрите VPN за Windows, за да ви помогнем да изберете подходящ за вас.


VPN мрежите могат да осигурят много предимства. Например, някои хора ги използват за достъп до geoblocked съдържание или дори Skype. В по-голямата си част обаче те са свързани със сигурността. Трябва да използвате VPN, където и да сте по света. Той ще скрие вашата онлайн активност и ще скрие истинския ви IP адрес, като ви даде анонимност онлайн.

Защита на Windows

Въпреки че софтуерът се предлага с приложения за сигурност и можете да настроите настройките за поверителност на Windows, това не означава, че сте защитени. Веднага щом отидете онлайн, излагате себе си на риск. Търсачките, социалните медии, рекламните компании и дори вашият доставчик на интернет услуги могат да събират вашите данни, а някои и да ги търгуват.

Инструментите, които защитават вашите данни, са жизненоважни. Дори в Windows 10 има проблеми с поверителността, включително изтичане на DNS и обширни настройки за събиране на данни. Можете и трябва да деактивирате някои от тези настройки, но това може да отнеме копаенето и няма да се отървете от всичко.

Правителствата по целия свят приемат законодателство, което дава възможност за прослушване и те често принуждават доставчиците на интернет услуги да запазват данни. Разкритията на Snowden през 2013 г. показаха колко наблюдение е там, особено в САЩ, така че искате да се защитите максимално.

Освен това някои държави нямат правила за защита на неутралитета на мрежата. Това означава, че интернет доставчиците могат да забавят, ускорят или дори да блокират уеб сайтове и онлайн услуги по свой избор. Някои може да изискват да платите абонамент, преди да осигурите достъп.

Филипините нямат неутралност на мрежата и има много ограничения, поставени на мобилни планове и други подобни. Можете да прочетете повече в нашия най-добър VPN за филипинското парче.

Може би искате да вземете сутрешната си чаша с джоуи и да отделите време за проверка на електронната си поща през безплатния WiFi на кафенето. Няма нищо лошо в това, но не знаете колко е сигурна връзката, което е още една причина да се защитите.

Ако сте в торент, VPN е задължително условие за престой извън радара. Повечето страни се мръщят на торен материал, защитен с авторски права и може да има последствия за това, както можете да прочетете в най-доброто ни VPN за Германия.

Най-добър VPN за Windows 2020

Какво прави VPN най-доброто за Windows

Повечето от доставчиците в нашите VPN ревюта ще работят с Windows, така че има много за избор. Това каза, някои са по-добри от други. Те могат да имат по-добри характеристики или да бъдат по-надеждни например.

Тъй като на Windows липсва поверителност, искате доставчик, който да има строга политика за не-регистрация. Това означава, че за разлика от Microsoft, компанията няма да води отчет на вашите онлайн дейности.

Сигурността е също толкова важна и трябва да бъде достатъчно добра, за да ви предпази от хакери и други опасности онлайн, както и да ви предпази от наблюдение. Добра характеристика е да прекратите превключвателя, който ще ви прекъсне, ако VPN не успее да предпази чувствителните ви данни от изтичане.

Очевидно VPN ще трябва да поддържа Windows, но лекотата му на използване е нещо, което трябва да се разгледа, защото някои доставчици предлагат по-добри изживявания от други.

Добра идея е да изберете и тази, която има прилична скорост, особено ако ще се карате. Неограничената честотна лента също е полезна, тъй като няма да има ограничение за това колко можете да изтеглите.

Други функции, които трябва да разгледате, включват сървърната мрежа на доставчика, кои операционни системи поддържа, колко устройства могат да бъдат свързани наведнъж, нивото на обслужване на клиентите и цената, които могат да окажат влияние върху вашето решение.

1. Най-добрият VPN за Windows: ExpressVPN

ExpressVPN е един от любимите ни тук в Cloudwards.net, тъй като е един от най-добрите VPN доставчици на пазара. Това е чудесна всестранна услуга и отличен избор за потребителите на Windows. Той също има строга политика за без регистрация. Това означава, че няма да има запис на вашите онлайн дейности, така че дори ако властите поискат, ExpressVPN няма да може да предаде такава..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Сигурността му е фантастична, като стандартният AES е 256-битов плюс опцията да го увеличите. Има и вграден ключ за убийство за допълнителна защита. Това е чудесен избор, ако нямате много опит и с използването на VPN, тъй като той работи извън кутията и може да се свържете бързо.

ExpressVPN е най-бързият VPN наоколо и не поставя ограничения на честотната лента, което го прави добър избор за торент. Превключването на сървъри обаче е бавно. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за повече информация относно услугата.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Има хиляди сървъри, изпъкващи 94 държави, което е много. ExpressVPN също работи с macOS, Android и iOS, така че ако имате други устройства, на които искате да го инсталирате, ще можете да го направите. Можете да имате и пет устройства, свързани едновременно. Има и разширения за браузър за Chrome, Firefox и Safari.

Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 чрез имейл и чат на живо. Последният е най-бързата опция, но може да бъде бавен в сравнение с конкурентите на ExpressVPN. Все пак персоналът е полезен и има за цел да ви уреди максимално бързо.  

Месечната цена е скъпа, което е намаление, но си заслужава за качеството на услугата. Освен това можете да спестите пари, като изберете по-дълъг абонамент и ще имате време да го изпробвате благодарение на 30-дневната гаранция за връщане на парите.

2. NordVPN

NordVPN е друг страхотен доставчик и доста съпоставим с нашия най-добър избор, както можете да прочетете в нашата статия ExpressVPN срещу NordVPN.

Той не съхранява регистрационни файлове, така че взима сериозно поверителността и сигурността му е сред най-добрите. Има и опция за използване на двойно хоп криптиране, което добавя повече защита към VPN тунела. Предоставя се и ключ за убиване с услугата, така че ще бъдете в безопасност, ако нещо се обърка с връзката.

предишен

Следващия

Настройката е лесна, клиентът е удобен за потребителя и има интуитивно оформление. Няма ограничения на честотната лента и скоростите му са добри, но те могат да достигнат бавно на дълги разстояния. Превключването на сървъри обаче е лесно. Тези черти му помогнаха да влезе първо в най-добрата ни статия за VPN за торент.

Други причини, които харесваме NordVPN

NordVPN има масивна сървърна мрежа, която обхваща 60 държави, така че има много възможности за избор при свързване. В допълнение към Windows, той може да се използва на macOS, Android и iOS и можете да свържете до шест устройства едновременно.

Ако се сблъскате с проблеми, можете да използвате полезната база знания, за да се опитате да отстраните често срещаните проблеми. Ако не успеете, можете да се свържете с член на персонала чрез имейл или чат на живо. Ако искате бърз отговор, най-добрият вариант за използване е чатът на живо. Така или иначе ще е добре.

Месечният план е достъпен, но би било разумно да се регистрирате за по-дълъг период, защото това ще ви спести пари. Предлага се и 30-дневно възстановяване на сумата, само в случай, че отнемете известно време, за да вземете решение. Вижте нашия преглед NordVPN за повече.

3. CyberGhost

CyberGhost има солидна политика за поверителност и добра сигурност. Има и автоматичен превключвател за убийство също за спокойствие. Той има настолен клиент за Windows и е лесен за инсталиране. Интерфейсът може да свикне, но все пак е добър.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Скоростите му са добри, но могат да се забавят, когато се свържете със сървър, който е далеч. Той обаче има неограничена ширина на честотната лента, което е добре, ако планирате торент. Научете повече за компанията в нашето ревю за CyberGhost.

Други причини, които харесваме CyberGhost

CyberGhost има много сървъри в 58 страни. Освен това поддържа macOS, Android и iOS. Можете да свържете до седем устройства наведнъж, което беше достатъчно, за да го спечелите на второ място в нашето най-добро ръководство за VPN за множество устройства.

В Интернет има обширна база от знания, която можете да използвате, за да се опитате сами да коригирате проблеми, но поддръжката е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо или имейл, ако имате нужда. Чатът на живо е по-бързата опция за двете.

Месечният му ценови план е добре, но ще спестите пари с по-дълъг план. Можете да използвате гаранцията за връщане на пари, за да видите дали ви харесва.

4. Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет е друг доставчик, който не регистрира вашата дейност. Сигурността му е прилична, но по подразбиране е 128-битово криптиране. Добре е да промените настройката на 256-битова, но това ще забави връзката ви. Включен е и ключ за убийство.

предишен

Следващия

PIA поддържа Windows и има лесен за използване клиент. Скоростите му са добри, но могат да се забавят, след като увеличите сигурността. Превключването на сървъри обаче е бързо и ви позволява да се свържете с друг сървър, преди да се изключите от използвания, което е рядкост. Плюс това, няма ограничения на честотната лента.

Други причини, които харесваме PIA

Той има повече от 3000 сървъра в 32 страни. Въпреки че не е толкова разпространен като другите ни селекции, трябва да можете да намерите сървър, който да ви подхожда.

PIA също поддържа macOS, Android и iOS. Това е и единственият VPN, който може напълно да поддържа Linux, което го прави най-добрият VPN за Linux. Можете да свържете до пет устройства едновременно.

Ако се забиете, можете да използвате базата знания за помощ при често срещани проблеми. Ако все още се нуждаете от помощ, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, но само по имейл. Можете да прочетете повече за това в нашия преглед на PIA.

Месечната цена е справедлива и получавате прилична услуга за нея. За да спестите пари обаче, изберете по-дълъг план. Има седемдневна гаранция за връщане на парите, която трябва да е достатъчно време, за да може услугата да премине през крачките си.

5. TorGuard

TorGuard не води отчет за вашите дейности и сигурността му е сред най-персонализираните наоколо. Можете да избирате от различни протоколи и тинкер, ако желаете. Той също така осигурява ключ за убийство за допълнителна защита.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

предишен

Следващия

Лесният за използване клиент може да бъде инсталиран в Windows. Той също има добри скорости, но те могат да варират. Въпреки това, няма ограничение на честотната лента, което позволява торент. Прочетете нашия преглед на TorGuard за повече информация относно услугата.

Други причини, които харесваме TorGuard

TorGuard има повече от 3000 сървъра в 55 държави. Освен това предлага специален IP адрес, ако плащате допълнително. Това е полезно, ако искате да предавате поточно, защото ще ви вкара в нужното място без проблем. Гаранцията за получаване на конкретен IP адрес спечели TorGuard първото място в нашата най-добра VPN със специална статия за IP адреси.

Можете да го използвате и в други операционни системи. Клиентът на macOS е лесен за използване, но мобилните приложения за Android и iOS могат да бъдат болка за настройване. TorGuard ви позволява да свързвате до пет устройства наведнъж, но можете да добавите до 20 повече за $ 1 всяко.

Помощ е налична, ако имате нужда. Можете да опитате сами да решите проблемите с онлайн ръководствата и форума на TorGuard или можете да използвате чата на живо. Последният обаче не винаги има персонал, така че може да се наложи да оставите съобщение и да изчакате отговор по имейл.

Месечният ценови план е наред, но можете да спестите пари, като се регистрирате за по-дълъг период. Има и седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате преди да купите.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да разберете важността на използването на VPN. Вие сте уязвими от хакване, злонамерен софтуер, наблюдение и наблюдение, независимо къде се намирате. Въпреки че Windows може да изглежда сигурен на повърхността, той има повече дупки от гевгир.

Има избор, който трябва да направите, когато става въпрос за избора на най-подходящия, поради което ние направихме работата за вас. Не можете да сбъркате с никой от нашите избраници, но ExpressVPN е най-добрият VPN за Windows.

Той дава приоритет на поверителността и сигурността, лесен е за употреба за начинаещи, но също така е чудесен и за тези, които знаят, и има много други страхотни функции. Плюс това, с 30-дневната си гаранция за връщане на парите няма риск да го изпробвате.

Ако имате препоръки за сигурност на Windows, уведомете ни в коментарите по-долу. Ще се радваме да ги чуем. Защо да не разгледате нашата библиотека за VPN, докато сте тук? Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me