Най-добър VPN за Snapchat 2020

Милиони хора използват Snapchat всеки ден, за да споделят снимки и видеоклипове с приятелите и семейството си. И все пак може да има моменти, в които те нямат достъп до приложението. Това е най-вероятно, защото са въведени ограничения, за които ще говорим по-долу. Каквато и да е причината, използването на един от най-добрите ни VPN за снимки на Snapchat ще ви помогне да използвате приложението, както сметнете за добре.


Откакто е основана през 2011 г., Snapchat прерасна в популярно приложение за социални медии. Използва се от хора на всички възрасти, но е най-популярен сред тийнейджърите, които го използват като забавен начин да поддържат връзка и да споделят това, което правят.

Една от основните му характеристики ви позволява да изпращате снимки или видеоклипове с кратко съобщение и да зададете таймер за колко време те могат да бъдат гледани, преди да изчезнат. Плюс това, изглежда, че всеки има поне един селфи с модерни кучешки уши на Snapchat или прекрасна цветна корона, съхранявана на телефона им.

С всичките си пристрастяващи функции, Snapchat и други социални медии често се блокират в училища, колежи и работни места. Имаме част от това как да деблокирате Instagram, както и кой е най-добрият VPN за училище, ако искате да ги прочетете.

Тези блокове са създадени, за да гарантират, че студентите и служителите се концентрират върху работата си. Snapchat също получи критики за споделянето на противоречиво съдържание и се превърна в популярна платформа за тормоз. В този смисъл блокирането също е част от защитата.

Достъпът до съдържание може да бъде сложен и в някои страни поради строгата цензура, която блокира определено съдържание от техните граждани. Това може да се намери в части от Близкия изток, а Китай е в собствена лига с Голямата защитна стена. Може да откриете, че Snapchat е блокиран, както и социалните медии като цяло. Просто погледнете нашия пример за най-доброто VPN за Иран.

Тези блокове могат да бъдат по политически или религиозни причини. Той ограничава свободата на словото и със Snapchat съществува заплахата, че публикациите изчезват след определено време. Тази функция прави потребителите по-малко уплашени от изказването на ума си.

Не забравяйте обаче, че това не спира някой да прави екранна снимка на вашето съобщение, преди да е изчезнал, така че имайте предвид какво публикувате.

Най-добър VPN за Snapchat 2020

Какво прави VPN най-доброто за Snapchat

Каквито и ограничения да срещнете, използването на един от нашите най-добри доставчици на VPN ще ви помогне да ги заобиколите. Това означава, че ще имате достъп не само до Snapchat, но и до ограничени социални медии и друго съдържание. Ще ви накара да изглеждате сякаш сте някъде, които имат достъп до това, което искате да видите.

Когато избирате услуга, която да използвате със Snapchat, добра сървърна мрежа трябва да бъде в горната част на списъка ви. Като се уверите, че има много сървъри, от които да избирате, особено наблизо, ако сте в държава, в която е забранено, не трябва да имате проблем с намирането на такъв, който да отговаря на вашите нужди.

Друг основен фактор е сигурността. Виртуална частна мрежа криптира вашите данни, включително Snapchat, така че други хора не могат да ги четат. Това означава, че вашето училище или офис няма да могат да видят, че използвате услугата социални медии. Добре е да се уверите, че VPN също има превключвател за убийство. Това ще ви изключи от интернет, ако спре да работи.

Въпреки че е наличен на много места, общественият WiFi може да бъде опасен. Доброто криптиране гарантира, че вашата лична информация ще бъде пазена от любопитни очи.

Вашата поверителност също е важна. Ако изберете доставчик, който не поддържа никакви регистрационни файлове, няма да има запис на това, което сте направили. Като се има предвид, че повечето от вас Snapchatters ще бъдат на мобилен телефон, добре е да се уверите, че доставчикът предлага клиенти за вашето устройство.

Изкусителни като безплатни VPN услуги са, особено за тийнейджъри и студенти, не ги препоръчваме. Въпреки че някои от тях не са твърде зле, както можете да прочетете в най-добрата ни безплатна VPN услуга, трябва да знаете за какво се регистрирате. Дори добрите могат да имат досадни ограничения на честотната лента.

Основният проблем с безплатните VPN мрежи е, че вашата безопасност може да бъде застрашена. Някои имат зловреден софтуер, водят журнали или продават вашите данни. Прочетете за всички опасности в нашата най-лоша статия за безплатни VPN доставчици.

Други неща, които трябва да се имат предвид, са лекота на използване и персонализиране. Предоставянето на бърза услуга също е полезно, особено ако се свързвате със сървър далеч. Ще искате добро обслужване на клиентите, ако нещо се обърка и накрая цените варират, така че това може да бъде вземащият решение за вас.

1. Най-добър VPN за Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPN печели първото място много пъти в Cloudwards.net. Услугата му е чудесна навсякъде и ще отговаря на нуждите на повечето хора. Има много сървъри, разпространени в 94 държави, така че не би трябвало да имате проблеми с намирането на такъв, който да заобиколи тези блокове.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той има някои от най-добрата сигурност там по подразбиране и може да бъде увеличен, за да се почувствате още по-сигурни. Той също има вграден ключ за убийство за допълнително спокойствие. Налице е също така строга политика за нерегистрирани журнали, така че няма да има запис на това, което сте направили.

Налични са мобилни приложения за Android и iOS и настолни клиенти за Windows и macOS, като ги поддържате на всяко устройство, което имате. Веднъж инсталиран, той е лесен за използване и отличен избор за онези, които нямат опит с използване на VPN, тъй като прави почти всичко за вас.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-бързите VPN, така че е чудесен за свързване на дълги разстояния. Обслужването на клиенти обаче не е толкова бързо, а другаде има по-бързи системи за поддръжка.

Все пак персоналът с удоволствие ще ви помогне с подробни отговори. Можете да се свържете с тях чрез чат на живо, който е на разположение 24/7, или имейл, въпреки че последното ще отнеме повече време. Вижте нашия пълен преглед ExpressVPN за повече.

ExpressVPN е скъп, особено за тези с малък бюджет, но, за стандарта на услугата, който получавате, си струва. Ако се регистрирате за по-дълъг период, ще ви спестят някои спестявания, но ако се почувствате малко неудобно да правите това, можете да се възползвате от 30-дневната му гаранция за връщане на парите, за да сте сигурни, че сте доволни от това първо.

2. NordVPN

NordVPN е друг страхотен доставчик, който често се препоръчва в нашите статии. Той има добра сървърна мрежа, която ви дава много да избирате, когато заобикаляте ограниченията. Услугата е сред най-сигурните, като бонусът за двойно хоп криптиране прави връзката още повече.

предишен

Следващия

Той е по-осезаем от ExpressVPN, но се уверете, че знаете какво правите, преди да го докоснете. Предоставя се превключвател за убийство, за да ви предпази, ако VPN не успее и не се съхраняват регистрации на вашата активност.

Можете да го инсталирате на Android или iOS и подобно на ExpressVPN, той също има клиенти за Windows и macOS компютри. Настройката е проста и можете да се свържете за минути. Клиентът има добро оформление и лесен за използване също.

Други причини, които харесваме NordVPN

NordVPN има прилични скорости, но може да достигне бавно на дълги разстояния. Времето за превключване на сървъра обаче е много по-бързо от това на ExpressVPN. Вижте нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Помощта е готова чрез опции за чат на живо и имейл. Отговорите са бързи, като най-бързите идват от чата на живо, а персоналът е полезен и задълбочен. Ако предпочитате, можете да разгледате удобната база от знания, за да видите дали можете сами да разрешите проблема.

Той има достъпна месечна цена, но изваждането на по-дълъг абонамент е много по-благоприятен към портфейла ви. Ако искате да опитате, преди да се ангажирате, можете да се възползвате от 30-дневното му възстановяване.

3. VyprVPN

На следващо място е VyprVPN, който има добра мрежа, разпространена в 64 държави. Реалният брой сървъри обаче е по-малък от останалите ни възможности. Все пак трябва да има достатъчно, за да избирате за достъп до Snapchat. Той има голяма сигурност и протоколът за криптиране на Chameleon надгражда върху това. Можете да прочетете повече в нашия ревю на VyprVPN.

Той също включва превключвател за убийство, така че не е нужно да се притеснявате, че данните ви ще изтекат, ако VPN не успее. Подобно на другите, той не поддържа регистрационни файлове, така че можете да говорите поверително.

VyprVPN предоставя мобилни приложения за Android и iOS, които са лесни за използване. Той също има настолни клиенти за Windows и macOS, но техните оформления могат да бъдат подобрени. Това каза, те правят това, което трябва да направят.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Ускорението е добро, но понякога може да стане бавно. Ако срещнете проблеми, можете да потърсите помощ в раздела с често задавани въпроси. Ако това не се случи, достъпните чат и имейл са достъпни за връзка с поддръжката. Чатът на живо е най-бързата опция, но ще получите много по-добър отговор чрез имейл, ако имате доста технически проблем.

VyprVPN-Homepage

Цените на VyprVPN не са лоши и имат 30-дневен период на възстановяване, така че трябва да имате достатъчно време, за да видите дали ви харесва.

4. CyberGhost

Следващият ни избор е CyberGhost. Той има добра мрежа от сървъри, изпъкнали в 58 държави. Това трябва да е повече от достатъчно, за да заобиколите ограниченията, блокиращи Snapchat. Сигурността е страхотна, но не е толкова приспособима, колкото другите. Той обаче има превключвател за убийство за допълнителна сигурност и тук изобщо не се съхраняват дневници.

CyberGhost е наличен за Android, iOS, Windows и macOS. Интерфейсът беше актуализиран наскоро, но все пак е лесен за използване и да видите къде трябва да бъдете.

Вижте нашия пълен преглед на CyberGhost за повече информация за услугата.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Скоростите са добри, но могат да се забавят на дълги разстояния. Има обширна база от знания, която трябва да помогне за разрешаването на най-често срещаните проблеми. Поддръжката на клиентите е достъпна чрез чат на живо или имейл. Чатът на живо ще ви даде по-бързият отговор, а служителите са полезни и ще дадат подробни отговори.

Месечният план е достъпен, но както и при останалите, записването за по-дълъг план в крайна сметка е много по-евтино. Можете да се възползвате от седемдневния пробен период, ако сте на Android или iOS, преди да вземете окончателно решение. Има и гаранция за връщане на пари за допълнително спокойствие.

5. TorGuard

Не на последно място, има TorGuard. Това е друг страхотен доставчик със сървъри, разпространени в повече от 50 държави, който ви дава много възможности за обиколка на блокове. Той е сигурен и по-осезаем от другите доставчици, така че тези с техническо ноу-хау могат да го предпочитат.

torguardclientarea

Както при другите ни избори, той има превключвател за убиване, за да прекъсне връзката ви с интернет, ако VPN спре да работи. Плюс това, тя има политика без регистрация, така че няма нужда да се притеснявате за това.

Можете да инсталирате TorGuard на Android и iOS, но първоначалната настройка може да бъде болка. На разположение са и клиенти за Windows и macOS. Можете да прочетете повече за тях в нашия преглед на TorGuard.

Други причини, които харесваме TorGuard

Ускорението е добре, но може да варира в зависимост от TorGuard и по-високата сигурност също може да ги намали. Ако имате нужда от помощ, чатът на живо е на разположение, но трябва да сте наясно, че не винаги има персонал. Ако посегнете, докато не е, ще трябва да оставите съобщение и някой ще се свърже с вас по имейл. Има обаче удобни ресурси онлайн, ако искате да продължите да отстранявате проблема.

Начална страница на TorGuard 2017

Цената на месец е стръмна, но ако изберете по-дълъг абонамент, цената намалява значително. Можете да се възползвате от седемдневната гаранция за връщане на парите, за да сте сигурни, че първо сте доволни от услугата.

Заключителни мисли

След като знаете как да заобиколите ограниченията, блокиращи достъпа до Snapchat, се надяваме, че сме ви помогнали да изберете достоен доставчик от нашите VPN прегледи, за да го направите. Най-доброто е да имате добра мрежа от сървъри на възможно най-много места. Колкото повече са на разположение, толкова по-голям шанс имате да заобиколите ограниченията, особено ако те са зададени от държавата, в която сте.

Вашата онлайн безопасност също трябва да бъде приоритет, така че се уверете, че има добро криптиране, превключвател за убийства и не съхранявайте записи на вашите действия. Той също се нуждае от клиент за всяко устройство, което използвате.

ExpressVPN, с масивната си сървърна мрежа и отлична сигурност, е нашият победител. Това е чудесно обслужване навсякъде и си струва парите. Не забравяйте, че можете да опитате преди да купите с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ако имате опит с достъп до Snapchat, докато блоковете са на място, кажете ни в коментарите по-долу. Ще се радваме да чуем за това. В нашия VPN архив има още интересни статии за четене, защо да не погледнете? Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map