Най-добър VPN за пътешественици през 2020 г.: Ако пътят е вашият дом

Има облачен кът от света, който не е посетен от един от членовете на екипа тук в Cloudwards.net. Всички сме запалени пътешественици, но тъй като работим и по време на път, трябва да бъдем защитени по всяко време, когато го правим. Ето защо ние сме идеално разположени да Ви уведомим за най-добрия VPN за пътуващите.


За парите си ExpressVPN е най-добрият ви залог, но прочетете, ако искате да знаете повече за тази тема или искате да намерите алтернативи от нашата най-добра VPN кръга.

Когато сте на път, без значение дали работите като нас или просто се наслаждавате на така необходимата почивка от ежедневния си труд, плаща се да използвате виртуална частна мрежа, когато се свързвате с интернет. Накратко, VPN ще ви позволи да скриете своя IP адрес, така че да изглеждате, че сте навсякъде по света, като същевременно шифровате връзката си за допълнителна сигурност.

Има много ползи от това, когато пътувате. От една страна, можете да гледате Netflix отвсякъде, което е полезно, ако финалът на шоуто, което харесвате, излезе, докато сте на почивка (въпреки че ще ви трябва VPN, което може да премине забраната за VPN на Netflix). Също така помага, ако трябва да направите онлайн банкиране, тъй като много банки няма да ви позволят достъп с чужд IP адрес.

Най-голямата причина за използване на VPN обаче е сигурността. В много туристически горещи точки по целия свят откъсването на посетители е също толкова индустрия, колкото управлението на хотел или управлението на ресторант. Много туристи, тяхната охрана, не играят особено внимание, когато се свързват с обществена WiFi, например, или сляпо кликват върху бутона, който могат да намерят в непознати изскачащи прозорци.

На всичкото отгоре много от най-популярните дестинации по света се намират в страни с по-малко от звездни данни за правата на човека. Интернет цензурата изобилства, а VPN е най-лесният начин да се уверите, че не сте спазили случайни закони случайно. Както можете да прочетете в нашето най-добро VPN за Тайланд парче, това се случва по-често, отколкото си мислите.

Ние говорим за всичко това подробно в нашия онлайн ръководство за поверителност, но резултатът е, че VPN е най-добрият и най-лесният начин да покриете повечето си бази на сигурност с един мах. Нека да разгледаме какво прави VPN особено подходящ за използване по време на пътуване.

Най-добър VPN за Travel 2020

Какво прави VPN най-доброто за пътешественици

Имаше няколко основни критерия, които използвахме, когато решавахме кои VPN услуги ще бъдат в този списък и кои не биха намалили. На първо място е разпространението на сървъри по целия свят. Имайте предвид, че нямаме предвид чистия номер, а как се разпределят, така че да сте сигурни, че винаги ще имате такъв на няколкостотин километра.

Второ е скоростта. Ако ще използвате вашия VPN за пътуване за стрийминг, трябва да сте сигурни, че той също ще ви даде прилична скорост. Друга причина е, че особено в Азия и Африка, връзките са доста бавни, така че не искате вашият VPN да отнема твърде много от това.

Трето е лекотата на използване. Искате интерфейсът на VPN да бъде интуитивен и лесен за разбиране. Вие сте на почивка и имате по-добри неща от това да се занимавате със софтуер при отсъствие. 

Може би се чудите и за сигурността, но няма нужда: всичките ни избраници разполагат с най-добрите VPN протоколи, имат превключватели за убийство и разширено криптиране. Който и да се озовете, можете да сте сигурни, че сте защитени.

1. Най-добър VPN за пътници: ExpressVPN

ExpressVPN стои най-високо сред всички наши VPN ревюта и с основателна причина: той е бърз, лесен за използване и има масивна мрежа от висококачествени сървъри. Той е идеален и за пътници (особено ако искате да качите в услугата си за съхранение в облак). 

Всъщност по-голямата част от редакционния екип са потребители. Използвахме ExpressVPN, за да заобиколим цензурата и да наблюдаваме Netflix от костурите толкова разнообразни като Москва, Банкок, Тел Авив, Мексико Сити, Амстердам и Лисабон.

Казах ви, че обичаме да пътуваме.

Ако се притеснявате как да накарате VPN да работи, ExpressVPN може да е най-добрият избор. Интерфейсът му е основно един голям голям бутон, който активира VPN, с малко по-малък бутон под него, за да можете да изберете конкретен сървър. Опциите му също са ясно изложени. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN, за да видите как работи.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

ExpressVPN е вярно на името си, тъй като това е най-бързият VPN, там няма. Тествахме десетки VPN услуги през последните няколко години и ExpressVPN винаги излиза на върха, като отнема не повече от половината от скоростта си в най-лошите моменти, дори ако се свързвате със сървър от другата страна на земното кълбо.

Лесно е и намирането на сървъри по целия свят. Изглежда ExpressVPN има сървъри навсякъде и те също имат голям капацитет. За разлика от други VPN, рядко, ако изобщо, ще получите претоварени сървъри или нещо подобно. Въпреки това винаги се плаща, за да проверите до кои страни трябва да имате достъп, преди да се регистрирате.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

ExpressVPN също така върши чудесна работа, за да ви пази, докато сте онлайн. Установихме, че е най-сигурният VPN и вероятно още по-голям вот на доверие, препоръчваме го и като най-добрият VPN за Китай. Тъй като последиците от правенето на забранени неща в интернет – като изразяване на мнение – в Средното царство са много реални, това е голямо признание.

Освен това се справя отлично със стрийминга, влизайки във всички услуги навън, въпреки че понякога е аутсорсиран от конкурентите. Все пак това е най-добрият VPN за поточно предаване като цяло, така че серийните бингове не трябва да търсят повече.

Всичко това обаче идва на буквална цена: ExpressVPN не е евтин, струва близо 100 долара годишно. Въпреки това, че Бенджамин ви получава много VPN, затова ви препоръчваме да го проверите, като използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите, за да видите дали е подходящ за вас.

2. NordVPN

На второ място е NordVPN, който щеше да заеме полюсното положение, ако не беше за скоростите си. Работата е там, че някои от сървърите на NordVPN са по-бързи от ExpressVPN, но това се балансира от факта, че някои са много по-бавни, ако работят изобщо. 

Това несъответствие загърна NordVPN наистина лошо в нашите тестове за скорост, а следователно и в много от нашите статии, като тази за най-добрата VPN за Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Освен това NordVPN е чудесен за пътуващите, тъй като има масивна мрежа от над 5500 сървъра, разпръснати по целия свят. Поради това можете да се свържете отвсякъде и почти навсякъде. 

Що се отнася до лекотата на използване, ние оценяваме NordVPN малко под ExpressVPN, защото просто повече харесваме подхода с един бутон. Въпреки това, графичният подход на NordVPN е по-скоро за харесване на някои, като ви позволява да преминете през карта на света, за да изберете вашия сървър. Както обсъждаме в нашата статия за ExpressVPN срещу NordVPN, и двата подхода са ефективни, но се свеждат до личния вкус.

Други причини, които харесваме NordVPN

NordVPN, като всеки друг VPN в този списък, е много сигурен, въпреки че ние сме особено големи почитатели на „специалните“ сървъри, които са насочени към конкретни задачи, като допълнителна сигурност, торент или Onion Over VPN. Тези допълнителни щрихи са защо NordVPN е най-добрият ни VPN за торент, наред с други неща.

Ценово, NordVPN е кражба на 100 долара за три години, което го прави една трета по-евтина от ExpressVPN, ако искате да се абонирате за дългосрочен план. Разберете дали си заслужава, като прочетете пълния ни преглед на NordVPN или да дадете услугата за себе си. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма какво да губите.

3. CyberGhost

Затварянето на първите три е CyberGhost, който е един от любимите ни VPN, но просто няма омфа да детронира или ExpressVPN, или NordVPN. Това се дължи отчасти на лошото му представяне по време на тестовете за скорост, където той откровено разочарова. Въпреки това, той има много спестяващи грации, които биха могли да го направят интересен избор за глобуттротери.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost предприема собствен подход към своя интерфейс, като избира за Windows, в основата на плочки, който ще зарадва хората, които наистина искат нещо, което разпознават. На всичкото отгоре CyberGhost се справя много по-малко с ръцете от другите ни записи, като ви насочва към най-добрите сървъри за стрийминг, P2P и сигурност. Прочетете нашия ревю за CyberGhost, ако искате да знаете повече.

Що се отнася до сървърната мрежа, CyberGhost е добре представен в Европа и Северна Америка и много по-малко извън нея. Въпреки това, мрежата в Стария свят е изключително добре развита, което прави CyberGhost най-добрият VPN за Европа в цял свят. Ако пътувате до или от там, определено искате да проверите CyberGhost.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Що се отнася до сигурността, CyberGhost не е строг, което ви позволява да се ориентирате с настройките на съдържанието на сърцето си, но винаги поддържате солидна основна линия под формата на силно криптиране и превключвател за постоянно включване. Всъщност той е дори по-адаптивен от ExpressVPN, за който можете да прочетете всичко в нашата битка за ExpressVPN срещу CyberGhost.

Подобно на NordVPN, CyberGhost предлага фантастична тригодишна сделка за $ 100 (можете да сравните по-подробно тези планове в нашата сравнителна част NordVPN с CyberGhost). Ако предпочитате да мислите, CyberGhost идва с едноседмична пробна версия на мобилното приложение, както и 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че го върнете и вижте дали е за вас.

4. VPNArea

На четвърто място намираме VPNArea, който прави всичко по нашите критерии добре, но изостава малко във всички, в сравнение с доставчиците, които са го включили в челната тройка. Например, той предлага прилична мрежа с добро разпространение, но нищо подобно на NordVPN или дори CyberGhost.

Прочетете нашия преглед на VPNArea за подробности.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

предишен

Следващия

Въпреки това, VPNArea победи CyberGhost, когато става въпрос за скорост, прави много по-добре в нашите тестове, като същевременно поддържа висока сигурност (за доставчик, при който високите скорости са резултат от лоша сигурност, прочетете нашия преглед на Hotspot Shield). Въпреки че не е ExpressVPN, той все още е доста дяволски бърз.

Когато става въпрос за лекота на използване, VPNArea е много приятна услуга. Той предлага страхотен преглед и неговата настройка е ясно очертана. Най-лошото, което можем да кажем за него, е, че намирането на сървър включва много превъртане, тъй като екипът зад него е избрал много основен потребителски интерфейс от типа на старата школа, но също така няма какво да плаче..

Други причини, които харесваме VPNArea

Сигурността на VPNArea е добра, предлага стандартни протоколи и ключове за криптиране, така че не се притеснявайте, въпреки че не сме сигурни дали е безопасно да се използва зад Great Firewall. Той идва със специални сървъри за няколко дейности, като торент, двойни VPN връзки и всички, така че вие ​​сте обхванати от този край.

Както можете да кажете, VPNArea е доста среден доставчик, което се отразява в скромната му цена от 60 долара годишно. Това не го прави съвсем бюджетен вариант, но е много сравнително ценен за толкова добър VPN. За съжаление няма многогодишни опции, но все пак получавате 30-дневен период на възстановяване, за да го изпробвате. Препоръчваме да го снимате.

5. Ветропис

На пето място намираме Windscribe, вероятно най-добрият бюджетен вариант за онези сред вас, които се стремят да останат на пътя възможно най-дълго с ограничени пари (въпреки че трябва да прочетете и нашето Windscribe срещу NordVPN парче). Това обаче идва на цена, тъй като установихме, че интерфейсът е малко досаден при съставянето на нашия преглед на Windscribe, което не позволява на този VPN да се покачва допълнително нагоре в тази класация.

интерфейс за предписване

предпочитания за предписване

разширение за браузър windscribe

опции за поверителност

тестове за течове на предни стръкове

предишен

Следващия

Що се отнася до разпространението на сървъра, Windscribe също е добре. Той има много сървъри на няколко десетки места, което стои в остър контраст с хилядите, с които се гордеят някои от другите VPN мрежи. Въпреки това, той трябва да ви служи добре, особено като се има предвид приятелските цени на Windscribe.

Що се отнася до скоростите обаче, Windscribe е много привлекателен. Въпреки че не е Express, той все пак победи CyberGhost с лекота по време на нашите тестове за скорост и трябва да ви държи в добро състояние, където и да се скитате. 

Като допълнение към постиженията му е и фактът, че Windscribe е една от редките услуги, които го превърнаха в най-добрата ни VPN за Hulu класация, а вие имате свой кандидат.

Други причини, които харесваме Windscribe

От гледна точка на сигурността, Windscribe маркира всички правилни кутии, макар че разчитането му на IKEv2 като стандартния му протокол в началото повдигна вежди в Cloudwards HQ. Това обаче е лесно да се поправи в менюто с настройки и вие ще бъдете сигурно разглеждате, преди да го знаете. Неговата приятелска сигурност е една от причините да го включи в нашия най-добър VPN списък за Ирландия.

Най-голямата продажна точка на Windscribe, обаче, дали е лесната цена на портфейла, която би трябвало да я направи идеална за връщане назад в колежа. Той идва с щедър безплатен план, който ви позволява 10 GB честотна лента на месец, което би трябвало да е достатъчно за повечето от вашите нужди при сърфиране и е повече от това, което получавате от безплатния план на TunnelBear (прочетете нашия Windscribe vs. TunnelBear сравнение).

Освен това, ъпгрейдът му струва само 50 долара годишно. Препоръчваме ви да му дадете вихър; в крайна сметка е безплатна.

Уважаеми споменавания

Освен тези пет, намерихме и две други услуги, които могат да са от полза за потребителите в движение, въпреки че и двете имат някои проблеми, които ги забраняват от масовото използване.

TorGuard

На първо място е TorGuard, който е добра услуга, която има светкавични скорости и страхотна мрежа. Наред с редовната си мрежа можете да си купите и няколко допълнителни IP адреси, които ще са полезни за сериозни професионалисти, които искат да работят, докато сте на път. TorGuard оглавява нашия списък с най-добрите VPN със специализирани IP адреси, така че проверете дали това звучи като нещо, което искате.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

предишен

Следващия

Сега за минуса: TorGuard е болка за използване, освен ако не знаете какво правите. Както обясняваме подробно в нашия преглед на TorGuard, ако не ви харесва да се занимавате с технология, дайте на тази VPN услуга широко място. Ако обаче сте типът, който обича да превключва превключватели, може да искате да опитате за възстановяване на TorGuard за едноседмично възстановяване.

HideMyAss

Следва HideMyAss, който сме включили като честно споменаване, въпреки че се изкушавахме да го добавим и като непочтен. Това се дължи на сериозната извратена политика за поверителност на HideMyAss, която го накара да извика ченгетата на потребител, който е извършвал незаконни действия, докато се е проверявал, използвайки услугата. Вижте нашия преглед на HideMyAss за подробности.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

предишен

Следващия

Ние обаче го включваме, тъй като никоя друга услуга не е пуснала мрежовата си мрежа толкова широка, колкото HideMyAss. Изглежда, че има сървъри почти навсякъде, което го прави идеален за хора, които пътуват или се нуждаят от подправяне на местоположението им до всякакви странни места. 

Например, това е единственото ни влизане в нашето ръководство за получаване на йеменски IP адрес. Ако това ви звучи като това, от което се нуждаете, предлага безплатна пробна програма за седмица.

Заключителни мисли

Пътуването е забавно и вероятно най-добрият начин да разширите ума си, без да се обръщате към незаконни или опасни вещества. Той обаче идва с някои уникални опасности, онлайн версиите на които лесно можете да избегнете, като използвате VPN.

Всяка от горните VPN услуги ще ви защити, докато сте на път, и го направи добре. ExpressVPN е най-добрият ни избор, но и останалите ще се справят добре.

Надяваме се, че сте намерили нашето ръководство за полезно и че сте намерили всичко, което търсите. Кой е най-добрият ви VPN за пътуващите? Уведомете ни в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map