Най-добър VPN за Нова Зеландия 2020

Нова Зеландия е интересно място с живописни пейзажи. Не много места могат да съберат толкова много приключения със снежни планини, умерени дъждовни гори и вулкани, заобикалящи най-големия му град, Окланд. Където и да сте в земята на дългия бял облак, трябва да сте сигурни, че сте в безопасност с един от най-добрите ни VPN за Нова Зеландия.


Ако правите обиколка на Antipodes, препоръчваме ви също да разгледате нашия най-добър VPN за Австралия.

Използването на виртуална частна мрежа е без проблем, независимо къде се намирате, защото това ще ви предпази от онлайн опасности и ще ви помогне да получите достъп до блокирано съдържание. Много държави практикуват цензура, но не е задължително в една и съща степен. Китай е един от най-лошите виновници, докато Нова Зеландия е предимно безплатна.

Съществува система за филтриране, наречена Digital Child Exploitation Filtering System, която се управлява от Министерството на вътрешните работи, но е доброволно доставчиците на интернет услуги да се присъединят. Той използва Закона за класифициране на филми, видеоклипове и публикации от 1993 г., за да обоснове забрана на съдържание, категоризирано като несъмнено, а шведският софтуер да извърши филтрирането (прочетете най-доброто VPN за Швеция парче). 

Актът определя нежелателно като, наред с други неща, всякакви материали, които насърчават или подкрепят сексуално насилие или експлоатация на деца и млади хора, изтезания или извършване на насилие и жестокост. DCEFS е насочен към предотвратяване на достъпа на потребителите до такова съдържание, като същевременно повишава осведомеността за сексуалната експлоатация на деца.

Ако установите, че съзнателно притежавате или изтегляте нежелателни материали, може да бъдете осъдени до пет години затвор. Всеки, за когото се установи, че прави или съзнателно търгува, разпространява или показва нежелателно съдържание по интернет, може да се изправи до 14 години в затвора и / или глоба. Корпорация може да бъде глобена до 200 000 долара в Нова Зеландия (134 000 долара).

Освен всичко това, интернет в Нова Зеландия е отворен. Най-голямото препятствие за преодоляване са geoblocks. Това са основно регионални ограничения, поставени върху съдържанието, за да спрат някои страни да го гледат. Netflix е добър пример за geoblocks, тъй като библиотеката за всяка държава е различна. Един добър VPN може да ви помогне да ги получите, като тези в нашето най-добро ръководство за VPN за Netflix.

Наблюдение в Нова Зеландия

Когато Едуард Сноудън разкри доказателства за масово наблюдение в много страни, беше включена и Нова Зеландия. Той анализира частните комуникации, изпратени по интернет, сателитни, радио и телефонни мрежи, а правителственото бюро за сигурност на съобщенията успя да проследи всеки ход, който сте направили онлайн, всяко повикване и всяко съобщение, което сте изпратили.

През 2012 г. стана ясно, че GCSB нелегално шпионира интернет магната Ким Дотком и официален доклад установява, че случаят му е един от многото, в които бюрото е превишило границите си. През 2013 г. беше влязло в сила ново законодателство, което основно даваше на GCSB повече правомощия да шпионира жителите. Dotcom беше един от най-силните противници на законопроекта..

Плюс това през 2017 г. беше прието ново законодателство за разузнаване и сигурност, което ще позволи по-голям достъп до частни комуникации. Той също е част от групата за наблюдение на петте очи.

Никой не знае пълния обхват на държавния надзор, така че е добра идея да се пазите. Прочетете нашето парче за държавното наблюдение за по-добро разбиране.

Cyberthreats в Нова Зеландия

Националният център за киберсигурност на GCSB отчете 17-процентно увеличение на киберпрестъпленията от юни 2016 г. до юни 2017 г. Министърът на комуникациите призова за увеличаване на киберсигурността, за да се запазят гражданите и организациите в безопасност.

Стратегията за киберсигурност за 2015 г. беше подновена, а версията за 2019 г. очертава кои области правителството ще даде приоритет на действията за осигуряване на сигурен дигитален свят в Нова Зеландия.

Въпреки че се опитва да се справи с нарастващия брой киберпрестъпления, това не означава, че няма да се натъкнете на такива, така че е добра идея да имате инсталиран приличен антивирус. Най-добрата ни статия за VPN за Тайланд показва пример за това колко лошо може да се получи

Най-добър VPN за Нова Зеландия 2020

Какво прави VPN най-доброто за Нова Зеландия

VPN мрежите са изградени от много части и някои доставчици ги включват по-добре от други. Избирането на един от нашите VPN отзиви е добра идея, но трябва да сте сигурни, че това е най-добрият VPN за Нова Зеландия.

Ще искате такъв с голяма мрежа от сървъри, който ще ви помогне да заобиколите ограниченията на съдържанието, като например geoblocks. Ако искате да видите съдържание, което е ограничено до Нова Зеландия, например любимата ви програма в Lightbox или Neon, ще ви трябват сървъри там.

Ако стриймингът ще бъде вашата основна дейност, ще искате добри скорости и неограничена честотна лента, така че да не се забивате в досаден зареждащ екран или в крайна сметка да достигнете лимита си на данни. В последния случай VPN ще спре да работи и ще ви остави уязвими.

Той също трябва да има добра сигурност, за да ви предпази от онлайн опасности, като например киберпрестъпност, и да ви скрие от наблюдение. Поверителността е също толкова важна и само добрата сигурност няма да я гарантира. Компанията трябва да има силна политика без регистрация, което означава, че няма да поддържа отчет на вашите онлайн дейности.

Други фактори, които трябва да се вземат предвид са кои устройства поддържа доставчикът, колко е лесна за използване, колко устройства могат да бъдат свързани едновременно, качеството на обслужването на клиентите и цената.

1. Най-добър VPN за Нова Зеландия: ExpressVPN

Най-добрият VPN за Нова Зеландия е ExpressVPN, защото е отличен доставчик, който тиктака всички кутии.

Той има голяма мрежа от сървъри в повече от 90 държави, което ви дава най-добрия шанс да заобиколите блоковете. Това включва и някои в Нова Зеландия, така че можете да имате достъп до съдържание от там.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Това е най-бързият наличен VPN, така че не трябва да бъдете хипнотизиран от зареждащ екран. Плюс това няма капачки за честотна лента, за които да се притеснявате, което му помогна да влезе на първо място в най-добрия ни VPN за стрийминг.

ExpressVPN има голяма сигурност извън кутията, с възможност да я увеличите. Всъщност това е най-сигурната ни VPN. Съществува и строга политика за без регистрация, за да се гарантира, че вашите онлайн дейности се пазят в тайна. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Чудесен избор е, ако нямате много опит с настройката или използването на VPN. Почти всичко се прави за вас, след като го инсталирате. Просто трябва да се свържете с подходящ сървър. Можете да настроите настройките, ако искате, но се уверете, че знаете какво правите предварително.

Клиентите са достъпни за Windows, macOS, Android и iOS и те са лесни за използване. Има и разширения за браузър за Firefox, Chrome и Safari. Можете да имате до пет устройства, свързани едновременно.

Помощ е на помощ с 24/7 чат на живо и имейл. Чатът на живо е най-бързата опция, но имейл маршрутът е по-добър за по-задълбочена помощ. Има и удобна база знания за самопомощ.

ExpressVPN е скъп избор в сравнение с другите, но качеството на услугата го прави полезно и ние го препоръчваме. Освен това, ако изберете по-дълъг абонамент, можете да намалите значително общата цена. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате.

2. NordVPN

NordVPN често е включен в нашите пет най-добри статии, тъй като е страхотна услуга, сравнима с нашия най-добър избор, както можете да прочетете в нашия ExpressVPN срещу NordVPN парче.

Той има повече от 5000 сървъра в 62 държави, включително 34 в Нова Зеландия, така че не трябва да имате проблем с това, което искате.

предишен

Следващия

Ускоренията са добри, но ако се свържете със сървър, който е на далеч, може да откриете, че те затапят. И все пак е достатъчно бързо да се справите със стрийминга, ако това е, което искате да направите. Той също има неограничена честотна лента, така че няма ограничения за притеснение.

Вие сте добре защитени с NordVPN, тъй като той има някои от най-добрите налични защити, с избор на протокол за криптиране и допълнителната опция за използване на сървъри с двойно хоп. Поверителността ви се почита и със солидна политика за без регистрация. Нашият преглед на NordVPN обхваща повече подробности за услугата.

Други причини, които харесваме NordVPN

NordVPN може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS с бърза и лесна настройка и лесен за използване интерфейс. Можете също така да свържете до шест устройства едновременно.

Ако имате проблем, можете да разгледате голямата база знания, за да видите дали можете сами да го поправите. За повече помощ можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо или по имейл 24/7. Чатът на живо е най-добрият вариант, но и вие сте в добри ръце.

Месечната ставка на NordVPN е наред, но можете да спестите пари, като се регистрирате за по-дълъг план. Има и 30-дневно възстановяване за спокойствие.

3. CyberGhost

CyberGhost има сървъри в 59 страни и 10 са в Нова Зеландия, така че можете да преглеждате съдържание от там.

Той има добри скорости, но подобно на NordVPN може да стане бавен на дълги разстояния. Все още са прилични, така че не трябва да имате проблеми. Плюс това, няма ограничение за това колко честотна лента можете да използвате.

Неговата сигурност също е добра и ще ви предпази от опасности онлайн. Съществува също и твърда политика за без регистрация, което означава, че няма да води записи на вашите онлайн дейности. Вижте нашия пълен преглед на CyberGhost за повече информация относно услугата.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Можете да използвате CyberGhost в Windows, macOS, Android и iOS. Интерфейсът му беше наскоро актуализиран и въпреки че все още може да отнеме известно време, не е трудно да се използва. Можете да свържете до седем устройства едновременно, спечелвайки го на второ място в най-добрия ни VPN за множество устройства, но седем е и лимитът за инсталации.

Ако имате проблеми, можете да разгледате обширната база от знания. Ако това не помогне, можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо или имейл. Чатът на живо е най-бързата опция, но най-добре е за прости въпроси. За повече технически проблеми маршрутът на имейлите е по-добър и продължава да е бърз.

Месечната цена на CyberGhost не е лоша, но ще спестите пари, като се абонирате за по-дълъг период. Можете да използвате седемдневната пробна версия за Android и iOS, за да сте сигурни, че ви харесват, и има 14-дневна или 45-дневна гаранция за връщане на парите, в зависимост от избрания от вас план.

4. VyprVPN

VyprVPN няма толкова сървъри, колкото другите ни избори, с по-малко от 1000 за избор, но обхваща 64 страни, така че все пак трябва да намерите такъв, който да отговаря на вашите нужди. Някои също са в Окланд, в случай че имате нужда от тях.

VyprVPN-Сървър-Selection

Няма най-добрите скорости, но трябва да са добре. Няма ограничения за честотна лента, които да ограничават това, което правите.

Той обаче има отлична сигурност, с прилично криптиране и собствен протокол Chameleon, за да добави повече защита към VPN тунела. Той също има строга политика за незаписване, за да уважава поверителността ви. Нашият преглед на VyprVPN обхваща повече подробности за услугата.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Настройката е лесна, с клиенти за Windows, macOS, Android и iOS. Интерфейсът е датиран, но все още е лесен за използване. Освен това направи най-добрия ни списък за VPN за Android. Можете да свържете до три устройства едновременно със стандартния пакет. Премиум пакетът ви позволява да свържете до пет.

Има удобен раздел с често задавани въпроси, който да помогне при малки проблеми. Можете също да се свържете с член на персонала чрез чат на живо или имейл 24/7. Помощта обаче не е голяма с нито един от тях.

vyprvpn-DNS

Месечният план е достъпен, но можете да намалите общата цена, като изберете по-дълъг абонамент. Можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите, за да видите дали ви харесва.

5. TorGuard

TorGuard е последната ни опция и има какво да предложи. Има над 3000 сървъра в 55 държави, включително Нова Зеландия, така че имате много възможности за избор.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

предишен

Следващия

Скоростта е различна, но трябва да бъде достатъчно добра и няма ограничение на честотната лента. Влизането в поточни услуги обаче не е най-добрата му характеристика. Ако се борите, можете да получите специален IP адрес за местоположението, от което се нуждаете. Това струва допълнително, но гарантирано работи. Това може да ви е полезно, ако пътувате и то спечели място в нашата най-добра статия за VPN за пътници.

Що се отнася до сигурността, това е една от най-персонализираните услуги на разположение, с различни протоколи за избор. Не води и регистър на вашите дейности. Прочетете нашия преглед TorGuard за повече.

Други причини, които харесваме TorGuard

TorGuard може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS. Клиентите са лесни за използване, но мобилните приложения могат да бъдат болка за настройване. Можете да свържете до пет устройства наведнъж. Ако искате повече, можете да добавите до 20 към вашия пакет за $ 1 всеки.

Ако имате нужда от помощ, можете да погледнете онлайн ръководствата и форума, за да се опитате сами да отстраните проблема. Чатът на живо е наличен, но не е посветен. Ще бъдете изпратени до основна компания за обслужване на клиенти, на която TorGuard е клиент. За основните въпроси е добре, но за повече технически проблеми трябва да се свържете с поддръжката чрез имейл.

Месечната му цена не е лоша, но можете да спестите пари, като се регистрирате за по-дълъг период. Налична е седемдневна гаранция за връщане на парите, така че няма какво да губите.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да изберете подходящ доставчик за Нова Зеландия. Имате нужда от такава, която има добра мрежа, така че можете да намерите сървър, който да отговаря на вашите нужди. Ако искате да получите достъп до съдържание от Нова Зеландия, ще ви трябват и сървъри.

Той трябва да има добри скорости и без ограничения на честотната лента. Тесната сигурност също е важна, както и стриктната политика за нерегламентиране, за да пазите вашите дейности в тайна.

ExpressVPN е нашият избор за най-добрия VPN за Нова Зеландия поради масивната си сървърна мрежа, страхотни функции и отлична сигурност. Не трябва да имате проблем с него и с 30-дневната гаранция за връщане на парите няма причина да не го опитате.

Ако имате предложения за използване на VPN в Нова Зеландия, уведомете ни в коментарите по-долу. Разгледайте нашата библиотека за VPN за други полезни статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me