Най-добър VPN за Колумбия през 2020 г.

В Колумбия има безкрайни неща за правене и места, които да се видят, от планините на Андите до непокътнатите плажове на Карибите. Тази страна в Южна Америка има някои от най-добрите изумруди и кафе в света, но насилственият конфликт и нарушаването на правата на човека все още са проблем. 


За да сте в безопасност от онлайн опасности, докато сте в страната, трябва да използвате един от най-добрите ни VPN за Колумбия. Ако бързате, ExpressVPN е най-добрият VPN за Колумбия. Прочетете, за да разберете защо трябва да използвате един от нашите VPN за Колумбия и какви функции трябва да има.

Има много ползи от използването на виртуална частна мрежа, поради което препоръчваме да инвестирате в такава. За начало ще ви предпази от онлайн опасности, като киберпрестъпност и наблюдение, но има много повече включени в услугата. 

VPN мрежите са чудесен инструмент за преодоляване на интернет блокове. Например, ако ви е отказан достъп до уебсайт или услуга, докато сте в друга държава, добре, това е заради geoblocks. Geoblocking се използва за предотвратяване на достъп до съдържание от една държава от друга. Голяма част от съдържанието, което виждате онлайн, се основава на вашето географско местоположение.

Ако сте бингер на Netflix, скоро ще забележите, че библиотеката на Netflix Колумбия е малко по-различна от тази на вашата страна. Ако искате да получите достъп до Netflix САЩ, ще ви е необходим IP адрес в САЩ и там идва VPN. 

Цензурата е друга форма на блокиране, на която може да се натъкнете, и става все по-популярна по целия свят. Някои страни филтрират няколко вида съдържание чисто поради морални и защитни причини. 

Други държави отиват крачка напред и изцяло диктуват това, което техните граждани могат и не могат да видят. Прочетете нашето парче на Great Firewall на Китай, за да видите колко лошо може да стане.

Най-добър VPN за Колумбия 2020

Какво прави VPN най-доброто за Колумбия

Има много функции, които изграждат VPN, но някои са по-важни, когато става въпрос за използването на такъв в Колумбия. 

Сигурност

За начало трябва да сте сигурни, че сте избрали такъв с добра сигурност. С това ще гарантирате, че сте защитени от всяко държавно наблюдение и онлайн полиция. Освен това ще ви предпази от киберпрестъпления, тъй като никога не знаете какви опасности дебнат в публичния WiFi (това също е добра причина да инсталирате приличен антивирус). 

Като част от тази сигурност VPN трябва да има превключвател за убийство, който ще прекъсне връзката ви напълно, ако VPN спре да работи. Трябва да сте сигурни, че VPN също не поддържа регистър на вашата активност, така че се уверете, че има солидна политика за липса на регистрация.

Сървърна мрежа 

Въпреки че съдържанието на блоковете за съдържание не представлява голяма загриженост в Колумбия, добра сървърна мрежа винаги ще е полезна. Ще ви помогне да преодолеете всички блокове, на които попадате, включително geoblocks. Ако искате да получите достъп до колумбийско съдържание, трябва да изберете VPN, който има сървъри в страната.

скорост

Скоростта е важен фактор, защото без нея единственото ви развлечение ще бъде екрана с бързо зареждане. Неограничената честотна лента е също толкова важна. Ако имате ограничение, няма да отнеме много време, за да го достигнете и ще останете незащитени, след като го направите. И двете функции са важни, ако искате да поточно или торент. 

Netflix Колумбия

Ако Netflix е в плана ви, не забравяйте да изберете този, който може да заобиколи VPN детекторите на Netflix. Няма много VPN, които могат, но най-добрият ви VPN за Netflix може да ви помогне да изберете подходящ. 

Можете също да искате да разгледате с какви устройства е съвместим VPN и колко едновременни връзки позволява. Лесността му за използване може да бъде решение за вас, както и оценката на обслужването на клиентите. И накрая, цените могат да варират значително, така че това може да повлияе на вашето решение.

ExpressVPN

Избрахме ExpressVPN за наш победител в Колумбия. Той има отлична сигурност, за да ви скрие от опасностите онлайн и държавното наблюдение, достатъчно, за да бъде и топ избор в най-доброто ни VPN за Китай. Той използва 256-битово криптиране на AES по подразбиране, но може да бъде увеличен, ако предпочитате. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Предвиден е и превключвател за убийство, който е активиран по подразбиране. Вашата поверителност също не е проблем, тъй като ExpressVPN има солидна политика за незаписване. 

Сървърната мрежа на ExpressVPN е голяма, с повече от 3000 сървъра, покриващи 94 държави. Това ви дава много да избирате, а в Колумбия има и такива за съдържание, ограничено до там.

Това е най-бързият VPN на пазара и предлага неограничена честотна лента, което го прави отличен избор за стрийминг. Всъщност това е най-добрият ви VPN за стрийминг, защото може да влезе в почти всяка поточна платформа, която е хвърлила своя път. Освен това ще ви покрие, ако искате да изтегляте торент. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

ExpressVPN е наличен за Windows, macOS, Android и iOS, като има разширения на браузъра за Chrome, Firefox и Safari. Тя позволява до пет едновременни връзки. Той е лесен за използване и е чудесен избор, ако сте нов в света на VPN мрежи. 

Той има полезна база от знания, ако имате нужда от помощ. Има и поддръжка за чат на живо и имейл 24/7, но имейл маршрутът е най-добрият избор за по-задълбочена помощ.

ExpressVPN е скъп, особено в сравнение с неговите конкуренти. Това каза, с качеството на услугата си струва всеки сто Освен това можете да се отпуснете, като знаете, че има 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не ви хареса.

CyberGhost

Вторият ни избор е CyberGhost. Има добра сигурност, зададена при AES 256-битово криптиране направо извън кутията. Има и ключ за убийство, който е постоянно активиран. Това е добро нещо, ако има вероятност да забравите да го включите, но и не можете да го изключите. Въведена е и строга политика за без регистрация.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Броят на сървърите му се увеличава и намалява доста често, но винаги има приличен брой. Към момента на писането е имало 5500 сървъра в 90 страни. В Колумбия също има 22, така че можете да получите достъп до колумбийското съдържание.

Той има бързи скорости, но може да забави на дълги разстояния. Все пак те трябва да са добре за повечето дейности и няма ограничения на честотната лента. Той може да влезе в повечето поточни услуги, включително Netflix. 

CyberGhost ще ви пази в безопасност по време на торент и можете да намерите раздел „за торент“ в таблото за управление, показващ всички сървъри, които са готови за задачата. Разгледайте нашето ревю за CyberGhost за повече.

Други причини, които харесваме CyberGhost

CyberGhost е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS, като има и разширения за браузър за Chrome и Firefox. Интерфейсът е добър, лесен за използване и подобряване на предишния. 

Можете да имате до седем устройства, свързани едновременно, но това също е ограничението за инсталациите. Все пак седем е прилично число и би трябвало да е достатъчно.

Има обширна база знания за самопомощ. Поддръжката на чат и имейл е на разположение 24/7. Въпреки че чатът на живо е чудесен за прости въпроси и бърз отговор, поддръжката по имейл е най-добрият вариант за повече технически запитвания.

CyberGhost е скъп на месечна ставка, но като изберете по-дългосрочен план, ще намалите значително разходите. Предлага се седемдневна пробна версия за Android и iOS и има гаранция за връщане на пари, която покрива също всички платформи.

NordVPN

След това имаме NordVPN. Сигурността му е сред най-добрите на пазара. Той използва 256-битово криптиране на AES по подразбиране, но можете лесно да го увеличите. Можете също така да използвате неговите опционални сървъри с двойно хоп, които добавят повече защита към VPN тунела. Включен е превключвател за убийства, а също така има и строга политика за без регистрация.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Броят на сървърите на NordVPN е близо 6 000 и те обхващат около 60 държави, което дава голям избор. За разлика от първите ни две снимки, обаче, в Колумбия няма сървъри.

Скоростите му са добри, но са подобни на CyberGhost, защото могат да забавят скоростта на дълги разстояния. Включена е неограничена ширина на честотната лента и тя също може да влиза във всички стрийминг платформи. Ако планирате торенти, ще се радвате да знаете, че NordVPN е и най-добрият ви VPN за торент. Нашият преглед на NordVPN има повече подробности за услугата.

Други причини, които харесваме NordVPN

NordVPN има клиенти за Windows, macOS, Android и iOS, както и разширения за браузър за Chrome и Firefox. Използва се лесно и можете да имате до шест устройства, свързани едновременно.

Достъпна е удобна база знания, ако се нуждаете от помощ. Има и поддръжка за чат на живо и имейл 24/7 и ще получите добра помощ при двата варианта.

Месечната цена не е ужасна, но можете да спестите пари, като изберете по-дълъг абонамент. Наличен е и 30-дневен срок за възстановяване, в случай че решите, че не е за вас.

VyprVPN

VyprVPN е друг достоен избор за Колумбия, най-вече заради отличната си сигурност. Новаците ще се справят отлично, но тези, които знаят, също могат да си играят с настройките му. Освен това ще получите и собствения Chameleon протокол на VyprVPN – в зависимост от избрания от вас пакет – който осигурява допълнителен слой сигурност.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

предишен

Следващия

Включен е превключвател за убийство и е налице политика за без регистрация. Освен това, заслужава да се спомене, че VyprVPN има допълнителна услуга, наречена Cyphr, която е криптирана услуга за съобщения за мобилни устройства. С доказателства за комуникационно наблюдение в Колумбия и факта, че е безплатен, може би е нещо, което си струва да разгледаме.

С по-малко от 1000 сървъра в 64 държави сървърната мрежа на VyprVPN не е толкова добра, колкото нашите първи избори. Все пак трябва да е достатъчно за заобикаляне на всякакви ограничения. В Колумбия има и сървъри, в случай че имате нужда от тях.

Скоростите му са добри за повечето дейности и получавате неограничена честотна лента. Той може да влезе в повечето стрийминг платформи и ще ви покрие, ако искате и торент. Нашият преглед на VyprVPN влиза в повече подробности.

Други причини, които харесваме VyprVPN

VyprVPN работи с Windows, macOS, Android и iOS. Интерфейсът му е лесен за използване и е един от най-добрите ни VPN за Android избори заради отличните си мобилни приложения. Можете да имате до пет устройства, свързани едновременно, в зависимост от избрания от вас план.

Ако имате нужда от помощ, има база от знания за самопомощ. Чатът на живо е достъпен 24/7, но първоначално ще бъдете свързани с бот. Можете обаче да говорите с истински човек с едно натискане на бутон. Поддръжката по имейл е достъпна и 24/7.

Цената, която плащате, ще зависи от избрания от вас пакет. „Стандартният“ план ще ви осигури три връзки, а „премиум“ планът ще ви осигури пет връзки, както и използването на неговия протокол „Хамелеон“.. 

След това можете да изберете или месечния, или годишния план, но годишният се оказва по-евтин. Налице е 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не ви хареса.

Windscribe

Последният ни избор е Windscribe, но това не означава, че е лош избор. Той има много възможности, когато става въпрос за избора на подходящ план. Като начало, Windscribe има щедър безплатен план, толкова щедър, че спечели първо място в най-доброто ни сравнение на безплатни VPN услуги. Можете също да създадете свой собствен пакет или просто да изберете пълната платена версия; функциите варират при всяка.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

предишен

Следващия

Сигурността на Windscribe е добра и може да бъде персонализирана. Включен е превключвател за убийство, но той объркващо се нарича „защитна стена“. Тя включва много функции за поверителност, но известна информация се записва. Това обаче не е истинска стойност и не може да бъде проследено до вас.

Има повече от 600 сървъра в 60 държави, което е подобно на VyprVPN. Това каза, ако имате безплатен план, имате достъп само до няколко от тях. Например в Колумбия има сървъри, но можете да получите достъп до тях само ако сте на платения „професионален“ план. Или това, или можете да „съставите план“ и да добавяте местоположения за $ 1 на месец.

Ако добавите местоположения, ще получите и друг бонус. Тези на платения план получават неограничена честотна лента, но безплатният план получава само 2 GB на месец или 10 GB, ако въведете валиден имейл. За всяко местоположение, което добавите, ще получите допълнителни 10 GB данни.

Скоростите му са ок и добре за повечето дейности. Плюс това, Windscribe има специални поточни сървъри, наречени сървъри на Windflix. Те са създадени за стрийминг на Netflix и работят добре. Те могат да бъдат добавени към вашия пакет за $ 1 на месец, но платените членове така или иначе получават достъп до тях. Прочетете нашия преглед на Windscribe за повече информация.

Други причини, които харесваме Windscribe

Windscribe може да бъде инсталиран на Windows, macOS, Android и iOS и има разширения на браузъра за Chrome, Firefox и Opera. Интерфейсът му е подходящ както за начинаещи, така и за техници, като е прост, но адаптивен. Можете да свържете неограничен брой устройства, без значение какъв план имате, което го прави най-добрият VPN за множество устройства. 

Налични са база от знания, често задавани въпроси и ръководства за настройка за самопомощ, както и подредактиране на Windscribe. Поддръжката на чат на живо и имейл са достъпни 24 часа в денонощието, но чатът на живо се контролира от изкуствен интелект. Добре е, но трябва да подадете билет на екипа за електронна поща, ако предпочитате да говорите с истински човек. 

Платеният план е доста скъп, особено когато го сравнявате с това, което NordVPN предлага (прочетете нашия Windscribe vs. NordVPN парче), но можете да намалите разходите, като се регистрирате за по-дълъг план. Няма официални правила за възстановяване на суми, но ако поискате такава в рамките на три дни след покупката, ще ви я дадат. Можете да използвате безплатния план като пробен поне.

Онлайн цензура в Колумбия

Интернет в Колумбия е предимно безплатен. Политическото и чувствително съдържание обикновено не се блокира. Социалните медии и услугите за съобщения също са свободно достъпни. 

По-голямата част от блоковете, които се провеждат, са реализирани за защита на непълнолетните. Например, съдържание, свързано със сексуална злоупотреба или детска порнография, или което се счита за неподходящо, може да бъде блокирано от полицията или друга институция. 

През октомври 2016 г. беше одобрено законодателство за регулиране на сайтовете за онлайн хазарт. Изисква всички сайтове за хазарт да имат лиценз за експлоатация. През 2017 г. на интернет доставчиците беше поръчано да блокират повече от 300 сайтове за хазарт, след като беше установено, че работят без разрешение. 

Ако обичате да провеждате торент, трябва да вземете под внимание, че съдържанието, защитено с торенти, защитено с авторски права, може да доведе до сурови наказания в Колумбия. Наказателният кодекс наказва възпроизвеждането, разпространението, доставянето и предлагането на съдържание без съгласие и бихте могли да завършите с глоба до 327 000 долара и присъда затвор до осем години. Няма стандарти за честна употреба.

В един случай 26-годишен студент се изправи пред такова изречение, след като публикува магистърска теза, написана от друг учен в уебсайта за споделяне на текст Scribd. 

Той искаше да сподели информацията с други изследователи, в случай че те нямат достъп до нея, но една година по-късно авторът заведе наказателна жалба срещу него. За щастие съдът го освободи от всякакви наказателни обвинения по-късно.

Онлайн наблюдение в Колумбия

Колумбийските разузнавателни агенции, армията и полицията имат история на наблюдение. Подобни операции се извършват с малък контрол и журналистите продължават да разследват и разкриват нарушения на личния живот.

През 2015 г. бяха изтекли документи от шпионската компания Hacking Team, която показа, че Колумбия е клиент. Има доказателства, че Колумбия закупи система за дистанционно управление, наречена Galileo, която е в състояние да има достъп и да отвлича насочени устройства. 

Също през 2015 г. беше обявено тестване за платформа за мониторинг и анализ, известна като PUMA. С него могат да се наблюдават телефонни линии, но властите казаха, че социалните мрежи и чатовете няма. Въпреки това, целта му е да позволи прихващане на телефонни и интернет комуникации в реално време и това включва частни съобщения. 

Държавните служители са осъдени за незаконно наблюдение. Членовете на разглобения отдел за административна сигурност бяха осъдени за подслушване, а бившият секретар на кабинета на президента беше осъден на осем години затвор за незаконно прихващане на лични комуникации на журналисти, политици и членове на гражданското общество. 

Законите, които уреждат прихващането на личните комуникации, са нарушени в Колумбия. Прихващането е разрешено само за наказателни разследвания и със съдебна заповед. 

Въпреки това доставчиците на услуги трябва да работят с разузнавателните агенции и да предоставят достъп до историята на комуникациите и други данни без основание. Данните трябва да се съхраняват пет години.

Свобода на словото в Колумбия

Въпреки че конституцията на Колумбия предвижда свобода на словото, има ограничения. Клеветата е престъпно деяние и тези, които са обвинени в обида, могат да бъдат изправени пред глоба и до шест години затвор съгласно Наказателния кодекс. Законът също така гласи, че всеки, който публикува, възпроизведе или повтори обида или клевета, също може да бъде наказан, така че бъдете внимателни.

Член 73 от конституцията защитава „журналистическата дейност“, но журналистите са изправени пред заплахи и насилие, а някои са убити заради работата си. Поради тази причина мнозина практикуват самоцензура и избягват теми като корупция, насилие и наркотици.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да разберете защо имате нужда от VPN в Колумбия и кои функции са най-важни. С ограничения за наблюдение и реч, трябва да сте сигурни, че сте избрали такъв, който има добра сигурност, включително превключвател за убийство. Голямата сървърна мрежа е полезна за преодоляване на всякакви ограничения, а добрите скорости ще ви помогнат за здравия разум.

Имайки предвид тези функции, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга за Колумбия. Той има отлична сигурност, ключ за убийство и гарантира, че вашата поверителност се спазва. Сървърната му мрежа е голяма и включва някои в Колумбия. 

Плюс това, ExpressVPN има най-бързите налични скорости и може да влезе във всички стрийминг платформи. Защо да не го дадем? Винаги можете да се върнете към 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ако имате опит с използването на VPN в Колумбия, уведомете ни за това в секцията за коментари. Ще се радваме да чуем за това. Вижте и другите ни VPN статии. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map