Най-добър VPN за Ирландия 2020

Ирландия е красиво място с толкова много за гледане и правене. Можете да се насладите на изключителната природна красота на Скалите на Мохер в графство Клеър или да вдигнете чаша от черните неща на вечер в Дъблин. Дори ако просто посещавате, за да продължите да разкъсвате, ще бъдете длъжни да отидете онлайн, така че ние съставихме списък с най-добрите VPN за Ирландия, за да ви предпази.


Моля, обърнете внимание, че тази статия е насочена към републиката. За Северна Ирландия вижте нашите най-добри VPN за парче от Великобритания.

Има много причини да използвате виртуална частна мрежа, независимо къде се намирате. В по-голямата си част той ще ви предпази от онлайн опасности, но също така ще ви осигури достъп до ограничено съдържание и услуги. Всеки от доставчиците в нашите VPN прегледи ще ви осигури това, от което се нуждаете, но е важно да разберете какви функции са необходими за Ирландия.

Много държави практикуват цензура и тя може да бъде много стриктна (само погледнете Китай), но ирландското правителство не налага строги ограничения, което е чудесно.

Не е толкова страхотно, ако искате да използвате торент материали, защитени с авторски права. След решение на съда в началото на 2018 г. доставчиците на интернет услуги трябва да блокират уебсайтове, които включват незаконно споделяне на материали, защитени с авторски права.

Ако откриете такъв, който не е блокиран и умишлено нарушава авторски права, това може да доведе до спиране или трайно изключване от широколентовата услуга. Най-добрата ни статия за VPN за Германия показва друг пример за строги закони за авторските права.

През 2010 г. беше разкрито, че ирландското правителство обмисля въвеждането на филтриране в интернет, аргументирайки се, че то ще премахне обидни и незаконни материали и ще затрудни работата на участващите. През 2013 г. Асоциацията на доставчиците на интернет на Ирландия заяви, че не трябва да се правят цензори на интернет съдържание. Макар че сега няма филтриране, кой знае какво има бъдещето.

Има и други начини, по които можете да бъдете възпрепятствани да гледате съдържание освен цензурата. Геоблоките могат да бъдат истинска болка. Те ви блокират да получите достъп до съдържание, освен ако не сте в разрешена държава. Вземете например RTE Player, например поради ограниченията на лиценза, ще имате достъп до пълната му библиотека само ако се свържете с ирландски сървър.

Същото може да се каже, ако искате да гледате САЩ Netflix. Трябва да се свържете със сървър там. С подходящ VPN не би трябвало да имате проблем с това. Прочетете най-доброто VPN за Netflix парче за още предложения.

Надзор в Ирландия

Надзорът в Ирландия се ръководи от Закона за прихващане на пощенски пакети и телекомуникационни съобщения от 1993 г. и Закона за наказателното правосъдие от 2009 г. С тях властите могат да прихванат вашите имейли и други съобщения за борба със сериозни престъпления и да защитят сигурността на държавата.

Все пак малко се знае как се използват и разрешението на съдия е необходимо само когато се използват устройства за наблюдение, като например камери.

Липсата на съдебен надзор означава, че властите могат да проверяват почти всеки, без последствия. През 2010 г. член на „Гардай“ беше хванат да шпионира бившия си партньор чрез запазване на данни. Дори след вътрешен дисциплинарен процес тя не е изправена пред наказателно преследване и запазва работата си.

През 2015 г. изтекли имейли показаха, че ирландските сили за отбрана са разговаряли със спорна компания за наблюдение, наречена Hacking Team, която продава шпионски софтуер на властите по целия свят. Имейлите показваха комуникации от 2012 г. до средата на 2015 г. Военните казаха, че не са купили нищо, но това не е непременно вярно.

Дори при всичко това не е толкова широко разпространен, колкото неговите далечни съседи, както можете да прочетете в най-добрия ни VPN за американското парче.

Най-добър VPN за Ирландия 2020

Какво прави VPN най-доброто за Ирландия

Много от нашите най-добри VPN доставчици предлагат добра услуга, но някои имат функции, които ги правят по-подходящи за Ирландия.

Първо, искате да се уверите, че доставчикът има сървъри на възможно най-много места. Това ще улесни заобикалянето на ограниченията. Можете също така да искате сървъри в Ирландия, особено ако не сте в страната, тъй като това ще ви позволи достъп до ограничено до там съдържание, като например някои програми в RTE Player.

Скоростта му е важен фактор, ако планирате поточно или торент, тъй като е неограничена честотна лента.

Трябва да изберете и такава с добра сигурност. Това ще ви скрие от държавното наблюдение и ще ви предпази от киберпрестъпност. Много опасности могат да се крият в обществения WiFi и това е добра причина за инсталиране на приличен антивирус.

В допълнение, искате да се въведе силна политика за нерегистрирани журнали, което означава, че компанията не води записи за вашата дейност.

Други фактори, които трябва да имате предвид, са лесна употреба, какви устройства се поддържат, обслужване на клиенти и колко сте готови да бюджетите за услугата.

1. Най-добър VPN за Ирландия: NordVPN

NordVPN е най-добрата услуга за Ирландия, тъй като предлага страхотна услуга с много функции, съобразени с вашите нужди. Той има хиляди сървъри, покриващи 60 държави, което означава, че не трябва да имате проблем с намирането на такъв, който работи. Огромните 43 от тях са в Ирландия, което е повече от всеки друг доставчик, който проверихме.

предишен

Следващия

Скоростите му са добри, но може да се забави при свързване към сървър, който е далеч. Все още са прилични и можете да превключвате сървъри бързо. NordVPN влиза в повечето стрийминг услуги и има неограничена честотна лента, така че можете да отделите толкова време, колкото искате. както искаш.

Освен това, това е добър избор, ако искате да торент, тъй като той влезе в първата ни най-добрата VPN за торент парче.

Сигурността му е сред най-добрите и има възможност за използване на двойно хоп криптиране. Това добавя повече защита към VPN тунела. Компанията също така почита вашата поверителност със строга политика за без регистрация, така че няма запис за вашите онлайн дейности.

Прочетете нашия преглед на NordVPN за по-добър поглед върху услугата.

Други причини, които харесваме NordVPN

Има клиенти за Windows, macOS, Android и iOS. Те са лесни за използване и имат добро оформление, така че избирането на сървъри е лесно. Можете да свържете едновременно шест устройства.

Поддръжка е налична, ако имате нужда. Има добра база от знания, така че можете да опитате да отстраните проблема сами. Ако все още се нуждаете от помощ след това, можете да се свържете с член на персонала чрез чат на живо или имейл. Чатът на живо ще получите най-бързия отговор и персоналът е полезен.

Месечната цена на NordVPN предлага добра стойност за парите, но ще бъде по-добре да изберете по-дълъг абонамент, тъй като ще спестите пари. Ако сте изморени от това, има възстановяване на 30 дни, така че можете да се уверите, че услугата е подходяща за вас, преди да се потопите в.

2. ExpressVPN

Подобно на NordVPN, ExpressVPN предлага страхотна услуга. Вижте нашия ExpressVPN срещу NordVPN парче, за да видите как те сравняват. Той има много сървъри, разпространени в 94 държави, включително Ирландия, така че можете да получите достъп до съдържание от там.

Скоростта не е проблем, тъй като е един от най-бързите VPN мрежи наоколо и най-добрият VPN за стрийминг. С неограничената си честотна лента той е чудесен избор и за торент.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Има голяма сигурност и не е нужно да се забърквате с настройките по подразбиране, за да го получите. Плюс това можете лесно да го увеличите, ако искате. ExpressVPN също така ви защитава със солидна политика без регистрация. Вижте нашия преглед на ExpressVPN за повече информация.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Той има настолни клиенти за Windows и macOS и мобилни приложения за Android и iOS, всички от които са лесни за използване. Това е добър избор за тези, които нямат опит с използване на VPN, тъй като прави почти всичко за вас извън кутията. Просто трябва да се уверите, че сте свързани с подходящ сървър.

Ако срещнете проблеми, можете да поискате помощ чрез чат на живо и имейл. И двете са на разположение 24/7, а персоналът е полезен и приятелски настроен. Ако имате по-сложен проблем, поддръжката по имейл е най-добрият вариант, тъй като помощта ще бъде по-задълбочена.

Недостатък на ExpressVPN е, че той е скъп в сравнение със своите конкуренти. Той обаче предлага отлична услуга, така че си струва парите. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да сте сигурни, че ви харесва.

3. CyberGhost

CyberGhost е друга добра услуга. Той има над 3000 сървъра в 59 страни, което ви дава много да избирате, включително 20 в Ирландия.

Клиент за Windows на Cyberghost VPN
Ооо … доста

Няма ограничения на честотната лента и скоростите му са добри, но подобно на NordVPN, той може да забави на дълги разстояния. Все пак това е достоен избор за стрийминг и торент.

Ще бъдете защитени с голяма сигурност, но не е толкова адаптивен, колкото някои услуги. CyberGhost също не пренебрегва поверителността, тъй като провежда добра политика без регистрация. Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost за повече подробности.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Можете да го използвате в Windows и macOS, Android и iOS. Интерфейсът му може да отнеме известно време, дори след като беше актуализиран. Все пак не е трудно да се използва. CyberGhost също позволява седем едновременни връзки, затова е един от най-добрите ни VPN за избор на множество устройства. Добър избор е, ако сте доволни от джаджата.

Поддръжката на клиенти включва полезна база от знания, която трябва да ви помогне да решите често срещани проблеми. Ако имате нужда от допълнителна помощ, можете да се свържете с член на персонала чрез чат на живо. Наличен е и имейл и е по-добре за повече технически проблеми.

Месечният му план не е страхотен, така че ще бъде много по-добре да изберете по-дълъг. Потребителите на Android и iOS могат да го изпробват, преди да се ангажират, като се възползват от седемдневната пробна версия. Има и гаранция за връщане на парите, така че не можете да сбъркате. Месечният план получава 14 дни, а по-дългите абонаменти получават 45.

4. Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет има сървъри в 33 държави, което не е толкова много, колкото другите ни селекции. В Ирландия обаче има 10, така че все още можете да получавате съдържание ограничено до републиката.

Скоростите му са добри, но това се дължи главно на него с използване на по-леко ниво на криптиране по подразбиране. Сигурността е зададена на 128-битова, но можете лесно да превключвате към по-предпочитаните 256-битови. Това ще го забави, но все пак ще е наред.

Вашите дейности също ще останат в тайна, тъй като PIA не съхранява регистрационни файлове.

Не трябва да имате проблем с поточното предаване на любимите си предавания с Netflix. Това важи особено за версията на САЩ, тъй като повечето сървъри на PIA са в една и съща държава. Въпреки това не е чудесно да влизате в други поточни услуги. Неговата неограничена честотна лента ви позволява да гледате колкото искате и го прави друг добър избор за торент. Нашият преглед на PIA влиза в повече подробности.

Други причини, които харесваме PIA

Инсталирането е лесно и можете да се свържете бързо, като използвате един от неговите клиенти за Windows, macOS, Android или iOS.

Поддръжката на клиентите е добра, но липсва чат на живо. Въпреки това има база данни и поддръжка по имейл 24/7, а помощта е задълбочена и приятелска.

Месечната ставка е прилична, но беше по-евтина. Можете обаче да спестите пари, като се регистрирате за по-дълъг период. Има седемдневна гаранция за връщане на парите, в случай че решите, че не е за вас.

5. Ветропис

Покритието на сървъра на Windscribe не е толкова добро, колкото някои, въпреки че има над 600 сървъра в 55 държави, включително някои в Дъблин. Това трябва да е достатъчно, за да стигнете до това, което искате. Някои места, включително Ирландия, обаче изискват да сте член на Pro, за да получите достъп.

Той също има сървъри на Windflix във Великобритания, САЩ, Канада и Япония. Те са изградени за стрийминг и работят добре. Услугата е добър избор и за торент. Можете да прочетете повече за това в нашия преглед на Windscribe.

интерфейс за предписване

предпочитания за предписване

разширение за браузър windscribe

опции за поверителност

тестове за течове на предни стръкове

предишен

Следващия

Скоростта не е лоша и трябва да може да се справи с повечето дейности, включително поточно, но не е толкова бърза, колкото другите ни избори. С безплатния план вашата честотна лента е ограничена до 2 GB, но има начини да го увеличите. Ако все пак изберете платен план, Windscribe ви дава неограничена честотна лента.

Сигурността му е добра и може да се регулира според вашите нужди. Има много настройки за поверителност, което е добре, но все пак казва, че поддържа журнали. Задържаните данни нямат реална стойност и се свеждат до минимум. Няма шанс това да бъде проследено и при вас.

Други причини, които харесваме Windscribe

Windscribe има прост интерфейс, който е чудесен за тези, които нямат много опит. Има обаче настройки, с които можете да се оправите, ако това е нещо, което харесвате. Предлага се за Windows, macOS, Android и iOS. 

Ако имате проблеми, можете да разгледате общата база от знания, често задавани въпроси и ръководства за помощ. Можете също да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо 24/7, но това ще ви свърже с представител на AI на име Гари. За да бъдем честни обаче, отговорите му са добри и, ако предпочитате, можете да подадете билет, за да говорите с истински човек вместо това.

Доста е скъпо, което е жалко, но можете да спестите пари, като изберете по-дълъг план. Има безплатен план, който не е лош в сравнение с други, но ще бъдете ограничени в честотната лента. Windscribe няма политика за възстановяване, но можете да поискате възстановяване в рамките на първите три дни, ако не ви хареса..

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме улеснили избора на подходящ доставчик за Ирландия. Използването на VPN ще ви помогне да получите достъп до съдържание, което е ограничено, както и ще ви предпази от правителствения надзор и други заплахи. Трябва да изберете такъв с голяма сървърна мрежа и добра сигурност.

NordVPN е нашият победител за Ирландия. Той има хиляди сървъри в много страни, включително 32 в Ирландия, така че е чудесно за тези, които искат достъп до ирландско съдържание. Плюс това, сигурността му е отлична, така че ще ви предпази онлайн.

Ако имате предложения за или имате опит с използването на VPN в Ирландия, уведомете ни в коментарите по-долу. Не забравяйте да разгледате нашия VPN архив за свързани статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me